Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeżowa piękny wózek, będziemy pomykać podobnymi po BSK
Daj mi namiar na ten Twój lumpeks w rodzinnych stronachbo jestem akurat.
Nadzieja gratulacje serduszka!
Luna koszty i warunki okazały się inne niż myślałam po korespondencji mailowej i niestety czas oczekiwania długi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:32
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem w domu. Ogarnę się i o 6 pojedziemy spokojnie do Wrocławia.
Dowiedziałam się jeszcze kilku ciekawych rzeczy od pielęgniarek. Powiedziały że dobrze robię przy tej sytuacji. A one mają uwiązane ręce bo 'góra' decyduje.
lamka, Bocianiątko, StaraczkaNika, Lusesita, KateHawke, Kaczorka, Lunaris, Jeżowa, Achia, Bajkaaa, ibishka, Amal, Aga9090, Nadzieja22, Amy333, blue00, Flowwer, olik321, Rucola, Emiilka, E_w_c_i_a, Karma88, 91Ewela09, pilik, agulineczka, Kargo31, Angelika83, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgulineczka, fajnie, że też dałaś znać! Musiałam podpytać, bo u nas ciągle na tapecie, że Stach za chudy (oczywiście wg babć, cioć i prababć) i sama zaczęłam się zastanawiać, czy to one mają nierówno pod sufitem, czy jednak ja
Ania, dobrze zrobiłaś wg mnie, pewnie bym podjęła taka samą decyzję. Czekamy na informacje od Ciebie rano! Teraz się wyspij porzadnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu, postaraj się wyspać i będziemy jutro czekać na wieści.
A jeśli będziesz miała siły po wszystkim to zgłoś ten szpital, ku przestrodze dla innych ciężarnych. A słowa pielęgniarek to nawet przydałby się mieć na piśmie.
Eh.. mam nadzieję że jutro będzie dla Ciebie dużo lepszym dniem -
Ania, super że udało Ci się ewakuować.
To teraz spokój i wypoczynek po ciężkim dniu. Niech Cię mąż rozpieszcza. A jutro znowu do boju.
Wierzę, że przeczucia dobrze Ci podpowiadają.
Daj rano znać jak sytuacja! -
Kaczorka, Luna u mnie też tak było
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c269c5c95368.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23fafb62e6bd.jpg
Ania brawo!KateHawke, Luna1993, Kaczorka, Aga9090, Nadzieja22, Lusesita, blue00, Flowwer, Emiilka, E_w_c_i_a, Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ania - to teraz byle do jutra. I mam nadzieję, że we Wrocławiu lekarze podejmą najlepszą dla Was decyzję i wszystko zakończy się szczęśliwie.
Ta moja Alutka jest szczupła, ale na szczęście nie wychudzonato po tatusiu :p
Tyle dobrego, że apetyt jej dopisuje i najchętniej jadłaby wszystko co ja. Ale dzisiaj pizzy musiałam jej odmówić
Luna - Tosia to na dżdżowniczkę na tym zdjęciu spałata moja znowu na żabę :p
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka, Twoja Aluśka to taka słodka żabcia na tym zdjęciu.
Lunka, A Twoja Antośka widać, że dupkę lubi wypinać
Od razu mi się przypomniało moje zdjęcie z albumu rodzinnego jak śpię w poprzek łóżka)
Luna1993, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPóźniej znalazła lepsze miejscówki na drzemki
[
Oglądam te zdjęcia i uświadamiam sobie, że teraz to już pannica! Na chwilę wrzucę jej fotkę, bo aż sama nie wierzę, że tak już urosła
Lamka co w takiej sytuacji zamierzacie? Bardzo to Wam krzyżuje plany?
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 22:57
JustynaG, Kaczorka, Lunaris, Achia, lamka, Jeżowa, Nadzieja22, Lusesita, Tosia2323, blue00, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Haha a ja myślałam że tylko moja śpi jak paragraf
Ania kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:51
Luna1993, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, Nadzieja22, Amy333, blue00, Flowwer, olik321, Rucola, Emiilka, KateHawke, E_w_c_i_a, Karma88, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wszystkie te zdjęcia roztapiają moje serce!
Ania, jak przeczytałam, że jednak zmieniasz szpital, to pomyślałam po prostu "alleluja". Mam nadzieję, że Wrocław stanie na wysokości zadania.
Dzisiaj jadąc autem słyszałam, że jakaś pani urodziła w aucie w drodze do szpitala, a wychodząc z domu miała skurcze chyba co 7 minut? I niezbyt daleko do szpitala. Urodziła na światłach, mąż odebrał córeczkę, dziadek auto prowadził. Życzę nam tak szybkich porodów, ale może jednak w szpitalu!
Lamka napisałam na privWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 22:02
-
nick nieaktualnyWiecie, nawet jak powiedzą że też będą czekać z rozwiązaniem to będę chociaż mieć potwierdzenie.
Spotkaliśmy teraz jeszcze znajomą i ma babkę ginekolog której coś załatwiała na budowie i ona pracuje na Borowskiej. Ma do niej zdobyć kontakt. Podobno sucz ale potrafi załatwić sprawę.
Mnie na ten moment usatysfakcjonuje cokolwiek. Nawet jak będą czekać. Chodzi mi o potwierdzenie lub zaprzeczenie diagnozy z Opola.
Jestem rozbita psychicznie i liczę że do rana gorzej nie będzie. Nie może! Czuję się ok. Byle młody dał radę.
Myślę tylko jak się jutro wbić do szpitala żeby nie kręcili nosem. Ale to jutro ogarnę bo nie mam siły na to dzisiaj.
M widzę wściekły na postępowanie buca. Zamiast miło spędzać czas to atmosfera przez to wszystko jest słaba. Byle do jutra teraz. -
To jak już tak spamujemy fotkami, to jeszcze Wam pokażę moją ulubioną ze szpitala - Alutka miała tutaj 12h
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4df5cfb3b1c.jpg
Luna - Twoja Tosia to ma obłędne te oczyska!!Luna1993, Jeżowa, ibishka, Nadzieja22, Lusesita, Tosia2323, blue00, Aga9090, Flowwer, olik321, Emiilka, KateHawke, E_w_c_i_a, Lunaris, pilik, Siwulec, agulineczka, JustynaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Aniu ale oni nie będą kręcili niczym uwierz mi, kobiety z mniejszym problemem jadą i ich biorą na oddział także bądź o to spokojna oni cię nie wypuszcza i nie będą nic gadać bo ich obowiązkiem jest dać tobie i dziecku najlepsza opiekę a dodatkowo w takiej sytuacji jak ty jesteś i nie trzeba dodatkowo nic koloryzowac ani płakać zobaczysz że będzie dobrze tylko weź komplet badań ten wypis z poprzedniego razu bo w takim razie oni ci tutaj nie będą musiało nic powtarzac tylko zrobią morfologie na cito i tyle także głowa do góry
śpijcie dobrze z emkiem bo to ostatnia taka noc wasza