Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Kaczorka a czym tak podpadł?
Miał problem z tym, że zaczął się mecz a musiał chwilę Aluśką się zająć, bo ja chciałam sobie coś do jedzenia zrobić.
I pretensja do mnie, że mogłam to zrobić wcześniej, bo teraz jego piwko i chipsy muszą czekać..
A wcześniej to ja młodą pilnowałam, bo on odczuwał silną potrzebę wykąpać się i pranie ze strychu przynieść..
No a niestety Alutka już wstaje w każdym możliwym miejscu i trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Czasami odnoszę wrażenie, że on robi wszystko, byle tylko zrzucić zajmowanie się Alutką na mnie lub moich rodziców. -
Kaczorka ja mam wrazenie ze wiekszosc facetow na pewnym etapie rozwoju dziecka tak sie zachowuje. Robia wszystko zeby tylko sie dzieckiem nie zajmować. Dlatego ja czekam az skonczd karmic cycem i bez uprzedzenia (zeby nie chcial sie babciami wręczac) zostawiam mojego z 2 dzieci i ide na piwo, pizze, gdziekolwiek. Niech posiedzi troche ze swoimi dziecmi i zobaczyc jaka to latwa praca
Lunaris, Emiilka, pilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż żartuję że do 7 roku życia dziecka to matka się nim zajmuje a nie ojciec :p
Wiem że to są żarty, ale zobaczymy jak dziedzic się urodzi- jak mu pójdzie opieka
Aaaaa Zaraz odbieram mojego pieska od teściowej:)))lamka, Flowwer, pilik, Rucola, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris, Nenusia dzięki ale czuje się jak na haju.
Cieszę się że to jeszcze max 2 tyg.
Kaczorka w sprawach damsko-męskich oni nigdy nie dorastają.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlo, a zgłaszałaś to?
Ja pamiętam jak przy najmłodszej miałam Fenoterol, to do tego musiałam brać tabletki właśnie na obniżenie ciśnienia i kołatania.
Edit może ten lek co dostajesz ma podobne działanie do fenoteroluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 20:52
-
nick nieaktualnyU nas dzisiaj było cudownie.
Oprócz pogryzionych sutków, to zaczynam pomału funkcjonować.
Jeszcze słabo bo hemo tylko 6. Dostałam żelazo dożylnie. Nie zgodziłam się na transfuzję. Lekarka stwierdziła, że spadek z 9 na 6 jest jeszcze ok.
Jutro ponoć mamy wyjść po 2 dobach o ile będzie wszystko ok. Ale dopiero rano się to okaże. Moja hemo i młodego wyniki.
M dzisiaj przebierał i dochodził do wprawy. Ja starałam się więcej poruszać.
Na tą chwilę wolę być w domu bo tutaj nie dojdę do pełni sił.StaraczkaNika, Bocianiątko, Patrycja20, Rucola, olik321, -Mamunia-, Bajkaaa, blue00, Flowwer, Sarna84, Emiilka, KateHawke, Karma88, Nadzieja22, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka mój też tak miewał, wiem jakie to wkurzające... Ale z ręką na sercu powiem, że im mała była starsza tym bardziej cieszyła go zabawa z nią, a teraz prawie w ogóle ze mną czasu nie spędza jak wraca z pracy, bo tylko się bawią
także zbesztaj i wybacz
Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania u nas w szpitalu hemoglobinę na poziomie 6 traktuje się jako zagrażającą życiu i jest wskazaniem do bezwzględnego przetoczenia. Rozumiem że nie chcesz dostać pełnej krwi ale zanim Cię wypiszą to niech sprawdzą jeszcze raz morfologię.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Teraz udaje, że nic nie było i stara się być przykładnym mężem i ojcem - ale ze mną nie tak łatwo..
No i liczę na to, że faktycznie za rok-dwa sytuacja będzie wyglądać inaczej. Zresztą mam nadzieję, że Alutka będzie takim dzieckiem, które nie da się zbyt łatwo spławić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pewno jutro sprawdzą.
Tylko ja tutaj (po poprzednich przejściach) wiem, że ona sama nie skoczy. W domu to dochodzenie do siebie było lepsze.
Jedna babka mówiła że puszczą, druga że jutro jakaś tabletka a we wtorek znowu w żyłę. Zobaczymy.
M jest już zajeżdżony i chciałabym być na miejscu.
Jeszcze jedna dobra wieść, że krwi coraz mniej i praktycznie wieczorem samo siku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 21:26
Rucola lubi tę wiadomość
-
Co do cieknących cycków to ja od 23 tygodnia cały czas jiz nosiłam wkładki, bo inaczej na każdej bluzce miałam plamki z mleka
Ania super, że jestescie już razem, ale dbaj o siebie mama, potrzebujesz teraz dużo sił a hemo 6 to kiepsko
Kaczorka u nas dziś tez było 1 spięcie, bo moja mama ma uridziny i już musiał być drink, a już wczoraj był i w nocy spał jak zabity a ja musiałam wstawać sama i byłam padnięta
Meczu praktycznie nie oglądałam, zawsze oglądam wszystkie mistrzostwa, ale na tych zupełnie noe mam pojęcia co się działo - tylko Franio jest teraz moim nr 1
Flo ja jak dostałam jakieś cudo na skurcze to do tego były leki obniżające ciśnienie i uspokajające tętno w pakiecie
Ja zasypiam już na stojąco, idę podpiąć laktator i spać
Dobrej nocki :* -
nick nieaktualnyAniu dlatego bym nie odmówiła transfuzji, szybciej dojdziesz do siebie po tym, bo w domu to cały czas miałaś słaba morfologie. Moja siostra po transfuzji po porodzie szybko doszła do siebie i 2 doby tylko była po porodzie.
Mogą Cię dłużej potrzymać że względu na tą hemoglobineWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 21:27
blue00 lubi tę wiadomość