X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola a to nie da się trochę snob trochę cebula? :-D

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przede mną jeszcze remont i wolę te pieniądze przeznaczyć na wypasione dodatki do pokoju dziewczynek ;) z resztą jeszcze muszę samochód zarejestrować i ubezpieczyc :/ plus egzamin mój i emka. Dlatego spróbujemy sami :) gorzej niż zdjęcie w lustrze nie będzie :D

Nika, Achia trzymam mocno kciuki i jestem dziś z Wami kochane :*

Rucola, Achia, StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:

Rucola , tu chodzi o pamiątkę. :) Bo jak się Lewko już pojawi to będziecie ciągle pstrykać mu fotki a Was na nich nie będzie.
    My dostaliśmy od rodziców na rocznicę prezent w postaci sesji zdjęciowej u fotografa, który robił nam fotki na naszym weselu :)
    Ostatecznie poprosiłam o sesję rodzinną, zaraz po urodzeniu Malutkiej. :)
    Gdybym dostała prezent to też bym nie pogardziła :P
    Mi chodzi o wydawanie kasy sporej, bo takie sesje są dość drogie a mi naprawdę ciężko jest dogodzić :P Emek zna moje kompleksy, jak robi zdjęcia to nie musze mu tłumaczyć wielu kwestii. Inna sprawa, nie znosze filtrów na zdjęciach... Wiadomo, czasem można wyciągnąć kolor albo coś tam delikatnie rozmazać, ale zdjęcia w trybie "piękno" gdzie twarz wyglada jak zatapetowana od razu kwalifikuje do usunięcia ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Rucola a to nie da się trochę snob trochę cebula? :-D
    Jak się głębiej zastanowię to się chyba da, nie wiem czy sama tak nie mam :P

lamka lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam koleżankę z dobrym aparatem i mnóstwem zapału - pójdziemy na jesieni potarzać się w liścuach w parku, pewnie będzie śmiesznie ;)
    Tak z obcym fotografem to nie chcę.

Rucola lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, też by mi się przydała koleżanka z dobrym aparatem i zacięciem do cykania fotek. Planujemy sesję rodzinną na roczek Alutki :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię sobie co roku z Franiem na Dzień Matki :) pierwsze 2 lata zrobił mi kolega w studio, pozostałe mamy naszym aparatem w plenerze. Mam zamiar powiesić na ścianie i co roku dowieszać kolejne.

Luna1993, Achia, Bajkaaa, Rucola, olik321, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Ja robię sobie co roku z Franiem na Dzień Matki :) pierwsze 2 lata zrobił mi kolega w studio, pozostałe mamy naszym aparatem w plenerze. Mam zamiar powiesić na ścianie i co roku dowieszać kolejne.

No właśnie też mam taki plan, żeby robić co roku :) ciążową miałam na 3 tygodnie przed porodem i teraz już rodzinną też w tym czasie - przełom września i października :)
    Chyba trzeba będzie zacząć się rozglądać za jakimś fotografem, co by z ręką w nocniku nie zostać.

A na Dzień Matki mąż nam zrobił fotki :) takie trzy pokolenia - Alutka, ja i moja mama :)

Lunaris, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ja mam chyba tak, że jeśli da się na czymś oszczędzić, to się nie waham (patrz: wózek, moja suknia ślubna kupiona używana za jakieś 5% ceny salonowej, samodzielnie robione zaproszenia), a jak wiem, że oszczędzać nie warto (patrz: kamerzysta na ślubie za miliony monet) to wychodzi ze mnie snob. :-P
    Chyba po prostu oszczędzam na rzeczach, a szaleję przy usługach. ;-)
    Nam zdjęcia będzie robił fotograf, który fotografował też nasz ślub, bo mu ufam, chociaż tani nie jest.
    I też będziemy mieć zdjęcia z Piesełem. :-)

Kochane mam pytanie, uzbierało nam się w skarbonce około 100-200zł - co można za to kupić Dominikowi? Chodzi mi coś typowo dla niego, a nie np. rożek czy wanienkę :-D

• pilik Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka może karuzele do łóżeczka? Myślałam że to zbędny gadżet, a od kilku dni znikną tak się karuzelką interesuje, że wczoraj jej nową zamówiłam. Ta co mamy jesyd nakręcana i taka prosta bardzo, a jednak nakręcanie co dwie minuty denerwuje :p
    Jak nie karuzelka to ja bym wzięła jakieś zabawki, termofor ładny czy jakieś książeczki/plansze kontrastowe. To z takich co widzę na już że miesięcznemu dziecku się takie rzeczy zaczynają podobać i przydawać.

Nam sesje znajomy zrobił i mam nadzieje że z małą też się uda chociaż kulka zdjęć razem.
    A z psem u nas słabo bo boi się małej, patrzy na mnie jak na zdrajce, jak tylko nie ma Ninki w poli widzenia to przybiega żebym go głaskała, a inaczej nie podejdzie nawet jak wołam (chyba że mam smakołyka, to przyjdzie zje i ucieknie)

lamka lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka to u mnie to trochę inaczej to wyglada :P
    Ja generalnie staram się oszczędzać i na przedmiotach i na usługachi ogólnie jestem oszczędna ( nie skąpa :P)przede wszystkim dla siebie ale jak mam coś kupić dziecku czy emkowi to sypię milionami monet na prawo i lewo :P

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika i Justyna bardzo dziękuję za Wasze wczorajsze odpowiedzi :* :* :*
    odpisałabym wczoraj, ale nawet nie wiem kiedy zasnęłam a dziś od rana znów pełno roboty w pracy, ale odliczam już dni (dyrektor dziś na szkoleniu więc nie maiłam okazji na rozmowę) do zwolnienia

Oczywiście sciskam moocno kciuki za dzisiejsze wizyty Niki i Achy i czekam na wspaniałe wieści <3

miłego dnia dla wszystkich

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do prezentu to pytanie czy mato służyć Domisiowi teraz czy za jakiś czas, bo wiadomo, ze na razie niewiele będzie kumał ale tak jak pisze Pilik karuzelka jest fajnym pomysłem a za jakiś czas przyda mu sie np super gryzak ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 12:30

lamka lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka dla mnie nr 1 to mata na podłogę dla dzieci, jak zaczynają kumać i bezwiednie wędrować to taka mata jest bezpieczna (pod spód jakiś koc) i dzieci potrafią się nią zająć przez dłuższą chwilę - a Ty w tym czasie np. obiad możesz robić

Rucola, lamka, Lunaris lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka ja właśnie zamawiam dla małej termoforek mrB- jak się nie przyda na kolki, to będzie ją grzać na spacerach zimą albo będzie się nim bawić. Mam też w planach kupno szumisia- zawsze marzyłam o nim, mam szumiptaszka, ale wolę ta większa wersję (sprzedam go chyba)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 12:36

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze Wam chciałam pokazać na mnie tę sukienkę z ali wiązaną na 100 sposobów, bo w niej właśnie planuję robić tę sesję.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1285479203f8.jpg

Rucola, Pilik dzięki za pomysły. :-) A co do wydawania na emka i dziecko to mam tak samo :-D

Siwulec, a może rozmowę z szefem zaplanuj w momencie wręczania L4? Żebyś się nie stresowała dwa razy. A co do maty, to dostaliśmy po mojej chrześnicy. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 12:37

KateHawke, olik321, Rucola, Nadzieja22, Luna1993, Siwulec, Tosia2323, Achia, Kaczorka, JustynaG, Lunaris, malka, Aga9090, Karma88, pilik, Jeżowa, Lusesita, Patrycja20, Bajkaaa, ibishka, Yoselyn82, Flowwer, Lena21, -Mamunia-, E_w_c_i_a, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co do sesji to te rozpakowane już to w Chorzowie k.Katowic jest sesja maluszkowa za darmo :
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b90a4db78fed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 12:55

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka super wyglądasz!!! Ekstra kiecka
    ja wrzucę zdjęcie swojej jak się wypierzę i ją wyprasuję ( własnie pralkę nastawiłam)

lamka lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przez przypadek wyszły dwie sesje. Jedna z koleżanką, druga profesjonalna z makijażem. Obie są piękne. To pamiątka na całe życie.

Co do prezentu Lancia zobacz sobie książeczki sensoryczne. Podobno extra rozwijają malucha.
    Ale pięknie w tej sukience <3

Pozdrawiam z nad kabanosów.. mam dziś parcie na mięso jak nigdy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 12:47

lamka lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Siwulec, a może rozmowę z szefem zaplanuj w momencie wręczania L4? Żebyś się nie stresowała dwa razy. A co do maty, to dostaliśmy po mojej chrześnicy. :-)

sesja w takiej kiecce będzie zajebista :D

skoro masz matę to ja nie mam niestety innych pomysłów, ale moze ten szumiś - nie mam zdania, jedynie słyszałam że fajna sprawa ;)

a co do mojego szefa to chyba nie będę się mocno nastawiać, będzie okazja to z nim pogadam a jak nie to trudno. Chociaż u mnie taki kłopot że jestem sama w dziale i będą musieli kogoś poszukać bo u mnie w firmie nikt się nie zna na mojej robocie... i z jednej strony nie chciałabym tak uciekać i zostawiać szefa bez osoby która pociągnie moją "działkę" (a podejrzewam że będzie im ciężko zatrudnić kogoś na moje miejsce za takie wynagrodzenie)
    a z drugiej strony wiem że nikt mi nawet nie podziękuje za to że się tu kiszę, zero wsparcia od kogokolwiek, sama muszę nad wszystkim panować więc pewnie stres + nerwy + upał spowodował wczorajszy krwotok z nosa...

relgwn15fhhth20g.png
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 1290 1291 1292 1293 1294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ