X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 09:35

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Patrycja20, Emiilka, Bajkaaa, ibishka, Nadzieja22, Yoselyn82, Lunaris, KateHawke, Lena21, Sarna84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna mi się podoba nr 1 :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna bierz wszystkie :D

nick nieaktualny, Siwulec lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia - uwielbiam taki mroczny klimat :D niestety u nas dalej praży :/
    Póki co młoda i mąż śpią, ale jak się obudzą, to jakiś spacer trzeba będzie zaliczyć.
    A glukoza jest chyba taka pojedyncza - nie krzywa cukrowa :p

Luna - na pokaz kiecek czekam niecierpliwie :)

Pierwsza strona uzupełniona :) czekam na więcej informacji :D

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna Ty ślicznotko :) matko jak ja bym też chciała mieć wytatuowany rękaw ;p
    a sukienki- nr 1 albo ta błękitna :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga też tak myślę, do pleneru chyba najbardziej pasuje ;)

Mamunia pewnie i w krzakach będę się przebierać :D i tak mam ta sesję za darmo więc nie będę wybrzydzać na ilość zdjęć itp. Wolę być ubrana raz a porządnie a jakby co coś do torby wezmę na przebranie ;)

Achia wiesz czym grożą tatuaże, więc przemysl to jeszcze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 17:44

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kaczorka, mam nadzieje że dzisiaj ze słodkościami nie przesadziłam :)

Ja też uwielbiam takie klimaty, tylko że nie zdążałam pójść po słonecznik na ogród.:-(

Achia zawsze możesz sobie henne zrobić :D tak wakacyjnie :D

Luna ja bym wybrała tą która się Tobie najbardziej podoba :D Ja w niej Twój brzuszek widzę;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 17:46

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - pierwsza i ostatnia. Najwyżej skoczysz za krzaczek się przebrać :)
    A swoją drogą to fotograf nie dysponuje swoimi kieckami?

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- mam już 3 więc po ptakach :p korci mnie na więcej i tak ;)

-Mamunia- wrote:

Achia zawsze możesz sobie henne zrobić :D tak wakacyjnie :D

i to tez jest myśl :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 17:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka pytałam na fb kogo polecają na sesję i napisał do mnie początkujący fotograf, że zrobi nam za darmo jeśli będzie mógł wstawić na swoją stronę, więc jak będzie ładnie to mam już zdjęcia na pamiątkę, a jak nie to się umowie do kogoś innego ;) i wolałabym w swojej sukience, żeby to było takie "nasze"

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Kaczorka pytałam na fb kogo polecają na sesję i napisał do mnie początkujący fotograf, że zrobi nam za darmo jeśli będzie mógł wstawić na swoją stronę, więc jak będzie ładnie to mam już zdjęcia na pamiątkę, a jak nie to się umowie do kogoś innego ;) i wolałabym w swojej sukience, żeby to było takie "nasze"

To ze swego skromnego doświadczenia poradzę czerwoną sukienkę, bo ładnie podkreśla brzuszek :) i czerwony zazwyczaj fajnie na zdjęciach wychodzi. Ale dla wszystkiego spakowałabym też tą pierwszą :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna dla mnie pierwsza lub druga. Ale bierz tę w której dobrze się czujesz

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna a mi się chyba podoba najbardziej ta "zbyt codzienna" :D ale pierwsza też super, na taką sesję pewnie lepsza :) ale ładnemu we wszystkim ładnie <3 i super, że masz za darmoszkę sesję, nic nie tracisz, a możesz tylko zyskać :)

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka a mi się podoba 5ta, z jednej strony zwiewna i letnia jak pierwsza, ale dużo bardziej kobieca od pierwszej, bo pierwsza jest bardzo niewinna i dziewczęca :) Choć ja przyznam, że na sesję wybrałabym długą lekką przewiewną sukienke, nie masz takiem w szafie?

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna a mi się podoba najbardziej 2 :) no i czerwona ale czerwone sukienki zawsze są ładne i zawsze się z nich dobrze wygląda :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z cyklu wyślij gdzieś męża- jutro idę do naszej przychodni na tsh i ft4. niestety nie mam skierowania na ft3 bo pani internistka nie mogła go wypisać,ale kosztuje 15zł, to kazali mi przyjść w poniedziałek wieczorem wykupić badanie, żebym nie stała w kolejce. mąż był przy tym ze mną, w tej przychodni.często też chodzi ze mną na badania, jakbym zemdlała czy coś. dziś jechał na masaż, to go proszę żeby zajechał do przychodni i mi wykupił to ft3.nazwę napisałam na kartce. dzwoni, że nie kupił,bo pani mówiła że od 7-12 tylko sprzedają badania. ja że cooo??? okazało się że pojechał do luxmedu!(nic o luxmedzie mu nie mówiłam..) gdzie byłam w piątek na tym dodatkowym USG.. w innej dzielnicy też oczywiście.
    ręce mi opadły. następym razem oprócz badania napiszę mu DOKĄD ma jechać...ale myślałam,że skoro był przy tym jak pani mówiła żeby w poniedziałek kupić, to nie muszę mu powtarzać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:19

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :) aż micha się cieszy jak czytam o Waszych maluchach <3

W nagrodę ze takie dzielne jesteście i macie takie grzeczne dzieci przysyłam wirtualnego urodzinowego torcika :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a95aa4a15c5.jpg

Smacznego !

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Patrycja20, nick nieaktualny, Nadzieja22, Lunaris, Kaczorka, nick nieaktualny, KateHawke, Bajkaaa, Rucola, Lena21, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, ta przedostatnia! Na takich sesjach często się trzyma brzuszek, więc na pewno podkreśli <3

Edit, skoro nie możesz zdecydować, to może rozbierana sesja na łonie natury? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:30

Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola właśnie szukałam w sklepach długiej, zwiewnej ale nic nie znalazłam :( myślę czy by z emkiem teraz nie podjechać do galerii, bo jednak ż Tosia było mi ciężko się skupić na zakupach :D

Minie to sesja rodzinna z Tosia !!! :D

Achia ja mojemu też muszę jak krowie na rowie, najlepiej mu mapkę narysuj. Jak kiedyś mojemu narysowałam, gdzie w rossmanie, na jakiej półce są moje podpaski xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, ja dzisiaj widziałam dużo "tego typu" w Reserved i to w cenach maks 49 zł!

‹‹ 1276 1277 1278 1279 1280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ