Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamunia - uwielbiam taki mroczny klimat
niestety u nas dalej praży
Póki co młoda i mąż śpią, ale jak się obudzą, to jakiś spacer trzeba będzie zaliczyć.
A glukoza jest chyba taka pojedyncza - nie krzywa cukrowa :p
Luna - na pokaz kiecek czekam niecierpliwie
Pierwsza strona uzupełnionaczekam na więcej informacji
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga też tak myślę, do pleneru chyba najbardziej pasuje
Mamunia pewnie i w krzakach będę się przebieraći tak mam ta sesję za darmo więc nie będę wybrzydzać na ilość zdjęć itp. Wolę być ubrana raz a porządnie a jakby co coś do torby wezmę na przebranie
Achia wiesz czym grożą tatuaże, więc przemysl to jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 17:44
Aga9090, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Kaczorka, mam nadzieje że dzisiaj ze słodkościami nie przesadziłam
Ja też uwielbiam takie klimaty, tylko że nie zdążałam pójść po słonecznik na ogród.
Achia zawsze możesz sobie henne zrobićtak wakacyjnie
Luna ja bym wybrała tą która się Tobie najbardziej podobaJa w niej Twój brzuszek widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 17:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka pytałam na fb kogo polecają na sesję i napisał do mnie początkujący fotograf, że zrobi nam za darmo jeśli będzie mógł wstawić na swoją stronę, więc jak będzie ładnie to mam już zdjęcia na pamiątkę, a jak nie to się umowie do kogoś innego
i wolałabym w swojej sukience, żeby to było takie "nasze"
-
Luna1993 wrote:Kaczorka pytałam na fb kogo polecają na sesję i napisał do mnie początkujący fotograf, że zrobi nam za darmo jeśli będzie mógł wstawić na swoją stronę, więc jak będzie ładnie to mam już zdjęcia na pamiątkę, a jak nie to się umowie do kogoś innego
i wolałabym w swojej sukience, żeby to było takie "nasze"
To ze swego skromnego doświadczenia poradzę czerwoną sukienkę, bo ładnie podkreśla brzuszeki czerwony zazwyczaj fajnie na zdjęciach wychodzi. Ale dla wszystkiego spakowałabym też tą pierwszą
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna a mi się chyba podoba najbardziej ta "zbyt codzienna"
ale pierwsza też super, na taką sesję pewnie lepsza
ale ładnemu we wszystkim ładnie
i super, że masz za darmoszkę sesję, nic nie tracisz, a możesz tylko zyskać
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Lunka a mi się podoba 5ta, z jednej strony zwiewna i letnia jak pierwsza, ale dużo bardziej kobieca od pierwszej, bo pierwsza jest bardzo niewinna i dziewczęca
Choć ja przyznam, że na sesję wybrałabym długą lekką przewiewną sukienke, nie masz takiem w szafie?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyz cyklu wyślij gdzieś męża- jutro idę do naszej przychodni na tsh i ft4. niestety nie mam skierowania na ft3 bo pani internistka nie mogła go wypisać,ale kosztuje 15zł, to kazali mi przyjść w poniedziałek wieczorem wykupić badanie, żebym nie stała w kolejce. mąż był przy tym ze mną, w tej przychodni.często też chodzi ze mną na badania, jakbym zemdlała czy coś. dziś jechał na masaż, to go proszę żeby zajechał do przychodni i mi wykupił to ft3.nazwę napisałam na kartce. dzwoni, że nie kupił,bo pani mówiła że od 7-12 tylko sprzedają badania. ja że cooo??? okazało się że pojechał do luxmedu!(nic o luxmedzie mu nie mówiłam..) gdzie byłam w piątek na tym dodatkowym USG.. w innej dzielnicy też oczywiście.
ręce mi opadły. następym razem oprócz badania napiszę mu DOKĄD ma jechać...ale myślałam,że skoro był przy tym jak pani mówiła żeby w poniedziałek kupić, to nie muszę mu powtarzać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:19
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
aż micha się cieszy jak czytam o Waszych maluchach
W nagrodę ze takie dzielne jesteście i macie takie grzeczne dzieci przysyłam wirtualnego urodzinowego torcika
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a95aa4a15c5.jpg
Smacznego !Aga9090, -Mamunia-, Patrycja20, lamka, Nadzieja22, Lunaris, Kaczorka, Tosia2323, KateHawke, Bajkaaa, Rucola, Lena21, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna, ta przedostatnia! Na takich sesjach często się trzyma brzuszek, więc na pewno podkreśli
Edit, skoro nie możesz zdecydować, to może rozbierana sesja na łonie natury?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:30
Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola właśnie szukałam w sklepach długiej, zwiewnej ale nic nie znalazłam
myślę czy by z emkiem teraz nie podjechać do galerii, bo jednak ż Tosia było mi ciężko się skupić na zakupach
Minie to sesja rodzinna z Tosia !!!
Achia ja mojemu też muszę jak krowie na rowie, najlepiej mu mapkę narysuj. Jak kiedyś mojemu narysowałam, gdzie w rossmanie, na jakiej półce są moje podpaski xdWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:35
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny