Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Przepraszam ze tyle milczalam,ale niestety M miał wypadek w pracy i musiałam jemu poświęcić cały swój czas.
Jeśli chodzi o poród to u mnie cisza. Siedzę pod gabinetem i czekam na wizytę,ale niestety jest potężna obsuwa.
Dam znać po wizycie co i jak.
I również trzymam kciuki za wizytujace ❤ -
Achia wrote:No to trzymamy kciuki za wizyty
A my z mężem podjęliśmy wczoraj próbę, początek super, bo mąż dbał o mnie ale jak doszło co do czego to przerwaliśmy po dłuższej chwili
Miałam żel, ale miałam wrażenie że jest jakiś ciasno, nieprzyjemnie, trochę szczypalo(?) Odpuściliśmy. A ja się tyle naczytałam że kobieta w ciąży ma przyjemniejsze doznania, że byłam rozczarowana. Ale na szczęście żadnych bóli brzucha ani nic później nie było. Chociaż tyle.
Achia, czyli zostaje Wam środa do świetowaniaja już odliczam dni do wizyty popołogowej.. mam nadzieję, że przy małej znajdziemy czas na
bo mega mi tego brakuje.
Reset spieszę zatem na Dinusie w poszukiwaniu Twojego testu -
Ewela- co z mężem? Wypadek zgłosiliście? To ważne ze względu na ZUS/ inne przepisy.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyMy już gotowi - idziemy na paznokcie i do doktorka
zobaczymy jak ma się Minionek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdaa36bc29.jpg
Btw. Sukienka za 4 zł nowa z top shop - mój nowy ulubiony ciuch!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 16:19
Achia, reset, Kaczorka, Lunaris, Malgonia, Flowwer, olik321, Rucola, blue00, KateHawke, Nadzieja22, Jeżowa, lamka, Yoselyn82, Patrycja20, Siwulec, Tosia2323, Lusesita, JustynaG, Anna Stesia, -Mamunia-, malka, Karma88, E_w_c_i_a, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Ewelka zdrówka dla Emka
mam nadzieję że ma L4 i jest na chodzie.
Minie super wyglądasz! Może ja sobie dziś zrobię wreszcie jakąś porządną fotkę z brzuchem...Minie Black lubi tę wiadomość
-
Ewelina szybkiego powrotu do zdrowia dla emka
No i dobrych wiadomości na wizycie jakie chcesz by byly czy że to już czy chcesz jeszcze poczekać
Mine super wyglądasz
Summer ja też nie mogę doczekać się jak dostanę zielone światło na zbliżenia bo jednak od grudnia to mi mega tego brakuje i nawet tutaj miewam erotyczne sny masakraale jak dobrze pójdzie to końcem września na dzień chłopaka nam się uda
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Minie pięknie wyglądasz! Ewela czekamy na wieści i dużo zdrowia dla emka!
Ja porządnej fotki nie mam... ale mam już porządny brzuch
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/345a6303b80c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 10:34
Aga9090, Rucola, Lunaris, Luna1993, reset, Achia, lamka, Kaczorka, Yoselyn82, Patrycja20, Nadzieja22, Siwulec, KateHawke, Minie Black, Jeżowa, blue00, Lusesita, JustynaG, Lena21, Anna Stesia, -Mamunia-, malka, Karma88, Flowwer, E_w_c_i_a, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Olik, jesteś pewna, że jesteś w 37 tygodniu ciąży?!
Edit: tak sobie myślę, że jak Ty się z TYM brzuchem pojawisz na porodówce to wywołasz niezły popłoch, bo pomyślą, że wcześniak w drodze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 10:36
JustynaG lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Rucola wrote:Olik gdzie ten Marcel się mieści ja się pytam!!! Masz mega zgrabny brzuch, ja mam balona przy Tobie
Reset muszę Ci podziękować za crossy! To najlepiej wydane 150 złWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 11:00
-
nick nieaktualny
-
Olik śliczny brzuszek... i włosy
Wysoko jeszcze do porodu trochę czasu.
Mamusiu ale macie figury! Ja mam tyłek jak hipcio -
Reset aż idę podglądać sika na Dinusie
No ładna kresunia i faktycznie wygląda na ciemniejszą niż wtedy w kwietniu. Trzymam kciuki za to żeby ciemniała!
Ewela, oby M szybko wydobrzał, bo przecież zaraz dzidzia będzie z Wami
Minie super brzuch
Olik faktycznie porządny brzuchAle jaki piękny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 10:43
reset, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Na szybko bo już w pracy z maili pp urlopie sie odkopuje...
Mamy 2x pół kg Groszkowwszystko ok poza powiększoną miedniczka, ale mam się nie przejmować.
Kciuki za reszte dziewczyn i ich maluchy :*
Achia, StaraczkaNika, olik321, Aga9090, Lunaris, Nadzieja22, Kaczorka, KateHawke, Jeżowa, blue00, lamka, Bajkaaa, Rucola, Lusesita, JustynaG, Lena21, Anna Stesia, -Mamunia-, Karma88, Yoselyn82, Flowwer, E_w_c_i_a, Emiilka, Sanka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Noo u mnie już po
Natala w porządku, waży 1200g i odpowiada tygodniowi ciąży
szyjka ładna i zamknięta, łożysko i wody płodowe na miejscu i ok. A teraz wizyty co 3 tygodnie.
Kciukam za pozostałe wizyty! &&&reset, Achia, Patrycja20, olik321, Aga9090, Lunaris, Luna1993, Nadzieja22, Kaczorka, Jeżowa, blue00, Siwulec, agulineczka, lamka, Bajkaaa, Rucola, Lusesita, JustynaG, Lena21, Anna Stesia, Phnappy, -Mamunia-, malka, Karma88, Yoselyn82, Flowwer, E_w_c_i_a, Emiilka, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phnappy, Kate - gratuluję dobrych wieści i udanych wizyt
Minie, Olik - śliczne brzuszki!
A ja skończyłam nasz pierwszy montessoriański mobil. Mam w planach jeszcze kilka innych
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf366f9cce3b.jpg
Lunaris, Luna1993, Aga9090, Kaczorka, KateHawke, Jeżowa, Nadzieja22, Achia, lamka, Bajkaaa, olik321, Rucola, Lusesita, Lena21, Anna Stesia, -Mamunia-, Flowwer, E_w_c_i_a, Minie Black lubią tę wiadomość