Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj taki skwar, że ja będąc w domu już się pocę - siedząc!
Jak to dobrze, że w ciąży byłam rok temu. Teraz to chyba faktycznie musiałabym - tak jak Minie - kupić basen dmuchany i siedzieć w nim na środku pokoju..
Zazdroszczę każdemu, kto ma choć kawałek cienia koło domu. -
Kaczorka, no ja właśnie tylko siedzę i się pocę! i będzie tylko gorzej, bo mi zaraz słońce wlezie do pokoju ;(
Rucola, Ty w niemocy robisz więcej niż ja na pełnych obrotach, zazdroszczę!
A mój zakupowy problem się rozwija, wczoraj wygrałam aukcję na allegro - 70 sztuk ubranek, a dzisiaj oczywiście znalazłam kolejną i też mi się wszystko podoba, ale wyczuwam, że mąż już mi nie pozwoli na więcej na razie
lamka, Minie Black, olik321, Rucola, Nadzieja22, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa, ja na takie przypadłości miałam zawsze ulubione wytłumaczenie: "Kochanie, zobacz co dostałam od Goski/Kaśki/Aśki ze studiów/pracy/osiedla/liceum"
Polecam, działaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 13:27
Rucola, summer86, Jeżowa, Siwulec, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Dobry, poniedziałek i mam kocioł w pracy, do tego mąż rozwala nam część ścian pod centralne i mamy fajnie.
Chwila wolnego, więc za chwilę lecimy do miasta po spożywkę, do Mrówki po farbę (kocham budowlane sklepy
) i do apteki po mój Neoparin.
Taki mix.
Cieszę się, że Wasze wizyty w porządku dziewczyny.
Z kolejnych fajnych momentów, wczoraj leżeliśmy w łóżku wieczorem i tradycyjnie brzuch macałam, wyczuwałam takie smyranie od środka, wyczuwałam aż złapałam moment, że M wołałam. Myslałam, że będzie jak poprzednimi razami i nic nie poczuje, ale teraz widać, że się zdziwił, bo i jego smyrnęła Emilka.Ale miał minę.
JustynaG, Kaczorka, Rucola, Aga9090, Jeżowa, Bajkaaa, Achia, Nadzieja22, Anna Stesia, Siwulec, KateHawke, Luna1993, -Mamunia-, Emiilka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
U mnie też okna kwalifikują się do mycia... Ale czekam na 37tc
Choć może się okazać, że tarasowe i tak będzie musiał umyć eMek bo przecież nie dam rady kucnąć. -
olik321 wrote:U mnie jest to samo z oknami.. ale dziś nie mam weny, może jutro
Hmm, u mnie też kicha z oknami... chyba poczekam do 38 tc z tym myciemJeżowa, Nadzieja22, Bajkaaa, Emiilka, malka, JustynaG, Lunaris, Phnappy lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIt's a......... girl!
Mała wyprzedza wymiarami o tydzień (zdjęcia dziadowskie), a szyjka ma..... 5.9 cmblue00, KateHawke, reset, Nadzieja22, Jeżowa, Achia, lamka, olik321, Rucola, StaraczkaNika, Patrycja20, Siwulec, Karma88, Luna1993, Kaczorka, Bajkaaa, Vivanillka, summer86, -Mamunia-, JuicyB, Emiilka, malka, JustynaG, Lunaris, Phnappy, Lusesita, Lena21, agulineczka, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:It's a......... girl!
Mała wyprzedza wymiarami o tydzień (zdjęcia dziadowskie), a szyjka ma..... 5.9 cm
Lena zamówiłam w końcu pierwszy produkt na alie, oczywiście torbę do wózka !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 15:02
Rucola, lamka, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Minie TY mi lepiej powiedz, gdzie Ty tę szyjkę mieścisz ?;p
myślicie, że możliwe, że zaszłam inaczej w ciaze?
Rucola, Patrycja20, Siwulec, Karma88, Nadzieja22, Jeżowa, blue00, KateHawke, -Mamunia-, JuicyB, Emiilka, JustynaG, Lunaris, Phnappy, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Olik pokaż któa zamówiłas? ja patzyłam na olx ze skip hop, ale waham się czy będę takiej potrzebować. Zamówiłam sobie natomiast taką o wymiarach 50x30x20 na rzeczy Lewka na wyjazdy, a w zasadzie to i dla siebie
Minnie gratulacje!!!!
ja przyznaję się bez bicia, ze po zdjęciu rolety do umycia sie nie powstrzymałam i okno tez umyłam.... ale tylko jednopozostałe zostają na za miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 15:07
Minie Black lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Koniec roku szkolnego.
Pod wieczór matka zagląda do pokoju córki i znajduje na łóżku świadectwo i liścik:
Droga Mamo:
Nareszcie koniec szkoły. Dla mnie już na zawsze. Jestem od dawna zakochana i postanowiliśmy z moim chłopakiem wreszcie "się urwać".
Wiem, że Tobie się to nie spodoba, ale on jest taki słodki! Te jego tatuaże i percing na każdym skrawku ciała. A ten jego motocykl! Mammed (tak nazywa się mój miły) twierdzi, że jazda na nim w kasku to grzech. Mammed jest kompletnie na moim punkcie zwariowany. Mówi, że go uratowałam, bo ten alkohol by go w końcu zabił. Aha, i najważniejsze. Będziesz miała wnuka! Tak się cieszę! Kolega Mammeda ma gdzieś w lesie drewnianą chatkę. Trzeba ją wyremontować i nie ma w niej światła ani wody, ale to będzie nasz nowy dom. Nie martw się! Będziemy mieli z czego żyć. Mammed ma kapitalny pomysł. Będziemy uprawiać marihuanę i sprzedawać ją w mieście. Ma być z tego kupa forsy. Tak się cieszę! I nie martw się, proszę. Wkrótce będę miała 17 lat i naprawdę mogę na siebie sama uważać. Mam tylko nadzieję, że szybko pojawi się ta szczepionka przeciwko AIDS. Mammedowi bardzo by to pomogło.
Twoja ukochana córeczka.
P.S. Wszystko bzdura! Jestem u Kryśki i oglądamy telewizję.
Chciałam Ci tylko uświadomić, że są gorsze rzeczy niż to świadectwo. Buziaczki!Rucola, Aga9090, olik321, Siwulec, Nadzieja22, blue00, Tosia2323, malka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość