Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaG wrote:W mojej szafie większość staników jest z esotiqa. Ale mam dość mały rozmiar (obecnie 75C/D w zależności od modelu) więc u mnie nie ma problemu z dostępnością.
Ostatnio wybrałam się do tego sklepu w Gdyni bo czytałam, że pracują tam braffiterki i jeśli ktoś ma problem z rozmiarem to tam najlepiej.
Stwierdziłam, że porównam moją wiedzę w tym miejscuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 19:26
-
Ja rozmawiałam z właścicielką. I ona mi doradziła by nie kupować szerszych w obwodzie, tylko ewentualnie użyć przedłużki. W ciąży pod biustem przybyły mi 4cm a podobno po ciąży mogę wrócić do "starego obwodu".
Dlatego mam 77 pod biustem i kupuję 75.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 19:28
-
Heh, no ja wiem, że każy stanik sie rozciąga, ale wtedy akurat ja chciałam stanik, w którym mi będzie wygodnie na ślubie za miesiąc bez noszenia go wcześniej poza przymiarkami. A kobieta nijak nie mogła pojąć że chcę taki, który się będzie dało nosić wygodnie od razu a nie po 4 praniach i że mnie nie obchodzi jaki on będzie potem
Ale i tak wzięłam sobie taki jaki wolałam i przynajmniej się nie udusiłam na własnym ślubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 19:36
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Yos życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, no już to chorobsko nie mogło wybrać lepszego momentu..
Imagination potwierdzam również, że to pecherzyk zoltkowy.
Właśnie wracam z polowkowego. Młoda jak to gin powiedziała wykazuje daleko pojętą ruchliwosc i miała swoją wizję badania, nie nadazysz. Brzuch mnie teraz trochę boli od tych wszystkich manewrów głowica. Na szczęście wszystkie narządy w porządku, jest tylko mała torbielka 1,8mm splotu naczyniowkowego mózgu do kontroli, powinna zniknąć do 25tyg. Spotkalyscie się z tym? Trochę mnie to zaniepokoilo. Szyjka macicy 35mm, płyny owodniowe ok.Lunaris, Yoselyn82, Aga9090, blue00, Emiilka, Achia, Nadzieja22, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyStaraczkaNika z 7-10lat temu był taki trend wśród brafitterek, że bardzo ciasno dobierały, więc może babka ma nieaktualne informacje.
może spróbuj zamówić z neta właśnie któryś z modeli, o których wspomniałam (panache Jasmine lub Envy). Zawsze można zwrócić a ceny zdarzają się sporo niższe (ja teraz kupiłam za 90zł 34E Jasmine).
Yos dobrze, że ta temperatura Ci odpuściła w końcu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 19:42
-
Malwas lajka zostawiam za dobre parametry malutkiej, co do torbieli nie pomogę nie znam się.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1aefb560780a.jpg
Oto nasza córeczkastrasznie się wtulała we mnie, nie chciałam się pokazać, więc to ujęcie i tak mnie cieszy
Wszystko z Nią w porządku, główka wciąż 3 tygodnie przed resztą i już jest w 30 tygodniureszta tydzień starsza niż termin z OM
waży ok. 1400g
Szyjka twarda, zamknięta i baaardzo długa - ponad 5,5cm
I zrobili mi już dzisiaj KTG, co prawda niechcący, bo Pani położna myślała, że jestem w 37 tygodniu, ale KTG książkowe, więc też mnie uspokoiłoza to profesor stwierdził, że patrząc na brzuch to rozumie pomyłkę, bo wygląda pokaźnie
Aga9090, lamka, Luna1993, Achia, Lunaris, Tosia2323, Nadzieja22, Lusesita, Bajkaaa, Karma88, blue00, Yoselyn82, Flowwer, Siwulec, Patrycja20, Kaczorka, staraczka1111, Lena21, JustynaG, Minie Black, Rucola, Malwas, KateHawke, Sarna84, Sanka, Emiilka, E_w_c_i_a, malka, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:StaraczkaNika z 7-10lat temu był taki trend wśród brafitterek, że bardzo ciasno dobierały, więc może babka ma nieaktualne informacje.
może spróbuj zamówić z neta właśnie któryś z modeli, o których wspomniałam (panache Jasmine lub Envy). Zawsze można zwrócić a ceny zdarzają się sporo niższe (ja teraz kupiłam za 90zł 34E Jasmine).
Yos dobrze, że ta temperatura Ci odpuściła w końcu.
Później już się bałam wracać do tego salonu, a zresztą mam inne z dużymi rozmiarami bliżej. Raz tylko mnie zycie zmusiło żeby dobierać stanik do sukienki - zdecydowanie łatwiej jest mi dobrać ubiór pod staniki, które obecnie mam w szafie. Jak mi się kilka cudownych czarnych trafiło na promocji, to ludzie myśleli że w żałobie jestem bo do tych staników tylko ciemne rzeczy mi pasowały
-
Jeżowa cudna buźka
się tak napatrzę na te Wasze cudownosci to już nie moge się doczekać do tej soboty !!!!!!
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Malwas na czerwcówkach był chyba taki przypadek i wszystko zanikło do USG III trymestru.
Malwas lubi tę wiadomość
-
Malwas, jak doktor powiedział że to nic takiego i zniknie, to nie kombinuj!
Jeżowa - śliczna buźka
Właśnie przeczytałam mojej szyjce Wasze wpisy. Niech się wstydzi, głupia pipa, że taka krótka. Może to ją zmotywuje, żeby mi jednak zaoszczędzić bliższej znajomości z pessarem!Lusesita, Lunaris, summer86, Emiilka, Jeżowa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa piękna buziulka
Malwas nie pomogę, ale skoro nie kazali się martwić to nie powinno być nic takiego
Ale Wy macie szyjki mega! Gdzie ja z moja 26 mm do Wastylko się cieszyć mamuśki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 20:22
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jezowa cudowne ujęcie
Pisałam w piątek że robię prowokacje na białko jaja kurzego. Zjadłam jedno w piątek. W sobotę Dominika była cały dzień niespokojna a w niedzielę już całe ciałko obsypane miała czerwonymi kropeczkami.
Czyli nabiał odpada włącznie z jajkami dopóki będę karmić piersia.
Ogólnie przepraszam że nie odniosę się dziś do zadnej z Was konkretnie, ale mam cholerny dół dzisiaj.
Byłam z moja kotka u weta bo od jakiegoś czasu ciężko oddycha.
Wet ja osluchala, zrobiła rtg i akurat był kardiolog. Wziął ja na echo serca, bo na rtg wyszło że ma klatkę piersiową wypełnionea płynem. Okazało się że ma bardzo chore serce. Jak nie zareaguje na leki, to zostanie nam tylko jedno
Wiem że przy tych najróżniejszych problemach, które ma każda z Was, to mój jest id na miejscu, ale mam ja 14 lat i jestem tak bardzo zwiazana.. ech... przepraszam że smece.Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jeżowa cudna buźka i malutka, gratuluje
Jeżowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Malwas trzeba słuchać lekarza jak powiedział że będzie dobrze to będzie
super że już polowkowe za wami
Jeżowa super że ktg dobre a z pomyłka to wiesz niektóre kobiety mają poprostu nieduże brzuszki w 37tc
Mi się wydawało że mam taki sam jak miałam ale jak byłam na dworze! To zobaczyłam w szybie że jednak jest spory ten mój brzuch, ja co prawda też jestem spora ale trudnoprzeżyje
P.s. Cudownie jest moc wyjść na dwór i siąść sobie tak bez problemublue00, Kaczorka, Malwas, Nadzieja22, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blue ja o 10.45
Lusesita moja kotka 13 lat, ma raka wątroby i płuc. Już 3 razy wet na niej krzyżyk stawiał i jakoś się wylizała. Trzymam kciuki żeby i na Twoją leki zadziałały i niech się leczy "jak na kocie".