Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik Twój krasnoludek skradł moje serce, napatrzeć się nie mogę na ten nosek i oczyska piękne
Yos uważaj na siebie :*
-
lamka wrote:Nadzieja śliczny dzidź
Ania powodzenia!
Pilik przepiękna!
Amal odpocznij sobie.
Jak fajnie zgłosić post do moderacji z rana
Minie, Lena polecam tosty z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym.
Lamka kocham masło orzechowe z dżememjak byłam dzieckiem to dostaliśmy w wakacje w paczce z „Ameryki” taką wielka puszkę masła - u nas to chyba wtedy nikt o nim nie słyszał, a my jedliśmy je całe wakacje od rana do wieczora
ach co to był za szał wtedy :p
lamka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Yos kciuki, na pewno wszystko będzie ok. Dbaj o siebie
Pilik jest niesamowita, jak tu się nie zakochać prawda ?
Nadzieja piękny kropuśmy jeszcze wczoraj mówiliśmy z mężem wieczorem, że to jest totalny kosmos - z tej kropki na monitorze mamy takiego pięknego syneczka
Miłego dnia kobietkiNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Pilik nie bedę orginalna: jaka ona PIĘKNA!
Nadzieja nie pogratulowałam Ci jeszcze cunej pierwszej foteczki Waszego skarbu!
Yosku dbaj o siebie :* trzeba dużo pić bo pogoda wykańcza! Dobrze żę masz lekarza, może coś doradzi. Daj znać
Flo nadrobisz ze zdwojoną siłąi zobaczysz że na 1 się nie skończy
Bajeczko zaśpiewamy Ci teraz "Kaczuszko, kaczuszko ..."Faceci...
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Ania trzymam mocno za Was kciuki :*
Amal, strasznie przykro się to czytaZrób wszystko żebyś byla szcześliwa Ty i Maluch :*
Nadzieja, cudowny MaluszekRośnijcie zdrowo!
Blue, witaj na półmetku!Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z racji tego, że ja się badam, to moją bratanicę pilnuje mąż. Jest tam 1,5 godziny a odebrałam już telefony z pytaniem:
- czy on może ją wziąć na plac zabaw
- czy ma jej wierzyć, że ma czystą pieluszkę, bo mówi, że ma
- czy ona ma darmowy tramwaj
- gdzie jest jej kubek z wodą ("czekaj, włączę GPS")
I moje ulubione:
- czy on może jej kupić pączka z adwokatem, bo jemu to babcia kupowała
Siwulec, Aga9090, reset, Rucola, Kaczorka, blue00, Bajkaaa, pilik, lamka, Flowwer, Karma88, Luna1993, admiralka, Nadzieja22, olik321, Kingulla, JustynaG, Emiilka, Karolina90, KateHawke, Lunaris, Lusesita, E_w_c_i_a, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dziecko po 4 zasnęło, więc do 8 pospałyśmy
A za oknem już drugą dobę leje i jest tak pochmurno, że najlepiej by było pod kołderką siedzieć i seriale oglądać.
Ania - jak będziesz miała chwilę, to daj znać co u Was.
Pilik - malutka jest piękniusia
-
Dziękuje dziewczyny
nosek ma męża, ale taki mamusi do schrupania, cudownie się go całuje. Nie da się nie zakochać!
I też mnie to fascynuje że jeszcze nie dawno to był taki mikro kropek i umysłem nie potrafię pojąć, że tak urosła. A że w takiej formie ze mnie wyszła to już w ogóle nie pojmuje jakim cudem :p
Yos trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku! Ale to co opisujesz to w sumie objawy ciąży może po prostu
Nadzieja piękna kropeczka
Jezowa, haha, mistrza maszsummer86, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Hehe Jezowa to emek ma mały przedsmak
Nadzieja ja Tobie też gratuluję już prawie Fasolinki:) sama wspominam z łezką w oku te dni. To się zapamiętuje na całe życie. U mnie tym kluczowym momentem była wizyta w 10tc jak Lewcio pomachał do nas lewą rączką... Najcudowniejsze i najwyrazniejsze wspomnienie w moim dotychczasowym życiu.
Pilik Ninka jest śliczna!! Oczka ma obłędne. Jest bardzo dzielna i waleczna. Oby jak najszybciej wyszła do domku.
Co do naszego trolla to mam nadzieję że to faktycznie ktoś z zewnątrz. Najwazniejsze ze sprawa załatwiona.Nadzieja22 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Amal, trzymaj sie, duzo siły Ci zycze
Yos, daj znac co lekarz powiedział, kurcze niebiezpieczne są takie zjazdy..
Ania, jak sytacja, w ktorym szpitalu jestes?
A ja babeczki upolowalam wizyte u mojej gin nr 2, do ktorej strasznie ciezko sie dostac, nawet jak sie ciąże u niej prowadzi. We wtorek lece z wynikami, ktore mam nadzieje juz dzisiaj dostac. Robilam próby wątrobowe i mocz, zeby sprawdzic, czy nie ma bialka. Ta opuchlizna nie daje mi spokoju i wole sprawdzic, czy nie daj Boze zatrucia nie ma..
-
Mamo zameldowałam się tu po 5, przysnęłam i obudziłam się o 8:20 jak kot mi ręce lizał. Chyba mnie z łóżka już wywalał.
Wydrylowałam łubiankę wiśni i robię dziś konfiturę i sok na zimę.
A tu fotka mojego wczorajszego polowania - całe 13zł.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/07711d73b26d.jpgAga9090, Bocianiątko, Jeżowa, lamka, Achia, Bajkaaa, Luna1993, admiralka, Nadzieja22, olik321, Kaczorka, JustynaG, Emiilka, Lena21, pilik, KateHawke, Lunaris, Lusesita, -Mamunia-, Rucola, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/50145fa67c64.jpg
Udało mi się zrobić lepsze zdjęcie wózkajuż rozebrałam do prania.
Karma88, Jeżowa, Aga9090, Achia, Bocianiątko, Bajkaaa, Yoselyn82, blue00, Luna1993, admiralka, Nadzieja22, olik321, Kaczorka, JustynaG, Emiilka, pilik, Siwulec, KateHawke, Lunaris, Lusesita, E_w_c_i_a, Lena21, -Mamunia-, Rucola, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Minie a u Ciebie już wiadomo,kto siedzi w brzuszku? Jakieś przypuszczenia lekarza? Czy jeszcze nie? Ja dopiero dowiedziałam się na połówkowych.
Amal bardzo mi przykro i współczuję zawsze kobietom, które nie mają kompletnie żadnego wsparcia w mężczyźnie. Ja bym nie wytrzymała z takim...
Aniu mam nadzieję, że we Wro w końcu podejmą słuszną decyzję.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Przejrzałam na szybko wczoraj totych bodziakow z krótkim/długim rękawem mam już mnóstwo.
Teraz chyba pajace pokupuję, śpiochy, półśpiochy, kaftaniki.
Lamka super fura!!!
Aniu mam nadzieję, że jakieś dobre wieści będą dziś od Ciebie. Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:46
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia