Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
U mnie intensywny dzień od rana. Byłam u swojej prawniczki -w czwartek mam rozprawę z Exiorem dotyczącą opieki. Już bym chciała żeby było po bo kosztuje mnie to dużo nerwów!
Na rozluźnienie poszłam sobie do kina....zdołowałam się jeszcze bardziej("czego życzy sobie kobieta") Film był ok ale jakieś nie te hormony mi chyba ruszył
U nas zaczyna się 20 tc! połowa za nami
Agulineczka -gratulacje zdrowej córeczki, ciekawe ile moja będzie ważyć, USG połówkowe w sobotę. -
Bajka, duża już Zosia
Agulineczka, super wieści. Bardzo się cieszęagulineczka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Z serii głupie pytania do już mam:
Czy cycki bardzo się zmieniają po porodzie? Jest sens kupować zapas karmników przed porodem, czy lepiej czynić te inwestycje dopiero po, jak już wiadomo że większe nue będą?
Ja noszę 75H i dobry stanik to już naprawdę jest inwestycja.
Kiedy już wiadomo jakie te piersi będą na cały czas karmienia?w 8 msc kupiłam biustonosze
-
Dziewczyny dopiero teraz rozumiem ten zwiastun filmu
chyba muszę cały zobaczyć
https://youtu.be/e5D3O4yCmCg
Co do staników do karmienia - zawsze myślam, ze będę pilnować żeby mi cycki nie opadły a teraz mi wszystko jedno byle nie uciskał i nie bolałynajczęściej chodzę w tym z Lidla
-
staraczka1111 wrote:Mi piersi urosły w ciąży i po ciąży zostały takie same. Gdy mam dużo pokarmu są poprostu twarde. Bardzo polecam biustonosze z hm i lidla i dobre wkładki laktacyjne np z. Akuku. Kupiłam kiedyś z rosmana te najtańsze to cycki po godzinie zalane
w 8 msc kupiłam biustonosze
W 100% się zgadzam, wkładki z akuku są najlepsze, maja fajną wielkość i są bardzo chłonne (miałam jeszcze 2 inne rodzaje i katastrofa) -
Dziewczyny a jak to jest z tą heparyna? Bo żylaki coraz gorsze..jak zacznę ją wstrzykiwac to do końca ciąży musze codziennie czy moge np co drugi dzień albo doraźnie?
I jakie to są koszta, mam receptę ale nie ryczałtowąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 16:56
-
Rucola wrote:Lunaris a exior o co walczy?
-
Lena21 wrote:Dziewczyny dopiero teraz rozumiem ten zwiastun filmu
chyba muszę cały zobaczyć
https://youtu.be/e5D3O4yCmCg
Co do staników do karmienia - zawsze myślam, ze będę pilnować żeby mi cycki nie opadły a teraz mi wszystko jedno byle nie uciskał i nie bolałynajczęściej chodzę w tym z Lidla
-
malka wrote:Dzięki dziewczyny za wszytskie miłe słowa. Rzeczywiście nie jest że mną najgorzej
ale w spodnie sprzed ciąży się niestety nie mieszczę.
Jesteś chwilę po porodzie.Daj sobie czasu troszkę.
Kurczę fajnie tak widzieć jak sobie radzicie po porodzie dziewczyny.
Olik mi kiedyś któryś gin mówił, że jeszcze chyba po porodzie będę brać, ale nie wiem czy u każdej tak jest. Muszę mojego doktorka podpytać na wizycie.
A co bierzesz?
Ja od początku na Clexane, ale ostatnio był z nim problem i wzięłam w aptece zamiennik Neoparin i ostatnio gin na wizycie wypisał mi już receptę na Neoparin własnie. Tylko ja mam akurat na ryczałt.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunaris wrote:Jak Franek miał 1,5 roku to poszedł do sądu i zażądał sztywnych terminów spotkań z synem na co się zgodziłam. Rok temu wyjechał za granicę i od tamtej pory był w PL 3 razy i nie kontaktuje się z synem. Wniósł sprawę o zniesienie tych kontaktów których chciał :] boi się że go podsumuję bo moja adwokat zawarła klauzulę że jeśli nie będzie odbywał kontaktów to będzie za to płacił karę finansową he he he. Kretyn i tyle, dziecka tylko szkoda -najpierw chciał być tatusiem a teraz ma w dupie
Lunaris moj ex wraz ze swoimi rodzicami Zarzekał się że to jego kochana córeczka, ze nie mógłby jej nie odwiedzac. Efekt jest taki że Żaneta widziała go ostatnio jak miala 2,5roku. Teraz ma 6,5. Zero kontaktu ze strony dziadków o nim nie wspomnę. Do mojego emka mówi tato (wychowuje ją odkąd miała 1,5roku). A tamten podobno ma syna. Ale jego życie mnie nie interesuje. Najwyższy czas pomysł nad odebraniem praw. Oczywiście alimentów nie płaci. -
Vivanilka wielkie brawo dla Twojego Emka, mój Franio trochę już duży i miał kontakt z ojcem więc nie mówi do Ciastka tato tylko po imieniu ale wiem że będzie z nim bardziej zżyty niż z ojcem.
Ich wybór- lepiej jak nie robią dzieciom wody z mózgu. Mój ma 3 dzieci każde z inną matką :] alimenty płaci. Mam go w nosie, niech żyje jak chce byle by dziecku krzywdy nie robił. Też myślę o ograniczeniu praw rodzicielskich (choćby w kwestii decydowania o edukacji czy zdrowiu, wyjazdach za granice). -
nick nieaktualnyOlik sprawdzę czy mam jakieś nadmiarowe zastrzyki i mogę Ci dać jak coś. Ale co do dawkowania to nie mam pojęcia, dziwne, że lekarz Ci nic nie powiedział.
Clexane bez ryczałtu jest drogie, chyba koło 100-120zł/10 strzykawek. Na ryczałt około 30, a Neoparin koło 3zł ryczałt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 17:31
-
Lunaris ja jemu chcę całkiem odebrać. Bo jaki to ojciec skoro ona go wogole nie zna. A wie że jak byla dzidzia to był inny tata ale mówi że gi nie kocha bo go nie zna i kocha tylko mojego emka. Masz rację. Jedno dobrze zrobil ze się odsunął i nie robi dziecku wody z mózgu.
-
Lunaris dobre sobie
Normalnie facet jest żałosny.... ale dzięki niemu masz Frania więc na Twoim miejscu machnęłabym ręką na kare finansowa i postarała się o ograniczenie praw rodzicielskich, bo Franio ma jedną prawdziwą rodzinę. Ojcem nie jest ten co spłodził, ale ten który chce nim byc.
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajka - Twoja Zosia waży dokładnie tyle samo co Alutka w 34tc
Summer - pocieszę Cię - po 3 miesiącu robi się łatwieja po 8 już jest całkiem fajnie
Teraz już mogę puścić młodą na podłogę i zjeść śniadanie :p
Ja dziś też obkupiłam Alutkę na przyszłe latoszkoda było nie kupić koszulki, jak kosztowała 7zł, albo sukienki za 10zł
Rucola, summer86, Bajkaaa, agulineczka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Dziewczyny a jak to jest z tą heparyna? Bo żylaki coraz gorsze..jak zacznę ją wstrzykiwac to do końca ciąży musze codziennie czy moge np co drugi dzień albo doraźnie?
I jakie to są koszta, mam receptę ale nie ryczałtową#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021