Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana Stesia, przepraszam, ze tak wrócę do tematu... masz jakis ogólny problem z tkanka łaczną? To wypadanie jest całkowite czy częściowe? MOja koleżanka ma z tym problem, tylko u niej chodzi o przednią scianę pochwy anie ma żadnej kolagenozy... Możliwe ze przyczyną był też ciężki poród?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyA u nas leje za oknem...
Ja leżę w łóżku bo wzięłam luteinę i czekam na kopniaki :p na razie dalej delikatne smyranie, i to rzadko
Nika- pamiętaj że w razie co podjedź dlna IP- będziesz spokojniejsza. A co do drugiego dziecka- nigdy nie wiadomo. Może zaliczycie wpadkę a ciąża będzie bezproblemowa?
A z obecną na pewno wszystko będzie dobrze!
Ps.Bajka- śniło mi się że urodziłaś, wszystko było ok i z Tobą i z MałąBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Agulineczka może to dziwne, ale ja po jabłkach też mam wzdęcia i wydaje mi się, ze są mocno wzdęciogenne... spróbuj odstawić na chwile i zobacz. Poza tym sprawca problemów gastrycznych jest progesteron, pewnie masz go dużo i stąd te problemy... nie wiem czy jest jakaś skuteczna metoda. Mi problemy żołądkowe unormowały się kiedy zaczałam brać tardyferon. Moze to zbieg okoliczności a może nie...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgulineczka u mnie śliwki powodują wzdęcia. A z zaparciami mam cały czas pod górkę, codziennie po kolei próbuje wszystkich znanych mi sposobów. Wczoraj na noc przyjęłam szklankę chia-puddingu, czekam na efekt.
Reset masz przepiękne pasierbiątko.
Bajka kolejny dzień w dwupaku
My idziemy dzisiaj z sunią ba kontrolę, ale wszystko wygląda ok. -
Anna Stesia, cieszę się że cześciej się odzywasz
ale zleciały te 2 miesiące. Współczuję tych problemow, ale wierzę że pod okiem specjalisty szybko się z tym uporasz i tego Ci życzę!
Lena, pytałam ostatnio położną i mówiła, że krwawienie może trwać 6 tygodni, póki nie jest bardzo intensywne i nie ma nieprzyjemnego zapachu to podobno jest ok. Też już się wkurzam.. 3 dni było delikatne plamienie a wczoraj znów krwawienie wróciło.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nika.. rozumiem Twoje obawy co do drugiej ciąży bo mam takie same przemyślenia. Dla mnie był to jednoczeanie magiczny czas jak i okres ciągłych obaw.. U nas jeszcze dochodzi ryzyko c. pozamacicznej, więc spontaniczne starania bez monitoringu nie wchodzą w grę.
Poza tym eMek póki co jest tak przerażony wizją drugiego dziecka, że chyba nigdy aż tak sie antykoncepcją nie przejmował -
Lunaris, kciuki za rozprawę.
Luna, mega silna babka z Ciebie
Reset, Twoje pasierbiątko jest śliczne i uroczereset, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Matko, przyłączam się do bezsilnych... wczoraj obiecywałam Bajce słońce a dziś u nas znowu chmury.... jestem totalnie bez mocy ;/ a obowiązków masa. Musze zacząć od zawiezienia ekspresu do naprawy, bo bez kawy to ja już w ogóle nie funkcjonuje....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Dzień dobry kochane! Obiecuję, że dzisiaj nie będzie drzemki popołudniowej, nic tak nie denerwuje jak przewracanie się z boku na bok, gdy mąż obok śpi
poza tym zaplanowałam trochę na dzisiaj, żeby nadać sens temu tygodniu, bo jak dotąd to zbijam bąki
Lunaris powodzenia, nie daj się! wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki, exior niech spada!
Nika moja macica chyba się łączy z Twoim krzyżem, bo też mnie coś w nocy pobolewała jak na okres... ale mam nadzieję, że w obu przypadkach to nic złegoa co do rodzeństwa dla córeczki - nigdy nie mów nigdy!
Agulineczka ja też po jabłkach odczuwam dyskomfort, może w tym jest rzecz... albo w tym, że jesteś w ciąży po prostuja mam akurat podobnie jak Rucola - Tardyferon mi unormował pracę jelit, a bardzo się bałam, że jeszcze bardziej pogorszy sprawę
Rucola bez kawy się nie da! jak załatwić naprawę ekspresu do kawy jak się nie ma jak zrobić kawy, żeby dodać sobie siły?
miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 10:10
Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny!
Przede wszystkim dziękuję za miłe słowa pod adresem pasierbiątkaDodam, że wczoraj dowiedziałam się, że napisała najlepiej w swoim roczniku coś, co jest ichniejszym odpowiednikiem testów szóstoklasisty. Puchnę z dumy, zwłaszcza, że wyniki miała najwyższe nie tylko z matmy, ale też z czytania i gramatyki, co wcale nie jest takie łatwe jak się jest dzieckiem, które w domu mówi wyłącznie po polsku, a obcy język jest jedynie językiem otoczenia.
Potwierdzam słowa Bajki odnośnie pogody w Krakowie. Jest koszmarnie (zresztą już wszędzie trąbią o podtopieniach w Małopolsce).
Miłego dnia :*
(ja zasypiam, mimo trzeciej już kawy... wstałam o 5, by ogarnąć badania na NFZ i teraz nie mogę funkcjonować).Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny