Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny łącze się w alergicznym bólu...
Staraczka ja dziecku robiłam testy jak miał skończony rok i NIC nie wyszło a jest typowym alergikiem na białko jaja kurzego i krowie oraz gluten. Alergolog mi mówił że do 2 lat to bez sensu robić w ogóle te testy bo wychodzą fałszywe a jak widać po dziecku coś jest na rzeczy. Myślę że masz dobrą strategię, jeśli w badaniach nic nie wychodzi ale dieta daje efekty to lepiej ją zachować. U nas też sią zaczęło od kupy, po 3 miesiącach twarz (syn był na MM ale nawet HR dawało uczulenie) a po wprowadzeniu glutenu to już masakra byłastaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Olik weź ciepły prysznic i nospe -jak nie pomoże to mogą być skurcze przepowiadające lub cos jest na rzeczy...
olik321 lubi tę wiadomość
-
może to tylko ćwiczenia ale jak by Ci nie przechodziło to zawsze na IP można skoczyć podpiąć się pod KTG żeby sprawdzić co się święci
-
Ja żyję i dziś cisza na ktg jutro reszta badań.
Koleżanka miała na juto cc planowane ale dziś dostała skórczy i cc na cito. Wlasnie na jej miejsce przyszła kolejna.
Olik no - spa 80 mg + magnez a jak co to na ip pod ktgmam nadzieję że jesteś spakowana.
Lunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Przeszło po nospie i zasnęłam.
Pierwsze ktg mam mieć w czwartek.
Wczoraj miałam jakąś dziwną schize ze brzuch mnie boli po heparynie- emek mi jednak podał wieczorem w brzuch. Dziś idę żebrać do rodzinnego o przepisanie recepty ns ryczałt.
Lena ależ romantycznie u Was,Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 05:20
-
Lena, ja po brzuszkowych historiach Ani jestem w szoku jak kupka może cieszyć
oboje z mężem jej kibicujemy
U nas dziś lepsza noc.. dopiero po 5 zaczęło się z brzuszkiem, więc troszkę pospałyśmy.Za to dziś do 22 jesteśmy same, bo mąż wyjeżdża.
Olik, jeszcze chociaż tydzień każ maluszkowi poczekać.
Lusesita, Staraczka - współczuje alergii Waszych maluszków. Trzymam kciuki aby z czasem wszystko minęło. My póki co ograniczamy produkty mleczne jakoś od prawie 3 tygodni i zastanawiam się kiedy podjąć próbę ich ponownego wprowadzenia. Na czekoladę, pomidory itp. też się jeszcze nie odważyłam. -
Luesita, teraz nie dam rady, bo się przygotowuję do spotkania z klientem, ale po południu odszukam sprawdzony przepis na ciasto. Robiliśmy je w restauracji, gdy mieliśmy chrzciny i było wiadomo, że matka nie zje żadnego deseru tego, co goście. Potem była wiele razy jeszcze u nas i nigdy się nie skarżyła, by jej córce to ciasto zaszkodziło.
Summer, myślami i duchem będziemy z Wami do tej 22 :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 07:06
summer86, Lusesita lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Chyba Was nie nadrobie, tyle naskrobalyscie.
Uzywala ktoras z Was aspiratora do nosa na baterie? Daja rade, czy to strata kasy. Bo kurcze Leon dostal katarek i odciagam mu takim zwyklym i juz oczywiście gardlo mnie boli. Jak sobie przypomnę kazdy katar starszaka i automatycznie moje chore gardlo to teraz wolalabym tego uniknac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 07:18
-
Cześć kochane
ja pobiłam swój rekord i zasnęłam wczoraj o 21 i z niewielkimi przerwami spałam aż do teraz! A przecież wczoraj był taki leniwy dzień, że nie miałam absolutnie czym się zmęczyć
Olik dobrze, że się wyciszyło, ale macica ewidentnie już mocno pracuje
Summer super, że mogłaś trochę więcej pospać, zwłaszcza jeśli teraz cały dzień będziesz sama
Lena ekstra randka
Hmm, chyba jeszcze się zdrzemnę... -
Jeżowa wrote:Cześć kochane
ja pobiłam swój rekord i zasnęłam wczoraj o 21 i z niewielkimi przerwami spałam aż do teraz! A przecież wczoraj był taki leniwy dzień, że nie miałam absolutnie czym się zmęczyć
Olik dobrze, że się wyciszyło, ale macica ewidentnie już mocno pracuje
Summer super, że mogłaś trochę więcej pospać, zwłaszcza jeśli teraz cały dzień będziesz sama
Lena ekstra randka
Hmm, chyba jeszcze się zdrzemnę...
Zazdromi się dziecko popsuło i od tej 4 nie spi łotr
-
Lena, widocznie randka mu się spodobała
Ania, daj znać jak się czujecie z Oskarkiem.
Bajkaa, czekam na codzienny poranny postWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 07:43
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny we wtorek 18 dni do donoszonej ciąży
(ale to pięknie brzmi)
Olik dobrze że się uspokoilo za kilka dni po 37tc będzie już dzieciatku wszystko wolno hehe
Flowwer dobrze ze u ciebie spokój, jeszcze tylko 8 dni i 37tc
P.s. Ja już nie mogę się doczekać aż moja Zosieńka będzie na świeciecieszę się że to już niedługo
Flowwer, summer86, Lunaris, Rucola, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Reset, dziś masz podgląd? Jeśli tak to mocno trzymam kciuki za potwierdzenie owulki!
Tak, o 11.45Trochę się boje, choć dziś dla odmiany temperatura odbiła, więc nie umiem się nie nakręcać. Trudno, tak czy inaczej by bolało, gdyby się okazało, że to kolejna owulacja widmo, a tak to przynajmniej wstałam w dobrym humorze
Dam Wam znać tutaj, co wyszło- na dinusiach pewnie nie zawsze nabór czas nadrobić.
Miłego dnia Dziewczyny!:*summer86, lamka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Aga - niech Twój mąż się podzieli nadmiarem energii z moim. Mój po 8h pracy jest taaaaki styrany życiem, że najchętniej nic by nie robił..
Bajka - tak się Zosi podoba w brzuszku, że jeszcze ją będą musieli wyganiaćBajkaaa, Aga9090 lubią tę wiadomość