X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Flower ale historia. Coś czuję że u Ciebie Szymek sam będzie chciał szybciej wyjść.

Rucola ja pokrowca nie prałam ale w sumie może jutro wypiorę. Pościel włączyłam chyba na 40 stopni i normalne wirowanie, tak samo kokon. Wszystko żyje:p

Chciałam dzis isc do pepco po jakieś pajace w rozm 50, ale cały dzień tak kiepsko się czułam że odpuściłam.

Cały czas mnie mdli i strasznie rwie na wymioty plus ból głowy o moich stałych porach jedzenia. Jak tylko zjem to przechodzi. Ale jem połowę tego co normalnie, więcej nie jestem w stanie wcisnąć.
    Mam nadzieję że jutro już będzie ok.

Kupiłam dzis ramki i uwaga mamy łóżko. Stare szybko się sprzedało i miałam stracha że urodze a sypialnia nie gotowa. Choć szafek nocnych i tak nie było, ale spać można:)

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik teraz masz piękny i zarazem trudny czas na naukę. Tu jest prawda że życie zweryfikuje wszystko.

Ale już skaczę bo zostało 6 DNI !!!

pilik, nick nieaktualny, Bajkaaa, nick nieaktualny, olik321, Emiilka, Jeżowa, Lunaris, Karma88, ibishka, Lusesita, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer okropna historia z tą kobietą, mam nadzieję że jednak dobrze się wszystko skończy i okaże się że to tylko groźnie wyglądało...

U ciebie też ważne żeby było stabilnie i żeby Szymus miał odpowiednie tętno :)

Ja wlasnie spakowałam torbę do porodu z mężem przez telefon już się nie mogę doczekać tych ciuszków jak je wszystkie zobaczę <3

reset, Flowwer, Karma88, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik a pepco ma w ogóle rozmiar 50? Bo mi się wydaje że zaczyna się rozmiarówka od 56

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Olik a pepco ma w ogóle rozmiar 50? Bo mi się wydaje że zaczyna się rozmiarówka od 56
    Yyy nie wiem:p

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamiętam kto pytał o pokrowiec, ale ja prałam. Nawet na ulotce było napisane, żeby wyprać :)

Nas dziś mąż na lody wyciągnął. Dopiero wróciliśmy. Ale zadowolona jestem, bo odebrałam zamówienie ze Smyka i jeszcze na H&M napadłam :p
    Jeżowa - sama się skusiłam na te jeżowe body ;)

Reset - już się nie mogę doczekać Twojej środowej bety :D

reset, Rucola lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Reset - już się nie mogę doczekać Twojej środowej bety :D

Ja też :D

reset lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Yyy nie wiem:p
    No chyba że to zależy od sklepu bo u mnie w mieście chyba nie ma rozmiaru 50

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pozycji na lemurka, to tylko trzeba uważać, bo jak jest duuuża kupicha w pieluszce, to może wypłynąć. Nam się tak kilka razy zdarzyło :) Teraz się odbijamy "na siedząco" jego plecami do brzucha.
    Reset kciuki za betę.
    Flowwer nie mogę uwierzyć, że zaraz rodzisz. Dopiero co nas zaskoczyłaś betą w sobotę :)

Flowwer lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z serii "spontaniczne, niezbyt wyraźne zdjęcie brzuszka" :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f35b0ae06ca8.jpg

olik321, Lunaris, nick nieaktualny, Bajkaaa, Kaczorka, Karma88, Nadzieja22, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ibishka, Emiilka, Flowwer, Lusesita, pilik, Rucola, nick nieaktualny, KateHawke, E_w_c_i_a, Jeżowa, Anna Stesia, Lena21, JustynaG, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)

My po wypadzie we dwoje, pyyyysznej kolacyjce i spacerku. Ciastek się chlapie a ja na forum! to już uzależnienie :P

Flo straszna historia- mnie jak zwykle medycznie nurtuje ciekawość co się stało i jak to się mogło wydarzyć. Oby wszystko się skończyło dobrze dla mamy i dziecka.
    6 dni... czwartek to będzie równie emocjonujący dzień na forum co dzień Twojego transferu :)!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, ja również zaciskam już kciuka za czwartek! Jejuśku - 6 dni i ujrzysz swojego synka :) Niesamowite, jak to szybko zleciało...

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris mnie również to nurtuje ale nikt nie udzieli informacji. Jak mam ochotę na lody i frytki !

Aicha brzuszek już widać że ciążowy ale fakt koncówka ciężka czuje sie jak foka na plaży która ledwo obraca sie w łóżku, stan cudowny <3

JuicyB a ja pamiętam jak pamietną sobotę nie mogłam wyjść z wc do labu takie miałam z nerwów rozwolnienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 23:07

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • malka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu Was nadrobiłam!

Miałam ostatnio trochę gości, emek wyjechał, przyjechała moja mama do pomocy i w ogóle nie miałam kiedy zajrzeć na forum.

Ania! Oskar jest piękny! Gratulacje! Z laktacją to tak jest, że na początku dzieci wiszą na cycku po parę godzin, ale z czasem i Ty i Oskar dojdziecie do wyprawy. Laktatorem nigdy nie ściągniesz tyle mleka ile dziecko jest w stanie wypić z piersi. Dodatkowo ssanie maluszka wyzwala kolejny wypływ mleka po chwili, a laktator tego nie potrafi.

Pilik cudnie, że w końcu jesteście razem w domu! Cieszcie się sobą i nadrabiajce szpitalny czas.

Blue niezłe jaja ;) gratuluję syna w takim razie. Wojtuś to ładne imię :)

Reset prog piękny. Trzymam kciuki za środową betę!

Lunaris super, że w sądzie poszło wszytsko po Twojej myśli!

Jeśli chodzi o szczepienia to ja też będę szczepić. Widzę, ze tu na forum jesteśmy co do tego w miarę zgodne :)

Ja w ciąży zakładałam, że będę karmić piersią, że będę kłaść mała tylko w łóżeczku i że będzie spać na płasko w śpiworku, że nie dostanie smoczka ani butelki z mm itd... ale od początku zakładałam, że jeśli nie uda mi się moich planów zrealizować to nie będę się tym załamywać i wyrzucać sobie, że jestem złą matką czy coś w tym stylu. Jak na razie praktycznie każdy z tych punktów złamałam przynajmniej raz. Mała dostała mm, dostała smoczka, śpi na razie w rożku i nie zawsze na plecach. I powiem Wam, że w ogóle się nie przejmuje tym, że moje plany nie wypaliły. Ze wszytskim trzeba się oswoić i dojść do wprawy. Smoczka już nie stosujemy, mm też nie. Laktacja się pięknie rozkręciła. A ja jestem z siebie i Feli mega dumna.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, olik321, Lunaris, KateHawke, Flowwer, Emiilka, summer86, Jeżowa, Karma88, Anna Stesia, pilik, Bajkaaa, Lena21, Lusesita, ibishka lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower- wiem że nikt Wam nie powie. Ale jeśli wszystko dobrze się skończyło to mogliby Wam powiedzieć, skoro widzieliście jak ją zabierają...

• Rucola Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor Dziewczyny. Wszystkim pięknie dziękuję za porady:) bardzo cenne i niezastąpione.
    Flo bardzo to przykre co się wydarzylo :( mam nadzieję że udało się uratować oboje...
    Aicha super brzuszek!!
    My jutro cykamy fotki z okazji ukończenia 34 tv i ogromnie się cieszę że dotrwaliśmy do tego etapu i chcemy więcej!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 22:37

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam wieczorowa pora :)

Tez się „pochwale” moim odmiennym stanem, który lekko mnie przeraża bo to przecież jeszcze wczesna ciąża, ale z drugiej strony jednak się ciesze ze rośnie bo to daje nadzieje ze u Betuni wszystko Ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 08:28

nick nieaktualny, Lunaris, Flowwer, nick nieaktualny, Emiilka, E_w_c_i_a, olik321, nick nieaktualny, Jeżowa, Karma88, Anna Stesia, pilik, Bajkaaa, nick nieaktualny, Rucola, Kaczorka, KateHawke, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    jestes pewna, ze można wirowac? pytam praktycznie, bo w teorii ponoć nie wolno, ale wiadomo, jak ktoś spróbował i jest ok to lepiej sobie podwirowac trochę ;)

Ja wirowalam. Jesli jest supergoraco to faktycznie mozesz nie wirowac, wykrecisz i dluzej bedzie schlo, ale zima nie lubie suszyc takiego prania. Ja mam kocyki i poszewki na poduszki z minky i nic sie z tym nie stało.

Rucola lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pokrowiec tez pralam :)

Flo straszna historia z ta dziewczyna, oby wszystko skonczylo się dobrze.

Pilik super, ze jestescie juz w domku.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo 5 DNI i będziesz tulić Szymka :*

‹‹ 1261 1262 1263 1264 1265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ