Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna- teraz w rossmanie zrobisz zakupy online to nie ma problemu :p
no nic, do przychodni mam niby nie za daleko,ale jednak 20 min pieszo, to niech mnie jutro zawieziebo tam są 3 kolejki- jedna do rejetracji, druga do kasy,a trzecia do zabiegowego ;p
Minie- ooo, to też sie moze przejadęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:41
-
nick nieaktualnyPierwsze zakupy dziewczęce zrobione
(jest tego trochę więcej, ale reszta to "zwykle" body, czy polspiochy
)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b2639c85cae.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59c78cff0c01.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:51
Luna1993, lamka, reset, Siwulec, Patrycja20, Kaczorka, Lunaris, KateHawke, Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siwulec wszystkiego najlepszego!
Luna 1 białaSiwulec, Melevis lubią tę wiadomość
-
Komu placka z borówkami?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5535f96a7c3.jpgAga9090, olik321, Kaczorka, Lunaris, Nadzieja22, Flowwer, Jeżowa, KateHawke, Rucola, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Rucola tę
chodziła za mną od dawana nie umiałam się tylko na kolor zdecydować
https://pl.aliexpress.com/item/Moda-Mumia-Macierzy-stwo-Pieluszka-Torba-Du-a-Pojemno-Torba-Podr-na-Plecak-Dla-Dzieci-Projektant/32849519517.html
Olik, to jak tylko ta torba dotrze to czekam na recenzję
Luna , uwielbiam czerwony ale jeśli stawiamy na sesję naturalną, rodzinną to ja jestem za sukienką 1 lub błękitną.
Propozycja dziewczyn o sesji bez ubrań też jest niezłaW końcu z Tosią możesz być w sukience a potem jakieś zmysłowe fotki w samej bieliźnie ( i będzie dobrze brzuszek widać)
Achia , zrozum go. Po prostu mu się ciąża udzieliła ... a w ciąży sama rozumiesz... z mózgu kisiel
Vivanilka , to naprawdę straszne o tej porze pokazywać takie łakocie... gdzie ja teraz takie ciasto dostanę?Achia, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vivanilka -właśnie zjadłam kolację! nie jestem głodna.... NIE JESTEM GŁODNA !!! Ale ten placek..... pożarłabym!
Luna ja też bym wzięła 1 i tą błękitną ale ładnemu we wszystkim ładnie
Ja już mam relaks wieczorny ale chyba dziś szybko odpadnę. Jakaś jestem bez życia, tak jak Lamkę- wycięło mnie na 2h po południu. Nie wiem jak zniosę zbliżające się upały.
Minie gratuluję córeczkipiękne zakupy zrobiłaś dla Klary.
Ewela jak 99% to może przez 2 tyg siusiak już nie urośnieostatnia prosta przed Wami.
Minie Black, 91Ewela09, Vivanillka lubią tę wiadomość
-
Siwulec sprawdziłam- wg ściągawki na 1 str testerek dziś są Twoje urodziny! Wszystkiego najlepszego, zdrowej ciążuni zakończonej szczęśliwym finałem
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Vivanilka, to chociaż podziel się przepisem
Siwulec, wszystkiego najlepszego!Siwulec, Vivanillka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulec wszystkiego najlepszego kochana ! Dużo zdrowia dla Ciebie i malutkiej Betuni
Biorę tą moją w kwiatki ulubioną i kupiłam taką, przynajmniej znosze po ciąży. W do niej zrobię loki, włożę beżowe melissy z czerwonym sercem
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 09:36
KateHawke, olik321, Jeżowa, JustynaG, Achia, Aga9090, Minie Black, Bajkaaa, Kaczorka, Nadzieja22, Siwulec, Emiilka, Sarna84, Flowwer, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Siwulec się schowała z info o urodzinach
Nasza Siwulcowa piękności, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych pozytywnych dni
Masakra z Wami jest... Dopiero zjadłam kebaba a wy mi ciastami takimi pyszniutkimi przed nosem machaciedobrze że chociaż mam Radlera 0% to chociaż zapiję te ciasta
A ja dzisiaj na Szkole Rodzenia karmiłam lalki piersiąreset, Lunaris, Aga9090, lamka, Luna1993, Jeżowa, Bocianiątko, Nadzieja22, Nadzieja22, Siwulec, Rucola, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Piękna sukienka Luna, czerwień to zawsze dobry wybór
Kate, o ciekaweja ostatnio olałam kilka zajęć, bo jakoś tak bez szału... Ale jak już zaczniemy ćwiczenia oddechowe to będę sumiennie chodzić
Ja mam pełny żołądek, zaraz się porzygam z przejedzenia, ale wciąż myślę czy by czegoś nie zjeść... A mąż ma przynieść lodyLuna1993, KateHawke lubią tę wiadomość