Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Yos, dbaj o siebie. Mi na takie "cuda" pomagalo lezenie z delikatną poduszka pod lopatkami(na nawet ciut nizej), tak zeby kręgosłup byl w równej linii. A do tego położna kazała mi wchodzic w chlodne pomieszczenia, usiąść ze sciagnietymi lopatkami i gleboko, wolno oddychac.
Tylko to bylo w stanie mi pomoc.
-
nick nieaktualnyWłaśnie zamawiam ze smyka pajac ocieplany
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/323490/s/cool-club-pajac-ocieplany-chlopiecy-niebieski/
Myślicie że się sprawdzi na zimę? Czy raczej za cienki? I nie wiem czy brać 62 czy 68, skoro moje dzieciaki takie małe się rodzą. Z drugiej strony chciałabym żeby starczyło do wiosny
Yoselyn uważaj na siebie, dobrze że poszłaś z tym do lekarza. Mam nadzieję, że to nic poważnego -
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za wsparcie
Przyszłam zobaczyć co z Anią, ale chyba jeszcze nic nie pisała ?
I na rozbawienie, powiem Wam co mi się sniło, ile razy to sobie przypomnę to śmiać mi się chce: Koza zjadła mi sandały..
Miłego dnia dziewuszki, ja chyba idę do ciuchów na odstresowanie, może znajdę znowu coś fajnego za groszeAmy333, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ale mam niedobór mocy
Nawet niemoc w pisaniu do Was czegoś bardziej złożonego, tylko tak po łebkach.
Mąż się śmieje, że ja teraz funkcjonuje jak to tamagotchi z piosenki, bo tylko jem, pije i śpięAmal, Amy333 lubią tę wiadomość
-
W Katowicach chodzilam tzn chodze chociaz dawno nie bylam do kardiologa do dr PĄCZKA, on jest ordynatorem w szpitalu Sw Barbary w Sosnowcu. Wiec pojde do niego, tylko do niego kolejki sa niesamowite. Chodzilam do niego prywatnie.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Agulineczka chyba tak... zostaję przy Klinikach.
Na Kamińskiego podobno różnie bywa z przyjęciem, a lipiec i sierpień niby najbardziej rodne miesiące. Do tego warunki wcale nie dużo lepsze.
Na klinikach mozna miec sale 1osobowa po oplacie ale sama nie wiem czy taką chcę. Inne sa 2 i 3 osobowe.
Borowska jakos mi nie pasuje przez ilość studentów i chęć robienia cc. -
Olik, podobno najbardziej rodnym miesiącem od lat jest wrzesień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też przez myśl mi przyszło, że może u Ani już po lub w trakcie... Naprawdę życzę jej njak najspokojniejszego zakończenia tego szaleństwa.
Pomysł z myjką parową do mycia wózka ekstra, szkoda że nie mam... Muszę popytać po rodzinie i znajomych kto ma użyczyć
A ja dzisiaj na smyku wypatrzyłam taką torbę do wózka i bardzo mi się podoba, no i mogłaby używać jako swojej torebki też... Podumam jeszcze trochę i może kupię:
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/229493/?gclid=EAIaIQobChMIxrqQzaOZ3AIVEU0YCh0yIABHEAQYAyABEgIpEPD_BwE
PS. Bratanica i mąż przeżyli, teraz oboje śpią, nie wiem, które bardziej zmęczone życiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 12:36
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Laski mam pytanie co kupić do mycia dziecka? Ponoć najlepsze są specyfiki i do włosów i ciała 2w1 ale wy co bralyscie? Ja nie umiem się zdecydować co wrzucić do koszyka w Gemini
a poten chciałam bym tylko zrobić realizuj zamówienie i kropka hehe
a przyznam szczerze i bez bicia że ciężko mi się zabrać za tematy na blogach różnych osób typu skrokao czy coś w tym stylu
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Laski mam pytanie co kupić do mycia dziecka? Ponoć najlepsze są specyfiki i do włosów i ciała 2w1 ale wy co bralyscie? Ja nie umiem się zdecydować co wrzucić do koszyka w Gemini
a poten chciałam bym tylko zrobić realizuj zamówienie i kropka hehe
a przyznam szczerze i bez bicia że ciężko mi się zabrać za tematy na blogach różnych osób typu skrokao czy coś w tym stylu
Edit: i oliwka bambinoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 12:46
-
Też czekam na info od Ani i zastanawiam się czy już czasem nie jest z Oskarem
Jeżowa - torba fajnai opinie ma spoko. Jeśli nie chcesz używać tej od wózka to myślę, że warto dokonać zakupu
A ja mam problem z podejmowaniem decyzji.. dodałam kilka rzeczy do koszyka w smyku i w h&m i.. wyszłam, bo nie potrafię się zdecydować czy faktycznie chcę to kupić czy nie
No i czy rozmiar 86 będzie dobry na przyszły rok?
Ech.. -
nick nieaktualny