X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa piękny wózek, będziemy pomykać podobnymi po BSK :-D <3

Daj mi namiar na ten Twój lumpeks w rodzinnych stronach ;-) bo jestem akurat.

Nadzieja gratulacje serduszka!

Luna koszty i warunki okazały się inne niż myślałam po korespondencji mailowej i niestety czas oczekiwania długi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:32

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie- uwielbiam maltersy! Chceeeee :)

Minie Black lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w domu. Ogarnę się i o 6 pojedziemy spokojnie do Wrocławia.
    Dowiedziałam się jeszcze kilku ciekawych rzeczy od pielęgniarek. Powiedziały że dobrze robię przy tej sytuacji. A one mają uwiązane ręce bo 'góra' decyduje.

lamka, Bocianiątko, StaraczkaNika, Lusesita, KateHawke, Kaczorka, Lunaris, Jeżowa, Achia, Bajkaaa, ibishka, Amal, Aga9090, Nadzieja22, Amy333, blue00, Flowwer, olik321, Rucola, Emiilka, E_w_c_i_a, Karma88, 91Ewela09, pilik, agulineczka, Kargo31, Angelika83, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka, fajnie, że też dałaś znać! Musiałam podpytać, bo u nas ciągle na tapecie, że Stach za chudy (oczywiście wg babć, cioć i prababć) i sama zaczęłam się zastanawiać, czy to one mają nierówno pod sufitem, czy jednak ja :)

Ania, dobrze zrobiłaś wg mnie, pewnie bym podjęła taka samą decyzję. Czekamy na informacje od Ciebie rano! Teraz się wyspij porzadnie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jak urodzisz i ochłoniesz to napisałabym jakąś grubą skargę, najlepiej jeszcze poproś we Wrocławiu o jakąś opinię pisemną, bo to są jakieś jaja.

Trzymam kciuki, żebyś była spokojna i zadowolona z opieki we Wro.

Czrna 81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, postaraj się wyspać i będziemy jutro czekać na wieści.
    A jeśli będziesz miała siły po wszystkim to zgłoś ten szpital, ku przestrodze dla innych ciężarnych. A słowa pielęgniarek to nawet przydałby się mieć na piśmie.
    Eh.. mam nadzieję że jutro będzie dla Ciebie dużo lepszym dniem <3

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, super że udało Ci się ewakuować.
    To teraz spokój i wypoczynek po ciężkim dniu. Niech Cię mąż rozpieszcza. A jutro znowu do boju.
    Wierzę, że przeczucia dobrze Ci podpowiadają.
    Daj rano znać jak sytuacja!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, Luna u mnie też tak było :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c269c5c95368.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23fafb62e6bd.jpg

Ania brawo!

KateHawke, Luna1993, Kaczorka, Aga9090, Nadzieja22, Lusesita, blue00, Flowwer, Emiilka, E_w_c_i_a, Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania trzymam kciuki za ogarnięty personel w tym Wrocku. I trzymam kciuki za Ciebie i Oskarka <3

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :) a widzę że jakoś nie jest najdroższy a raczej taki tańszy chyba że patrzę nie na ten co trzeba

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - to teraz byle do jutra. I mam nadzieję, że we Wrocławiu lekarze podejmą najlepszą dla Was decyzję i wszystko zakończy się szczęśliwie.

Ta moja Alutka jest szczupła, ale na szczęście nie wychudzona ;) to po tatusiu :p
    Tyle dobrego, że apetyt jej dopisuje i najchętniej jadłaby wszystko co ja. Ale dzisiaj pizzy musiałam jej odmówić ;)

Luna - Tosia to na dżdżowniczkę na tym zdjęciu spała ;) ta moja znowu na żabę :p

Luna1993 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, Twoja Aluśka to taka słodka żabcia na tym zdjęciu.

Lunka, A Twoja Antośka widać, że dupkę lubi wypinać :)
    Od razu mi się przypomniało moje zdjęcie z albumu rodzinnego jak śpię w poprzek łóżka :P)

Luna1993, Kaczorka lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Później znalazła lepsze miejscówki na drzemki
    [

Oglądam te zdjęcia i uświadamiam sobie, że teraz to już pannica! Na chwilę wrzucę jej fotkę, bo aż sama nie wierzę, że tak już urosła

Lamka co w takiej sytuacji zamierzacie? Bardzo to Wam krzyżuje plany?

Dobranoc :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 22:57

JustynaG, Kaczorka, Lunaris, Achia, lamka, Jeżowa, Nadzieja22, Lusesita, Tosia2323, blue00, Flowwer lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu dopiero doczytalam, cieszę się że jutro już będziesz w prawdziwym szpitalu i zobaczysz że szybko rozwiążą ciąże i będzie wszystko dobrze i koszmar się skończy

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a ja myślałam że tylko moja śpi jak paragraf :)

Ania kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:51

Luna1993, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, Nadzieja22, Amy333, blue00, Flowwer, olik321, Rucola, Emiilka, KateHawke, E_w_c_i_a, Karma88, pilik lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba wszystkie dzieci lubią spać na brzuszku, moje do dziś tak śpią, nawet najstarszy :)

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkie te zdjęcia roztapiają moje serce! <3

Ania, jak przeczytałam, że jednak zmieniasz szpital, to pomyślałam po prostu "alleluja". Mam nadzieję, że Wrocław stanie na wysokości zadania.

Dzisiaj jadąc autem słyszałam, że jakaś pani urodziła w aucie w drodze do szpitala, a wychodząc z domu miała skurcze chyba co 7 minut? I niezbyt daleko do szpitala. Urodziła na światłach, mąż odebrał córeczkę, dziadek auto prowadził. Życzę nam tak szybkich porodów, ale może jednak w szpitalu!:D

Lamka napisałam na priv :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 22:02

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, nawet jak powiedzą że też będą czekać z rozwiązaniem to będę chociaż mieć potwierdzenie.
    Spotkaliśmy teraz jeszcze znajomą i ma babkę ginekolog której coś załatwiała na budowie i ona pracuje na Borowskiej. Ma do niej zdobyć kontakt. Podobno sucz ale potrafi załatwić sprawę.

Mnie na ten moment usatysfakcjonuje cokolwiek. Nawet jak będą czekać. Chodzi mi o potwierdzenie lub zaprzeczenie diagnozy z Opola.

Jestem rozbita psychicznie i liczę że do rana gorzej nie będzie. Nie może! Czuję się ok. Byle młody dał radę.

Myślę tylko jak się jutro wbić do szpitala żeby nie kręcili nosem. Ale to jutro ogarnę bo nie mam siły na to dzisiaj.
    M widzę wściekły na postępowanie buca. Zamiast miło spędzać czas to atmosfera przez to wszystko jest słaba. Byle do jutra teraz.

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak już tak spamujemy fotkami, to jeszcze Wam pokażę moją ulubioną ze szpitala - Alutka miała tutaj 12h ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4df5cfb3b1c.jpg

Luna - Twoja Tosia to ma obłędne te oczyska!! :D

Luna1993, Jeżowa, ibishka, Nadzieja22, Lusesita, Tosia2323, blue00, Aga9090, Flowwer, olik321, Emiilka, KateHawke, E_w_c_i_a, Lunaris, pilik, Siwulec, agulineczka, JustynaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu ale oni nie będą kręcili niczym uwierz mi, kobiety z mniejszym problemem jadą i ich biorą na oddział także bądź o to spokojna oni cię nie wypuszcza i nie będą nic gadać bo ich obowiązkiem jest dać tobie i dziecku najlepsza opiekę a dodatkowo w takiej sytuacji jak ty jesteś i nie trzeba dodatkowo nic koloryzowac ani płakać zobaczysz że będzie dobrze tylko weź komplet badań ten wypis z poprzedniego razu bo w takim razie oni ci tutaj nie będą musiało nic powtarzac tylko zrobią morfologie na cito i tyle także głowa do góry :) śpijcie dobrze z emkiem bo to ostatnia taka noc wasza :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 1153 1154 1155 1156 1157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ