Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja bym chciała mohito
z duuuużo lodu.
A wiecie, mój mąż pije tylko piwo 0,0% odkąd mam tą szyjkę za krótką. Przejął się że może być niespodziewana sytuacja i jazda do szpitala, więc stara się być w gotowości. DoceniamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 17:44
Sanka, Achia, olik321, Jeżowa, Emiilka, summer86, Tosia2323, Nadzieja22, Aga9090, Bajkaaa, Rucola, Nat90, KateHawke, Phnappy, Siwulec, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A ja bym chciała mohito
z duuuużo lodu.
A wiecie, mój mąż pije tylko piwo 0,0% odkąd mam tą szyjkę za krótką. Przejął się że może być niespodziewana sytuacja i jazda do szpitala, więc stara się być w gotowości. Doceniam
mój też. tzn ostatnio wypił normalne piwo,a tak to 0,0% albo o,05 czy jakoś tak.
ale wczoraj stwierdził ze się przerzuci na czerwone wino(choć on za winem w ogóle nie przepada) bo zdrowsze i antyrakowe. w ogóle odkąd nie pije tyle piwa co kiedyś (a nie pił jakoś dużó) to widzę po nim że zrzucił trochę brzuszka.a jak mu mówiłam że tak będzie to mi nie wierzył! -
StaraczkaNika wrote:A ja bym chciała mohito
z duuuużo lodu.
A wiecie, mój mąż pije tylko piwo 0,0% odkąd mam tą szyjkę za krótką. Przejął się że może być niespodziewana sytuacja i jazda do szpitala, więc stara się być w gotowości. Doceniam
ooo, mohito!!! już wiem o czym będę dzisiaj marzyća mąż kochany, łzy mi w oczach stanęły... ale niech abstynencja się nie przyda oprócz szalonej gonitwy przy donoszonej ciąży!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja dziś serwuje naleśniki z mąki orkiszowej z jogurtem wysokobiałkowym i owocami : porzeczka czarna, czerwona, malina i borówka amerykańska
lamka, KateHawke, Luna1993, JustynaG, olik321, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
olik321 wrote:Minie my mieszamy litr wody z sokiem z 1 cytryny z dwoma łyżkami miodu i miętą. Najprostsza na świecie ale pyszna.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamcia - Dominis śliczny
gratuluje! My naprawdę mało widzieliśmy na usg
np kość nosowa zmierzyl tylko u dziewczynki...
W ogóle maaluchy sie nie chciały ustawić...
Nika - Masz cudownego facetakciuki za szyjke!
Resecik - gdzie ta Twoja beta??? A co do bladziocha - przypominam, ze u mnie nie ciemnialy testy i juz mialam w głowie biochem... A widać jak sie skończyłoreset, lamka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Hej dziewczyny!
Cały dzień poza domem -wezwały mnie obowiązki społeczno-zawodowe. Zebranie trwało bagatela od 9 do 14! a potem obowiązki matkiteraz muszę nadrobić cały dzień także trzymam kciuki za wyniki bety u Reset na Dinusiach i idę nadrabiać wątek ex testerkowy od samego rana.
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsi spam
dziś zdjęcie Bajli, jutro mam nadzieję,że dostanę ładne zdjęcie Oskara
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d994e8588fc7.jpgNadzieja22, Phnappy, pilik, Bajkaaa, summer86, Siwulec, lamka, Jeżowa, Rucola, Flowwer, StaraczkaNika, KateHawke, Lunaris, Luna1993, E_w_c_i_a, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Achia, słodki ten Twój psiak
.
Nika, zaśliniłam ekran na myśl o mohito..Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRunka dołącza do psiego spamu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4b13e958912.jpgBajkaaa, Achia, Jeżowa, Nadzieja22, Rucola, Siwulec, Flowwer, StaraczkaNika, KateHawke, Lunaris, Lena21, olik321, Luna1993, E_w_c_i_a, Emiilka, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
-
Beta 1.27.
Co nie oznacza, że się mnie stąd pozbędziecie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 20:50
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.