Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Achia, co do wizyty to nie da się przyspieszyć
Ja się na nią zapisałam na początku czerwca- to był pierwszy termin u tego doktora. No nic, tydzień jakoś wytrzymam.
A o papierkach czytałam, że trzeba porządnie umyć rączki, palcem zebrać trochę wilgoci ze środka i przyłożyć papierek do mokrego. Lepiej nie sprawdzać bezpośrednio przykładając do ujścia albo do wilgoci na wkładce, bo tam jednak mogą być ślady po moczu i to zmieni wynik. Osobiście jeszcze papierków nie wypróbowałam, bo wydzielina wygląda mi na normalne progesteronowe cuda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamka cholera przykro mi, że tyle musicie czekać aż pracę nad budową rusza, ale popatrz na to tak, teraz ze spokojem urodzisz zanim się zaczną nerwy związane z budową, mały trochę podrośnie i będzie się bardzo cieszył z własnego pokoju w nowym domu
Nika moja historię Tośkową znasz, dobrze że lekarka to wychwyciła i można temu zaradzić:* szew utrzyma szyjke do bezpiecznego terminu
Aga a z Twoim emkiem rozmawiałas, żeby się tak nie przemęczał bo się martwisz? -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Luna rozmawiałam nie raz ale on się upiera, że da radę
a przyszedł zjeść i się wykąpać, wygląda okropnie, oczy przekrwionie z zmęczenia.. Ja nie wiem jak on dzis da radę na kopalni
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:jesli potrzebujecie tej kasy bezwzględnie to jestem w stanie go zrozumieć, ale jeśli poradzicie sobie bez niej to koniecznie musi sie to zmienić
-
Aga, toć jesteś babą w ciąży i po operacji! Weź mu powiedz, że Ci porzebny w domu, niech się dziećmi pozajmuje, bo Ty .... eee ???? .. . Nie wiem, no, źle znosisz ciążę przy tym ciànieniu i Ci się kręci w głowie. Wymyśl coś yak, żeby się poczuł jak bohater że siedzi w domu
-
nick nieaktualnyNika, dziś z nim gadałam, ale powiedział, że nie zrezygnuje, bo nie chce zostawić ludzi na lodzie z dopiero co rozpoczętym remontem. I nie przegadasz go niczym. Objawia się chyba 10 lat związku na odległość (tak mi się wydaje, że nie potrafi usiedzieć w domu). Siedział teraz prawie 4 Mc w domu z powodu skręconej kostki (ubytek kości) znaczy się siedział w domu to źle powiedziane, fuchy robił przez ten czas. Twierdzi też, że póki jest młody (lat 30) to będzie pracował ile się da.. Chyba nie da rady go przekonać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Może mu powiedz, że dzieci też odczuwają jego brak w domu i tęsknią. Tych lat ich dzieciństwa nie nadrobi pieniędzmi
-
Aga, to ciężki przypadek Ci się trafił. Skoro on ze skręconą kostką robił i teraz zostawia żonę po ciężkiej operacji samą z całym domem i 3,5 dzieci, to nie będzie łatwo go przekonać. Może zarezerwuj gdzieś agrowczasy na weekend i, to ważne, zapłać z góry, żeby nie mógł odmówić i wywieź go gdzieś na 2-3 dni, gdzie dzeciaki poszaleją, a Wy poleżycie do góry brzuchem? Tylko wiesz, taki full serwis, żeby jedzenie dawali fajne i do pęknięcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 19:09
-
Nenusia kurcze no, to jest strasznie niebezpieczne co robi Twój emek, tym bardziej że w obu pracach przy jakimkolwiek obniżeniu koncentracji może mu się zdarzyć bardzo groźny wypadek. I co z tego że jest młody, a bo ja mało widziałam takich facetów w jego wieku po zawałach z powodu przemęczenia? Pogadaj z nim że jak wy sobie poradzicie z 4 dzieci jak coś mu się stanie? Rozumiem że on jest jedynym zarabiającym bo Ty zajmujesz się domem? Jeśli tak to tym bardziej musi na siebie uważać!!!
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Współczuje mojemu eMkowi. Ugotowalam pół kilo bobu. Jestem w trakcie konsumpcji
Lusesita, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Dziewczyny, te które były już na usg I trymestru czy lekarz robi je dalej dowcipnie? Czy małż będzie mógł wejść ? Bo ja za Chiny nie pamietam jak to było
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Aga, to ciężki przypadek Ci się trafił. Skoro on ze skręconą kostką robił i teraz zostawia żonę po ciężkiej operacji samą z całym domem i 3,5 dzieci, to nie będzie łatwo go przekonać. Może zarezerwuj gdzieś agrowczasy na weekend i, to ważne, zapłać z góry, żeby nie mógł odmówić i wywieź go gdzieś na 2-3 dni, gdzie dzeciaki poszaleją, a Wy poleżycie do góry brzuchem? Tylko wiesz, taki full serwis, żeby jedzenie dawali fajne i do pęknięcia
Sanka on jest tak uparty (w końcu jest spod znaku byka). No nic do niego nie przemawiaon jedyny zarabiający, bo mój zasiłek to nawet połowy opłat nie pokryje.. Do niego jak grochem o ścianę
-
Patrycja20 wrote:Dziewczyny, te które były już na usg I trymestru czy lekarz robi je dalej dowcipnie? Czy małż będzie mógł wejść ? Bo ja za Chiny nie pamietam jak to było
Mężowie są zwykle mile widziani.
Mój był i chyba się nudził, bo na początku to fajnie - dr pokazywał takie rozpoznawalne kawałki - rączki, paluszki itd. A potem mierzył coś bliżej nieidentyfikowalnego dla nas i np mówił - jest nerka lewa, wymiar odpowiedni... albo przepływ w żyle #$%^%--*££ prawidłowy. No i wtedy się gapiliśmy dalej w ten ekran, ale paluszki były dużo fajniejsze i rozczulające niż np jelito grube, więc mąż zaczął ziewać i odpływaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 19:34
-
nick nieaktualny