X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika Tobie też? myślałam że tylko ja mam taką przypadłość - nie wiem już czy używać mydła czy szamponu do mycia brzucha :P na szczęście jasne są te włoski ale jest ich tyyyle że wypadało by je chyba ogolić czy coś :P

Aga9090 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Nika Tobie też? myślałam że tylko ja mam taką przypadłość - nie wiem już czy używać mydła czy szamponu do mycia brzucha :P na szczęście jasne są te włoski ale jest ich tyyyle że wypadało by je chyba ogolić czy coś :P
    Haha ja też :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika kochana i w pierwszej i w tej ciąży pojawiły się włoski na brzuchu, ale pocieszę bo po porodzie zniknęły ;) ale teraz znów emek nazywa mnie yeti (nie ma ich aż tyle, żeby nie było)

Lunaris lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka tak mi okropnie przykro :( tulę mocno, my tu jesteśmy wszystkie z Ciebie bardzo dumne i jesteśmy pewne że jesteś cudowną mamą <3

Aniu ogromne gratulacje, szybkiego powrotu do zdrowia. Tak sobie myśle, że dzięki temu, ż wiele z nas musiało uważać żeby nie urudzuc za szybko to wiedziałyśmy co trzeba robić by przyspieszyć poród

Sanka takie podejście tez jest cholernie niesprawiedliwe - ja jestem wierząca, ale uważam że każdy ma prawo do swoich poglądów, przykro mi że Twój tata tego nie rozumie

Czarna trzymam kciuki <3 ja swoją przypinkę oddałam właśnie przyjaciółce i trzymam z całego serca kciuki żeby Wam zadziałała obu!
    Reset a Ty już masz swoją ? Skoro już czarujemy ten cykl to może jeszcze przypinke się uda się ogarnąć ?

My dziś mieliśmy pierwsze wyjście z domu - moja siostrzenica Gosia miała 6 urodziny i nie chciałam jej robić przykrości wiec na chwile pojechaliśmy i muszę się Wam pochwalić jakiego mam pięknego syneczka <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/369148367933.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:29

Czrna 81, Bajkaaa, Aga9090, Lunaris, blue00, Karma88, StaraczkaNika, Lusesita, Luna1993, Sanka, Kaczorka, Rucola, Rucola, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, Sarna84, -Mamunia-, Patrycja20, pilik, Vivanillka, 91Ewela09, Anna Stesia, malka, Yoselyn82, Jeżowa, olik321, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, jaki on słodki! <3
    P.S. Przypinki nie mam i wstyd się przyznać, ale nawet nie wiem, o co w tym chodziło :(
    P.S.2. Dziewczyny, pocieszę Was- mnie rosną na brzuchu bez ciąży :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:25

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ja też tak mam z rodzicami. Ojciec Pan i władca, a matka jak ten pies na tylnej półce w aucie. Nie utrzymuje z nim żadnego kontaktu, matka czasem zadzwoni i tyle. Także wiem co czujesz..

A ty jesteś najlepsza mama na świecie i robisz wszystko dla swoich dziewczynek :*

Luna1993 lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja trzymam dla Reset przypinke tylko coś spotkać się nie możemy :(

Luna współczuję tego stresu ale najważniejsze że najbliższa ci osoba czyli mąż jest dobra osoba a reszta się nie liczy <3

Dobranoc dziewczyny :)

reset, Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika ja w ciąży miałam wrażenie, że mój brzuch wyglada jak kiwi :) teraz wyglada oki, wiec się nie przejmuj :)

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    A moje czarne! Ja się boję, że jak zgolę to nabiorą jeszcze większej mocy, a depilatorem nie chcę buczeć przy brzuchu, bo małe się przerazi. No nic, i tak nie zamierzam pomykać w bikini ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franio <3 może iść na podryw -gwarancja 100% skuteczności <3

Nika wychodzę z tego samego założenia- lepiej nie zaczynać... mogę tylko pogorszyć sytuację i za chwilę będę wyglądać ja gorylica w ciąży :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:31

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro dzieć porasta takimi włoskami to i my nie będziemy gorsze ;)

Lunaris, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika od Ciebie może być czerwony, siny a nawet zielony i kudłaty haha! Biorę w ciemno, byle dzidzia była w środku. 4 tygodnie temu miałam pierwszy dzień cyklu jak Lena zwolniła brzuszek, ale nie udało się przejąć niestety. Także może to musi być w okresie około owulacyjnym ;-)

Lena mały Franio jest cudowny! ❤❤❤ I jakie śliczne ciuszki! :-) Dziękuję też za kciuki,napewno się przydadzą :-)

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Lena, jaki on słodki! <3
    P.S. Przypinki nie mam i wstyd się przyznać, ale nawet nie wiem, o co w tym chodziło :(
    P.S.2. Dziewczyny, pocieszę Was- mnie rosną na brzuchu bez ciąży :(

Reset jak się zamawia segregator od mamyginekolog to się dostaje przypinke z napisem #jestemwciąży - kiedyś u niej na insta pojawił się pomysł że dziewcxyny sobie je przekazują na szczęście żeby zajść w ciąże i podobno działa :)

reset lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie było to tak jak Barbarka zwolniła brzuszek to Siwulec miała owu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:33

• reset Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, w tym tygodniu ogarniemy temat spotkania :)

Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset załatwiaj sobie przypinke, bo ja wysłałam Yoselyn i zobacz co z tego wyszło ;)

Lena on jest przecudowny <3 do schrupania!

Zamawiam pizze :) także się trochę pociesze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:55

Czrna 81 lubi tę wiadomość

• Sanka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna i Lena najśmieszniejsze jest to że jak tylko się zaczęliśmy spotykać i powiedziałam o nim rodzicom (ja miałam wtedy 21 on 33 lata) to pierwsze pytanie ojca było czy jest wierzący i chodzi do kościoła. Jak się dowiedział że nie to od razu gadał że to bez sensu, że on żadnych wartości nie ma i inne tego typu pierdolety. A stryj nie wprost do mnie, tylko oczywiście jak z moim tatuśkiem się nakręcali na Franka to o mnie powiedział że jestem jego utrzymanką. Także nie ma to jak rodzina...

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka to u mnie było identycznie, tylko problem tkwił w tym, że mój mąż nie ma wyższego wykształcenia, nie jest lekarzem czy prawnikiem a co za tym idzie dla mojego ojca jest nikim ;) na nasz ślub nie chciał wejść do urzędu, tylko matkę przywiózł. Musiałam go prosić żeby wszedł do środka. A na obie moje ciążę się po prostu obraził ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się pięknie nagrać kopniaczek :) Mój P też poczuł na policzku :) małe zamiast spać szaleje.

Luna1993, Lunaris, Czrna 81, KateHawke, pilik lubią tę wiadomość

• Sanka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt tak nie potrafi zatruć życia jak własni rodzice ;)

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
‹‹ 1194 1195 1196 1197 1198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ