Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDominik wita e-ciocie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be007d3bb4dd.jpg
Wszystko jest ok, mały waży 424g, zgodny z terminem.olik321, Yoselyn82, Aga9090, Siwulec, Patrycja20, Kaczorka, Achia, KateHawke, reset, summer86, blue00, Emiilka, Bocianiątko, Minie Black, Rucola, Jeżowa, Nadzieja22, Tosia2323, 91Ewela09, Luna1993, Flowwer, Karma88, Sanka, pilik, Phnappy, Lunaris, JustynaG, Lena21, Anna Stesia, JuicyB, E_w_c_i_a, Lusesita, malka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Minie gratuluję córeczki
Świetne rzeczy już wybrałaś (swoją drogą zdziwiłam się, że EMPIK sprzedaje ubranka
)
Phnappy spore dzieciaczki już, fajnie, że tak ładnie rosną
Reset kciuki za Ciebie!reset, Minie Black, Phnappy lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyMam już wyniki. Ft3,ft4- w normie, a tsh-0.45! Spadło w miesiąc z poziomu 2,65.
Ciekawe jaka dawkę mi jutro zleci pan doktor. Bo jednak 100 cały miesiąc to za dużo, a z kolei przy stalej 0,75 szybuje w górę też bardzo szybko. Wkurzająca jest ta tarczyca Wam powiemSiwulec lubi tę wiadomość
-
Aicha pięknie Ci spadło TSH, ja robię w czwartek i też się zastanawiam jakie będzie bo ostatnio 2,54 i nie kazał mi zwiększać dawki
więc się lękam
a znajoma bierze kombinowane dawki tzn 4 dni w tyg 75 a 3 dni 100 i niby to jest dla niej idealna mieszanka. Może Tobie podobnie zleciAchia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamcia piekny Synuś :*
Ja cierpię dalej, już nie wiem co mam jeść, robić, zajadam borówkę amerykańską, ale mam wrażenie, ze ona tylko rozbudza mój apetyt ;/ pierwszy raz w życiu mam coś takiego. Wyobraźcie sobie, że poszłyście na czczo na badania a kolejka jest na 100 osób i czekacie już 5 godzin... i ja tak mam od rana.
Przepraszam, ze narzekam, ale nie ogarniam swojego organizmu...
Zmierzyłam dziś obwód brzucha, w tydzień przybyło 2 cm, mierzone rano... chyba się młody rozpędza ;/lamka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Emilka cudowne wieści i jaki duży chłopak!
super sposób na świętowanie, mój ulubiony
Lamka słodziakach te zdjęcia z usg, zawsze mnie rozczulają
Rucola a może jakąś zupę? Objętościowo Ci dużo wpadnie i może coś pomoże... współczuję złego samopoczucia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 13:42
lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola sprawdź sobie produkty o wysokim indeksie sytości. Też miewałam takie dni, że od rana miałam odkurzacz. To chyba normalne.
Edit: Kochane mam takie pytanie, zauważyłam, że w karcie dr zaznaczyła, że nie uwidoczniono wargi górnej i podniebienia twardego. Mam się niepokoić, czy ono się jeszcze pojawi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:05
-
Lamka Domiś przecudny
Emilka to duży już Pączuszekmoja teraz się wydaje taka mała przy waszych pomiarach
a znając życie to Ja wielka, eMek wielki to i Natala do drobnicy należeć nie bedzie
Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
Rucola ugotuj sobie jajka na twardo albo jakieś mięso.. coś pożywnego.
Lamka u nas nawet nie były zaznaczane takie rzeczy.
Idę szorować łazienka.. wiecie co fajnie tak móc się schylać i robić wszystko bez strachu.lamka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Emi i Lamko serce mi się raduje jak czytam takie dobre wieści
Achia ja biorę 50Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzy Antosiu Emilki to moja Zuzia jest kurduplem
jeszcze raz gratuluję kochana takiego zdrowego i silnego synka :*
Achia z ruchami tak może być, ja nawet teraz czasem czuje kilka dni lżejsze i wtedy mała pewnie zmieniła pozycję. Także mamuśka korzystaj z chwil wytchnienia od kopniakow
Lamka cudowny DominikJuż pół kg slicznego, zdrowego chłopca:) też nie miałam na polowkowych aż tak wyszczególnionych, gin prowadzący mi sprawdzał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:30
Achia, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo może dlatego tak wpisała, że nie sprawdzała. Poproszę swoją gin żeby zerknęła na kolejnej wizycie.
Domiś z okazji dzisiejszego spotkania z rodzicami chyba się tak podekscytował, że pierwszy raz kopnął, że było widać przez brzuch.zaraz chcę sprawdzić centyle.
Olik mam nadzieję, że Marcel wyjdzie na świat w najlepszym dla Was momencie.Phnappy lubi tę wiadomość
-
Lamka, śliczny
I tym o wardze się nie przejmuj - gdyby mogło to być powodem do niepokoju to lekarka by na 100% powiedziała. Teraz dziecko jest już spore i musi się dobrze odwrócić, jeśli chce coś pokazać... a nie zawsze chce
Ja mam nadzieję, że moja wreszcie pokaże ładnie dupkę, bo po tych sensacjach u Blue to przestałam mówić na brzuch Renia i przeszłam na bezpłciowe "ty" tak na wszelki wypadek
Achia -ja tak nam że raz czuję dziecko bardzo często, a innym razem ma taki dzień lenia i rzadko daje znać. Chyba lubi jak czasem po południu wpada do pokoju słońce i na chwilę wystawiam brzuch. Ożywia się też po prysznicu i po jedzeniu, ale nie zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny