Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj taki skwar, że ja będąc w domu już się pocę - siedząc!
Jak to dobrze, że w ciąży byłam rok temu. Teraz to chyba faktycznie musiałabym - tak jak Minie - kupić basen dmuchany i siedzieć w nim na środku pokoju..
Zazdroszczę każdemu, kto ma choć kawałek cienia koło domu. -
Kaczorka, no ja właśnie tylko siedzę i się pocę! i będzie tylko gorzej, bo mi zaraz słońce wlezie do pokoju ;(
Rucola, Ty w niemocy robisz więcej niż ja na pełnych obrotach, zazdroszczę!
A mój zakupowy problem się rozwija, wczoraj wygrałam aukcję na allegro - 70 sztuk ubranek, a dzisiaj oczywiście znalazłam kolejną i też mi się wszystko podoba, ale wyczuwam, że mąż już mi nie pozwoli na więcej na razie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, olik321, Rucola, Nadzieja22, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa, ja na takie przypadłości miałam zawsze ulubione wytłumaczenie: "Kochanie, zobacz co dostałam od Goski/Kaśki/Aśki ze studiów/pracy/osiedla/liceum"

Polecam, działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 13:27
Rucola, summer86, Jeżowa, Siwulec, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Dobry, poniedziałek i mam kocioł w pracy, do tego mąż rozwala nam część ścian pod centralne i mamy fajnie.
Chwila wolnego, więc za chwilę lecimy do miasta po spożywkę, do Mrówki po farbę (kocham budowlane sklepy
) i do apteki po mój Neoparin. 
Taki mix.
Cieszę się, że Wasze wizyty w porządku dziewczyny.
Z kolejnych fajnych momentów, wczoraj leżeliśmy w łóżku wieczorem i tradycyjnie brzuch macałam, wyczuwałam takie smyranie od środka, wyczuwałam aż złapałam moment, że M wołałam. Myslałam, że będzie jak poprzednimi razami i nic nie poczuje, ale teraz widać, że się zdziwił, bo i jego smyrnęła Emilka.
Ale miał minę. 
JustynaG, Kaczorka, Rucola, nick nieaktualny, Jeżowa, Bajkaaa, nick nieaktualny, Nadzieja22, Anna Stesia, Siwulec, KateHawke, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Emiilka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
U mnie też okna kwalifikują się do mycia... Ale czekam na 37tc

Choć może się okazać, że tarasowe i tak będzie musiał umyć eMek bo przecież nie dam rady kucnąć. -
olik321 wrote:U mnie jest to samo z oknami.. ale dziś nie mam weny, może jutro

Hmm, u mnie też kicha z oknami... chyba poczekam do 38 tc z tym myciem
Jeżowa, Nadzieja22, Bajkaaa, Emiilka, malka, JustynaG, Lunaris, Phnappy lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIt's a......... girl!
Mała wyprzedza wymiarami o tydzień (zdjęcia dziadowskie), a szyjka ma..... 5.9 cm
nick nieaktualny, KateHawke, reset, Nadzieja22, Jeżowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, olik321, Rucola, StaraczkaNika, Patrycja20, Siwulec, Karma88, nick nieaktualny, Kaczorka, Bajkaaa, Vivanillka, summer86, nick nieaktualny, JuicyB, Emiilka, malka, JustynaG, Lunaris, Phnappy, Lusesita, Lena21, agulineczka, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie TY mi lepiej powiedz, gdzie Ty tę szyjkę mieścisz ?;pMinie Black wrote:It's a......... girl!
Mała wyprzedza wymiarami o tydzień (zdjęcia dziadowskie), a szyjka ma..... 5.9 cm
Lena zamówiłam w końcu pierwszy produkt na alie, oczywiście torbę do wózka !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 15:02
Rucola, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja szyjka sięga aż gardłaolik321 wrote:Minie TY mi lepiej powiedz, gdzie Ty tę szyjkę mieścisz ?;p
myślicie, że możliwe, że zaszłam inaczej w ciaze?
Rucola, Patrycja20, Siwulec, Karma88, Nadzieja22, Jeżowa, nick nieaktualny, KateHawke, nick nieaktualny, JuicyB, Emiilka, JustynaG, Lunaris, Phnappy, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Olik pokaż któa zamówiłas? ja patzyłam na olx ze skip hop, ale waham się czy będę takiej potrzebować. Zamówiłam sobie natomiast taką o wymiarach 50x30x20 na rzeczy Lewka na wyjazdy, a w zasadzie to i dla siebie

Minnie gratulacje!!!!
ja przyznaję się bez bicia, ze po zdjęciu rolety do umycia sie nie powstrzymałam i okno tez umyłam.... ale tylko jedno
pozostałe zostają na za miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 15:07
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Koniec roku szkolnego.
Pod wieczór matka zagląda do pokoju córki i znajduje na łóżku świadectwo i liścik:
Droga Mamo:
Nareszcie koniec szkoły. Dla mnie już na zawsze. Jestem od dawna zakochana i postanowiliśmy z moim chłopakiem wreszcie "się urwać".
Wiem, że Tobie się to nie spodoba, ale on jest taki słodki! Te jego tatuaże i percing na każdym skrawku ciała. A ten jego motocykl! Mammed (tak nazywa się mój miły) twierdzi, że jazda na nim w kasku to grzech. Mammed jest kompletnie na moim punkcie zwariowany. Mówi, że go uratowałam, bo ten alkohol by go w końcu zabił. Aha, i najważniejsze. Będziesz miała wnuka! Tak się cieszę! Kolega Mammeda ma gdzieś w lesie drewnianą chatkę. Trzeba ją wyremontować i nie ma w niej światła ani wody, ale to będzie nasz nowy dom. Nie martw się! Będziemy mieli z czego żyć. Mammed ma kapitalny pomysł. Będziemy uprawiać marihuanę i sprzedawać ją w mieście. Ma być z tego kupa forsy. Tak się cieszę! I nie martw się, proszę. Wkrótce będę miała 17 lat i naprawdę mogę na siebie sama uważać. Mam tylko nadzieję, że szybko pojawi się ta szczepionka przeciwko AIDS. Mammedowi bardzo by to pomogło.
Twoja ukochana córeczka.
P.S. Wszystko bzdura! Jestem u Kryśki i oglądamy telewizję.
Chciałam Ci tylko uświadomić, że są gorsze rzeczy niż to świadectwo. Buziaczki!
Rucola, nick nieaktualny, olik321, Siwulec, Nadzieja22, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość