Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
To jeszcze dodam bo rozmawiałam z położna i powiedziała że to nie pierwszy taki przypadek i mówi że gdzieś do 33tc może uda się donosic dzieciątko i że gorsze przypadki mieli i było dobrze
także powiem wam że uwielbiam dzisiejszą medycynę bo potrafi zdziałać cuda
Też mam nadzieję że Ewelina na porodowce albo już po -
Aga, Phnappy, Kate, Minie kciuki za wizyty
Piękne brzuchy macieAga9090, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Ależ mamy dziś wizyt!
Trzymam kciuki za każdą jedną.
Witam się juz w 38tc.
Tak mnie wszystko boli jakbym pole wczoraj orała ( tak myślę bo nigdy tego nie robiłam haha)
Już kombinuje co na śniadanie zjem
Też myślę że Ewela na porodówce lub już jest po
Miłego dnia dziewczyny!!!Anna Stesia, lamka, -Mamunia-, Jeżowa, Lunaris, Achia lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze. Olik czyli ciąża donoszona i możesz rodzić, ja jeszcze 2 dni.
A tak nawiasem W TYM TYGODNIU BEDĘ PRZYTULAĆ SYNKA !!! Jeszcze 4 dni
Całą noc brzuch bolał @.
Bajka kolejny dzień do przodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 07:35
Siwulec, blue00, olik321, Anna Stesia, Rucola, Aga9090, KateHawke, Bajkaaa, Sarna84, lamka, summer86, Luna1993, Sanka, Kaczorka, Karma88, -Mamunia-, Lena21, agulineczka, Patrycja20, Anaaa90, Lusesita, Jeżowa, Lunaris, Achia, Nadzieja22, E_w_c_i_a, JustynaG, JuicyB lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzień dobry! Kciuki za wizytujący i bardzo proszę żeby Lunka i Yose dały znak życia... Ibishka też zamilkła a pasowałoby pochwalić się Gabi
Także ja dziś czekam na super relacje z wizyt i na odzew milczących !!!!
U nas kolejna noc z bólem bioder, nie ma opcji żeby się przyzwyczaic... Ale mamę bolały, siostrę bolały więc i mnie bolą... Nie ma cudów. Ale damy radę!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry dziewczyny
12 dni do donoszonej ciąży
Anna Stesia ja leżę na ujastku na szczęście bo ponoć Kopernika to mega smutny szpital jest.
Flowwer cudowniecieszę się mega że już tylko chwila dzieli cię od poznania syna
Olik mam nadzieję że w ciągu dnia ból przejdzie
No i trzymam kciuki za wszystkie dobre wiadomości dzisiejszego dniaSarna84, Aga9090, summer86, Siwulec, Patrycja20, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Bajka już ból przeszedł. Chyba na końcówce tak boli eszystko..
Jeju ale te dni lecą jak szalone. Flo w pt najpóźniej będzie tulić Szymka.
U Ciebie już praktycznie bezpieczny termin.
Ewela mysle ze rodzi.
Maja pewnie na dniach.
I my się gdzieś wbijemy z ksieciuniem. Tylko nie wiem kiedy zechce. Rozmawiałam z nim o środzie dla Reset ale czy ten dziad posłucha -
Rucola biodra na tym etapie bolą i jest to normalne. Ja nawet nie jestem świadoma że obracając w nocy klnę jak szewc
Winowajca to Relaksyna.
Bajka te 12 dni to szybko przeleci.Rucola lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer też tak myślę że te 12 dni miną i mam nadzieję że moja królewna poczeka na miano donoszonego dziecka
Olik to dobrze że już nie boli
Mnie biodra bolą w nocy ale bardziej mnie irytuje pełny pęcherz z którym wstaje co chwila hehe -
nick nieaktualnyJestem kochane, czytam i próbuję się czymś zajmować żeby nie myśleć.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty :* a brzuszki to macie przepiekne, ja w czwartek mam sesję ciazowa a brzuch tak mały że aż zła jestemdzisiaj idę sukienki szukać białej, takiej zwiewnej do zdjęć.
W sobotę jechałam ostatecznie z emkiem do teściów po samochód, stąd moje milczenie, a oni mnie na takie spacery przegonili, że wczoraj nie mogłam dojść do siebie- ciągle mi coś leciało, skurcze, stawianie się brzucha... Jest mi przykro, że tak olewają problem a ja nie umiem powiedzieć wprost, że mam leżeć i kropka.
Flower to już tak bliskonawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz, wiedząc że za parę dni będziecie się przytulać
Bajka u Ciebie też to lada moment
A Olik będzie miała niespodziankę, kiedy synuś zdecyduje się pokazaćale też myślę że to lada dzień
Co do kreski ba brzuchu - nie miałam, nie mam, a bardzo chciałam mieć
To tyle. Z emkiem jakoś jest. Niby się stara. Ja się zaczynam uczyć ba egzamin. Muszę też powiedzieć, że naprawdę fajny samochód dla nas wybrał i już jechałam i mi się dobrze prowadzitylko nie pokażę mu że się cieszę, w ogóle mało się do niego odzywam. Kara musi być
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
dzień dobry,
Bajko gratuluję kolejnego dniaZosia to kochana dziewczynka, tak grzecznie czeka
trzymam kciuki za wizyty i czekam na dobre informacje i piękne zdjęcia
ja się witam w 12tcza tydzień prenatalne
no i mam stresa bo mi opryszczka dzisiaj wyskoczyła na wardzeolik321, Bajkaaa, lamka, Jeżowa, KateHawke, Flowwer, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:I my się gdzieś wbijemy z ksieciuniem. Tylko nie wiem kiedy zechce. Rozmawiałam z nim o środzie dla Reset ale czy ten dziad posłucha
Olik
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Luna najważniejsze że auto jest fajne
a swoją drogą nie miej do siebie pretensji, że nie umiesz powiedzieć innym że musisz leżeć, to oni powinni umieć się zachować bo wiedzą jaka jest sytuacja
Siwulec gratuluję kolejnego tygodniaSiwulec lubi tę wiadomość
-
Rucola jeśli dziad wdał się w emka to najpierw jeden dzień będzie gadał a na następny wykona zadanie, więc wiesz trudno mi coś obiecać ;p
dziewczyny dostaliśmy wczoraj jedzenie od teściów i chyba chcą żeby mi dupsko rozwaliło albo żeby marcel miał 4 kg przy porodzie
świeże pachnące pomidory z ogródeczka
drzemiki domowe ( wiśniowy sztos już pół słoika nie ma)
pierogi z jagodami i truskawkami
fasolka z ogródka
jajeczka
i trochę mięsa ale to mnie akurat średnio interesuję ;p
wychodzi, że na śniadanie zjem omleta z drzemem i zajem to pomidorami ze śmietaną
No nie mogę się zdecydowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 08:17
Rucola lubi tę wiadomość
-
Kciuki kochane za wizyty
Bajeczko wydaje się jakbyś przed chwila mówiła ze zostało 60 dni a tu już tak malutko - szok jak ten czas leci
Flo ale emocje !
Reset jeszcze tylko dwa dni do betyczekamy razem z Tobą !
Olik podejmowanie takich decyzji przy śniadaniu to sama przyjemność
Lunka tak już jest w związkach, trudno też gniewać się w nieskończoność, bo nie jesteśmy robotami - ja mojego chwale ale wczoraj było już spięcie oczywiście przez szanowna mamuśkę - miałam ochotę go zabić i nie odzywać przez miesiąc a w sumie to po kilkunastu minutach zaczął się zachwycać balonami z helem na spacerze i opowiadać jak to będziemy Franusiowi kupować bla bla bla i ofc już mi serce zmiękło, że on tak się nad nim rozczula
Wiem, że u Was to musi być grubszy kaliber zbrodni u emka wiec trzymam mocno kciuki żeby zrozumiał i żebyś Ty się nie męczyła
Bajkaaa, reset lubią tę wiadomość
-
Bajeczko świetnie, że tylko tyle dni zostało do donoszonej, pewnie jakiś czas temu marzyłaś, żeby dotrwać do tego czasu. Bardzo się cieszę
Flo jakie to pewnie wspaniałe uczucie takie oczekiwanieBędziemy czekać na informacje od Ciebie
Olik Ty to masz dobrze
My wciąż się zastanawiamy nad imienieniem - nie chciałabym do brzuszka cały czas mówić bezimiennie.
Zostały nam chyba 2 typy, bardzo do siebie podobne właściwie.
- Ola (Oleńka, Olcia)
- Ula (Uleńka, Ulcia, Uleczka)
Trochę ciągnie mnie do tego drugiego ze względu na to, że chyba mniej popularne, trochę zapomniane (ja nie znam żadnego dziecka o tym imieniu, w żłobku u syna też nie ma żadnej Uleńki).
Na tym wątku była kiedyś Mycha91, która urodziła Ulę, nie widziałam, żeby się ostatnio odzywala.
Przeszła mi też przez myśl Malgosia, męzowi podoba się Ania, ja też uważam, że ładnie, ale jakoś nie czuję tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 08:43
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Siwulec wrote:dzień dobry,
Bajko gratuluję kolejnego dniaZosia to kochana dziewczynka, tak grzecznie czeka
trzymam kciuki za wizyty i czekam na dobre informacje i piękne zdjęcia
ja się witam w 12tcza tydzień prenatalne
no i mam stresa bo mi opryszczka dzisiaj wyskoczyła na wardze
Jeśli to nie jest pierwsza opryszczka w Twoim życiu to nie masz się czym martwić. Miałam dwa razy w ciąży niestety.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty! Czekamy z Anią na same dobre wieści
Malka nic tylko się cieszyć, że Fela tak ładnie śpi, my marzymy o tym aby Ania wiecej spała. -
Lena - my wczoraj kupiliśmy młodej balona z helem :p Ale czuję się oszukana, bo już dziś nisko lata i robi się coraz bardziej miękki..
no ale 2-3 dni radości dziecko będzie miało :p
Kciuki dziewczyny za wszystkie dzisiejsze wizyty! I czekamy na same dobre wieści