Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika Tobie też? myślałam że tylko ja mam taką przypadłość - nie wiem już czy używać mydła czy szamponu do mycia brzucha
na szczęście jasne są te włoski ale jest ich tyyyle że wypadało by je chyba ogolić czy coś
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunka tak mi okropnie przykro
tulę mocno, my tu jesteśmy wszystkie z Ciebie bardzo dumne i jesteśmy pewne że jesteś cudowną mamą
Aniu ogromne gratulacje, szybkiego powrotu do zdrowia. Tak sobie myśle, że dzięki temu, ż wiele z nas musiało uważać żeby nie urudzuc za szybko to wiedziałyśmy co trzeba robić by przyspieszyć poród
Sanka takie podejście tez jest cholernie niesprawiedliwe - ja jestem wierząca, ale uważam że każdy ma prawo do swoich poglądów, przykro mi że Twój tata tego nie rozumie
Czarna trzymam kciukija swoją przypinkę oddałam właśnie przyjaciółce i trzymam z całego serca kciuki żeby Wam zadziałała obu!
Reset a Ty już masz swoją ? Skoro już czarujemy ten cykl to może jeszcze przypinke się uda się ogarnąć ?
My dziś mieliśmy pierwsze wyjście z domu - moja siostrzenica Gosia miała 6 urodziny i nie chciałam jej robić przykrości wiec na chwile pojechaliśmy i muszę się Wam pochwalić jakiego mam pięknego syneczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/369148367933.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:29
Czrna 81, Bajkaaa, Aga9090, Lunaris, blue00, Karma88, StaraczkaNika, Lusesita, Luna1993, Sanka, Kaczorka, Rucola, Rucola, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, Sarna84, -Mamunia-, Patrycja20, pilik, Vivanillka, 91Ewela09, Anna Stesia, malka, Yoselyn82, Jeżowa, olik321, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Lena, jaki on słodki!
P.S. Przypinki nie mam i wstyd się przyznać, ale nawet nie wiem, o co w tym chodziło
P.S.2. Dziewczyny, pocieszę Was- mnie rosną na brzuchu bez ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:25
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyLuna ja też tak mam z rodzicami. Ojciec Pan i władca, a matka jak ten pies na tylnej półce w aucie. Nie utrzymuje z nim żadnego kontaktu, matka czasem zadzwoni i tyle. Także wiem co czujesz..
A ty jesteś najlepsza mama na świecie i robisz wszystko dla swoich dziewczynek :*Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Lena ja trzymam dla Reset przypinke tylko coś spotkać się nie możemy
Luna współczuję tego stresu ale najważniejsze że najbliższa ci osoba czyli mąż jest dobra osoba a reszta się nie liczy
Dobranoc dziewczynyreset, Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Nika Tobie też? myślałam że tylko ja mam taką przypadłość - nie wiem już czy używać mydła czy szamponu do mycia brzucha
na szczęście jasne są te włoski ale jest ich tyyyle że wypadało by je chyba ogolić czy coś
-
Franio
może iść na podryw -gwarancja 100% skuteczności
Nika wychodzę z tego samego założenia- lepiej nie zaczynać... mogę tylko pogorszyć sytuację i za chwilę będę wyglądać ja gorylica w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:31
-
nick nieaktualny
-
Nika od Ciebie może być czerwony, siny a nawet zielony i kudłaty haha! Biorę w ciemno, byle dzidzia była w środku. 4 tygodnie temu miałam pierwszy dzień cyklu jak Lena zwolniła brzuszek, ale nie udało się przejąć niestety. Także może to musi być w okresie około owulacyjnym
Lena mały Franio jest cudowny! ❤❤❤ I jakie śliczne ciuszki!Dziękuję też za kciuki,napewno się przydadzą
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
reset wrote:Lena, jaki on słodki!
P.S. Przypinki nie mam i wstyd się przyznać, ale nawet nie wiem, o co w tym chodziło
P.S.2. Dziewczyny, pocieszę Was- mnie rosną na brzuchu bez ciąży
Reset jak się zamawia segregator od mamyginekolog to się dostaje przypinke z napisem #jestemwciąży - kiedyś u niej na insta pojawił się pomysł że dziewcxyny sobie je przekazują na szczęście żeby zajść w ciąże i podobno działareset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajka, w tym tygodniu ogarniemy temat spotkania
Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Justyna i Lena najśmieszniejsze jest to że jak tylko się zaczęliśmy spotykać i powiedziałam o nim rodzicom (ja miałam wtedy 21 on 33 lata) to pierwsze pytanie ojca było czy jest wierzący i chodzi do kościoła. Jak się dowiedział że nie to od razu gadał że to bez sensu, że on żadnych wartości nie ma i inne tego typu pierdolety. A stryj nie wprost do mnie, tylko oczywiście jak z moim tatuśkiem się nakręcali na Franka to o mnie powiedział że jestem jego utrzymanką. Także nie ma to jak rodzina...
-
nick nieaktualnySanka to u mnie było identycznie, tylko problem tkwił w tym, że mój mąż nie ma wyższego wykształcenia, nie jest lekarzem czy prawnikiem a co za tym idzie dla mojego ojca jest nikim
na nasz ślub nie chciał wejść do urzędu, tylko matkę przywiózł. Musiałam go prosić żeby wszedł do środka. A na obie moje ciążę się po prostu obraził
-
nick nieaktualny