Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny własnie dostałam zdjęcie, moja koleżanka urodziła cuuuudną córeczkę!!! Do urodzin Lewka jeszcze jedna pannica się rodzi, u brata emka. Goracy u nas czas
Bajkaaa, KateHawke, JustynaG, Anna Stesia, Karma88, Emiilka, Flowwer, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajkaaa u nas dawali szpitalne ubranka i pod rożkiem był tylko kaftanik i pampers.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:hmmm ale na cały pobyt dają szpitalne ubranka czy tylko na początek?
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:hmmm ale na cały pobyt dają szpitalne ubranka czy tylko na początek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 11:28
Rucola lubi tę wiadomość
-
Ja się zapytam na szkole rodzenia, bo to jest przyszpitalna w szpitalu w którym będe rodzić
Mam jeszcze do was pytanie, czy kupowałyście jakąs taką torbę typowo do dziecka? tzn chodzi mi o taką, że jak pojedziemy do babci na kilka dni, to zeby ciuszki, pieluszki i inne pierdoły nie mieszały się z moimi. Nie mam takiej typowej i zastanawiam się czy jest to przydatna rzecz#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
No tu cały problem taki ze musze mieć od początku swoje ubranka ale to mnie pocieszylyscie
to dam i body i pajaca i zobaczymy w co ubiora mi ją
nie ukrywam że super by było tylko body i rożek bo by nie była taka spocona no ale zobaczymy jak to będzie za te 2 tygodnie hehe
Rucola ja takiej torby na pewno nie będę kupować bo mam dziadków w tym samym mieście a mamę mija mam ulice idę mnie więc raczej będziemy widywać się codziennie hehea na to wystarczy mi torba do wózka
Kurde już nie mogę doczekać się tych spacerów -
Hej Dziewczyny
My już po urlopie w domu... ciężko wracać
Reset oj kciuki mi zdrętwieją chybapiękny prog! W środę będziesz ile dni po zastrzyku?
Flo kurcze nie załapałam, że Ty już zaraz masz cesarkę! Przepraszam, ale chyba się pogubiłam - to nowa sprawa czy od początku tak miałaś planowane? Już niecały tydzień i będziesz tuliła SzymusiaNiesamowite - dopiero co robiłaś betę
Bajka dopiero co wchodziłaś do szpitala a już ciąża prawie donoszona! dzielna kobitka z CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 12:13
Bajkaaa lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy wrote:Hej Dziewczyny
My już po urlopie w domu... ciężko wracać
Reset oj kciuki mi zdrętwieją chybapiękny prog! W środę będziesz ile dni po zastrzyku?
To będzie 13 dzień po Ovi (nie licząc dnia podania). Poprzednio 12 dni po beta była 2.
Phnappy lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
olik321 wrote:Bajka a Tobie za równo 2 tygodnie ściągają passer czy w sumie termin narodzin Zosi nie jest przewidziany?
ale ja za dwa tygodnie to już będę na pełnych obrotach i myślę że będzie dobrze a poza tym ja coś czuję że oni i tak zaproponują mi wywołanie porodu także do 40tc z Zosieńka czekać nie będziemy
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Najpierw mówili że ściągną w skończonym 37tc a tydzień temu powiedzieli ze dopiero jak będzie akcja to go ściągną
ale ja za dwa tygodnie to już będę na pełnych obrotach i myślę że będzie dobrze a poza tym ja coś czuję że oni i tak zaproponują mi wywołanie porodu także do 40tc z Zosieńka czekać nie będziemy
A właśnie co z tym białkiem? To są jakieś groźne poziomy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 12:30
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny