Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj wyraźnie
najpiękniejsze uczucie jakie w życiu miałam
Bajkaaa, Achia, Lena21, Flowwer, Aga9090, Emiilka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Juicy chce na Karowej, bo tam jest moj gin prowadzacy ciaze.
Na stronie jest info, ze od 28 tc, bo 5 spotkan po 3 godziny jest zaplanowane. Ze wzgledu na fakt, ze to Warszawa to wole juz dzwonic i sie zorientowac u nich co i jak.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Phnappy dobrze że się odezwałaś bo ja już pisałam czarne scenariusze że uciekłaś od nas
Co do mieszkania to mamy swoje 48m w tym 2 pokoje,osobna kuchnia i nie narzekam. Przecież przez najbliższe 2 lata i tak nie puszczę Małego zbyt daleko od siebie;) plus małego metrażu to obowiązek trzymania ładu i składu na bieżącoja lubię mieć wszystko dobrze zorganizowane
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A co do szkoły rodzenia... ja wczoraj dopiero zadzwoniłam i zapisali nas od 11 września
trochę późno...
Karma88 wrote:Phnappy, a Ty jestes z Warszawy? Gdzie sie zapisywalas?
Phnappy witaj wśród skopanych i szczęśliwych mam.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dopiero nadrabiam dzisiejszy dzień i chciałam nawiązać do tego co dziewczyny z maluszkami przy piersi pisały rano - niczym się nie przejmujcie i nie słuchajcie głupot! Bardzo dobrze robicie, takie maluszki w 1 i 2 miesiącu życia bardzo często tak mają że chcą się cały czas przytulać do piersi i przy niej spać. Dajcie sobie i im czas, to na prawdę minie, laktacja się ustabilizuje i dzieci też zaczną w końcu dostrzegać otoczenie. Poza tym wy też jesteście w połogu i musicie odpocząć i dojść do siebie - ten czas jest dla was i waszych dzieci
Karma, ja chodziłam do szkoły rodzenia na Karowej i tam też rodziłambyłam bardzo zadowolona, nawet trafiło mi się że mój poród odbierała położna która prowadziła szkołę rodzenia. Teraz też planuję tam rodzić
Anna Stesia, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Justyna jeśli wygodnie Ci w sukienkach to wiadomo, ze lepiej kiecki.
Dla mnie na tym etapie odpadają bo.. Wychodzi mi duoa jak się schyle, nawet przy typowych ciązowych. A jednak w 37tc ciężko o grację w kucaniu czy pochylaniu się.
Została mi jedna dobra sukienka długa ciążowa
Nika odtzuciłaś całkiem węglowodany? Ja mam duży problem ze słodyczami... tylko je mogłabym jeśćNakładam sobie więcej wszystkiego, a czasem i tak jeszcze potem idę po dokładkę ;P Ważne że dzidek ładnie rośnie. Teraz ma ze 300 g pewnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 19:04
olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nika pytam bo jak byłam dzis po receptę lekarka zwróciła mi uwagę ze nie powinnam jeść bialej mąki i generalnie wszystko co ma wysoki indeks. Starałam się od kad moja krzywa cukrowa wyszła prosta ale ostatnio znowu odpuściłam. Podziwiam Cię ze tak ładnie trzymasz posiłki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 19:12
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Phnappy, a Ty jestes z Warszawy? Gdzie sie zapisywalas?
StarynkiewiczaKarma88 lubi tę wiadomość
Nie ucieklam z forum
pisałam Wam o naszym urlopie
z mniej dobrych rzeczy - dostałam luteine profilaktycznie i niestety moja Grazka nigdy nie byla w tak złym stanie...mam straszne wyrzuty, ale nie jestem w stanie jej brać
Phnappy, ale nasze ciążowe móżdżki o tym zapomniały. Ale na szczęście Reset o tym pamiętała
Phnappy lubi tę wiadomość
-
Phnappy cudownie, że czujesz ruchy i to podwójne!!!
Udanego dalszego urlopu
Wy tu o zdrowych dietach, a mi mąż przyniósł pączka ciepłego z porzeczką! Oczywiście zjadłam aż mi się uszy trzęsły, nic dziwnego, że Agata rośnie jak szalona... Chciałabym w przypływie głodu jadać szpinak z seremi Nika podziwiam za przestrzeganie diety, naprawdę bardzo podziwiam! I to jeszcze takiej, w mojej opinii, trudnej, przynajmniej nie wiem jakbym to miałam ogarnąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 20:19
-
Karma88 wrote:O dobrze wiedziec Sanka.
A nie mialas problemu z dodzwonieniem sie do nich? Ja dzwonie i nic, jutro rano po 8 sprobuje...jeśli chcesz mogę Ci podać