Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny
))
Ta dziewczyna akurat jest b. Fajna także tylko się cieszyć że fajne osoby też będą mieli dzieci
A te odczucia.. pewnie jeszcze będą się pojawiać ale w końcu już nie będą tak silne myślę.
A weszłan dzis na IG i widzę że mamaginekolog rusza ze swoim projektem wyprawkowym 90stopni. Skusi się któraś?
My wyjedzamy ok15, więc mecz mnie ominieee. Jakbyście oglądały to piszcie tutaj co się dzieje na boisku -
Aniu meeega gratulacje, Rosnijcie zdrowo.a Oskarek śliczny
kaczorka pewnie ze dopisz mnie do listy
luna nie przejmuj sie gadaniem głupim, normalnie jak słyszę takie teksty to mi się ciśnienie podnosi. Niech każdy patrzy na swoja dupe. Powinnaś mieć wsparcie d rodziców a nie zeby jeszcze robię mówił ojciec ze to twoja wina itp..jakaś porażka !!
Lena jaki śliczny Anioleczek, zdjęcie superRucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mąż mi dzisiaj zaproponował ze jak wyzdrowieje żebyśmy pojechali na pare dni nad morze
a pozniej gdzieś dalej i cieplej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 09:55
Achia, Luna1993, KateHawke, Aga9090, Amy333, Sarna84, summer86, Patrycja20, pilik, malka, lamka, StaraczkaNika, Tosia2323, Karma88, Nadzieja22, Bajkaaa, Rucola, Lunaris, Jeżowa, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witam sie w 9tc
Achia, Luna1993, KateHawke, Aga9090, Amy333, Sarna84, JustynaG, malka, lamka, StaraczkaNika, blue00, Karma88, Nadzieja22, Bajkaaa, Rucola, Lunaris, Flowwer, Lena21, Jeżowa, agulineczka, Lusesita, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYoselyn kuruj się :* nim się obejrzysz to będziesz szła na prenatalne!
Mi dzisiaj cholernie smutno, pół nocy nie spałam, głową mi pęka. Zawsze bardzo przeżywam takie rzeczy, taka już jestem. Przejdzie mi za parę dni i tak na trzeźwo to najbardziej boli mnie zachowanie mamy. Przemyślałam to i naprawdę do porodu chce mieć od nich święty spokój i mam gdzieś, że nie będą widywać mojej małej. Z resztą i tak nieczęsto ją odwiedzają, tacy są zajęci (sobą). Ja chce wreszcie spokoju. Nie ja na tym tracę, bo przecież takie akcje jak wczoraj były jak z nimi mieszkałam bardzo często, ale coś im się pomyliło że będą mnie teraz uświadamiać i wychowywaćpowoli zaczynam się z tego śmiać. Za parę dni będzie ok, narazie boli. Idę robić śniadanie :* dziękuję, na was zawsze można liczyć
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Yos kuruj sie, bo wakacje czekają
Luna, ja podobnie mam, tez sie zawsze przejmuje, nie spie, ale dzidzia jest najwazniejsza, cala reszta sie poukłada:)
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie- czy zdarza Wam sie teraz w ciąży spadac z wagi? Na przestrzeni 5 ostatnich dni schudlam ponad kilogram. Jak zaznaczylam na tym wykresie wagi moją wage, to jestem juz pod kreską. Sama nie wiem, kilogram to niby nie duzo, ale z drugiej strony do tego 9 msc to chyba jeszcze powinnysmy rosnąć?Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Achia, a o co chodzi w tym nowym projekcie. Nie mam instagrama a jej konto jest prywatne i nie można nic podejrzeć.
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Achia, a o co chodzi w tym nowym projekcie. Nie mam instagrama a jej konto jest prywatne i nie można nic podejrzeć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 10:23
-
nick nieaktualnyDla mnie mamaginekolog to jest świetny marketingowiec
cenię ją za artykuły medyczne, ale jako osoba zupełnie do mnie nie przemawia. Na pewno się nie skuszę na ten zestaw, wolę wykorzystać rzeczy kupione w lumpku lub nawet w pepco na wyprzedaży, jak będzie potrzeba to się po prostu wyrzuci.
Amy nie przejmowałabym się, ja od początku jestem "pod kreską" i też ta waga się waha. Raz się spuchnie, raz woda zejdzie itp. Także spokojnie, jeśli to 1kg i dalej nie będzie spadać to nie ma powodu do obaw.
Achia też miałam przez chwilę takie głupie odczucie, bo wiadomo, jak takie wyczekane, to tym bardziej chce się kobieta czuć wyjątkowo itp. Ale potem moja bliska znajoma zaszła w ciążę w podobnym czasie, a później się okazało że to ciąża bezzarodkowa. Bardzo mi było przykro, że musiała przez to przejść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 10:33
Rucola, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vivanillka wrote:Kaczorko poproszę
tp 15.02.2019. Jak to mój emek powiedział "dzień wczesniej i będzie Walenty"
tak samo jak Doda i dr Quinn
Kaczorka tak, bardzo poproszętermin mam na 01.01.2019
lamka, Achia, Rucola, Vivanillka, Kaczorka, KateHawke, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka- zgadzam się z Tobą w 100%. Tez wolę kupić zwykle rzeczy i je wyrzucić. Segregator mam ale dostałam na urodziny od siostr- czyli w maju.a weszłam sobie na jej sklep i patrzę że segregator podrożał. Niby o 5zl ale jednak.a nie mówiła nic że będzie ciut drożej bo coś. No ale ma biznes co się kręci to o nim gada, trudno się dziwić
Co do daty porodu mówię wczoraj do męża że fajnie by było urodzic 18.12.2018, spodobała mi się kombinacja liczba że powiedziałam to głośno to kto wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 10:36
lamka lubi tę wiadomość
-
Aniu śliczny synek!
Szybkiego powrotu do formy.
Kaczorka, dobrze pamiętasz
Achia, dla mnie spoko zestaw, ale ja np nie lubię rożków. Pewnie dla mojego męża byłoby ok.Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej!!! dzień dobry Dziewczyny!!!
Po pierwsze chciałam napisać, że uważam ze panan nie powinna znajdować się na liście ex-testerek. Jesli czujecie się z nią związane, to oczywiście ja to uszanuję, ale według mnie takie osoby nie powinny być wciągane w społeczność którą budujemy na wsparciu, współczuciu i empatii. Ta dziewczyna nie ma w z tym nic wspólnego i uważam ze jej obecność na pierwszej stronie to jakiś okropny błąd.Melevis, Aga9090, Amy333, Luna1993, Flowwer, KateHawke, summer86, Lusesita, Bocianiątko lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Yoselyn - już 9 tc! Gratulacje
I brawo dla męża za dopieszczanie - tak trzymać.
Achia w moich kręgach już prawie wszyscy zaliczyli conajmniej 1 ciążę. Dla nich ta moja to jest poprostu kolejna ciąża wśród znajomych, kolejne dziecko - żaden cud. I to chyba jest normalne. Ja też zawsze traktowałam ciąże przyjaciółek jako coś naturalnego - taka kolej rzeczy. Gdybym nie przeszła tyle po drodze, to nawet swojej ciąży nie podnosiłabym do takiego znaczenia. Niewiele osób wie, jakie to niesamowite, że jednak mi się coś takiego przytrafiło. A ja do tej pory czasem nie wierzę. Najważniejsze, że same wiemy jakie te nasze dzieci wyczekane, bo inni ludzie skwitują to tylko "o, Ty też w ciąży? Fajnie" albo "mówiłam Ci, że w końcu się uda, niepotrzebnie się martwiłaś", lub nawet "dzieci są przereklamowane" i "ostrzegałam Cię, że to nie jest tak różowo jak pojawią się dzieci". Pozostaje mieć nadzieję, że dzięki temu przekażemy dzieciaczkom, że są upragnione i najukochańsze, a nie że pojawiły się nie w czas lub zburzyły mamie karierę i spokojne życie. To powinno im wyjść na dobre
Achia, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Przechodząc do spraw najważniejszych!!!
Aniu!!! Cudowny Oskar, jest śliczny!! I waga też jest fantastyczna
Jeszcze raz Ci ogromnie gratuluję!! Oby oskar był po tej stronie brzucha trochę spokojniejszy
Co do tego, ze Ania popekała to na szkole rodzenia położna nam mówiła, że dziewczyny borykające się z infekcjami w ciąży mają osłabione te wszystkie struktury wewnątrz, więc nie trudno o pekniecia, nawet mimo nacięcia niestety. Ania miała ten problem niestety więc to pewnie też nie pozostało obojętne.
Poza tym spacery, masaż sutków, Nenusia Twoje rady zdały egzamin!!!
U Ani miało to prawo zadziałać, bo miała krótką szyjkę. Jak szyjka jest długa to chyba nic nie pomoże dopóki dziecko samo się nie zdecyduje
Udanej niedzieli Dziewczyny!!!!!Ania1003, Aga9090, Bajkaaa, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021