Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezowa śliczny
super bryka dla super dziewczyny
Siwulec świetna fryzura, zazdroszczę ! Marzę o takiej długości, ale nie mam odwagi
Mała zmieniła pozycję w brzuchu i mi wlazła głową pod żebra, jezu jak to boli, jakby mi ktoś nóż tam wbijał i tak już kolejna godzinę, aż mi się płakać chce z bólunie mogę jej zmusić żeby wróciła na drugą stronę, gdzie była do tej pory
Jeżowa, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Hej Mamusie!
Jeżowa super wózek
Siwulec ale Ci zazdroszczę fryzury w tym skwarze! bardzo twarzowa.
Odebrałam sobie przesyłkę ze Smyka- pieluchy bambusowe bossskie2 body z długim rękawem i 3 z krótkim oraz skarpeteczki ale jakoś nie mam takiej satysfakcji jak po skarbach z ciucha
Jeżowa, Flowwer, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Dzięki. Ja jestem zadaniowa, jak już będzie pora ogarniać, to ogarnę. Ale teraz staram się przygotować do wyzwania.
I jest niby lepiej, ale podejrzanie mnie nie wynosi z łóżka. Normalnie to aż przebieram nogami, tak mi sie nie chce leżeć. A dzisiaj mi tu dobrze, wcale mi się nie chce ruszyć. A miałam mężowi ciasto upiec w nagrodę, że wczoraj zjeździł całe miasto celem wykupienia 3 opakowań clexane na 1 receptę ( w Gdańsku to graniczy z cudem - mało ktora apteka ma więcej niż 1 pudełko).
Nika sprawdź sobie zawsze na ktomalek.pl i dzwon tam. Gemini z reguły mają i apteki w Pruszczu Gdańskim.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Jeżowa - piękny wózek
moje ulubione kolory
Z racji deszczu musiałam dziś wskoczyć w moją kurtkę przeciwdeszczową i doznałam szoku, bo.. mieszczę się w nią!!
A to znaczy, że jestem mniejsza w obwodzie bioder, niż przed ciążą ^^
Melevis - jutro z rana kciuki za Lenę, co by też dzielnie szczepienia zniosła-Mamunia-, Luna1993, Aga9090, Bajkaaa, Jeżowa, KateHawke, pilik, Emiilka, Czrna 81, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Siwulec super fryzura!
Jeżowa gratuluję wózkamój emek dziś właśnie odebrał wózek tylko dopiero w weekend go złoży bo wcześniej nie będzie mieć czasu ale już czekam na zdjęcie
A tak btw szukam dobrego termometr bezdotykowego macie jakiś sprawdzony? Bo chciałabym kupićcos dobrego ale nie wiem co w sumie...
Bajkaaa, my wzięliśmy firmy Geratherm i piki co się spisuje. Ma dobre opinie w necieRucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Kaczorka dziękuję! Już trzęsę portkami
Też mam Geratherm, niezawodny. Co prawda jak ostatnio mieliśmy akcje z gorączką u Stacha, urosła mu w przeciągu 8 minut z 40,2 na 41,8 stopni to M. od razu pojechał do apteki po inny. Jak się okazało, działał jednak bez zarzutu. -
nick nieaktualny
-
Była mała obsuwa, ale najważniejsze widzieliśmy
Nasze cudnie bijące serduszko
Więcej jak wrócę i się ogarnę.
Achia, Jeżowa, Lunaris, Kaczorka, Lusesita, StaraczkaNika, Luna1993, Bocianiątko, lamka, agulineczka, Flowwer, KateHawke, Siwulec, Bajkaaa, Aga9090, Tosia2323, blue00, Rucola, pilik, Emiilka, -Mamunia-, E_w_c_i_a, Lena21, Karma88, Angelika83, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Minie to ja właśnie odwrotnie, chciałam otwarty kosz na dole
Luna współczuję główki w żebrach!
Kaczorka gratulacje, że się zmieściłaś w kurtkę, takie rzeczy super cieszą
Lunaris udane zakupy widzęale ciuchy to ciuchy, te perełki za grosze i ta satysfakcja
muszą iść w końcu też. Ktoś poleca lumpeksy we Wrocławiu jakieś? Bo w rodzinnych stronach mam ulubiony,no ale to 200 km to nie pojadę
Nadzieja super!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:08
Kaczorka, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Nika sprawdź sobie zawsze na ktomalek.pl i dzwon tam. Gemini z reguły mają i apteki w Pruszczu Gdańskim.
Taki męski optymizm
Ale te jego poszukiwania były urocze - lubię jak się facet stara dla dzidziusia - więc sernik z kruszonką właśnie się piecze
Ba, mam też przygotowane na jutro pulpeciki w sosie koperkowym. Jutro będę mieć dzień wolny od kuchni
Nadzieja nie mogło być inaczejGratuluję!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:20
JustynaG, Lusesita, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/730772d54a40.jpg
Ulubiona pozycja do spania w ostatnich dniach
Ewentualnie na plecach w poprzek łóżka z nogami zarzuconymi na tatusia :p
Nika - uwielbiam serniczki
Nadzieja - super wieściczekamy na jakieś szczegóły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:23
Luna1993, olik321, Lunaris, Minie Black, StaraczkaNika, Flowwer, Lusesita, KateHawke, Aga9090, Nadzieja22, Tosia2323, blue00, Rucola, pilik, Emiilka, E_w_c_i_a, Karma88, Angelika83, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNika, od godziny przeglądam mytaste i szukam jakiś fajnych przepisów, a Ty mi tu z sernik iem? Gdzie ja teraz ser kupię (albo chociaż gotowy sernik)?!
No nic, na pocieszenie wstawiłam jajka do wody, zjem z majonezem i śledziami (sprawdzimy jak bardzo małż mnie kocha). Na deser zostało mi jeszcze pół opakowania maltersow z rańcaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:23
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Malevis, a Twój Stasiek też tak "stanął" z wagą? Mój ciągle oscyluje w okolicy 13-13.5 kg, tylko rośnie skubaniec! Obecnie dokładnie 97 cm (przypominam, że jest prawie pol roku starszy)
Moj 12,8 kg ostatnio i 93 cmSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyKaczorka skąd ja to znam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5486272a719c.jpgolik321, Achia, Minie Black, Lunaris, Flowwer, KateHawke, Kaczorka, Jeżowa, Bajkaaa, ibishka, Aga9090, Nadzieja22, Tosia2323, blue00, Rucola, Emiilka, E_w_c_i_a, Karma88, pilik, Angelika83, Czrna 81 lubią tę wiadomość