Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli to ten 604 ktory byl gdzies na stronie w necie to odpada. Dzwonilam dzis i z babka cos ciezko bylo sie dogadac, mowila, ze nieaktualny nr i trzeba dzwonic rano na izbe przyjec...Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyTeż myślę o Ani, może opieka ją pochłonęła. Na pewno się odezwie
My po zajęciach. 7 ciężarnych, z czego 5 z nas było z partnerem. Dziś było o pakowaniu torby do porodu. Słyszałaście o tym żeby zabrać koło ratunkowe?:p żeby łatwiej było siedzieć po ewent. Nacięciu.
Duży rozstrzał tygodnia ciąży- 2os w 19tc, tak to ok24tc i jedna pani 29tc.
Bardzo sympatyczna atmosfera, ale prowadziła położna zastępcza bo ta "nasza" musiała iść na dyżur. Wrażenia póki co pozytywne -
Achia, nam mówili o tym kole, ale później na zajeciach z rehabilitantka ten sposob odradzono, z tego co kojarzę może zle wplywac na mięśnie dna miednicy czy coą takiego.
mi88, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też myślę o Ani ale na pewno nie ma głowy do forum teraz
Flowwer mam nadzieję że Szymek grzecznie siedzi u mamusi:)
A wiecie ja mam prawie codziennie zgagejuż mi tyłka mleko pomaga ale to też na chwilę i to tak że w nocy muszę pić bo jest mega kiepsko ehh muszę sobie ponarzekac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 21:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma, moja przyjaciółka rodzi we wrześniu na Karowej i jakoś w sierpniu będzie chodzić tam do szkoły rodzenia. Troszkę późno, ale lipcowe wakacje przekreślają u niej inny termin. Myślę jednak, że warto się wcześniej zorientować.
W razie czego polecam jedną ze szkół akredytowanych przez "żelazną". Ja chodziłam do jednej z nich i było super: https://edukacja.szpitalzelazna.pl/szkoly-rodzenia/nasze-akredytowane-szkoly-rodzenia/
Nie trzeba planować porodu na Żelaznej. W mojej grupie na 10 lasek byłam jedyną, która chciała tam rodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:A jak raz nie wezmę to coś się stanie?
Też zastanawiam się co u Ani.
U mnie molestowanie szyjki pełną parą i problem dodatkowy z pecherzem bo tylko dotknę klamki z wc muszę wrócić. Nawet oddawanie moczu sprawia ból.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 21:54
Aga9090 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny[
Nie cytujcie, później usunę
My dopiero wróciłyśmy do domu, Tosia się bawiła cały dzień z młodszą koleżankaprZynajmniej nie myślałam tyle o tym wszystkim.
Bajka mi mleko pomogło na zgagę ostatnio, a nawet ranigast nie dawał rady. Łańcuszek nr 1 mi się najbardziej podoba
Admiralka śliczności
Olik dasz radę !
Lamka ja z dwójką będę mieszkać na 42m, więc uwierz że się da i to nie jest żaden problemnie mam parcia na większe lokum narazie. Zabawek wszędzie pełno, ale w dużym domu nie będzie inaczej, naprawdę dacie radę z jednym maluchem
Do wystrojow wnętrz to się nie odbiose, bo u mnie wszystko niemodne- brązy, beze, drewno, kolonialne meble, dziewczynkom też robię remont i maluje na takie kolory żeby mieszkanie było spójne. Uwielbiam taki stylWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 07:29
olik321, Bajkaaa, Achia, Tosia2323, Aga9090, Jeżowa, JustynaG, Flowwer, Rucola, KateHawke, Lunaris, Nadzieja22, Karma88, Patrycja20, malka, Siwulec, Lusesita lubią tę wiadomość