Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna, ale dom to miejsce, w którym Ty się masz dobrze czuć, a nie ma modnie wyglądać!
Ja akurat poszłam w szarości nim stały się modne, teraz mnie nawet lekko denerwuje, że mam jak każdy, ale cóż... zmieniać nie będę, bo dla odmiany ja się nadal i nieustająco dobrze czuje w takim wnętrzuLuna1993, JustynaG, olik321, Flowwer lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Olik i jak poszło?
Ja po pierwszym zastrzyku zemdlałam
Reset piękne PasierbiątkoDaj znać czy dobrze się bawiła.
Luna, cudna Twoja córcia
Flower, no to Cię Szymek trenuje ładnie -
Nenusia dostałam relkę przy skorczach a teraz nie dostaję.
Bajka ja tylko się meczę tym ze leżę w szpitalu ale ciąża byla dla mnie pięknym przeżyciem i doznaniem czegoś niesamowitego.Bajkaaa, JustynaG lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja22 wrote:Olik i jak poszło?
Ja po pierwszym zastrzyku zemdlałam
Nie zrobiłam sama... emek zrobił
Nie wiem czemu mam taki strach do tego.. i jak w szpitalu zniose wenflon. Pobieranie krwi nie stanowi dla mnie problemu ale juz wenflon czy zastrzyki w brzuch to masakra..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 23:28
-
Karma88 wrote:Jesli to ten 604 ktory byl gdzies na stronie w necie to odpada. Dzwonilam dzis i z babka cos ciezko bylo sie dogadac, mowila, ze nieaktualny nr i trzeba dzwonic rano na izbe przyjec...
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Nie zrobiłam sama... emek zrobił
Nie wiem czemu mam taki strach do tego.. i jak w szpitalu zniose wenflon. Pobieranie krwi nie stanowi dla mnie problemu ale juz wenflon czy zastrzyki w brzuch to masakra..ja jestem z tych co mi słabo nawet przy pobieraniu krwi, ale jak trzeba to trzeba
-
Ja chyba przegięłam z drzemką o 18, bo teraz oczy jak pięć złotych, niby ziewam, ale nic z tego nie wynika... Słucham chrapiącego męża i buszującego jeża, no i oczywiście cieszę się z kopniaczków
pozdrawiam wszystkie nieśpiące królewny!
Flowwer, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Sanka to jak nie uda mi sie dodzwonic to sie usmiechne o namiar.
Dzieki za info dziewczyny.
Luna bardzo mi przykro, ze tak wiele jest na Twojej glowie teraz i jeszcze bedziesz sama z dziewczynkami??? Nie wiem co sie stalo, ale czy,jest szansa, zebyscie sobie poukladali jeszcze z M wszystko?
Ja mam oczy jak 5zl, nie moge spac, a M chrapie jak szalony. Zlosliwiec jeden.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry!!!! Mój organizm chyba powoli przyzwyczaja się do nowej roli bo coraz mniej snu potrzebuję
a może to psychika się przygotowuje? Ciężko stwierdzić
Dziś mam kolejny dzień pełen planów więc spróbuję jeszcze chwilę poleżeć z rozrabiaką w brzuchu:)Karma88 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Summer, kochana jesteś, zawsze zapytasz
U nas coraz lepiej - synek skończył wczoraj dwa miesiące i postanowił uczcić ten dzień pierwszy raz samodzielnie chwytają zabawkę oraz strzelając kupa na cały salon. Serio -dwa i pół metra zasięgu
Ze mną też coraz lepiej, choć walczę teraz z - uwaga dziewczyny, będzie dziwnie - wypadaniem pochwy. Na razie mam przepisane ćwiczenia od fizjoterapeutki, zobaczymy, czy to coś da. Ćwiczyłam cała ciążę i guzik to dało. Ale u mnie to kwestia wiotkosci tkanki lacznej, więc się nie stresujcie, że to powszechna przypadłość po porodzie.
Juicy, skarbie, pewnie to wiesz, ale i tak napiszę. Bierzesz lecytyne? Ja w kółko miałam zastoje, ale odkąd biorę lecytyne miałam tylko 2, więc sądzę, że pomaga.lamka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Też myślę o Ani, może opieka ją pochłonęła. Na pewno się odezwie
My po zajęciach. 7 ciężarnych, z czego 5 z nas było z partnerem. Dziś było o pakowaniu torby do porodu. Słyszałaście o tym żeby zabrać koło ratunkowe?:p żeby łatwiej było siedzieć po ewent. Nacięciu.
Duży rozstrzał tygodnia ciąży- 2os w 19tc, tak to ok24tc i jedna pani 29tc.
Bardzo sympatyczna atmosfera, ale prowadziła położna zastępcza bo ta "nasza" musiała iść na dyżur. Wrażenia póki co pozytywne
Achia, koła nie polecam! Wiem, że nawet u mamy ginekolog było polecane, ale w zależności od nacięcia może rozwalić ranę krocza. Nawiasem mówiąc to chyba było najgorsze dla mnie w połogu- konieczność siedzenia na jednym posladku przez 2 tygodnie. -
Hej.
Summer dziękuję, wczoraj już mała lepiej się czuła tylko odczyny jej się na nozce zrobiły. I ta nożka też ja bolała.
Dziewczyny ale mam zryty mózg. Z waszych wczorajszych wpisów co zapamiętałam? Oczywiście Konfacel !
Stojąc wieczorem w kuchni powiedziałam na głos " Konfacelu może napijemy się herbaty "
Brzmiało dla mnie na tyle dziwnie że ze śmiechu łzy mi poleciały. No dobra...śmiałam się jak nienormalna. Cud ze malej nie obudzilam.
Nie wiem co mi odbiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 07:10
Siwulec, KateHawke, Bajkaaa, summer86, Lena21, Karma88, Lunaris, Jeżowa, lamka, Rucola, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Olik podczas porodu będzie Ci to obojętne, naprawdę uwierz mi. Ja mdleje nawet na pobraniu krwi...
Karma pewnie że jest szansa to poukładać, ale nie na wszystko mogę przymknąć oko i od tak wybaczyć. Co z tego, że teraz się stara, to nic nie zmieni póki co. Mi tylko smutno, że nie jest mi dane cieszyć się z tej ciąży. Jak nie rodzice, to choroba, teraz emek... Nie wiem czym sobie na to zasłużyłam. -
Luna dasz kochana radę, wiem co mówię, tylko szkoda twoich nerwów.
W pierwszej ciąży przeszłam wiele. Piekło zgotowala mi moja bratowa. Tyle nerwów i lez co przez nią miałam... ech dobrze że to już za mną.
Oby tobie wszystko się szybko ułożyłoLuna1993, Olenka87, Rucola lubią tę wiadomość