Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezowa spójrz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/259ba9f89aeb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 22:40
Aga9090, Bajkaaa, Jeżowa, Luna1993, lamka, Bocianiątko, Nadzieja22, blue00, Lunaris, pilik, JustynaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo wrzucę i ja
NA pierwszym moja najmłodsza, ana drugim mój syn z moją siostrą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b48fffaffe96.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf0095023a0c.jpgLusesita, Emiilka, KateHawke, Nadzieja22, E_w_c_i_a, Flowwer, Kaczorka, Bajkaaa, blue00, Lunaris, Luna1993, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWypis poprzedni był na inny problem- ten poród przedwczesny zagrażający.
Teraz nic nie mam oprócz ksero skierowania z hipotrofią. No i wpis do karty ciąży 'skierowanie do szpitala'.
Ale wynalazłam kartkę z poprzedniego wypisu na liczenie ruchów. Uzupełniłam teraz to na 2tyg. wstecz. Oczywiście z gwałtowną tendencją spadkową. Może też coś pomoże. A to ksero to myślę czy pokazywać bo w sumie tylko na tym mam opisany problem... jednak jak zapytają gdzie oryginał albo co robiłam od 9.07 (wystawienie) do 12go skoro miałam skierowanie.
Ale jak nie jeden to kolejny szpital zaliczymy. Przynajmniej mam większy wybór jutro niż jedyny szpital w Opolu.
Staram się nie nastawiać na nic. Wiem tylko że raczej to będzie kolejny raz po którym mam zostać do porodu. W sumie 3
Oby do trzech razy sztuka.
-
Cudne te Wasze brzuchałki i dzieciaki
Na wizycie wszystko ok, od razu pokazał się zarodeczek z migającym sercem, a gin powiedział "Dzień dobry, tu Wasza dzidzia", ale się rozpłakałamMąż patrzył w ekran jak zaczarowany. Torbiel jest dalej, ale to na pewno po niepękniętym pęcherzyku, więc czekamy aż się wchłonie. Jesteśmy około 3 dni do tyłu względem OM, ale przecież nie wiadomo kiedy faktycznie była owu. Kolejna wizyta 30 lipca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 00:51
Tosia2323, KateHawke, Bocianiątko, olik321, Lena21, Amal, Flowwer, Kaczorka, Karma88, Bajkaaa, Lusesita, blue00, Aga9090, Lunaris, Luna1993, lamka, Rucola, Jeżowa, Yoselyn82, admiralka, emi2016, Achia, JustynaG, Angelika83, E_w_c_i_a, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja muszę sobie zrobić przerwę od forum. Mąż mi tak obrzydził ciąże, dziecko i całe życie wspólne, że już nie mam siły. Każda z was walczy o maluszka, walczyła o ciąże, a ja już doszłam do stanu że żałuję że jestem w ciąży, do tego sama, z dala od domu.. Mąż mnie karze codziennie za moje bycie w ciąży samotnością. Traktuje mnie jak powietrze, jeżeli ze mną rozmawia to na zasadzie :poszukaj mi jakąś tam część do auta.. Itp. Wiecie że on nadal nie zainteresował się jaki wózek kupiłam? Nie chciał zobaczyć ciuszków co kupiłam.. Ciągle ma pretensje że jestem w ciąży, że on ma inne wydatki na głowie niż mój szpital, a ja przecież nie mogłam poczekać z rok.. W ogóle to jestem egoistka, co tylko leży i żre, nic mu niby nie pomagam a ciągle czegoś wymagam. Jestem psychicznie wykończona i naprawdę chciałabym wrócić do domu ale nie za bardzo mogę.. On mnie już w taką depresję wpedzil. A jak mu mówię jak się czuje to słyszę że sama jestem sobie winna bo go zmusilam to teraz mam za swoje.. Przepraszam ale muszę iść do jamy i pobyć tam sama bo nic tu dobrego nie wniose w najbliższym czasie
-
nick nieaktualny
-
Aniu powodzenia w nowym szpitalu.
Nadzieja gratuluje. Takie Malenstwo, a od razu tyle szczescia i milosci.
Maz wyprawiony do pracy. Ja moge jeszcze polezec, moze przysnie sie na chwile.Nadzieja22 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry dziewczyny
U mnie kolejna noc za nami 2 dni do 34tc, krew już mi pobrali i będę czekać co ze mną zrobią ale jak mnie ten brzuch będzie dalej tak pobolewac poproszę o jakiś magnez bo niepokoi mnie to, jeszcze za wcześnie jeszcze tak 2 tyg wytrzymać będzie dobrze
Aniu trzymam kciuki
A o tym wypisie miałam na myśli że tam masz podane jakie badania ci robili z jakim wynikiem a nie o powód leżenia ale ma ważne
Kaczorka ale to jest specyficzny rodzaj smrodu wg mnie bardzo dziwny... -
nick nieaktualnyOd dziś oficjalnie półmetek
Aniu,jak zapytają o powód to powiedz prawdę,daj znać po przyjęciu do szpitala.A jak Oskarek dziś?rusza się lepiej?
Lunaris, Bajkaaa, Luna1993, Aga9090, lamka, pilik, Nadzieja22, KateHawke, admiralka, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Amal- posiedź, odpocznij, przewietrz głowę ale krótko potem z jamy wyłaź. Za długie dołowanie nie wpłynie dobrze na Twoją psychikę. Nic nie poradzisz na to że chłop dał ciała- nie zmienisz go. My będziemy tu zawsze jak będziesz chciała pogadać
Ania powodzenia na przyjęciu! Nic się nie martw, jedziesz, mówisz że słabo czujesz ruchy a Dr w ostatnim badaniu stwierdziła starzejące się łożysko i hipotrofię płodu. Nie musisz mieć papierów oni muszą to sprawdzić. Na pewno Cię przyjmą, kciuki za dobrą sale i opiekę!
Flo, Ewelka jak się macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 07:02
-
nick nieaktualny
-
Aga a stary ręcznik przyniósł do domu?
Mi emek przywiózł piękny nowy ręcznik... No właśnie nowy i nie dosc że ciężko mi się wytrzeć to cała jestem żółta
Siwulec, Aga9090, Rucola, blue00, Nadzieja22, Kaczorka, Lunaris, KateHawke, Emiilka, Czrna 81, Czrna 81, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny