Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDominik wita e-ciocie.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be007d3bb4dd.jpg
Wszystko jest ok, mały waży 424g, zgodny z terminem.
olik321, Yoselyn82, nick nieaktualny, Siwulec, Patrycja20, Kaczorka, nick nieaktualny, KateHawke, reset, summer86, nick nieaktualny, Emiilka, Bocianiątko, nick nieaktualny, Rucola, Jeżowa, Nadzieja22, nick nieaktualny, 91Ewela09, nick nieaktualny, Flowwer, Karma88, Sanka, pilik, Phnappy, Lunaris, JustynaG, Lena21, Anna Stesia, JuicyB, E_w_c_i_a, Lusesita, malka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Minie gratuluję córeczki
Świetne rzeczy już wybrałaś (swoją drogą zdziwiłam się, że EMPIK sprzedaje ubranka
)
Phnappy spore dzieciaczki już, fajnie, że tak ładnie rosną
Reset kciuki za Ciebie!
reset, nick nieaktualny, Phnappy lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyMam już wyniki. Ft3,ft4- w normie, a tsh-0.45! Spadło w miesiąc z poziomu 2,65.
Ciekawe jaka dawkę mi jutro zleci pan doktor. Bo jednak 100 cały miesiąc to za dużo, a z kolei przy stalej 0,75 szybuje w górę też bardzo szybko. Wkurzająca jest ta tarczyca Wam powiem
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Aicha pięknie Ci spadło TSH, ja robię w czwartek i też się zastanawiam jakie będzie bo ostatnio 2,54 i nie kazał mi zwiększać dawki
więc się lękam 
a znajoma bierze kombinowane dawki tzn 4 dni w tyg 75 a 3 dni 100 i niby to jest dla niej idealna mieszanka. Może Tobie podobnie zleci
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamcia piekny Synuś :*
Ja cierpię dalej, już nie wiem co mam jeść, robić, zajadam borówkę amerykańską, ale mam wrażenie, ze ona tylko rozbudza mój apetyt ;/ pierwszy raz w życiu mam coś takiego. Wyobraźcie sobie, że poszłyście na czczo na badania a kolejka jest na 100 osób i czekacie już 5 godzin... i ja tak mam od rana.
Przepraszam, ze narzekam, ale nie ogarniam swojego organizmu...
Zmierzyłam dziś obwód brzucha, w tydzień przybyło 2 cm, mierzone rano... chyba się młody rozpędza ;/
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Emilka cudowne wieści i jaki duży chłopak!
super sposób na świętowanie, mój ulubiony 
Lamka słodziak
ach te zdjęcia z usg, zawsze mnie rozczulają 
Rucola a może jakąś zupę? Objętościowo Ci dużo wpadnie i może coś pomoże... współczuję złego samopoczucia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 13:42
nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola sprawdź sobie produkty o wysokim indeksie sytości. Też miewałam takie dni, że od rana miałam odkurzacz. To chyba normalne.
Edit: Kochane mam takie pytanie, zauważyłam, że w karcie dr zaznaczyła, że nie uwidoczniono wargi górnej i podniebienia twardego. Mam się niepokoić, czy ono się jeszcze pojawi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:05
-
Lamka Domiś przecudny

Emilka to duży już Pączuszek
moja teraz się wydaje taka mała przy waszych pomiarach
a znając życie to Ja wielka, eMek wielki to i Natala do drobnicy należeć nie bedzie
Emiilka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Rucola ugotuj sobie jajka na twardo albo jakieś mięso.. coś pożywnego.
Lamka u nas nawet nie były zaznaczane takie rzeczy.
Idę szorować łazienka.. wiecie co fajnie tak móc się schylać i robić wszystko bez strachu.
nick nieaktualny, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Emi i Lamko serce mi się raduje jak czytam takie dobre wieści

Achia ja biorę 50
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzy Antosiu Emilki to moja Zuzia jest kurduplem
jeszcze raz gratuluję kochana takiego zdrowego i silnego synka :*
Achia z ruchami tak może być, ja nawet teraz czasem czuje kilka dni lżejsze i wtedy mała pewnie zmieniła pozycję. Także mamuśka korzystaj z chwil wytchnienia od kopniakow
Lamka cudowny Dominik
Już pół kg slicznego, zdrowego chłopca:) też nie miałam na polowkowych aż tak wyszczególnionych, gin prowadzący mi sprawdzał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:30
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo może dlatego tak wpisała, że nie sprawdzała. Poproszę swoją gin żeby zerknęła na kolejnej wizycie.
Domiś z okazji dzisiejszego spotkania z rodzicami chyba się tak podekscytował, że pierwszy raz kopnął, że było widać przez brzuch.
zaraz chcę sprawdzić centyle.
Olik mam nadzieję, że Marcel wyjdzie na świat w najlepszym dla Was momencie.
Phnappy lubi tę wiadomość
-
Lamka, śliczny

I tym o wardze się nie przejmuj - gdyby mogło to być powodem do niepokoju to lekarka by na 100% powiedziała. Teraz dziecko jest już spore i musi się dobrze odwrócić, jeśli chce coś pokazać... a nie zawsze chce
Ja mam nadzieję, że moja wreszcie pokaże ładnie dupkę, bo po tych sensacjach u Blue to przestałam mówić na brzuch Renia i przeszłam na bezpłciowe "ty" tak na wszelki wypadek
Achia -ja tak nam że raz czuję dziecko bardzo często, a innym razem ma taki dzień lenia i rzadko daje znać. Chyba lubi jak czasem po południu wpada do pokoju słońce i na chwilę wystawiam brzuch. Ożywia się też po prysznicu i po jedzeniu, ale nie zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny