Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jutro też wizytuje, mam wrażenie, że dr się zdziwi jak zobaczy rozmiar mojego brzucha, a później spojrzy w kartę ciąży....
Edit. Malka - przypadkiem polubiłam, ale jak już polubiłam to jak kolwiek to zabrzmi, będę trzymała kciuki, aby specyfiki pomogły
Malevis, mam nadzieję, że jutro się potwierdzi w 100% płeć Minionka, a Ty masz jeszcze na sprzedaż ten boski kokon!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 17:44
olik321, Phnappy, malka, Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalka ja od kilku dni codziennie robię "gołe" chia 45g w 300-400ml wody i z zaparciami jest już dużo lepiej. A przy hemoroidach bardzo ważne jest, żeby unikać zaparć.
Dziewczyny przełożyłam połówkowe, jednak we wtorek idziemy.
I pytanie - połowkowe jest tylko przez brzuch?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 18:11
Phnappy, Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
A szyjki nie sprawdzają na połówkowych? Nastawiałam się na to i na to...
Robię research łóżeczkowy - kojarzycie może?
http://babypl.pl/index.php?id_product=257&controller=product
Cena kusząca i od razu tapczanik...
Zależy mi na szufladzie.
Wcześniej byłam nastawiona na woodies, ale tam nie ma opcji tapczanika.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Hej dziewczyny. Witam się w 10tyg
U nas dzień w zasadzie udany. Młoda pojechała na wakacje na 3tygodnie, emek zrobił pyszną pizzę, popatrzelismy na film. A teraz ja odpoczywam sobie w łóżeczku a on relaxuje się przy konsoli. I tak o. A hormony mną miotają... Popłakałam się jak mała odjezdzała pociągiem z babcią. Moja gwiazdeczka
Wstawiam zdj. Proszę Nie cytujcie bo za 2h usunę je.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 19:46
Phnappy, Flowwer, Rucola, Achia, Bajkaaa, JustynaG, Karma88, Aga9090, Emiilka, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje połówkowe też tylko przez brzuch.
Wróciliśmy z działki. Wiecie co? mam już dość - znowu ta sama gadka: "Stasio? nieee jakie okropne imię!" mało że mamuśka to jeszcze babcia dołączyła do huru! Wybrały z 10 innych imion i przez godzinę wałkowały że brzydkie wybraliśmy. Powiedziałam im że jak sobie urodzą to będą sobie nazywać jak chcą a my podjęliśmy już decyzję i koniec. Ale to naprawdę frustrujące jak komuś się wydaje że komentując i obrzydzając wpłynie na Twoje zdaniew ogóle nikt się nie zastanawia nad naszymi uczuciami w tej kwestii. Olewam ich ale jeszcze raz i normalnie coś im odpalę!
-
Lunaris przechodziłam to samo
jesli imię mocno podoba się Tobie, to za niedługi czas będziesz ich wyśmiewać i mówić, ze im bardziej będą Cię zniechęcać, tym bardziej będziesz przekonana o słuszności swojego wyboru
Moje teściówa jest tak obrazona, ze nawet nie pyta co u wnuczka, bo imienia Lew to chyba w życiu nie wypowienatomiast tesć i rodzice zaakceptowali i od mniej więcej 2 miesięcy jest Lewcio i Lewcio
Lunaris, Karma88, JustynaG, Aga9090, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
My na połówkowych byliśmy u lekarza od prenatalnych i usg było tylko przez brzuch. Tydzień później miałam wizytę u swojego gina prowadzącego to zmierzył szyjke, zrobił zdjęcie i wpiął w dokumentację#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Phnappy wrote:A szyjki nie sprawdzają na połówkowych? Nastawiałam się na to i na to...
Robię research łóżeczkowy - kojarzycie może?
http://babypl.pl/index.php?id_product=257&controller=product
Cena kusząca i od razu tapczanik...
Zależy mi na szufladzie.
Wcześniej byłam nastawiona na woodies, ale tam nie ma opcji tapczanika.
Phnappy w większych Woodies na 140 cm chyba jest taka opcja. -
Lunaris - my wybraliśmy to samo dla chłopca
i akurat u nas wszystkim się podoba
Za to na dziewczynkę kręcą nosem....strasznie to słabe. Uważam, że ludzie powinni powstrzymać się od jakichkolwiek komentarzy.
Lunaris, Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
Rucola wrote:Lunaris przechodziłam to samo
jesli imię mocno podoba się Tobie, to za niedługi czas będziesz ich wyśmiewać i mówić, ze im bardziej będą Cię zniechęcać, tym bardziej będziesz przekonana o słuszności swojego wyboru
Moje teściówa jest tak obrazona, ze nawet nie pyta co u wnuczka, bo imienia Lew to chyba w życiu nie wypowienatomiast tesć i rodzice zaakceptowali i od mniej więcej 2 miesięcy jest Lewcio i Lewcio
Rucola imię Lew jest czadoweLewcio, Lewek
cudo
Rucola lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyLunaris, do porodu był u nas Kevin (oczywiście prześmiewczo na odczepnego).
Imię powiedzieliśmy dopiero po porodzie. I jak do tej pory to nikt nie powiedział nic złego. Ale wiemy po wcześniejszych ekscesach, że Oskar akurat nie przypadło nikomu do gustu.
Teraz jak są moi rodzice czy my sami, to ja sobie niewyobrażam innego imienia. Patrzę na młodego i się zastanawiam:
'Gdybyś był Filip lub Adaś?' NIEEEEE
Jednak jak rodzice wybiorą to wiedzą podświadomie chyba że to TO. Nie byłam pewna wcześniej a teraz inaczej patrzeć na Oskara nie potrafię.Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo bo to wybór rodziców i nikomu nic do tego. Oczywiście dopoki to nie jest jakieś obraźliwe imię, ale nawet nie wiem jakie to by musiało być...
Też nie rozumiem czemu ktoś rości sobie prawo do komentowania naszych wyborów..
Nam nikt nic na temat imienia nie powiedział złego- nawet jeśli tak myśli, to ja tego nie usłyszalam na szczęście. Mąż wybrał imię ale jak też już nie umiem sobie wyobrazić innego dla naszego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 18:43
Rucola lubi tę wiadomość
-
Ja już też nie potrafię myśleć o swoim dziecku inaczej niż Staszek
Jak usłyszę jeszcze jeden komentarz na ten temat to z poważną miną oświadczę, że przemyśleliśmy temat i faktycznie to takie starodawne imię i nie na czasie i nazwiemy go Ariel (tak jak mi się zawsze marzyło swoja drogą no ale proszek...) to może przestaną się czepiaća jak już zarejestrujemy po porodzie to przyznam się do Staszka :]
Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris - dobry plan! Pewnie każdego zatka i już nic nie powie :p
Ja trochę żałuję że już mówiliśmy że będzie Oskar bo fajnie by było ludzi powkręcać
A w ogóle się zgapiłam. Nie mam NIC na kolacje a sklepy zamknięte... Nie lubię wolnych niedziel :p mam nektarynki i Grześka w czekoladzie.. hmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 18:49
-
summer86 wrote:Phnappy w większych Woodies na 140 cm chyba jest taka opcja.
Taak.. tylko ceny od 450zł.. i na razie większego nie chcemy.
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane