Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko Flower ale historia. Coś czuję że u Ciebie Szymek sam będzie chciał szybciej wyjść.
Rucola ja pokrowca nie prałam ale w sumie może jutro wypiorę. Pościel włączyłam chyba na 40 stopni i normalne wirowanie, tak samo kokon. Wszystko żyje:p
Chciałam dzis isc do pepco po jakieś pajace w rozm 50, ale cały dzień tak kiepsko się czułam że odpuściłam.
Cały czas mnie mdli i strasznie rwie na wymioty plus ból głowy o moich stałych porach jedzenia. Jak tylko zjem to przechodzi. Ale jem połowę tego co normalnie, więcej nie jestem w stanie wcisnąć.
Mam nadzieję że jutro już będzie ok.
Kupiłam dzis ramki i uwaga mamy łóżko. Stare szybko się sprzedało i miałam stracha że urodze a sypialnia nie gotowa. Choć szafek nocnych i tak nie było, ale spać można:)
Rucola lubi tę wiadomość
-
Pilik teraz masz piękny i zarazem trudny czas na naukę. Tu jest prawda że życie zweryfikuje wszystko.
Ale już skaczę bo zostało 6 DNI !!!pilik, Achia, Bajkaaa, Aga9090, olik321, Emiilka, Jeżowa, Lunaris, Karma88, ibishka, Lusesita, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer okropna historia z tą kobietą, mam nadzieję że jednak dobrze się wszystko skończy i okaże się że to tylko groźnie wyglądało...
U ciebie też ważne żeby było stabilnie i żeby Szymus miał odpowiednie tętno
Ja wlasnie spakowałam torbę do porodu z mężem przez telefon już się nie mogę doczekać tych ciuszków jak je wszystkie zobaczęreset, Flowwer, Karma88, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nie pamiętam kto pytał o pokrowiec, ale ja prałam. Nawet na ulotce było napisane, żeby wyprać
Nas dziś mąż na lody wyciągnął. Dopiero wróciliśmy. Ale zadowolona jestem, bo odebrałam zamówienie ze Smyka i jeszcze na H&M napadłam :p
Jeżowa - sama się skusiłam na te jeżowe body
Reset - już się nie mogę doczekać Twojej środowej betyreset, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do pozycji na lemurka, to tylko trzeba uważać, bo jak jest duuuża kupicha w pieluszce, to może wypłynąć. Nam się tak kilka razy zdarzyło
Teraz się odbijamy "na siedząco" jego plecami do brzucha.
Reset kciuki za betę.
Flowwer nie mogę uwierzyć, że zaraz rodzisz. Dopiero co nas zaskoczyłaś betą w sobotęFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ serii "spontaniczne, niezbyt wyraźne zdjęcie brzuszka"
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f35b0ae06ca8.jpgolik321, Lunaris, Aga9090, Bajkaaa, Kaczorka, Karma88, Nadzieja22, Siwulec, blue00, lamka, ibishka, Emiilka, Flowwer, Lusesita, pilik, Rucola, Luna1993, KateHawke, E_w_c_i_a, Jeżowa, Anna Stesia, Lena21, JustynaG, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
My po wypadzie we dwoje, pyyyysznej kolacyjce i spacerku. Ciastek się chlapie a ja na forum! to już uzależnienie
Flo straszna historia- mnie jak zwykle medycznie nurtuje ciekawość co się stało i jak to się mogło wydarzyć. Oby wszystko się skończyło dobrze dla mamy i dziecka.
6 dni... czwartek to będzie równie emocjonujący dzień na forum co dzień Twojego transferu!
-
Flowwer, ja również zaciskam już kciuka za czwartek! Jejuśku - 6 dni i ujrzysz swojego synka
Niesamowite, jak to szybko zleciało...
Flowwer lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Lunaris mnie również to nurtuje ale nikt nie udzieli informacji. Jak mam ochotę na lody i frytki !
Aicha brzuszek już widać że ciążowy ale fakt koncówka ciężka czuje sie jak foka na plaży która ledwo obraca sie w łóżku, stan cudowny
JuicyB a ja pamiętam jak pamietną sobotę nie mogłam wyjść z wc do labu takie miałam z nerwów rozwolnienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 23:07
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
W końcu Was nadrobiłam!
Miałam ostatnio trochę gości, emek wyjechał, przyjechała moja mama do pomocy i w ogóle nie miałam kiedy zajrzeć na forum.
Ania! Oskar jest piękny! Gratulacje! Z laktacją to tak jest, że na początku dzieci wiszą na cycku po parę godzin, ale z czasem i Ty i Oskar dojdziecie do wyprawy. Laktatorem nigdy nie ściągniesz tyle mleka ile dziecko jest w stanie wypić z piersi. Dodatkowo ssanie maluszka wyzwala kolejny wypływ mleka po chwili, a laktator tego nie potrafi.
Pilik cudnie, że w końcu jesteście razem w domu! Cieszcie się sobą i nadrabiajce szpitalny czas.
Blue niezłe jajagratuluję syna w takim razie. Wojtuś to ładne imię
Reset prog piękny. Trzymam kciuki za środową betę!
Lunaris super, że w sądzie poszło wszytsko po Twojej myśli!
Jeśli chodzi o szczepienia to ja też będę szczepić. Widzę, ze tu na forum jesteśmy co do tego w miarę zgodne
Ja w ciąży zakładałam, że będę karmić piersią, że będę kłaść mała tylko w łóżeczku i że będzie spać na płasko w śpiworku, że nie dostanie smoczka ani butelki z mm itd... ale od początku zakładałam, że jeśli nie uda mi się moich planów zrealizować to nie będę się tym załamywać i wyrzucać sobie, że jestem złą matką czy coś w tym stylu. Jak na razie praktycznie każdy z tych punktów złamałam przynajmniej raz. Mała dostała mm, dostała smoczka, śpi na razie w rożku i nie zawsze na plecach. I powiem Wam, że w ogóle się nie przejmuje tym, że moje plany nie wypaliły. Ze wszytskim trzeba się oswoić i dojść do wprawy. Smoczka już nie stosujemy, mm też nie. Laktacja się pięknie rozkręciła. A ja jestem z siebie i Feli mega dumna.
Achia, blue00, Aga9090, olik321, Lunaris, KateHawke, Flowwer, Emiilka, summer86, Jeżowa, Karma88, Anna Stesia, pilik, Bajkaaa, Lena21, Lusesita, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor Dziewczyny. Wszystkim pięknie dziękuję za porady:) bardzo cenne i niezastąpione.
Flo bardzo to przykre co się wydarzylomam nadzieję że udało się uratować oboje...
Aicha super brzuszek!!
My jutro cykamy fotki z okazji ukończenia 34 tv i ogromnie się cieszę że dotrwaliśmy do tego etapu i chcemy więcej!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 22:37
Flowwer lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
I ja się witam wieczorowa pora
Tez się „pochwale” moim odmiennym stanem, który lekko mnie przeraża bo to przecież jeszcze wczesna ciąża, ale z drugiej strony jednak się ciesze ze rośnie bo to daje nadzieje ze u Betuni wszystko Ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 08:28
Aga9090, Lunaris, Flowwer, Achia, Emiilka, E_w_c_i_a, olik321, Luna1993, Jeżowa, Karma88, Anna Stesia, pilik, Bajkaaa, blue00, Rucola, Kaczorka, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:jestes pewna, ze można wirowac? pytam praktycznie, bo w teorii ponoć nie wolno, ale wiadomo, jak ktoś spróbował i jest ok to lepiej sobie podwirowac trochę
Ja wirowalam. Jesli jest supergoraco to faktycznie mozesz nie wirowac, wykrecisz i dluzej bedzie schlo, ale zima nie lubie suszyc takiego prania. Ja mam kocyki i poszewki na poduszki z minky i nic sie z tym nie stało.Rucola lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny