X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Flower ale historia. Coś czuję że u Ciebie Szymek sam będzie chciał szybciej wyjść.

Rucola ja pokrowca nie prałam ale w sumie może jutro wypiorę. Pościel włączyłam chyba na 40 stopni i normalne wirowanie, tak samo kokon. Wszystko żyje:p

Chciałam dzis isc do pepco po jakieś pajace w rozm 50, ale cały dzień tak kiepsko się czułam że odpuściłam.

Cały czas mnie mdli i strasznie rwie na wymioty plus ból głowy o moich stałych porach jedzenia. Jak tylko zjem to przechodzi. Ale jem połowę tego co normalnie, więcej nie jestem w stanie wcisnąć.
    Mam nadzieję że jutro już będzie ok.

Kupiłam dzis ramki i uwaga mamy łóżko. Stare szybko się sprzedało i miałam stracha że urodze a sypialnia nie gotowa. Choć szafek nocnych i tak nie było, ale spać można:)

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik teraz masz piękny i zarazem trudny czas na naukę. Tu jest prawda że życie zweryfikuje wszystko.

Ale już skaczę bo zostało 6 DNI !!!

pilik, Achia, Bajkaaa, Aga9090, olik321, Emiilka, Jeżowa, Lunaris, Karma88, ibishka, Lusesita, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer okropna historia z tą kobietą, mam nadzieję że jednak dobrze się wszystko skończy i okaże się że to tylko groźnie wyglądało...

U ciebie też ważne żeby było stabilnie i żeby Szymus miał odpowiednie tętno :)

Ja wlasnie spakowałam torbę do porodu z mężem przez telefon już się nie mogę doczekać tych ciuszków jak je wszystkie zobaczę <3

reset, Flowwer, Karma88, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik a pepco ma w ogóle rozmiar 50? Bo mi się wydaje że zaczyna się rozmiarówka od 56

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Olik a pepco ma w ogóle rozmiar 50? Bo mi się wydaje że zaczyna się rozmiarówka od 56
    Yyy nie wiem:p

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamiętam kto pytał o pokrowiec, ale ja prałam. Nawet na ulotce było napisane, żeby wyprać :)

Nas dziś mąż na lody wyciągnął. Dopiero wróciliśmy. Ale zadowolona jestem, bo odebrałam zamówienie ze Smyka i jeszcze na H&M napadłam :p
    Jeżowa - sama się skusiłam na te jeżowe body ;)

Reset - już się nie mogę doczekać Twojej środowej bety :D

reset, Rucola lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Reset - już się nie mogę doczekać Twojej środowej bety :D

Ja też :D

reset lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Yyy nie wiem:p
    No chyba że to zależy od sklepu bo u mnie w mieście chyba nie ma rozmiaru 50

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pozycji na lemurka, to tylko trzeba uważać, bo jak jest duuuża kupicha w pieluszce, to może wypłynąć. Nam się tak kilka razy zdarzyło :) Teraz się odbijamy "na siedząco" jego plecami do brzucha.
    Reset kciuki za betę.
    Flowwer nie mogę uwierzyć, że zaraz rodzisz. Dopiero co nas zaskoczyłaś betą w sobotę :)

Flowwer lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z serii "spontaniczne, niezbyt wyraźne zdjęcie brzuszka" :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f35b0ae06ca8.jpg

olik321, Lunaris, Aga9090, Bajkaaa, Kaczorka, Karma88, Nadzieja22, Siwulec, blue00, lamka, ibishka, Emiilka, Flowwer, Lusesita, pilik, Rucola, Luna1993, KateHawke, E_w_c_i_a, Jeżowa, Anna Stesia, Lena21, JustynaG, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)

My po wypadzie we dwoje, pyyyysznej kolacyjce i spacerku. Ciastek się chlapie a ja na forum! to już uzależnienie :P

Flo straszna historia- mnie jak zwykle medycznie nurtuje ciekawość co się stało i jak to się mogło wydarzyć. Oby wszystko się skończyło dobrze dla mamy i dziecka.
    6 dni... czwartek to będzie równie emocjonujący dzień na forum co dzień Twojego transferu :)!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, ja również zaciskam już kciuka za czwartek! Jejuśku - 6 dni i ujrzysz swojego synka :) Niesamowite, jak to szybko zleciało...

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris mnie również to nurtuje ale nikt nie udzieli informacji. Jak mam ochotę na lody i frytki !

Aicha brzuszek już widać że ciążowy ale fakt koncówka ciężka czuje sie jak foka na plaży która ledwo obraca sie w łóżku, stan cudowny <3

JuicyB a ja pamiętam jak pamietną sobotę nie mogłam wyjść z wc do labu takie miałam z nerwów rozwolnienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 23:07

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • malka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu Was nadrobiłam!

Miałam ostatnio trochę gości, emek wyjechał, przyjechała moja mama do pomocy i w ogóle nie miałam kiedy zajrzeć na forum.

Ania! Oskar jest piękny! Gratulacje! Z laktacją to tak jest, że na początku dzieci wiszą na cycku po parę godzin, ale z czasem i Ty i Oskar dojdziecie do wyprawy. Laktatorem nigdy nie ściągniesz tyle mleka ile dziecko jest w stanie wypić z piersi. Dodatkowo ssanie maluszka wyzwala kolejny wypływ mleka po chwili, a laktator tego nie potrafi.

Pilik cudnie, że w końcu jesteście razem w domu! Cieszcie się sobą i nadrabiajce szpitalny czas.

Blue niezłe jaja ;) gratuluję syna w takim razie. Wojtuś to ładne imię :)

Reset prog piękny. Trzymam kciuki za środową betę!

Lunaris super, że w sądzie poszło wszytsko po Twojej myśli!

Jeśli chodzi o szczepienia to ja też będę szczepić. Widzę, ze tu na forum jesteśmy co do tego w miarę zgodne :)

Ja w ciąży zakładałam, że będę karmić piersią, że będę kłaść mała tylko w łóżeczku i że będzie spać na płasko w śpiworku, że nie dostanie smoczka ani butelki z mm itd... ale od początku zakładałam, że jeśli nie uda mi się moich planów zrealizować to nie będę się tym załamywać i wyrzucać sobie, że jestem złą matką czy coś w tym stylu. Jak na razie praktycznie każdy z tych punktów złamałam przynajmniej raz. Mała dostała mm, dostała smoczka, śpi na razie w rożku i nie zawsze na plecach. I powiem Wam, że w ogóle się nie przejmuje tym, że moje plany nie wypaliły. Ze wszytskim trzeba się oswoić i dojść do wprawy. Smoczka już nie stosujemy, mm też nie. Laktacja się pięknie rozkręciła. A ja jestem z siebie i Feli mega dumna.

Achia, blue00, Aga9090, olik321, Lunaris, KateHawke, Flowwer, Emiilka, summer86, Jeżowa, Karma88, Anna Stesia, pilik, Bajkaaa, Lena21, Lusesita, ibishka lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower- wiem że nikt Wam nie powie. Ale jeśli wszystko dobrze się skończyło to mogliby Wam powiedzieć, skoro widzieliście jak ją zabierają...

• Rucola Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor Dziewczyny. Wszystkim pięknie dziękuję za porady:) bardzo cenne i niezastąpione.
    Flo bardzo to przykre co się wydarzylo :( mam nadzieję że udało się uratować oboje...
    Aicha super brzuszek!!
    My jutro cykamy fotki z okazji ukończenia 34 tv i ogromnie się cieszę że dotrwaliśmy do tego etapu i chcemy więcej!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 22:37

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam wieczorowa pora :)

Tez się „pochwale” moim odmiennym stanem, który lekko mnie przeraża bo to przecież jeszcze wczesna ciąża, ale z drugiej strony jednak się ciesze ze rośnie bo to daje nadzieje ze u Betuni wszystko Ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 08:28

Aga9090, Lunaris, Flowwer, Achia, Emiilka, E_w_c_i_a, olik321, Luna1993, Jeżowa, Karma88, Anna Stesia, pilik, Bajkaaa, blue00, Rucola, Kaczorka, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    jestes pewna, ze można wirowac? pytam praktycznie, bo w teorii ponoć nie wolno, ale wiadomo, jak ktoś spróbował i jest ok to lepiej sobie podwirowac trochę ;)

Ja wirowalam. Jesli jest supergoraco to faktycznie mozesz nie wirowac, wykrecisz i dluzej bedzie schlo, ale zima nie lubie suszyc takiego prania. Ja mam kocyki i poszewki na poduszki z minky i nic sie z tym nie stało.

Rucola lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pokrowiec tez pralam :)

Flo straszna historia z ta dziewczyna, oby wszystko skonczylo się dobrze.

Pilik super, ze jestescie juz w domku.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo 5 DNI i będziesz tulić Szymka :*

‹‹ 1261 1262 1263 1264 1265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ