Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna, Sanka przykro mi z powodu zachowania rodziny
Ja też mam zestawik do przekazania (przypinka od Achia, kilka owulaków i ciążowych), ale dopiero oddam po następnej wizycie lub po genetycznych.
Co do włosków, to mi po poronieniach kilka urosło, a teraz dorasta resztaNika u mnie też ciemne
Mąż się już ze mnie śmieje, ale obiecał, że gdy będzie można, to zrobimy laserem w razie gdyby nie chciały zniknąć same
-
nick nieaktualnyDziewczyny jeśli chcecie rodzić to polecam sutki
Gdybym się wieczorem bardziej przyłożyła, to pewnie noc byłaby na porodówce.
Ale tak, to chociaż w nocy normalnie pospałam.
O 5 jak wstałam skurcze 1-2min. 5:30 na badaniu 2cm rozwarcia. 11:00 na badaniu było 5cm i trafiłam na porodówkę. Tam chyba po godzinie już 10cm i się zaczęło.
Jeszcze M kazali masować sutki przy porodzie.
Młodego na razie nie dostałam. Póki nie stanę na nogi to będzie u pielęgniarek. A ja przez to szycie i krwawienie na razie słabo funkcjonuję na siedząco.
Nie wierzę w to co dzisiaj się stało. Jakbym była w innym świecie.
Teraz oby było ok i do domu szybko.
Wagą byłam sama zaskoczona. Dobrze że jest tak a nie inaczej. I że udało mi się dokończyć plan
15go (już dzisiaj) mamy 4 lata od kiedy zaczepiłam M. Więc prezent idealnyAga9090, summer86, Amal, Cccierpliwa, Patrycja20, Karma88, moniśka..., Lena21, panan12, blue00, pilik, Lunaris, Bajkaaa, Sarna84, lamka, Czrna 81, Emiilka, 91Ewela09, ibishka, Anna Stesia, JustynaG, Nadzieja22, KateHawke, Angelika83, olik321, Bocianiątko, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pocieszyłscie mnie- też zaczęły mi włosy rosnąć na brzuszku :p na początku się wystraszyłam bo myślalam że to rozstępy a to jednak tylko włosy więc nie jest źle :p
A jak swędzą cycki to znaczy że jeszcze będą rosnąć?:p
A mam takie pytanie do dłuższych zaciążonych staraczek- spotkałam dziś tutaj znajomą, dziewczyna bardzo fajna i zawsze ją lubiłam. Okazuje się że też jest w ciąży i też rodzi w grudniu. I tak od słowa do słowa- czy planowana ciąża
My że tak,a ona że nie.. oczywiście się cieszy ale jakoś tak coś mnie uwierało(?) jak dowiaduje się będzie rodził praktycznie jak ja i mam wrażenie że moja ciąża wtedy jest mniej zauważona.nie wiem jak to opisać. Nie mówię że to źle jak ktoś ma dziecko od razu, to wręcz dobrze. Ale ja bym chciała być wśród znajomych jedyną ciężarną skoro tyle nam to zajęło..a oczywiście mało kto wie ile przeżyliśmy więc wiem że moje odczucia są dość absurdalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 00:14
-
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Dziewczyny jeśli chcecie rodzić to polecam sutki
Gdybym się wieczorem bardziej przyłożyła, to pewnie noc byłaby na porodówce.
Ale tak, to chociaż w nocy normalnie pospałam.
O 5 jak wstałam skurcze 1-2min. 5:30 na badaniu 2cm rozwarcia. 11:00 na badaniu było 5cm i trafiłam na porodówkę. Tam chyba po godzinie już 10cm i się zaczęło.
Jeszcze M kazali masować sutki przy porodzie.
Młodego na razie nie dostałam. Póki nie stanę na nogi to będzie u pielęgniarek. A ja przez to szycie i krwawienie na razie słabo funkcjonuję na siedząco.
Nie wierzę w to co dzisiaj się stało. Jakbym była w innym świecie.
Teraz oby było ok i do domu szybko.
Wagą byłam sama zaskoczona. Dobrze że jest tak a nie inaczej. I że udało mi się dokończyć plan
15go (już dzisiaj) mamy 4 lata od kiedy zaczepiłam M. Więc prezent idealny
Wracaj szybciutko do zdrowia, a Oskar to jednak takiej złej wagi nie miał -
nick nieaktualnyTo jest nasz Mikrusek.
Zostawię do rana i usunę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 10:19
Amal, Aga9090, Cccierpliwa, Jeżowa, olik321, Patrycja20, Achia, Karma88, StaraczkaNika, Amy333, moniśka..., Flowwer, Lena21, panan12, blue00, Kaczorka, pilik, reset, Lunaris, Bajkaaa, Sarna84, lamka, Sanka, Czrna 81, Emiilka, Vivanillka, 91Ewela09, ibishka, Madzik34, Tosia2323, Anna Stesia, malka, Rucola, JustynaG, Yoselyn82, Nadzieja22, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu jeszcze raz gratuluję Oskara i witam w świecie mam
A podwozie do wesela się zagoi.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Ania, gratuluję ❤ niech Oskar rosnie zdrowo.
Jak dojdziesz do siebie to napisz, prosze, jak się wszystko potoczyło.
Matko jedyna, teraz to już naprawdę czuję oddech (porodowki) na karku
Hahahaja widzę przed oczami światła z sali operacyjnej + kotare przedemna i lekarzy w maseczkach. Jeszcze 5 dni
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w niedziele
Zostało tylko 20dni do donoszonej ciążymega się ciesze:) emek zrobił wczoraj pranie jeszcze do szpitala rzeczy dla małej i będziemy czekać
Aniu to faktycznie szybko poszło
Oskar cudny
Dziewczyny współczuję że rodzice tak traktowali bądź traktują waszych emkow u mnie mama była zadowolona z mojego i nawet jak widniał rozwód na horyzoncie to było jej szkoda bo to dobry chłopak który się pogubił
Dobrej niedzieli wam życzę
Sarna84, Achia, Czrna 81, summer86, Aga9090, Lunaris, Lusesita, Rucola, Nadzieja22, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wchodzi zakonnica do baru i mówi:
- Setkę czystej poproszę.
Barman się zdziwił, ale nic, nalał. Po chwili zakonnica:
- Jeszcze jedną
Barman zdziwiony, co to, druga? Ale nic, leje. Po chwili zakonnica:
- I jeszcze jedną.
Na to barman nie wytrzymał:
- Ależ siostro, czy to wypada?
Na co zakonnica:
- Ja to wszystko z miłosierdzia ludzkiego, bo nasza matka przełożona klasztoru ma od dwóch tygodni zatwardzenie, a jak mnie w takim stanie zobaczy, to się chyba zesra...blue00, lamka, Czrna 81, Emiilka, summer86, Patrycja20, Bajkaaa, Kaczorka, Sarna84, Lunaris, Lusesita, Tosia2323, JustynaG, Rucola, Nadzieja22, KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość