Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola, na podstawowe rzeczy powinna Ci wystarczyć torba do wózka. A to co się do niej nie zmieści wrzuciłabym do zwykłej torby podróżnej.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola gdybym miała szew to bezwzględnie by mi sciagli w 37tc bo jeśli nie ściągną szwu a zacznie się akcja to grozi amputacja szyjki a pessar jest bezpieczny
A czemu myślę że mi wywoalaja właśnie ze względu na białko które jest cały czas a ciąża donoszona będzie, nawet jedna położna mi powiedziała że wg niej zostanę do porodu ale faktycznie będą proponować zakończenie ciąży szybciej niż 40tci tego się trzymam
Rucola lubi tę wiadomość
-
Pytam bo nie orientuję się jak to jest ze szwami czy pessarami. Mam nadzieję że to białko niczemu nie szkodzi i bezpiecznie wytrwajcie do rozwiązania!!
Jak patrzę na Twój suwaczek to jestem przerażona :d Jesteś tydzień przede mną a już od dawna myślisz o porodzie a ja myślę, żeby mały czasem jeszcze nie wyskoczył... Ale tak jak pisałam,ja jeszcze nie czuję się gotowa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 13:07
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Rucola ja od 26tc myślami jestem przy porodzie także miałam czas się przygotować
a inna sprawa że widzę codziennie tu młodych rodziców z noworodkami tacy szczęśliwi że to też mnie nakręca na spotkanie z Zosia
Blue ale 30g? Czy 3g czy 0,3 w dobowej?
Ja nie mam tyle białka by już kończyć ciąże ale na tyle dużo by być pod kontrolą bo tego nie leczą bo ponoć się nie da białka tego ciążowego, bo wiecie prawie każda ciężarna ma białko w moczu bo to jest normalne w ciąży tylko przeważnie to białko jest w normie a ja mam dwa razy przekroczone normy dla kobiet w ciąży -
Laski ale jestem przebiegła i wstrętna
napisałam do przyjaciółki, czy się spotkamy na kawę i jej M zadzwonił do mojego M żebyśmy się umówili, żeby nie było, że ja chce teściowa wcześniej opuścić :p
reset, Aga9090, olik321, Bajkaaa, Emiilka, Minie Black, KateHawke, Rucola, Nadzieja22, Malgonia, JustynaG, Jeżowa, Anna Stesia, Lunaris, summer86, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
-
Lenka przebiegła i inteligentna
Ja Was Dziewczyny pozdrawiam z dzialeczki. Nie byłabym sobą gdybym że swoją nadpobudliwością nie skosiła części ogródka;) aktualnie czekamy aż nasze wegetariańskie pyszności się ugriluja a potem jeszcze troszkę pozbieramy porzeczkę!!! Ah piękna niedziela!!!Karma88, Phnappy, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Buahaha ja pranie dziś ogarnęłam, zmywarkę i jeszcze trochę spraw w domu na które czasu w tygodniu nie było.
Weszłam dziś w kalendarz ciązy Belly i co? Jesteśmy w 5 miesiącu.
Bocianiątko, Rucola, Luna1993, KateHawke, Bajkaaa, JustynaG, Anna Stesia, Lunaris, Flowwer, Emiilka, Kaczorka, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Buahaha ja pranie dziś ogarnęłam, zmywarkę i jeszcze trochę spraw w domu na które czasu w tygodniu nie było.
Weszłam dziś w kalendarz ciązy Belly i co? Jesteśmy w 5 miesiącu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bym baaaardzo chciała żeby już był grudzień. To takie z serii marzeń nierealizowalnych.
W tej samej grupie jest jedzenie chrupków bekonowych (tak mnie naszło i od kilku dni nie puszcza!).
A na śniadanie jadłam kanapkę z pasztetem i żółtym serem. Ratuje mnie tylko to, że to był chleb orkiszowy. Coraz ciężej mi trzymać dietę. Mogę sobie śpiewać "A ja rosnę i rosnę! I niedługo przerosnę! Mamę, tatęęęę i sosnę" - w domyśle sosna to amerykańska sekwoja:/
Bardzo się dziś martwię o Andrzeja Bargiela. Jakoś lubię chłopaka - strasznie mi się spodobał 1.5 roku temu na Kolosach. O tych swoich wyczynach opowiadał tak jakbym ja opisywała sobotnie porządki w domu - mniej więcej: bla bla, wspiąłem się na górę, potem zjeżdżałem. Zgubiła mi się jedna narta, mówię no trudno, dalej na jednej zjechałem. Trochę nogi bolały
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja pozdrawiam z hamaczka
Pogoda cudowna. Niedługo wybierzemy się na spacerek i coś dobrego na przekąskę po obiedzie
Trochę Was poczytałam, ale mój mózg słabo pracuje ostatnioAchia, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny