Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny
mamy czwartek
Mam 16 dni do donoszonej ciąży
Czy was też dobija ta pogoda? Czuję się jakby była jesień, ehh byle do weekendu wtedy emek przyjedzie i przywiezie ciuszki dla Zosie to humor będę już miała fajnyAnna Stesia, Rucola, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jeżowa znalazłam coś i nie mogłam się oprzeć żeby ci pokazać!
https://www.mituapi.pl/mobile/pl/p/Poduszka-puszysta-40x40cm--bawelna-jezyk---rozowy-minky/1096
Buziaczki dla wszystkich! :* :* :*Bajkaaa, Lunaris, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Ojj też tragicznie wspominam połóg przez nacięcie, brrr... w nocy jak karmiłam małą to zwijałam rogala na fotelu, trochę lepiej wtedy było.
Bajeczko jeszcze ja nie napisałam, że Cię podziwiam! Serio, Ty w ogóle nie narzekasz - musisz być mega optymistyczną i wiecznie pozytywną laską
Co z tą Anią?...
Dziewczyny, patrzcie, wyprodukowałam klony! (tak tak, fryzjer już pytał o Stacha)
Bocianiątko, Lusesita, Aga9090, Lena21, Patrycja20, Karma88, Lunaris, Jeżowa, olik321, Bajkaaa, Siwulec, KateHawke, Sanka, Kaczorka, Angelika83, Rucola, Achia, Tosia2323, moniśka..., Nadzieja22, JustynaG, Amy333, pilik, Yoselyn82, Sarna84, blue00, malka, Anna Stesia, Czrna 81, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Lunka nie potrafię zrozumieć jak można robić przykrość kobiecie w ciąży
Konfacel szałowy
My dziś mieliśmy nocny bonus, dwie kupy zamiast 1powoli mam wrażenie, że mąż się cieszy jak wychodzi do pracy
Anna Stesia współczuje problemów, nie wiem czym się to objawia, ale brzmi nieprzyjemnie. Szybkiego powrotu do sprawności życzęswoją drogą ten cały połóg to też jakiś niewypał, jakbym teraz miała w jednym kawałku te wszystkie @, które mnie ominęły. Miałam nie pytać, ale skoro już jego temat się pojawił to powiedzcie ile u Was trwało plamienie ? My jesteśmy prawie 5 tygodni po porodzie i jak już myśle ze koniec to znów pojawia się krew, to jest ok?
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Luna Kochanie współczuję Ci tych wszystkich stresów, naprawdę taka ilość na jedną osobę to strasznie dużo. Dzielna jesteś, że tak to wszystko jakoś znosisz.
Bajkaaaa dla mnie taka pogoda może zostać, wreszcie mam trochę sił na cokolwiek.
Ja się nad ranem odmeldowałam, wyprawiłam M do pracy i poszłam spać, o 8 dopiero się wybudziłam.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry,
A u mnie od wczoraj skurcze, na początku co 1,5 godziny, później co 40 minut i tak od godziny 10 do 23. Cała noc bez atrakcji i już zaczynam coś czuć w podbrzuszu. Musze znów wziąć nospe i magnez moze sie trochę uspokoi.
Do środy muszę wytrzymać,bo nie ma ani mojego lekarza prowadzącego ani położnej (okres urlopowy pffff) a bardzo zależy mi na tym żeby rodzić z nimi.
Ania, daj znać co u Was -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Lenka u mnie połóg z krwawieniem równo 3 tyg potem tydzień przerwy.... i dostałam miesiączkimasakra... też uważam że połóg to kumulacja wszystkich @ z okresu ciąży... to już chyba wolę co miesiąc na raty.
Anna Stesia współczuję problemów ginsiostrze szyjka wypadała po porodzie ale potem wszystko wróciło do normy i urodziła kolejne dziecko bez problemów i bez wypadania. Kciuki za powrót do formy!
Admirałka piękna przytulona buziuniabardzo się cieszę że jesteście już tak daleko
Melevisja też chcę takie cudne klony
!
Reset śliczną pannę maciei bardzo już dużą, niebawem będziecie wyprawiać na studniówkę!
Lunka nie wiem co Ci napisaćmoże tyle że przykro mi bardzo z zaistniałej sytuacji
U mnie dziś dzień bojowy- w domu pusto, cicho. Nie ma Frania, nie ma Ciastka snuję się po kątach i staram raczej nie przebywać w domu, zająć się czymś. Dziś dzień bojowy -o 12 rozprawa, mam nadzieję że nie dostanę skurczy z nerwów i nie wyląduję w kryminale jak zabiję Exiora na miejscu! Kurcze spotkam go pierwszy raz od prawie 1,5 roku! Brrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 08:58
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melevis właśnie ja jestem specyficzna osoba wręcz opisują mnie ze albo się mnie bardzo lubi albo bardzo nie lubi hehe
a czy pozytywną? Też chyba nie do końca, poprostu ciąża dla mnie jest czymś takim wyjątkowym i była nieosiągalna że nie ma co narzekać na takie nieprzyjemności krzywda mi się nie dzieje żadna
trochę tęsknię za mężem domem rodzina, ale już niedługo wrócimy i będzie pięknie
Rucola, Lusesita, JustynaG, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jak tak czytam o tych nacięciach, wypadłych pochwach, plamieniach, to zaczynam się bać. Jakby to faceci musieli nosić ciażę, to już dawno by powiedzieli że koniec, wymieramy, więcej dzieci nie będzie.
Mnie ciągle trzyma lekki ból krzyża, do tego zrobiło mi się słabo przy robieniu śniadania. Jak dojdzie coś nowego, to będę pisać do mojego doktora, żeby mi powiedział ci robić.
I trochę mi od wtorku smutno, bo utwierdzam się w przekonaniu, że więcej dzieci nie będzie. Nie wyobrażam sobie że miałabym miesiącami leżeć w łóżku przy małym dziecku. U mnie poprostu nie miałby kto się dzieckiem zająć i jakoś pomóc. Mąż nie dostałby przecież wolnego na ileś miesięcy. Kibluję w łóżku od 5.06 i mam świadomość, że to dopiero początek. Leżenie jest do kitu.
Dziś zaczynamy 20 tydzień. Niby daleko, prawie półmetek. -
Nika -drugie zrobisz jak pierwsze pójdzie do szkoły
a poważnie to prawda leżenie potrafi wykończyć! Ale naprawdę warto, jeszcze tylko 20 tygodni i będziemy przytulać!
Ewelka zaciskaj nogi! będziemy Ci kibicować do środy -
Yeah dodzwoniłam się do szkoły rodzenia.
Co prawda za tydzień mam dzwonić, bo zajęcia mamy zacząć w 28tc, wiec jeszcze trochę czasu jest, ale za tydzień może będzie grafik na ten okres już.
Lunaris powodzenia dziś na rozprawie.
Ewela dziecię niech siedzi do tej środy!
StaraczkaNika nie patrz tak daleko, skup się na tu i teraz. A jak maluch będzie to wtedy będziesz sie martwić czy walczyć o kolejne.
Ja w tej ciąży stawiam sobie małe kroczki, od wizyty do wizyty, od tygodnia do tygodnia, bo takie mocne wybieganie w przód nic nie da, a to nic pewnego. Skupiamy się na tym maluszku, żeby mu pomóc dotrwać do odpowiedniego momentu i już!Lunaris lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunaris wrote:Nika -drugie zrobisz jak pierwsze pójdzie do szkoły
a poważnie to prawda leżenie potrafi wykończyć! Ale naprawdę warto, jeszcze tylko 20 tygodni i będziemy przytulać!
Ewelka zaciskaj nogi! będziemy Ci kibicować do środy
A myślenie o przyszłości pomaga odwrócić uwagę od problemów bieżących. Martwią mnie te bóle krzyża w połączeniu z rozwierającą się szyjką. Jakby to było ża 5 tygodni to bym była spokojniejsza, że chociaż to dziecko donoszę -
nick nieaktualny
-
Bajka ja też Ciebie podziwiam, za Twoje podejście i brak marudzenia
Brawo!
Nika spokojnie, zobaczysz urodzisz pierwsze dziecko i za jakiś czas stwierdzisz, że koniecznie chcesz drugieJa sobie nie wyobrażałam, żeby Wojtuś nie miał rodzeństwa.
Mnie męczą okropne wzdęcia. Już sama nie wiem co mam jeść. W pierwszej ciąży nie miałam takich dolegliwości. A tu co chwilę jak nie zaparcia, to wzdęcia. Dzisiaj w nocy tak mnie bolał brzuch... Nie jem warzyw kapustnych, strączkowych, staram się pić dużo więcej niż zwykle. Jem dużo owoców (zwłaszcza jabłek), suszone śliwki, pije siemię lniane na noc, jem owsiankę, choć nie przepadam za produktami mlecznymi. Nie wiem czy to hormony, czy moje jelita są jakoś ściśnięte. Ech...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lena dzięki! Zakupy zrobione
'
Nika ja wierzę że się uda! Bóle z krzyż a i krótka szyjka to wiadomo- leżenie, nic fajnego ale Renia to waleczna dziewczynka i na pewno posiedzi do bezpiecznego terminu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 09:36
Lena21 lubi tę wiadomość