Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny piękne brzuszki.
Flower to już w tym tygodniu!
Ja również wizytuje w tym tygodniu i od wczoraj mam obawy czuje ze cos zrobiłam źle, nie wiem o co chodzi, serce bije mi jal oszalałe. Miałam brać męża na USG ale boję się że przyjdzie zobaczyc maleństwo któremu już serduszko nie bije
Flowwer lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Jeśli to nie jest pierwsza opryszczka w Twoim życiu to nie masz się czym martwić. Miałam dwa razy w ciąży niestety.
dziękuję :*
Mamunia kiedy wizyta ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamunia, ale masz wkręty! Weź przestań, bo tylko się będziesz nakręcać i przed wizytą palpitacji serca dostaniesz. Z Twoim dzieciątkiem napewno jest wszystko OK, tylko po tych poprzednich przejściach tworzą się w głowie takie durne filmy
Też takie miałam i w sumie każde USG zaczynam od "żyje?!"-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Ja już pod gabinetem czekam
Siwulec absolutnie się nie martw. Jeśli to nie pierwsza opryszczka w życiu i nie jest na naszych Niewymawialnych to nie ma stresuja już 2 miałam w czasie ciąży.
Agulineczka ja chciałam Oleńkę bardzo. EMkowi też się podobało, dopóki nie dowiedział się że to skrót od Aleksandra... To już mu tak nie pasowało że kategorycznie odmówił-Mamunia-, agulineczka, Siwulec, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Dziewczyny piękne brzuszki.
Flower to już w tym tygodniu!
Ja również wizytuje w tym tygodniu i od wczoraj mam obawy czuje ze cos zrobiłam źle, nie wiem o co chodzi, serce bije mi jal oszalałe. Miałam brać męża na USG ale boję się że przyjdzie zobaczyc maleństwo któremu już serduszko nie bijenie zamartwiaj się bo ciśnienie ci za wysokie wyjdzie na wizytę. Ja wiem że to masakra przed tymi wizytami. I miałam tak samo jak Mikuś - pytałam sama siebie czy Okruszek jeszcze żyje. Ale trzeba to jakoś od siebie odganiać. Kciuki za wizytę!
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, kciuki zaciśnięte za Wasze wizyty :*
I tak zbiorczo: malka, pilik, Summer, Anna Stesia, Ania - cieszę się, że zaglądacie mimo (zapewne) ograniczonego czasu. Super jest czytać, co u Was i Waszych dzieciaczków. To takie krzepiące, że po tym całym stresie, walce i trudach są takie szczęśliwe finały
Kolejno idąc: Bajka i Flower- spokojnych ostatnich dni w szpitalu i w dwupaku. Jesteście obie silne babki :*
Trzymam kciuki za nenusię i Minnie. Ale wydaje mi się, że ktoś jeszcze miał dziś wizytować... Tylko nawet w urojonej ciąży mam budyń zamiast mózgu
Bajkaaa, -Mamunia-, Aga9090, summer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzień dobry!
Wszystkie kciuki na pokładzie! Zaciskam za Wasze wizyty !!!
Zaczynam 21 tydzień
Reset widziałam porannego sika -nie wiem czy taka urojona...KCIUKI !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 09:24
reset, -Mamunia-, KateHawke, agulineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to trzymamy kciuki za wizyty
A my z mężem podjęliśmy wczoraj próbę, początek super, bo mąż dbał o mnie ale jak doszło co do czego to przerwaliśmy po dłuższej chwili
Miałam żel, ale miałam wrażenie że jest jakiś ciasno, nieprzyjemnie, trochę szczypalo(?) Odpuściliśmy. A ja się tyle naczytałam że kobieta w ciąży ma przyjemniejsze doznania, że byłam rozczarowana. Ale na szczęście żadnych bóli brzucha ani nic później nie było. Chociaż tyle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Reset sikala!!! Już szukam
o jeju o jeju!!
Spokojnie, to dopiero 9 dpo i 11 dni po zastrzyku. W kwietniu dokładnie w tym samym czasoodstępie miałam betę 2 i bladziocha, więc na dwoje babka wróżyła (choć oczywiście lekko się nakręcam, bo inaczej się nie da;)).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Dzięki dziewczyny!
Wizytuje prawdopodobnie w czwartek o ile będę miała badania które wykonam jutro.
Muszę zaznaczyć że dzisiaj jest Nasz szczęśliwy poniedzialek!
ja mam wizytę w poniedziałek i zapewne będę przeżywać dokładnie to samo co Ty terazale musimy myśleć pozytywnie, maluszki mają się dobrze i nie przyjmujemy innego myślenia
też muszę wyniki porobić w tym tygodniu, co badasz że się zastanawiasz czy będziesz mieć wyniki na wizytę ?