Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
olik321 wrote:Idę szorować łazienka.. wiecie co fajnie tak móc się schylać i robić wszystko bez strachu.
Oliczku, proponuję taki układ: mnie dziś wychodzi beta pozwalająca mieć nadzieję do czwartku, a Ty szorujesz tak skutecznie, by w czwartek przy powtórce można było przejąć brzuszekDeal?
Rucola, Bocianiątko, olik321, Minie Black, KateHawke, Jeżowa, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyNenusia-ja też tak czasem mam, ale w sumie 3 lekarzy na 3 różnych sprzętach powiedziało że to chłopak i to bez zawahania więc wszyscy mi mówią że tak jest :p
Ale jutro dopytam jeszcze razWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:47
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Nenusia-ja też tak czasem mam, ale w sumie 3 lekarzy na 3 różnych sprzętach powiedziało że to chłopak i to bez zawahania więc wszyscy mi mówią że tak jest :p
Ale jutro dopytam jeszcze raz -
Achia wrote:Nenusia-ja też tak czasem mam, ale w sumie 3 lekarzy na 3 różnych sprzętach powiedziało że to chłopak i to bez zawahania więc wszyscy mi mówią że tak jest :p
Ale jutro dopytam jeszcze razRucola, Luna1993, by7mistake, Malgonia, lamka, Achia, Bocianiątko, Siwulec, Karma88, KateHawke, Emiilka, pilik, Lunaris, JustynaG, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Melevis wrote:Reset wpadam tu co chwilę, bo czekam na tą cholerną betę - DAWAĆ!!!
będzie pięęęknie!
Melevisku, chciałabym, ale jednak poranny bladzioch nieco podciął skrzydełka. Jednak nawet z negatywną betą nie zamierzam się z tego wątku odmeldowywać
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyRucolka ta lekarka nie ma certyfikatu, ale z tego co widziałam zajmuje się głównie badaniami II i III trymestru. 3d nie próbowała, nie wiem czy w ogóle jest to możliwe w luxmedzie
I śmiesznie, bo mam napisane, że łożysko mam na tylnej ścianie, a mam na przedniej hmmm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 15:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:U mnie niby 4 lekarzy powiedziało że raczej/chyba/najprawdopodobniej dziewczynka. Z tym że moje dziecko ma od maleńkości silną potrzebę chroniemia swojej prywatności i zwyczajnie nie chce pokazać wyraźnie co tam ma. W sumie to mogłoby jej tak zostać aż do ślubu
to może jutro w pięknych okolicznościach przyrody w Orłowie pokaże coś więcej -
nick nieaktualnyNie no sprzęt miała dobry, nawet kości stópek widziałam. Wydaje mi się, że z tą wargą to po prostu nie miała w planie sprawdzać i stąd to zaznaczenie na karcie. Nie jest zaznaczone, że nieprawidłowe, więc postaram się nie martwić. Zwłaszcza, że buźka wygląda na zdjęciu raczej dość normalnie.
-
nick nieaktualnyMalevis! Wywolywalam Ciebie ostatnio tutaj z Waszym pięknym kokonem! Wysłałam Ci zaproszenie
Przepraszam, że dzisiaj mnie tak mało tutaj, ale....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45517f531e4d.jpg
Same rozumiecie, "wracam" po sezonie na weki. W planach jeszcze leczo, papryka konserwowa, sos do spaghetti i dziczyzna.... Mam pół mieszkania w sloikach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 15:15
Karma88, olik321, KateHawke, Rucola, Emiilka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Lamka przepiękny jest!
Myślę, że gdyby był powód do niepokoju to lekarka by coś powiedziała. Według mnie dobrze główkujesz, ale zawsze to człowieka po wizycie wszystko nurtuje.
Minie coś pięknego w tych słoiczkach! Ja to ostatnio z wiśni tylko poszalałam z sokiem i dżemami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 15:14
lamka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Oliczku, proponuję taki układ: mnie dziś wychodzi beta pozwalająca mieć nadzieję do czwartku, a Ty szorujesz tak skutecznie, by w czwartek przy powtórce można było przejąć brzuszek
Deal?
Reset z miłą chęcią! emek chyba już też chce Marcela na świecie
Jak doszliśmy z sobą w miarę do ładu to już się tak nie boję porodu.
Lamka a do kogo chodzisz do gin we wro?
Mnie wczoraj "obsługiwał" dr Michał Śliz ( chyba o nim kiedyś wspominałaś), bardzo miły i jakaś młoda lekarka ( sprawdzała usg dłużej niż płatna wizyta).
Położne w ogóle były extra.
Po mnie przyszła dziewczyna w 33tc na ktg i nic nie marudziły, że za wcześnie czy niepotrzebnie.
Tylko dr Kania nie wpadł mi w oko bo głupie pytania zadawał w stylu " na cholere tu przyszłaś czekaj do porodu" a tak wszyscy bardzo mili, więc to też mnie uspokoiło.
Ale oczywiście jak chciało mi się siusiu to trzymałam do domu bo warunki na klinikach..ehh no każdy wie. ;p
Minie podziwiam! ja na takie dostawy czekam od rodziców czy teściów ;p Leniuch ze mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 15:18
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamka u kogo byłaś w Lux na połówkowych?
Olik, ja mam zamiar zrobić dla męża na ciężkie czasy przed i po porodzie. A wiadomo, że "awaryjne" leczo na obiad zawsze jest idealneswoją drogą już 4 Rom działam w przetworach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 15:24
-
Lamciu odnośnie tej wargi górnej, to pewnie albo nie było widać (bo np. zasłonił rączką), albo nie sprawdzała. Natomiast u mnie akurat lekarz szukał i wracał do twarzyczki chyba ze 3 razy, żeby mieć 100% pewności, że obie wargi i kąciki ust są widoczne, ale też nie mówił czemu to było według niego istotne