Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia, a MCDonalds moze otwarty??
-
nick nieaktualny
-
Z okazji ukończonego 34 tc przedtsawiam Wam mojego wygłaskanego, naoliwkowanego i wytulonego Syncia :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d4a34c53301.jpgsummer86, Lena21, Phnappy, Bajkaaa, Patrycja20, Achia, Minie Black, Flowwer, Tosia2323, Luna1993, Siwulec, lamka, blue00, Aga9090, Kaczorka, Jeżowa, Lunaris, olik321, KateHawke, malka, Sanka, Bocianiątko, Nadzieja22, Lusesita, Sarna84, Karolina90, -Mamunia-, Yoselyn82, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Mam takie pytanie, czy podczas ciąży sciemniały wam brodawki? Bo moje zmieniły kolor dość mocno. Zawsze miałam takie dość odróżniające się od piersi, ale teraz są wręcz ciemne....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Bajkaaa wrote:Rucola ale masz piękny brzuch
Ja nie mam takiego ładnego
Mi nie tyle brodawki co otoczki brodawek zrobiły się mega ciemne takie jakbym kredka w kolorze czekoladowym je obrysowala
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
A wiecie emek przywiózł rzeczy dla małej
I tak to jest załatwiać coś przez kilka osób hehe
Brat co mi kupować w Tesco pajace okazało się że kupił rozmar 44 zamiast 50kupił poprostu najmniejsze hehe
Mama spakowala te rzeczy od brata i moje ze Smyka (50) co zamawiałam i podzieliła na rzeczy do domu i do szpitala i takim sposobem mam pajace na 44 a body na 50... Emek będzie dopiero za tydzień u mnie ale tak myślę że akurat ale tym tyg Zosia może jeszcze zamieściła by się w te pajace 44 no są naprawdę malutkiea za tydzień będę już miała 50 no i ona już będzie większa
Aha no i mam nadzieję że czapeczek jednak używać tu nie będą bo mam dość spore bo w sumie mam takie jakie dostałam i one są chyba na 56 lub 62:) będzie miała któraś lepsza wyprawkę w szpitalu? -
Rucola wrote:Dziękuję!! Twój też na pewno piekny, a jak się go tak wyoliwkuje to wygląda dużo ładniej
mój jest brzydszy bo reszta ciała jest wielka i dlatego brzuch się kryje na tle reszty a u ciebie figura pierwsza klasa
to i brzuszek piękny
Ale żeby nie było że jest mi przykro że ja nie mam takiego, ja uwielbiam to że jest w nim Zosia a ze wyglądam poprostu grubo to mało ważne -
Bajka, jedną czapeczkę masz na pewno na 62, bo byłam przekonana, że mniejsze już masz
Bajkaaa lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyRucola wrote:Mam takie pytanie, czy podczas ciąży sciemniały wam brodawki? Bo moje zmieniły kolor dość mocno. Zawsze miałam takie dość odróżniające się od piersi, ale teraz są wręcz ciemne....
-
A wyskoczyła Wam ciemna krecha na brzuchu?
Co do brodawek, to ja byłam tak zafiksowana, że fioletowe sutki są objawem ciąży, że tuż przed okresem zawsze wpatrywałam się w nie i doszukiwałam ciemniejszego odcienia. A potem się okazało, że akurat u mnie ani na moment się ich kolor nie zmienił. -
nick nieaktualnyOdpisuję dopiero teraz bo nie było mnie przez całe popołudnie
.Bajka,w zwykłym badaniu moczu moja wartość białka tydzień temu wynosiła 30 mg/dl.W dobowej zbiórce moczu z 800ml,moje białko wynosiło 0,3200 g/24h gdzie norma jest do 0,1500.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 20:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Moje połówkowe też tylko przez brzuch.
Wróciliśmy z działki. Wiecie co? mam już dość - znowu ta sama gadka: "Stasio? nieee jakie okropne imię!" mało że mamuśka to jeszcze babcia dołączyła do huru! Wybrały z 10 innych imion i przez godzinę wałkowały że brzydkie wybraliśmy. Powiedziałam im że jak sobie urodzą to będą sobie nazywać jak chcą a my podjęliśmy już decyzję i koniec. Ale to naprawdę frustrujące jak komuś się wydaje że komentując i obrzydzając wpłynie na Twoje zdaniew ogóle nikt się nie zastanawia nad naszymi uczuciami w tej kwestii. Olewam ich ale jeszcze raz i normalnie coś im odpalę!
.A tak wogle syn ek dostał ksywkę od babci Luluś
.
-
nick nieaktualnyJa widzę krechę od pępka wzwyż
,brodawki zrobiły się większe i ciemniejsze.Po ciąży wrócą do siebie to wiem
.Co do badania szyjki na połówkowym,dostałam taką propozycję od lekarza ale nie skorzystałam.Dużo odpoczywam,dbam o siebie,więc wiem,że nic się nie zmieniła.W czw mam wizytę u gin to i tak mi dr zbada.
-
Rucola - piękny, zgrabny brzusio
Czy Wasi faceci też uwielbiają rytuał smarowania się oliwka/balsamami?
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyRucola wrote:Mam takie pytanie, czy podczas ciąży sciemniały wam brodawki? Bo moje zmieniły kolor dość mocno. Zawsze miałam takie dość odróżniające się od piersi, ale teraz są wręcz ciemne....
Kreska u mnie też jestWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 20:43