Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka - powinnaś mieć na klawiaturze w komórce "enter"
Kurcze podtuczam te moje dzieciakiNawet nie wiem jakie są normy wagi i jak ją wyliczają. U mnie wymiary są o tydzień do przodu w sumie wszystkie.
Wagi 494 i 464
Oczywiście wyguglałam temat "powiększona miedniczka nerkowa" - of course kolejny "soft marker" zespołu downana szczęście po nifty jesteśmy spokojni - no ale zawsze pojawia się jakaś wątpliwość.
Nie wiem nawet jakie są normy, u nas 5,3mm. Raz widziałam, że norma do 4mm a raz że do 6mm... lekarz powiedział, że może nie wysiusiał i stąd
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Ewela, wybacz, że jak zwykle „na raty”
Super, że dzisiejsza wizyta udana i mała ma się świetnie
Trzymam kciuki za szybki i lekki poród. A może przytulisz maluszka znacznie szybciej, niż obstawia doktor
91Ewela09 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
O ludu mój! Wpisałam w google moje ambitne pytanie, jak zrobić na moim telefonie Enter i w życiu bym się nie domyśliła:
Trzeba nacisnąć przycisk: ReturnMoże komuś też się przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 23:18
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Rucola, niestety sprzęt często psuje się grupowo...
-
JustynaG wrote:Rucola, niestety sprzęt często psuje się grupowo...
okazuje się że emek z pomocą internetu zna się na wszystkim więc daj Boże uda się te sprzęty naprawić i nie trzeba będzie kupować nowych... Ekspres już jest zdiagnozowany a zmywarke może uda się jutro....
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lamuś kciuki
Lunka super wyglądasz w tych kieckachmyśle ze jak ktoś się uczy to tym bardziej będzie chciał więcej poćwiczyć i różne ujęcia spróbować
może w samochodzie się przybierzesz
Emilko ja zawsze piszę tylko z telefonu przez co często w wiadomościach jest ogromny chaos i pełno literówek za co serdecznie przepraszamu nnie tez jest klawisz return
Pozdrowienia znad cycka
Ps Siwulec spóźnione życzenia, wszystkiego naaaaaajlepszegoEmiilka, Siwulec, lamka, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super wieści po wizytach
żeby zawsze było tak pozytywnie
Ewela gratuluję córkiw końcu wiesz!
Luna jak dla mnie niebieska sukienka elegancka.
Siwulec wszystkiego dobrego!
Lena, Franio jest boski!
Lamka, kciuki za jutro.
A ja się wczoraj za szybko pochwaliłam, z moje dziecko śpidzisiaj dzień nieodkładalny. Najduzsza drzemka w dzień to 30 min a wieczorem ryk nie wiadomo o co. Teraz w nocy pobudka co 1-2h. Nadrabia ostatnie dni chyba
Też proszę o małe kciuki dla nas jutro, mamy pierwsza wizytę u pediatry.Rucola, Lena21, 91Ewela09, Kaczorka, Emiilka, Siwulec, lamka, KateHawke, Aga9090, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
A ja nie mogę zasnąć
Padłam nie wiem kiedy, a teraz rozbudził mnie kogut jak szłam siku i tak siedzę nad tym ostatnim kawałkiem sernika i szklanką mleka
Lamka trzymam kciuki za wizytę i piękne zdjęcie Dominika
Malka powodzenia na wizyciemalka, lamka lubią tę wiadomość
-
phnappy przepraszam Cie bardzo ale dopiero teraz do mnie doszło, że też mieliśmy powiększone miedniczki na badaniu polowkowych. Lekarz kompletnie kazał olać temat bo pomiar zależy od ułożenia dziecka. Na kolejnych juz zawsze wychodził prawidłowy.
Lamka kciuki za wizytę.
Byliśmy wczoraj na ktg na klinikach i jestem w szoku. Wszystko mi sprawdzili i tłumaczyli co I jak mnie I emkowi. Nawet małego zwarzyli 3200 i zapis idealny. Tylko na świat to mu raczej nie spieszno choć mi czop się rozwadnia. Także reset zaatakowałam wczoraj emka, dziś będę szorowac dom ale czy to coś da.. No postaramy się
Ja już i tak bardziej wierzę w Twoją ciążę niż mój poród, zresztą jak większość dziewczyn, więc dwie kreseczki i fasol musi wyjść!!!
Co do zapisów ktg u mnie były do 60 ale to nie skurcze tylko ruchy małego, które obijają macice. Więc nie tylko moc ma znaczenie na wykresie ale też fakt kiedy się dany wymiar zapisał i w jakiej kolejności.
malka może Fela miała wczoraj dzień przytulasa. Daj znać jak minęła noc i czy choć trochę się wyspałaś. Za wizytę również trzymam kciuki ale pewnie wyjdzie wzorcowoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 05:56
malka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry we wtorek
Zostało tylko 11 dni do donoszonej ciąży
Wiem że nikt z was nie odlicza w sumie do donoszonej ciąży ale jakoś mi tak już w nawyk wpadło
Flowwer u ciebie tylko 3 dni do spotkania z synem
Siwulec wybacz spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe: spełnienia marzeń i czego sobie tylko życzysz
Olik super że tak kompleksowo cię załatwił przy okazji ktg
Miłego dnia dziewczętaFlowwer, Malgonia, Emiilka, Siwulec, KateHawke, Aga9090, summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wczorajszych wizyt, oby takich dni więcej. Poniedziałki na of są szczęśliwe.
Olik i dalej brzucha nie masz, mi przez te 3 tyg od sesji urósł 2x i ledwo chodzę.
Ewelina dziś już lepiej z M ? Ehhh te nasze połówki czasem gorzej niż małe dziecko.
Luna czerwona, jak chcesz to ci pokażę jak wygląda taka sukienka na fotkach. W czerwonej byłam na sesji plenerowej, kontrast wow!
Siwulec wszystkiego najlepszego i życzę spokojnej ciąży.
Phnappy dobrze że genetyczne badania zrobiłaś , a takie małe anomalie są normą nawet u koleżanki synka seruszko było długo nie po tej stronie.
Co do tej dziewczyny z zapascią żyje tylko dziecko małe jak na 31 tc 1050g i pierwszy tydz będzie kluczowy.Malgonia, Siwulec, lamka, KateHawke, Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajka dziś w nocy nawet myślałam.....
Co ostatnio mało się zdarza
I transfer miałam 27.11 i pamiętam słowa embriologa jak powiedziała że przyjdzie na świat za 8 mies. i co ? Miała rację co do dnia 27.07
8 mies z Szymkiem stanowiliśmy jedność aż dziwnie się czuje że to jeszcze 3 dni.
Wczoraj poszłam do apteki w normalnych ubraniach. Czułam się jak uciekinierka z więzienia.
Jeden Pan trochę wstawiony przy kasie patrzy na mnie i mowi: "Dobrze, że pani przypomniała muszę kupić prezerwatywy
Zopatrzyłam się w Nutridrinki na lesze gojenie rany pooperacyjnej, podpaski wielkości pampersówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 07:00
Anna Stesia, olik321, olik321, olik321, malka, blue00, Emiilka, Bajkaaa, Siwulec, Jeżowa, Aga9090, summer86, Nadzieja22, Rucola, Lena21, JustynaG, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajka - ja też odliczałam dni do donoszonej ciąży
11 dni to już w zasadzie zaraz
Phnappy - te powiększone miedniczki to pewnie u chłopca? U chłopców często pojawia się taka "wada" na wczesnym etapie a później się wszystko normuje
Malka i lamka - dziś kciuki dla Was
A moja Alutka dziś pierwszy raz powiedziała "mama"olik321, blue00, Emiilka, Bajkaaa, Flowwer, Vivanillka, Siwulec, Bocianiątko, lamka, KateHawke, Jeżowa, Achia, Aga9090, moniśka..., summer86, Nadzieja22, Luna1993, Rucola, Lena21, Yoselyn82, JustynaG, Lunaris, Anna Stesia, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny:)
Ja idę właśnie na pobranie, mam nadzieję że moje TSH będzie w normieale już widać że będzie dziś upał. Ale póki co spaceruje się całkiem spoko.bo mąż akurat dziś nie mógł mnie zawiezc...
Flower- mam nadzieję że maluszek tej dziewczyny da radę! -
Kaczorka! Super. Pewnie się wzruszyłaś co? Gratuluję!
U mnie noc bez placzu, ale pobudka od 3 do 7 co godzinęchyba będę dzisiaj trochę jak zombie chodzić.
Dziewczyny po porodach, też się tak w nocy pociłyście? Ja codziennie jestem cała mokra i piżama do prania się tylko nadaje. Ile to może trwać?
Bajka, te 11 dni zleci tak szybko, że nawet się nie zorientujesz kiedy. I będziemy odliczać czas do terminu
-
Malka nie nie nie
do żadnego terminu
nawet położne mówią że w moim przypadku będą sugerować wcześniejszy poród
Flowwer piękny termin
A co do normalnych ubrań to w takim razie w czym chodzisz w szpitalu? Tu chodzą dziewczyny mega różnie a w pizamach tylko te po porodzie w sumie
Zjadłam sobie płatki z mlekiem i mega mi smakowały bo dziś tu kiepskie śniadanie ma być -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Jestem nowa totalnie widzę, że wątek juz jest o zafasolkowanych babeczkach, a ja się dopiero staram. jednak przycupnę, bo wariuję osobiście - założyłam nawet nowy temat może ktoś kto jest bardziej doświadczony ode mnie mi pomoże? Nie wiem co mam mysleć, bo przez tabletki hormonalne zupełnie nie pamiętam jak to było przed...
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/wariuje,16326.html
Pozdrawiam ciepło! :*