Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Minnie jestem! Widzę, że potwierdziła się dziewczynka, super!
tak teraz sobie myślę... jak ja te cholerstwo zapakuję?!
EDIT: o, owinę streczem - powinno zdać egzaminaleee... Ty jesteś z okolic Śląska? Dobrze kojarzę? Czy pomorskie? (Wybacz, do pamięci reset mi baaaardzo daleko
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 15:54
Minie Black lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Dziewczyny macie przepis na jakąś szarlotkę co zawszy wychodzi ;p?
mamy jutro nalot mamuś
http://gotowaniecieszy.blox.pl/2009/08/Szarlotka-z-Papierowek.htmlolik321 lubi tę wiadomość
-
Melevis wrote:EDIT: o, owinę streczem - powinno zdać egzamin
aleee... Ty jesteś z okolic Śląska? Dobrze kojarzę? Czy pomorskie? (Wybacz, do pamięci reset mi baaaardzo daleko
)
Pod Wrocławiem. Chyba Trzebnica
Służę uprzejmie pamięcią
Minie Black, lamka, JustynaG, Sarna84 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
KateHawke wrote:Ja kocham tą (jabłka mogą być różne):
http://gotowaniecieszy.blox.pl/2009/08/Szarlotka-z-Papierowek.html
O, ja skorzystam - mam jakiś milion kilogramów papierówek
Lamka Dominiś ma ekstra profil!KateHawke lubi tę wiadomość
-
Melevis wrote:Przerażasz mnie...
Ty sobie pomyśl o moim mężu... nie może liczyć, że jakiś grzech zostanie zapomniany, ja mu potrafię z datą dzienną wypomnieć, co i kiedy zrobił
Luna1993, Bajkaaa, Anaaa90, Minie Black, Nadzieja22, olik321, Rucola, Emiilka, Jeżowa, Flowwer, Aga9090, pilik, Lunaris, JustynaG lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset, nigdy nie napije się z Tobą alkoholu, jeśli po pijaku masz taką samą pamięć! O zgrozo
Malevis, dokładnie! Wyślij mi kochana nr konta na priv, ja Ci zaraz wyślę adresWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 16:28
reset lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Reset, nigdy nie napije się z Tobą alkoholu, jeśli po pijaku masz taką samą pamięć! O zgrozo
Na razie i tak nam to nie grozi.. Póki co Ty w ciązy, ja kiedyś w tej ciąży będę, potem Ty będziesz karmić, potem jaZa 10 lat możemy pogadać o jakiejś bibie
Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyOlik dr Michał Śliż to mój ukochany lekarz
jest przemiły i bardzo empatyczny.
Teraz chodzę do dr Surdyki-Bijas, bo Śliż już nie przyjmuje w luxmedzie.
Minie u Winiarskiej, bałam się, bo ma mieszane opinie i fakt nie była super przemiła, ale nie zrobiła też na mnie złego wrażenia. Wszystko mi opisywała co mierzy i EMek też wszystko widział.
Dziękuję za komplementy w stronę mojego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 16:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyreset wrote:Na razie i tak nam to nie grozi.. Póki co Ty w ciązy, ja kiedyś w tej ciąży będę, potem Ty będziesz karmić, potem ja
Za 10 lat możemy pogadać o jakiejś bibie
) a jak moja Klara się uwinie to ja może przywitam Nowy Rok z lampka chociaż szampana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 17:24
reset lubi tę wiadomość
-
Lamka, ja miałam 2 badania połówkowe.. na pierwszym Ania była tak ułożona, że twarzy nie pokazywala i lekarz tego nie byl w stanie sprawdzić. Także nie przejmuj się, bo jakby było coś nie tak lekarka by powiedziała.
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Reset, jak ja już urodze, i Ty zaraz za mną (kwiecień, nie?) to na majówkę 2019 możemy pić
) a jak moja Klara się uwinie to ja może przywitam Nowy Rok z lampka chociaż szampana
a tak serio- pamiętacie -te co już mają maleństwa na świecie- swój pierwszy alkohol po porodzie? to prawda że szybiutko uderza? mi w sumie tak jest dobrze bez % że rozważam wodstawienie alkoholu na stałeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 17:31
-
Achia wrote:lampka szampana po taki czasie abstynencji ? hmm ciekawe
a tak serio- pamiętacie -te co już mają maleństwa na świecie- swój pierwszy alkohol po porodzie? to prawda że szybiutko uderza? mi w sumie tak jest dobrze bez % że rozważam wodstawienie alkoholu na stałe
Prawda! Nie wiem czy pamiętacie, jak mnie (jeszcze na testowym) wzięło na żale odnośnie eMka - jakieś 3 miesiące temu. To właśnie była moja pierwsza lampka wina od rokulamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny