Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka śliczny! szkoda że ja taka zdolna nie jestem.
Dziewczyny jakie dobre wiadomościKciukam za resztę!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po
Krwiak się wchłonął, łożysko już nie naciska na szyjkę i podniosło się trochę do góry
mierzy 12,34 cm, waży 195 gram, wg usg 17w2
Dostałam zdjęcie na ale trochę mało wyraźne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cad01e0cabeb.jpgLuna1993, reset, Kaczorka, KateHawke, Jeżowa, blue00, Siwulec, Patrycja20, Nadzieja22, Achia, agulineczka, Lunaris, lamka, Bajkaaa, Tosia2323, olik321, Rucola, Lusesita, JustynaG, Lena21, Ania1003, JuicyB, Anna Stesia, -Mamunia-, Karma88, Yoselyn82, Flowwer, E_w_c_i_a, Emiilka, Phnappy, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate i Aga super wieści
Kate Twoja Natala ważyła dziś mniej niż moja kluska tydzień temu! Trochę zazdroszczę, bo ja się boję, że mi córka-olbrzym się urodzi
Olikno po prostu mega wyglądasz!!! Nigdy bym nie powiedziała, że to końcówka ciąży! I dżemiku w udach też nie widać
Odnośnie dżemiku to dostałam od babci męża śliwkowy, miał być do naleśników, ale chyba wyląduje w moim brzuszku na kanapcenie ma się co dziwić, że Agata rośnie jak szalona...
Aga9090, KateHawke, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Staraczka śliczny! szkoda że ja taka zdolna nie jestem.
Dziewczyny jakie dobre wiadomościKciukam za resztę!
Aga, świetne wieści - odkąd nie ma tej torbieli to młody rośnie jak na drożdzachSuper!
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Ja się nie nadaję do takich precyzyjnych rzeczy. Jedynie szydełko nie wyprowadza mnie z równowagi
Aga najważniejsze że maleństewko zdrowe a krwiak zniknął! Jak wczoraj "teściu" odstawiał mi syna to uciekał prawie. Chyba się bał że mu coś jeszcze dołożę za ExaCiekawa jestem czy dziadkowie jeszcze w ogóle będą chcieli brać wnuka do siebie. Także jeśli teściówka chce spróbować to korzystaj
Przerobiłam śliwki na kompot, teraz smażą się powidła. Jakoś mi się dziś nic nie chce...
-
Phnappy po pół kilo???!!!! No to pięknie, nie dość ze dwoje to masa jak za troje
Dobrze im u Ciebie
Kate Gratulacje!!!! Moze masz jakąś fotkę Natalki??
Aga super. Musisz poszukać jakiegoś wyjątkowego imienia dla Twojego wyjątkowego wojownikaDuża przestrzeń ewidentnie mu służy!!
Same dobre informacje od rana, czekamy na więcej!!!Aga9090, KateHawke, Phnappy lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna , Ty się nie wkurzaj na brzuch
Po prostu sesje brzuszkowe zazwyczaj są umawiane dość późno, żeby brzuch był większych rozmiarów.
No i jeszcze jedna sprawa - nie wszyscy zdają sobie sprawę, że mimo tego, że brzuch nie jest ogromny to możliwości naszego organizmu są mniejsze. Dlatego jeśli czujesz, że spacer (albo cokolwiek innego) jest ponad Twoje siły to po prostu nie bój się tego przyznać.
U mnie jest w drugą stronę. Bo ja mam siły a teściowa mówi, że powinnam się położyć i odpocząć. Choć muszę przyznać, że w domu więcej odpoczywam niż jak jestem w gościnie.
Mamunia , Nawet tak nie myśl! Wszystko będzie dobrze...
a już z pewnością nie mogłaś nic zrobić źle.
Phnappy, Kate, Nenusia super, że wieści z wizyt dobre!
Ewela , niech eMek szybko wraca do zdrowia... i pamiętaj by w tym wszystkim zadbać tez o siebie. Ty też potrzebujesz regeneracji bo przed Tobą intensywna praca by dzieciątko pojawiło się na świecieAga9090, KateHawke, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wspaniałe wieści
wielkie gratulacje cudnych dzieciaczków - wybaczcie że tak zbiorczo, ale mam 4% baterii
Reset jak nie chcesz to Ty się nie nakręcaj - ja się już nakręciłam na Twoją ciąże za dwojetez robiłam pierwszą betę w środę ! Kciuki ciagle zaciśnięte
A my spacer po ogrodzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6f7fffac875.jpg
Ps Summer my od marca zero serduszek :-o w czwartek kontrola u gina, ciekawe co powie - zawsze miałam ubaw jak mówił: nie wspolzyjemy. Miałam ochotę go zapytać czy chodzi mu o mnie i o niegoalbo czy on w ramach towarzystwa tez robi sobie przerwę
olik321, lamka, reset, Achia, Anna Stesia, summer86, Nadzieja22, Rucola, blue00, Kaczorka, -Mamunia-, Aga9090, Karma88, JustynaG, Lusesita, Yoselyn82, Flowwer, E_w_c_i_a, KateHawke, Emiilka, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ja mam znów lenia, jak tylko emek wychodzi do pracy to ogarnia mnie niemoc....
Przed chwila była u mnie koleżanka z 2,5 miesięczną Anią, normalnie napatrzeć się nie mogłam na laleczkęwycałowałam brzuszek, pogaworzyłyśmy... Cud!!!
Musze się wziąć w garść, okno w kuchni się samo nie umyjeKateHawke lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyKochane super, że na wizytach wszystko dobrze
Lena Franio przesłodki.
Luna na pewno będziesz cudnie wyglądać!
Ewela życzę dużo zdrowia Twojemu Emkowi!
Rucola dostałam w końcu kasę z ZUSuteraz kupuję materiały i zaczynam akcję-szycie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 12:24
Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Lena Twój Franio jest rozkoszny!
Dziewczyny tylko takich wieści jak dziś nam wszystkim życzę!
Rucola okna po skończonym 37tc!to chociaż szafki w kuchni ogarnę
Synek 💚 31.08.2018r.
U mnie dzisiaj tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 00:57
Luna1993, Kaczorka, -Mamunia-, Aga9090, olik321, Rucola, JustynaG, Yoselyn82, Bajkaaa, Flowwer, KateHawke, Emiilka, malka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga prawdziwy wojownik z Twojego synka
Blue zapomniałam pogratulować synka, ale zwrot akcjipierwszy szok minął?
Lena Franio jest rozkosznycudownie że możecie się sobą w pełni cieszyć
Justynka chciałam sesję później, koło 35 tyg ale nie wiem co będzie z szyjka, więc idziemy w 30z reszta ta lodz za 3 tygodnie mnie juz martwi, wiec tym bardziej wole szybciej. raczej mnie dziwi, że w pierwszej ciąży brzuch był dość pokaźny a teraz taki marny
może jakby miała więcej miejsca to by mi takich koncertów na organach nie robiła. Idę szukać kiecki, dam znać jeśli coś znajdę.
Teraz kciuki za Minie o ile dobrze kojarze godziny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 12:46