Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć kochane,dla tych co mają się lada rozpakować
.Udanych wizyt dziewczynki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cd9273d622e.jpgKateHawke, Emiilka, Bajkaaa, Kaczorka, Aga9090, Flowwer, Patrycja20, olik321, Nadzieja22, Rucola, Lena21, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Kaczorka gratuluję pierwszego "mama"
Bajka ostatnie chwile z dwucyfrowym odliczaniem
Lamka kciuki za wizytę, również czekam na piękne zdjęcie
Aicha za Twoje TSH również mocno zaciskam kciuki
Malka nie zazdroszczę w taki upał wizyt u lekarza, mam nadzieje że pójdzie szybko i sprawnie
Rucola złośliwość rzeczy martwych... oby na zmywarce się skończyło
Flo pamiętam Twój transfermyślę że poród też zapamiętam
Miłego dnia dla wszystkichlamka, Bajkaaa, Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka
Ja się popłakałam wracając z laboratorium, pani co mnie kłuła zapytała kiedy maluszek się rodzi itp a ja poczułam takie szczęście i wdzięczność, że Go mam, że same łzy poleciały...
No i namawiam męża by się zwolnił z pracy wcześniej żebyśmy nad jezioro pojechali :plamka, Emiilka, Bajkaaa, Aga9090, Nadzieja22, Rucola, Lena21, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Dzień dobry we wtorek
Zostało tylko 11 dni do donoszonej ciąży
Wiem że nikt z was nie odlicza w sumie do donoszonej ciąży ale jakoś mi tak już w nawyk wpadło
Flowwer u ciebie tylko 3 dni do spotkania z synem
Siwulec wybacz spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe: spełnienia marzeń i czego sobie tylko życzysz
Olik super że tak kompleksowo cię załatwił przy okazji ktg
Miłego dnia dziewczęta
Dużo liczenia przede mną!
Też bym najchętniej jakoś przyśpieszyła czas. -
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :* przynoście same dobre wieści
Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
StaraczkaNika wrote:Kochana, ja odliczam do granicy przeżywalności (24 tc) potem do wcześniaka (28 tc), potem do 34 tc i dopiero do donoszonej
Dużo liczenia przede mną!
Też bym najchętniej jakoś przyśpieszyła czas. -
Dziewczyny - ja się wzruszam codziennie, gdy patrzę na tą moją dziewczynkę
a tym "mama" mnie zaskoczyła, bo od kilku dni już mówiła coś w stylu "łała"
dziś "ł" zamieniła na "m" :p
Kusi mnie, żeby jechać do Lidla po haremki. Miałam w tamtym roku takie ciążowe i były mega wygodne. Ale temperatura i słońce za oknem mnie odstraszają..
Achia - przy okazji badań przynajmniej spacerek zaliczysz w przyjemnych warunkacha taki wypad nad jeziorko super sprawa
też bym pojechała..
-
Bajkaaa wrote:Rozumiem cię bo ja też bym przyspieszyla czas ale na szczęście po 30rż czas leci szybko hehe także nim się obejrzysz a będziesz miała na suwaczku ten tc co ja
Oddałabhm resztę lata i całą jesień, byleby juz był grudzień. -
nick nieaktualnySpacerek w sumie 40min plus wizyta w Lidlu :p owocki zakupiłam
i weszłam też na wagę, od ostatniej wizyty ( czyli miesiąc temu) doszło 1,5kg. Źle nie jest
Ale upał już czućmąż jak się nie zwolni to będzie o 16, obiad (dziś będę dobra żoną i zrobię faszerowane papryki z mięskiem mielonym) i może wieczorna kąpiel też będzie fajna..
-
Olik - mam skontrolować za 4tyg. Dzisiaj nam wizyte u prowadzacego to go wypytam. Pamiętasz moze ile u Ciebie miały mm?
Kaczorka - tak u chłopca są powiększone.
A propos wcześniaków oglądałam na YT historię bliźniaków urodzonych w 22+3...
Ja tez moja szyjka sie nie chwalilam4,1cm
trochę sie o nią martwilam, a na szczęście mam zapas.
Achia, KateHawke, lamka, Jeżowa, Emiilka, Aga9090, Nadzieja22, Rucola, JustynaG, Lusesita lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Nika - teraz czas Ci się ciągnie a za to w grudniu dostanie przyspieszenia..
A w ramach zajęcia czasu możesz zaprojektować dla Renatki album pamiątkowy na pierwsze lata życiapocząwszy od dwóch kresek na teście ciążowym
Achia - wieczorna kąpiel w jeziorku też super - ochłoda po całym dniuRucola lubi tę wiadomość
-
Phnappy wrote:Olik - mam skontrolować za 4tyg. Dzisiaj nam wizyte u prowadzacego to go wypytam. Pamiętasz moze ile u Ciebie miały mm?
Kaczorka - tak u chłopca są powiększone. -
Dzień dobry!
Minie gratuluję córeczki! Jak mi się podoba imię Klara! Tak bardzo chciałam by moja się tak nazywała, nawet urodziła się w imieniny Klary (11.08) ale Emek kategorycznie się nie zgadzałdo dziś nie mogę sobie tego darować i cały czas mam wrażenie że lepiej by to imię do niej pasowało
Lamka kciuki za wizytę!
Reset jutro betujesz czy sikasz? Tak czy siak myślami z Tobą i wierzę że będzie pozytywnie
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt
A ja witam się w skończonym 17tc - w reszcie zaczynam zauważać brzuszek ewidentnie ciążowy, bo do tej pory to tylko przesunięte jelitka i tłuszczyk były. No ale z moim wzrostem to dzieć ma baaaardzo dużo miejsca w środku. A wczoraj leżąc nad jeziorem w końcu zaczęła mi się rysować delikatnie powiększona maciczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 16:36
Aga9090, Nadzieja22, Achia, olik321, KateHawke, Rucola, Emiilka, JustynaG, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Nika ale to już 7 tyg leżysz? No popatrz za chwilę będzie 14tyg i wiem co mówię
Mi dziś mija 9 tyg jak się dowiedziałam że mogę lada moment urodzić więc czas leci, a zobaczycie że lada moment będę wam tu zdawać relacje z porodu bo zanim mój emek tu dojedzie to trochę minie a poza tym boję się trochę że urodze za tydzień jak on akurat musi jechać z ojcem do Warszawy i nie będzie możliwości by tu przyjechal -
Kaczorka to musiało być cudowne uczucie
Malka mnie pocenie ominęło, ale koleżanki mnie przestrzegały o tym, wiec to normalne.
Bajkateż odliczałam do donoszonej
U nas chyba pierwszy skok rozwojowy, mała ciągle na cycu, śpi bardzo mało, zdarza jej się wybudzić z panicznym płaczem i stała się drażliwa na dźwięki. Za to zaczęła skupiać wzrok.malka lubi tę wiadomość
-
Sanka wrote:Reset jutro betujesz czy sikasz? Tak czy siak myślami z Tobą i wierzę że będzie pozytywnie
To Cię zaskoczę, bo dziś już dziś i sikałam, i betowałam. Na teście wyszedł cień cienia , a na betę czekam. Obawiam się, że ja jednak jedynie wolno metabolizuję Ovi i że to fałszywy alarm, ale zobaczymy ostatecznie po wynikach. Gdyby nie Ovi to bym uważała, że kreska jak na 10 dpo jest całkiem ładna, ale jednak z jakiegoś powodu mój gin mowił "nie testować przed 14 dpo"
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.