Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika Tobie też? myślałam że tylko ja mam taką przypadłość - nie wiem już czy używać mydła czy szamponu do mycia brzucha :P na szczęście jasne są te włoski ale jest ich tyyyle że wypadało by je chyba ogolić czy coś :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Nika Tobie też? myślałam że tylko ja mam taką przypadłość - nie wiem już czy używać mydła czy szamponu do mycia brzucha :P na szczęście jasne są te włoski ale jest ich tyyyle że wypadało by je chyba ogolić czy coś :P
    Haha ja też :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika kochana i w pierwszej i w tej ciąży pojawiły się włoski na brzuchu, ale pocieszę bo po porodzie zniknęły ;) ale teraz znów emek nazywa mnie yeti (nie ma ich aż tyle, żeby nie było)

Lunaris lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka tak mi okropnie przykro :( tulę mocno, my tu jesteśmy wszystkie z Ciebie bardzo dumne i jesteśmy pewne że jesteś cudowną mamą <3

Aniu ogromne gratulacje, szybkiego powrotu do zdrowia. Tak sobie myśle, że dzięki temu, ż wiele z nas musiało uważać żeby nie urudzuc za szybko to wiedziałyśmy co trzeba robić by przyspieszyć poród

Sanka takie podejście tez jest cholernie niesprawiedliwe - ja jestem wierząca, ale uważam że każdy ma prawo do swoich poglądów, przykro mi że Twój tata tego nie rozumie

Czarna trzymam kciuki <3 ja swoją przypinkę oddałam właśnie przyjaciółce i trzymam z całego serca kciuki żeby Wam zadziałała obu!
    Reset a Ty już masz swoją ? Skoro już czarujemy ten cykl to może jeszcze przypinke się uda się ogarnąć ?

My dziś mieliśmy pierwsze wyjście z domu - moja siostrzenica Gosia miała 6 urodziny i nie chciałam jej robić przykrości wiec na chwile pojechaliśmy i muszę się Wam pochwalić jakiego mam pięknego syneczka <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/369148367933.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:29

Czrna 81, Bajkaaa, nick nieaktualny, Lunaris, nick nieaktualny, Karma88, StaraczkaNika, Lusesita, nick nieaktualny, Sanka, Kaczorka, Rucola, Rucola, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, Sarna84, nick nieaktualny, Patrycja20, pilik, Vivanillka, 91Ewela09, Anna Stesia, malka, Yoselyn82, Jeżowa, olik321, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, jaki on słodki! <3
    P.S. Przypinki nie mam i wstyd się przyznać, ale nawet nie wiem, o co w tym chodziło :(
    P.S.2. Dziewczyny, pocieszę Was- mnie rosną na brzuchu bez ciąży :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:25

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ja też tak mam z rodzicami. Ojciec Pan i władca, a matka jak ten pies na tylnej półce w aucie. Nie utrzymuje z nim żadnego kontaktu, matka czasem zadzwoni i tyle. Także wiem co czujesz..

A ty jesteś najlepsza mama na świecie i robisz wszystko dla swoich dziewczynek :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja trzymam dla Reset przypinke tylko coś spotkać się nie możemy :(

Luna współczuję tego stresu ale najważniejsze że najbliższa ci osoba czyli mąż jest dobra osoba a reszta się nie liczy <3

Dobranoc dziewczyny :)

reset, nick nieaktualny, Rucola lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika ja w ciąży miałam wrażenie, że mój brzuch wyglada jak kiwi :) teraz wyglada oki, wiec się nie przejmuj :)

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    A moje czarne! Ja się boję, że jak zgolę to nabiorą jeszcze większej mocy, a depilatorem nie chcę buczeć przy brzuchu, bo małe się przerazi. No nic, i tak nie zamierzam pomykać w bikini ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franio <3 może iść na podryw -gwarancja 100% skuteczności <3

Nika wychodzę z tego samego założenia- lepiej nie zaczynać... mogę tylko pogorszyć sytuację i za chwilę będę wyglądać ja gorylica w ciąży :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:31

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro dzieć porasta takimi włoskami to i my nie będziemy gorsze ;)

Lunaris, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika od Ciebie może być czerwony, siny a nawet zielony i kudłaty haha! Biorę w ciemno, byle dzidzia była w środku. 4 tygodnie temu miałam pierwszy dzień cyklu jak Lena zwolniła brzuszek, ale nie udało się przejąć niestety. Także może to musi być w okresie około owulacyjnym ;-)

Lena mały Franio jest cudowny! ❤❤❤ I jakie śliczne ciuszki! :-) Dziękuję też za kciuki,napewno się przydadzą :-)

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Lena, jaki on słodki! <3
    P.S. Przypinki nie mam i wstyd się przyznać, ale nawet nie wiem, o co w tym chodziło :(
    P.S.2. Dziewczyny, pocieszę Was- mnie rosną na brzuchu bez ciąży :(

Reset jak się zamawia segregator od mamyginekolog to się dostaje przypinke z napisem #jestemwciąży - kiedyś u niej na insta pojawił się pomysł że dziewcxyny sobie je przekazują na szczęście żeby zajść w ciąże i podobno działa :)

reset lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie było to tak jak Barbarka zwolniła brzuszek to Siwulec miała owu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:33

• reset Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, w tym tygodniu ogarniemy temat spotkania :)

Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset załatwiaj sobie przypinke, bo ja wysłałam Yoselyn i zobacz co z tego wyszło ;)

Lena on jest przecudowny <3 do schrupania!

Zamawiam pizze :) także się trochę pociesze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:55

Czrna 81 lubi tę wiadomość

• Sanka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna i Lena najśmieszniejsze jest to że jak tylko się zaczęliśmy spotykać i powiedziałam o nim rodzicom (ja miałam wtedy 21 on 33 lata) to pierwsze pytanie ojca było czy jest wierzący i chodzi do kościoła. Jak się dowiedział że nie to od razu gadał że to bez sensu, że on żadnych wartości nie ma i inne tego typu pierdolety. A stryj nie wprost do mnie, tylko oczywiście jak z moim tatuśkiem się nakręcali na Franka to o mnie powiedział że jestem jego utrzymanką. Także nie ma to jak rodzina...

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka to u mnie było identycznie, tylko problem tkwił w tym, że mój mąż nie ma wyższego wykształcenia, nie jest lekarzem czy prawnikiem a co za tym idzie dla mojego ojca jest nikim ;) na nasz ślub nie chciał wejść do urzędu, tylko matkę przywiózł. Musiałam go prosić żeby wszedł do środka. A na obie moje ciążę się po prostu obraził ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się pięknie nagrać kopniaczek :) Mój P też poczuł na policzku :) małe zamiast spać szaleje.

nick nieaktualny, Lunaris, Czrna 81, KateHawke, pilik lubią tę wiadomość

• Sanka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt tak nie potrafi zatruć życia jak własni rodzice ;)

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
‹‹ 1194 1195 1196 1197 1198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ