X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Luna :) Już się oswoiłam z tą zamianą ;)

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj taki skwar, że ja będąc w domu już się pocę - siedząc!
    Jak to dobrze, że w ciąży byłam rok temu. Teraz to chyba faktycznie musiałabym - tak jak Minie - kupić basen dmuchany i siedzieć w nim na środku pokoju.. ;)

Zazdroszczę każdemu, kto ma choć kawałek cienia koło domu.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, no ja właśnie tylko siedzę i się pocę! i będzie tylko gorzej, bo mi zaraz słońce wlezie do pokoju ;(

Rucola, Ty w niemocy robisz więcej niż ja na pełnych obrotach, zazdroszczę!

A mój zakupowy problem się rozwija, wczoraj wygrałam aukcję na allegro - 70 sztuk ubranek, a dzisiaj oczywiście znalazłam kolejną i też mi się wszystko podoba, ale wyczuwam, że mąż już mi nie pozwoli na więcej na razie :D

lamka, Minie Black, olik321, Rucola, Nadzieja22, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w dalszym ciągu jeszcze nie mam kasy z zus,mają czas z ostateczną decyzją do 6.08.No ileż można czekać???

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa, ja na takie przypadłości miałam zawsze ulubione wytłumaczenie: "Kochanie, zobacz co dostałam od Goski/Kaśki/Aśki ze studiów/pracy/osiedla/liceum" :D
    Polecam, działa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 13:27

Rucola, summer86, Jeżowa, Siwulec, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, poniedziałek i mam kocioł w pracy, do tego mąż rozwala nam część ścian pod centralne i mamy fajnie. :D Chwila wolnego, więc za chwilę lecimy do miasta po spożywkę, do Mrówki po farbę (kocham budowlane sklepy <3 ) i do apteki po mój Neoparin. :D
    Taki mix.

Cieszę się, że Wasze wizyty w porządku dziewczyny.

Z kolejnych fajnych momentów, wczoraj leżeliśmy w łóżku wieczorem i tradycyjnie brzuch macałam, wyczuwałam takie smyranie od środka, wyczuwałam aż złapałam moment, że M wołałam. Myslałam, że będzie jak poprzednimi razami i nic nie poczuje, ale teraz widać, że się zdziwił, bo i jego smyrnęła Emilka. <3 Ale miał minę. :D

JustynaG, Kaczorka, Rucola, Aga9090, Jeżowa, Bajkaaa, Achia, Nadzieja22, Anna Stesia, Siwulec, KateHawke, Luna1993, -Mamunia-, Emiilka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt :) Cieszę sie, ze wszystko w porzadku :)

Aga9090 lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też okna kwalifikują się do mycia... Ale czekam na 37tc :)
    Choć może się okazać, że tarasowe i tak będzie musiał umyć eMek bo przecież nie dam rady kucnąć.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest to samo z oknami.. ale dziś nie mam weny, może jutro :)

reset, Rucola, Karma88 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    U mnie jest to samo z oknami.. ale dziś nie mam weny, może jutro :)

Hmm, u mnie też kicha z oknami... chyba poczekam do 38 tc z tym myciem :P

Jeżowa, Nadzieja22, Bajkaaa, Emiilka, malka, JustynaG, Lunaris, Phnappy lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mąż obiecał umyć okna :p bo nie wiem czy uznam że sensowne ich mycie w listopadzie/ grudniu :p
    A jak wiadomo, jak facet ma coś zrobic, to zrobi. Nie trzeba mu co pół roku przypominać :p

Karma88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    It's a......... girl!

Mała wyprzedza wymiarami o tydzień (zdjęcia dziadowskie), a szyjka ma..... 5.9 cm :O

blue00, KateHawke, reset, Nadzieja22, Jeżowa, Achia, lamka, olik321, Rucola, StaraczkaNika, Patrycja20, Siwulec, Karma88, Luna1993, Kaczorka, Bajkaaa, Vivanillka, summer86, -Mamunia-, JuicyB, Emiilka, malka, JustynaG, Lunaris, Phnappy, Lusesita, Lena21, agulineczka, Sanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję córeczki :) Aczkolwiek się jeszcze nie nastawiaj :P Mnie w 18 tc powiedziano,że dziewczynka a 3 tygodnie później szok ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 14:55

Minie Black lubi tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie witam w klubie dziewczynkowym <3

Rucola niestety ostatnie zdjęcie mam z połówkowych :) teraz już mi nie daje zdjęć Doktorek.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    It's a......... girl!

Mała wyprzedza wymiarami o tydzień (zdjęcia dziadowskie), a szyjka ma..... 5.9 cm :O

Gratuluję!!

A z tą szyjką żeś poszalała! Jak to zrobiłaś?:p

• olik321 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    It's a......... girl!

Minie TY mi lepiej powiedz, gdzie Ty tę szyjkę mieścisz ?;p

Lena zamówiłam w końcu pierwszy produkt na alie, oczywiście torbę do wózka ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 15:02

Rucola, lamka, Minie Black lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Minie TY mi lepiej powiedz, gdzie Ty tę szyjkę mieścisz ?;p
    Moja szyjka sięga aż gardła :D myślicie, że możliwe, że zaszłam inaczej w ciaze? :D

Rucola, Patrycja20, Siwulec, Karma88, Nadzieja22, Jeżowa, blue00, KateHawke, -Mamunia-, JuicyB, Emiilka, JustynaG, Lunaris, Phnappy, Lusesita lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik pokaż któa zamówiłas? ja patzyłam na olx ze skip hop, ale waham się czy będę takiej potrzebować. Zamówiłam sobie natomiast taką o wymiarach 50x30x20 na rzeczy Lewka na wyjazdy, a w zasadzie to i dla siebie ;)
    Minnie gratulacje!!!!
    ja przyznaję się bez bicia, ze po zdjęciu rolety do umycia sie nie powstrzymałam i okno tez umyłam.... ale tylko jedno :P pozostałe zostają na za miesiąc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 15:07

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec roku szkolnego. 
    Pod wieczór matka zagląda do pokoju córki i znajduje na łóżku świadectwo i liścik: 

Droga Mamo: 
    Nareszcie koniec szkoły. Dla mnie już na zawsze. Jestem od dawna zakochana i postanowiliśmy z moim chłopakiem wreszcie "się urwać". 
    Wiem, że Tobie się to nie spodoba, ale on jest taki słodki! Te jego tatuaże i percing na każdym skrawku ciała. A ten jego motocykl! Mammed (tak nazywa się mój miły) twierdzi, że jazda na nim w kasku to grzech. Mammed jest kompletnie na moim punkcie zwariowany. Mówi, że go uratowałam, bo ten alkohol by go w końcu zabił. Aha, i najważniejsze. Będziesz miała wnuka! Tak się cieszę! Kolega Mammeda ma gdzieś w lesie drewnianą chatkę. Trzeba ją wyremontować i nie ma w niej światła ani wody, ale to będzie nasz nowy dom. Nie martw się! Będziemy mieli z czego żyć. Mammed ma kapitalny pomysł. Będziemy uprawiać marihuanę i sprzedawać ją w mieście. Ma być z tego kupa forsy. Tak się cieszę! I nie martw się, proszę. Wkrótce będę miała 17 lat i naprawdę mogę na siebie sama uważać. Mam tylko nadzieję, że szybko pojawi się ta szczepionka przeciwko AIDS. Mammedowi bardzo by to pomogło. 

Twoja ukochana córeczka. 

P.S. Wszystko bzdura! Jestem u Kryśki i oglądamy telewizję. 
    Chciałam Ci tylko uświadomić, że są gorsze rzeczy niż to świadectwo. Buziaczki!

Rucola, Aga9090, olik321, Siwulec, Nadzieja22, blue00, Tosia2323, malka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Moja szyjka sięga aż gardła :D myślicie, że możliwe, że zaszłam inaczej w ciaze? :D
    Hahaha :))) dobre :))
    Gratulacje dziewczynki :)

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
‹‹ 1274 1275 1276 1277 1278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ