X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, a MCDonalds moze otwarty?? :P

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Achia, a MCDonalds moze otwarty?? :P
    Otwarty :p ale mąż wypił piwko, a ja daaaaAno nie prowadziłam auta (a z buta to za daleko) a to wstyd mieć mc Donald za motywację by zacząć ponownie prowadzić auto :p

• Rucola Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z okazji ukończonego 34 tc przedtsawiam Wam mojego wygłaskanego, naoliwkowanego i wytulonego Syncia :*
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d4a34c53301.jpg

summer86, Lena21, Phnappy, Bajkaaa, Patrycja20, Achia, Minie Black, Flowwer, Tosia2323, Luna1993, Siwulec, lamka, blue00, Aga9090, Kaczorka, Jeżowa, Lunaris, olik321, KateHawke, malka, Sanka, Bocianiątko, Nadzieja22, Lusesita, Sarna84, Karolina90, -Mamunia-, Yoselyn82, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie pytanie, czy podczas ciąży sciemniały wam brodawki? Bo moje zmieniły kolor dość mocno. Zawsze miałam takie dość odróżniające się od piersi, ale teraz są wręcz ciemne....

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ale masz piękny brzuch <3
    Ja nie mam takiego ładnego :(
    Mi nie tyle brodawki co otoczki brodawek zrobiły się mega ciemne takie jakbym kredka w kolorze czekoladowym je obrysowala :)

Rucola lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Rucola ale masz piękny brzuch <3
    Ja nie mam takiego ładnego :(
    Mi nie tyle brodawki co otoczki brodawek zrobiły się mega ciemne takie jakbym kredka w kolorze czekoladowym je obrysowala :)
    Dziękuję!! Twój też na pewno piekny, a jak się go tak wyoliwkuje to wygląda dużo ładniej :)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie emek przywiózł rzeczy dla małej :)
    I tak to jest załatwiać coś przez kilka osób hehe
    Brat co mi kupować w Tesco pajace okazało się że kupił rozmar 44 zamiast 50 :) kupił poprostu najmniejsze hehe

Mama spakowala te rzeczy od brata i moje ze Smyka (50) co zamawiałam i podzieliła na rzeczy do domu i do szpitala i takim sposobem mam pajace na 44 a body na 50... Emek będzie dopiero za tydzień u mnie ale tak myślę że akurat ale tym tyg Zosia może jeszcze zamieściła by się w te pajace 44 no są naprawdę malutkie :) a za tydzień będę już miała 50 no i ona już będzie większa :)
    Aha no i mam nadzieję że czapeczek jednak używać tu nie będą bo mam dość spore bo w sumie mam takie jakie dostałam i one są chyba na 56 lub 62:) będzie miała któraś lepsza wyprawkę w szpitalu? :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Dziękuję!! Twój też na pewno piekny, a jak się go tak wyoliwkuje to wygląda dużo ładniej :)
    Nie nie :) mój jest brzydszy bo reszta ciała jest wielka i dlatego brzuch się kryje na tle reszty a u ciebie figura pierwsza klasa :) to i brzuszek piękny :)
    Ale żeby nie było że jest mi przykro że ja nie mam takiego, ja uwielbiam to że jest w nim Zosia a ze wyglądam poprostu grubo to mało ważne :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, jedną czapeczkę masz na pewno na 62, bo byłam przekonana, że mniejsze już masz :)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Mam takie pytanie, czy podczas ciąży sciemniały wam brodawki? Bo moje zmieniły kolor dość mocno. Zawsze miałam takie dość odróżniające się od piersi, ale teraz są wręcz ciemne....
    Niestety tak, po ciąży znów były mniejsze ale kolor nie wrócił do pierwotnego :(

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wyskoczyła Wam ciemna krecha na brzuchu?

Co do brodawek, to ja byłam tak zafiksowana, że fioletowe sutki są objawem ciąży, że tuż przed okresem zawsze wpatrywałam się w nie i doszukiwałam ciemniejszego odcienia. A potem się okazało, że akurat u mnie ani na moment się ich kolor nie zmienił.

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no u mnie wielkośc brodawek bez zmian, ale kolor zmienił się znacząco a krecha na brzuchu jest wyraźna, ale fajna, lubię ją :)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do czapeczek to mam ich 32, od rozmiaru mikro aż po takie dla półrocznego dziecka. Nie wiem skąd ich tyle jest, ale nie narzekam ;)

reset, lamka lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpisuję dopiero teraz bo nie było mnie przez całe popołudnie ;) .Bajka,w zwykłym badaniu moczu moja wartość białka tydzień temu wynosiła 30 mg/dl.W dobowej zbiórce moczu z 800ml,moje białko wynosiło 0,3200 g/24h gdzie norma jest do 0,1500.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 20:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też brodawki większe i ciemniejsze. Często dziewczyny mówią, że to pierwszy objaw ciąży, ale ja dopiero niedawno zauważyłam jakąkolwiek zmianę :-P

Rucola śliczny brzusio!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Moje połówkowe też tylko przez brzuch.

Wróciliśmy z działki. Wiecie co? mam już dość - znowu ta sama gadka: "Stasio? nieee jakie okropne imię!" mało że mamuśka to jeszcze babcia dołączyła do huru! Wybrały z 10 innych imion i przez godzinę wałkowały że brzydkie wybraliśmy. Powiedziałam im że jak sobie urodzą to będą sobie nazywać jak chcą a my podjęliśmy już decyzję i koniec. Ale to naprawdę frustrujące jak komuś się wydaje że komentując i obrzydzając wpłynie na Twoje zdanie :/ w ogóle nikt się nie zastanawia nad naszymi uczuciami w tej kwestii. Olewam ich ale jeszcze raz i normalnie coś im odpalę!
    U nas to samo.Teściowej nie podoba się imię Wojtuś.Wolałaby Bartek czy ogólnie inaczej.Teść stoi za nami.Już się przyzwyczaja do imienia :) .A tak wogle syn ek dostał ksywkę od babci Luluś :D .

• JuicyB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    krecha na brzuchu jest wyraźna, ale fajna, lubię ją :)

ja swoją też, na szczęście jeszcze ją widać :)

Rucola lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę krechę od pępka wzwyż ;) ,brodawki zrobiły się większe i ciemniejsze.Po ciąży wrócą do siebie to wiem :) .Co do badania szyjki na połówkowym,dostałam taką propozycję od lekarza ale nie skorzystałam.Dużo odpoczywam,dbam o siebie,więc wiem,że nic się nie zmieniła.W czw mam wizytę u gin to i tak mi dr zbada.

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola - piękny, zgrabny brzusio :) :)

Czy Wasi faceci też uwielbiają rytuał smarowania się oliwka/balsamami :D ?

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Tak :D

Kreska u mnie też jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 20:43

‹‹ 1268 1269 1270 1271 1272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ