Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer najpiękniejsze w tym wszystkim jest to że człowiek się tak męczy a na końcu dostanie taka piękna nagrodę na całe życie <3

Olik wierzę że dasz radę trzymam kciuki :)

Flowwer lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, ale dom to miejsce, w którym Ty się masz dobrze czuć, a nie ma modnie wyglądać!
    Ja akurat poszłam w szarości nim stały się modne, teraz mnie nawet lekko denerwuje, że mam jak każdy, ale cóż... zmieniać nie będę, bo dla odmiany ja się nadal i nieustająco dobrze czuje w takim wnętrzu :)

nick nieaktualny, JustynaG, olik321, Flowwer lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik i jak poszło? :) Ja po pierwszym zastrzyku zemdlałam :D

Reset piękne Pasierbiątko :) Daj znać czy dobrze się bawiła.

Luna, cudna Twoja córcia <3

Flower, no to Cię Szymek trenuje ładnie :)

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia dostałam relkę przy skorczach a teraz nie dostaję.

Bajka ja tylko się meczę tym ze leżę w szpitalu ale ciąża byla dla mnie pięknym przeżyciem i doznaniem czegoś niesamowitego.

Bajkaaa, JustynaG lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo ja już myślałam, że cały czas Cię tym faszerują.
    Już prawie 8 dni :D

Flowwer lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja nie lubię być sama w nocy w domu :/

• olik321 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Olik i jak poszło? :) Ja po pierwszym zastrzyku zemdlałam :D

Nie zrobiłam sama... emek zrobił
    Nie wiem czemu mam taki strach do tego.. i jak w szpitalu zniose wenflon. Pobieranie krwi nie stanowi dla mnie problemu ale juz wenflon czy zastrzyki w brzuch to masakra..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 23:28

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Sanka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma88 wrote:
    Jesli to ten 604 ktory byl gdzies na stronie w necie to odpada. Dzwonilam dzis i z babka cos ciezko bylo sie dogadac, mowila, ze nieaktualny nr i trzeba dzwonic rano na izbe przyjec...
    Nie, ja mam numer zaczynający się na 603 :)

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Nie zrobiłam sama... emek zrobił
    Nie wiem czemu mam taki strach do tego.. i jak w szpitalu zniose wenflon. Pobieranie krwi nie stanowi dla mnie problemu ale juz wenflon czy zastrzyki w brzuch to masakra..
    Dasz radę :) ja jestem z tych co mi słabo nawet przy pobieraniu krwi, ale jak trzeba to trzeba

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba przegięłam z drzemką o 18, bo teraz oczy jak pięć złotych, niby ziewam, ale nic z tego nie wynika... Słucham chrapiącego męża i buszującego jeża, no i oczywiście cieszę się z kopniaczków <3 pozdrawiam wszystkie nieśpiące królewny!

Flowwer, Lusesita lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka to jak nie uda mi sie dodzwonic to sie usmiechne o namiar. ;-)
    Dzieki za info dziewczyny.

Luna bardzo mi przykro, ze tak wiele jest na Twojej glowie teraz i jeszcze bedziesz sama z dziewczynkami??? Nie wiem co sie stalo, ale czy,jest szansa, zebyscie sobie poukladali jeszcze z M wszystko?

Ja mam oczy jak 5zl, nie moge spac, a M chrapie jak szalony. Zlosliwiec jeden.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie spie. Leos zlapal katar i pomimo ze spi ja co chwile zerkam do niego czy nie ma mocno zatkanego noska. Akurat teraz jak chcieliśmy wyjechać na weekend.

Aniu odezwij sie w wolnej chwili.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!! Mój organizm chyba powoli przyzwyczaja się do nowej roli bo coraz mniej snu potrzebuję ;) a może to psychika się przygotowuje? Ciężko stwierdzić :)
    Dziś mam kolejny dzień pełen planów więc spróbuję jeszcze chwilę poleżeć z rozrabiaką w brzuchu:)

Karma88 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,ja nie śpię już od 4.30.Taka mega głodna byłam,już po śniadaniu :) No i kolejny tydzień do przodu :)

Flowwer, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Dziewczyny suwaczek mi się nie przesunął :) dalej mam 33i3 :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, kochana jesteś, zawsze zapytasz :-) U nas coraz lepiej - synek skończył wczoraj dwa miesiące i postanowił uczcić ten dzień pierwszy raz samodzielnie chwytają zabawkę oraz strzelając kupa na cały salon. Serio -dwa i pół metra zasięgu :-D Ze mną też coraz lepiej, choć walczę teraz z - uwaga dziewczyny, będzie dziwnie - wypadaniem pochwy. Na razie mam przepisane ćwiczenia od fizjoterapeutki, zobaczymy, czy to coś da. Ćwiczyłam cała ciążę i guzik to dało. Ale u mnie to kwestia wiotkosci tkanki lacznej, więc się nie stresujcie, że to powszechna przypadłość po porodzie.

Juicy, skarbie, pewnie to wiesz, ale i tak napiszę. Bierzesz lecytyne? Ja w kółko miałam zastoje, ale odkąd biorę lecytyne miałam tylko 2, więc sądzę, że pomaga.

nick nieaktualny, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Też myślę o Ani, może opieka ją pochłonęła. Na pewno się odezwie :)

My po zajęciach. 7 ciężarnych, z czego 5 z nas było z partnerem. Dziś było o pakowaniu torby do porodu. Słyszałaście o tym żeby zabrać koło ratunkowe?:p żeby łatwiej było siedzieć po ewent. Nacięciu.
    Duży rozstrzał tygodnia ciąży- 2os w 19tc, tak to ok24tc i jedna pani 29tc.
    Bardzo sympatyczna atmosfera, ale prowadziła położna zastępcza bo ta "nasza" musiała iść na dyżur. Wrażenia póki co pozytywne :)

Achia, koła nie polecam! Wiem, że nawet u mamy ginekolog było polecane, ale w zależności od nacięcia może rozwalić ranę krocza. Nawiasem mówiąc to chyba było najgorsze dla mnie w połogu- konieczność siedzenia na jednym posladku przez 2 tygodnie.

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Summer dziękuję, wczoraj już mała lepiej się czuła tylko odczyny jej się na nozce zrobiły. I ta nożka też ja bolała.

Dziewczyny ale mam zryty mózg. Z waszych wczorajszych wpisów co zapamiętałam? Oczywiście Konfacel !
    Stojąc wieczorem w kuchni powiedziałam na głos " Konfacelu może napijemy się herbaty " :-D
    Brzmiało dla mnie na tyle dziwnie że ze śmiechu łzy mi poleciały. No dobra...śmiałam się jak nienormalna. Cud ze malej nie obudzilam.
    Nie wiem co mi odbiło :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 07:10

Siwulec, KateHawke, Bajkaaa, summer86, Lena21, Karma88, Lunaris, Jeżowa, nick nieaktualny, Rucola, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Olik podczas porodu będzie Ci to obojętne, naprawdę uwierz mi. Ja mdleje nawet na pobraniu krwi...

Karma pewnie że jest szansa to poukładać, ale nie na wszystko mogę przymknąć oko i od tak wybaczyć. Co z tego, że teraz się stara, to nic nie zmieni póki co. Mi tylko smutno, że nie jest mi dane cieszyć się z tej ciąży. Jak nie rodzice, to choroba, teraz emek... Nie wiem czym sobie na to zasłużyłam.

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna dasz kochana radę, wiem co mówię, tylko szkoda twoich nerwów.
    W pierwszej ciąży przeszłam wiele. Piekło zgotowala mi moja bratowa. Tyle nerwów i lez co przez nią miałam... ech dobrze że to już za mną.
    Oby tobie wszystko się szybko ułożyło <3

nick nieaktualny, Olenka87, Rucola lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
‹‹ 1234 1235 1236 1237 1238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ