Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Stesia wrote:SUMMER, Pozycja na lemura to taka, kiedy trzyma sie dziecko na ręku brzuszkiem do ręki- łapki mu wtedy zwisaja jak u lemura lub leniwca na drzewie. Super się sprawdza przy problemach z brzuszkiem.
Rucola, dla mnie świetna jest poducha do karmienia z Pink no More. Bardzo wygodna i pomaga mi w wygodnym ułożeniu malca.
Blue, gratulacje! Niezła zmiana!kiedyś pytałam o opinie Dziewczyny, ale Ty akurat wtedy rzadko bywałaś, ale wybrałam własnie tą
Dzięki za opinię
jestem mega zadowolona w takim układzie, bo opierałam się na opiniach niestety nie ex-testerek
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jako że i tu mi nieraz wiernie kibicujcie to śpieszę donieść, że mam wynik progesteronu: 17,320 ng/ml
No to teraz mogę sobie dalej wkręcać ciążęblue00, Bajkaaa, Aga9090, Achia, pilik, summer86, Rucola, Nadzieja22, Karma88, Jeżowa, Lunaris, olik321, lamka, Flowwer, KateHawke, -Mamunia-, Lena21, Bocianiątko, Anna Stesia, Kaczorka, Emiilka, malka, Siwulec, Lusesita, Sanka, JustynaG, Phnappy lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Olik, może byś chciała urodzić w środę? Kusi mnie by iść wtedy na betę (wiem, Flower ma CC w czwartek, ale ciężko będzie wytrzymać
), ale dobrze byłoby mieć po kim brzuszek przejmować
summer86, Rucola, olik321, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Jako że i tu mi nieraz wiernie kibicujcie to śpieszę donieść, że mam wynik progesteronu: 17,320 ng/ml
No to teraz mogę sobie dalej wkręcać ciążęreset lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Reset trzymaj do czwartku! Taki próg nie może się zmarnować!
reset lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Olik, może byś chciała urodzić w środę? Kusi mnie by iść wtedy na betę (wiem, Flower ma CC w czwartek, ale ciężko będzie wytrzymać
), ale dobrze byłoby mieć po kim brzuszek przejmować
Będziemy celować na środę zatem!Rucola, reset, pilik lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Reset postaram się. Dziś będąc w ikea juz myslalam ze tam urodze ale skurcze ustały.
Będziemy celować na środę zatem!
Jak tam emek, oberwał w łeb czy nie zasłużył#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Dziewczyny czy takie rzeczy jak pościelka minky czy rożek pierzecie w pralce? jeśli tak to na jakim trybie? z wirowaniem czy bez?
Rucola z tego co pamiętam dawałam program prania ręcznego.Rucola lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:30 stopni, wirowanie max 800
agulineczka lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
summer86 wrote:Rucola z tego co pamiętam dawałam program prania ręcznego.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:no w środę masz już donoszona, więc śmiało!!!!
Jak tam emek, oberwał w łeb czy nie zasłużył -
Rucola wrote:też zamierzam, bo u mnie ten program ma własnie 30 stopni, ale nie wiem jak ustawić wirowanie, bo u mnie musze sama sobie dobrac
Aż poszłam sprawdzić do łazienki - u mnie program ręczny ma wirowanie na 800, czyli tak jak pisze agulineczkaRucola lubi tę wiadomość
-
Rucola ja mam cc 27
czyli w piątek ale kto wie, prog masz ładny!
Ania Oskara wycałuj
Blue ale niespodzianka ! Podobnie jak u mnie.Rucola lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄