Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Grażynka gotowa, czekam na męża :) Powinien być za chwilkę i tylko się ogarnie, zje obiad i jedziemy na wizytę.
    Trzymam kciuki za pozytywne wiadomości :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, jakiś czas temu pytałaś o ciuchy do karmienia.
    Nie karmiłam nigdy :P ale mam w swojej szafie kilka ciuchów, które spokojnie się do tej roli sprawdzą.
    Wszelkie bluzki z guzikami:
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0237222001.html
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0681318001.html
    Mam w domu podobną do tej drugiej, tylko więcej guzików.

http://www.orsay.com/pl-pl/koszulka-z-zamkiem-na-dekolcie-100133330000.html

Myślę, że jak się dobrze rozejrzymy to znajdziemy w normalnych sklepach coś sensownego. Bo te typowo do karmienia są stosunkowo drogie.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po szczepieniu :) nawet nie było najgorzej. Oczywiście płakała, ale zaczęła już przy sprawdzaniu gardła i języka, więc więcej w tym było zwykłej histerii niż bólu :p

Mamy na wadze 7385g, czyli 0.5kg w 1.5m-ca ;) biorąc pod uwagę, że ona w miejscu usiedzieć nie może, to niezły wynik :p

Nika - u nas Alutka zimą najczęściej była tylko w body na długi rękaw. Przy chłodniejszych dniach dokładałam jeszcze spodenki+skarpetki lub półśpiochy :)

summer86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, JustynaG, Jeżowa, Flowwer, olik321, KateHawke, nick nieaktualny, Bajkaaa, Rucola, StaraczkaNika, Nadzieja22, Emiilka, E_w_c_i_a, Czrna 81 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny MAMY WÓZEK! :D włączam dziś o 6:30 olx a tam mój wymarzony wózek, w wymarzonym kolorze za połowę ceny sklepowej. Mówię dobra, to znak. O 7 napisałam smsa, bo przecież nie zadzwonię, umówiłam się na popołudnie i mam mam mam <3 gondola używana 3 miesiące, spacerówka miesiąc, oprócz tego, że po kółkach widać, że ktoś nim jeździł to wózek jak że sklepu. Trochę materiału i metalu, a tak się raduje moje serduszko :D wrzucę zdjęcie jak jakieś zrobię, nie wiem w sumie, gdzie go trzymać teraz...

A mój mąż oczywiście złote usta - "dobra, mamy wózek, to chyba znaczy, że będziemy mieć dziecko" :D

nick nieaktualny, JustynaG, nick nieaktualny, Kaczorka, Flowwer, Yoselyn82, olik321, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateHawke, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bajkaaa, Karma88, Lunaris, Rucola, nick nieaktualny, StaraczkaNika, Bocianiątko, ibishka, Nadzieja22, pilik, Emiilka, E_w_c_i_a, Czrna 81 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa super, dawaj zdjęcie!

Ja jestem wkur**ona tym spotkaniem z projektantem, nawet mi się nie chce o tym gadać...

Ania czekam na info jak tam po ktg.
    Nadzieja kciuki.

• Melevis Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka super! A Aluśka rzeczywiście szczupaczek, moja wazy już pewnie z 8,5kg (jutro się dowiem) :D

Kaczorka lubi tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malevis, a Twój Stasiek też tak "stanął" z wagą? Mój ciągle oscyluje w okolicy 13-13.5 kg, tylko rośnie skubaniec! Obecnie dokładnie 97 cm (przypominam, że jest prawie pol roku starszy)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 19:12

• Melevis Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie mój praktycznie taki sam, tj. 13-13,5kg i 96cm. Czy Ty nie jesteś jakąś moją zaginioną siostrą bliźniaczką? :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja już nic nie dorzucę do tematu, miałam też się bambolinem pochwalić ale jestem po dobrym obiadku i zjedzeniu połowy arbuza więc się rozepchał żarciem :D

Mój syn też stoi z wagą 128 cm/25 kg tylko cm idą w górę :D
    Ja wózek mam swój po starszym synu, ale on ma już swoje 7 lat i swoje przeleżał, dziecie lutowe więc nie wiem czy po prostu z czasem nie kupic spacerówki, chociaż tym mi się prowadzi rewelacyjnie, kolor seledynowy nie polecam wszystkie małe latające robaczki spacerowały razem z Nami :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, nie wiem, ale dzieci to nam chyba skopiowali! :)

komarka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa super, czekam na fotkę <3

Lamka coś poważnego?

Kaczorka dzielna Alusia :)

Kaczorka lubi tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od fryzjera ;) taka mała rzecz a cieszy :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karma88, Lunaris, Kaczorka, JustynaG, nick nieaktualny, KateHawke, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Ja idę jutro :D

Ania jak będziesz mogła napisz jak sytuacja.

Siwulec lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Uraczysz Nas zdjęciem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro wszystkie dajemy fotki to i ja dam, koniec 23tc:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d198fd72d0b3.jpg

Ps. Ktoś umie przekręcić te zdjęcia?

Yoselyn82, nick nieaktualny, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bajkaaa, olik321, Jeżowa, Karma88, Lunaris, Flowwer, nick nieaktualny, Lusesita, Lena21, KateHawke, ibishka, Nadzieja22, pilik, Emiilka, E_w_c_i_a, Angelika83, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Mamunia- wrote:
    Uraczysz Nas zdjęciem :D

No dobra :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d467418c522.jpg

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bajkaaa, nick nieaktualny, reset, nick nieaktualny, olik321, Jeżowa, nick nieaktualny, Karma88, Lunaris, Flowwer, Kaczorka, nick nieaktualny, Lusesita, Lena21, nick nieaktualny, KateHawke, Nadzieja22, pilik, Emiilka, E_w_c_i_a, Angelika83, Czrna 81 lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec super fryzura!

Jeżowa gratuluję wózka :) mój emek dziś właśnie odebrał wózek tylko dopiero w weekend go złoży bo wcześniej nie będzie mieć czasu ale już czekam na zdjęcie :)

A tak btw szukam dobrego termometr bezdotykowego macie jakiś sprawdzony? Bo chciałabym kupićcos dobrego ale nie wiem co w sumie...

Siwulec lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2da5894d968.jpg

Przedstawiam brykę :D mam ochotę zabrać w niej chociażby jeża na spacer :D

Amal u mnie wystarczy wejść w ustawienia zdjęcia na telefonie i nawet jeśli jest pionowe to obkręcić w kółko, żeby znowu było pionowo i wtedy mi wrzuca prosto :)

Edit; wybaczcie burdel, mamy za dużo rzeczy na jeden pokój...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 20:06

Siwulec, olik321, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bajkaaa, Lunaris, Yoselyn82, Kaczorka, nick nieaktualny, Rucola, nick nieaktualny, Lusesita, JustynaG, nick nieaktualny, Bocianiątko, Flowwer, KateHawke, ibishka, Nadzieja22, pilik, Emiilka, E_w_c_i_a, Czrna 81 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa.. Ale pojazd :) super że ci się trafiło to co chciałaś takie jak chciałaś :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa super, pamiętam, że sama oglądałam ten model, ale zdecydowałam się na silvie bo miała zamykany kosz - kufer (a poza tym była promocja na nią w Smyku i kupiliśmy 3 lata temu za 1100 zł :) )

Jeżowa lubi tę wiadomość

‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ