Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taka kaszka zamiast mózgu to już tak zostanie?
Nie mogę kompletnie przetworzyć tego co piszecie. Lajkuję tylko, bo nic sensownego nie jestem w stanie napisać.
Bardzo się cieszę, że u Was pozytywnie
Trzymam kciuki za wizyty. Nika i Achia, dobrze pamiętam?
Lamka super kiecka! -
U nas mata średnio interesowała Alutkę. Mam wrażenie, że leżała na niej jak za karę
Wypasiony gryzak - szkoda kasy. Kupiliśmy kilka (cena od kilku do kilkudziesięciu złotych) i najlepszy był ten najtańszy.
Najlepszą zabawką okazała się kolorowa ośmiorniczka do zaczepiania, którą można pociągnąć i wtedy gra (4 melodyjki). Rączka do ciągnięcia służy też jako gryzak.
Uratowała nam życie psychiczne niejednokrotnie i służyła od drugiego miesiąca życia do teraz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/778f54a8139e.png
Lamka - sukienka megana sesję idealna
lamka lubi tę wiadomość
-
Lamka, mam podobnie jak Ty. Są rzeczy na których wolę oszczędzać a są takie, na które wolę dołożyć i mieć coś lepszego.
A sukienka rewelacja! Ale ja nie potrafię nawet dobrze uwiązać pareo więc nie wiem czy potrafiłabym takie cudo stworzyć.
Siwulec , na tym etapie najważniejsza jesteś Ty i Maluch.
Oczywiście rozumiem Cię bo ja też chcę zawsze być w porządku wobec pracodawcy. I nie chciałabym zostawiać wszystkiego komuś na głowie.
Zawsze możesz zaproponować, że będziesz przez miesiąc "pod telefonem" i jak będę potrzebowali pomocy to postarasz się to zrobić zdalnie.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Lamka śliczna ta sukienka! i posłuży nie tylko do sesji
Ja znalazłam wczoraj torbę na kółkach na ali -chyba kupię bedzie do szpitala:
https://pl.aliexpress.com/item/-/32670921041.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.323e2e0eXTlPCX
A sukienkę na fotki kupiłam sobie w ciuchu taką za 5zł(cherokee) poczekam tylko do sierpnia na większy brzuch i sesja będzie w ogrodzie botanicznym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:10
Achia, reset, malka, Aga9090, JustynaG, Luna1993, olik321, Kaczorka, pilik, KateHawke, lamka, Rucola, Flowwer, Lusesita, Patrycja20, Bajkaaa, Nadzieja22, Yoselyn82, -Mamunia-, Anna Stesia, E_w_c_i_a, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja- tak: Nika i ja dziś wizytujemy
Ja mam dziś totalnie bezproduktywny dzień. Leżę w łóżku. Jest za gorąco jak dla mnie. Obiad będę zamawiać bo nie chce mi się gotować w ten upał. Pies z jednego kąta przenosi się w inny kąt co 5 min. Ale mam wrażenie że moje dziecko też dziś coś się więcej rusza..bo to chyba on
Zbieram siły, bo jutro trzeba będzie mieszkanie ogarnąć na przyjazd mamy...
Jedynie pranie zrobiłam :p a po lekarzu szkoła rodzenia- odc 2 -
EPICKO zje....łam szarlotkę Leny
co zrobiłam? zapomniałam dodać masło
bagatela... ciekawe czy da się uratować jak dołożę masło na koniec i jeszcze potrzymam chwilę w piekarniku czy to już po zawodach?
lamka lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Lamka to u mnie to trochę inaczej to wyglada
Ja generalnie staram się oszczędzać i na przedmiotach i na usługachi ogólnie jestem oszczędna ( nie skąpa)przede wszystkim dla siebie ale jak mam coś kupić dziecku czy emkowi to sypię milionami monet na prawo i lewo
Rucola, siostro! Ja mam tak samo. Teraz M. ma urodziny i rozważam zakup marynarki za 700 zł (przy czym on w nich chodzi tylko na jakieś wyjścia i na randki, bo do pracy jeździ na rowerze w t-shirtach;)), dla Młodej za osiągnięcia naukowe też bym coś chciała (mnie np. rodzice za egzamin radcowski dali naszyjnik i kolczyki z naturalnych pereł, więc dla niej też myślę o czymś symbolicznym, choć oczywiście nie tej rangi...), a sama kupuję sobie bluzki za 15 zł i szpilki za 50 na wyprzedażach i cieszę się jak dziecko
Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lunaris piękna sukienka też chcę taka!
Dziewczyny to chyba z nami tak to jest... mi teraz żal na kolejną sukienkę w ciąży (choć nie mam w czym chodzić) A emkowi nigdy nie żałuję czy szukam aktualnie nowych ciuchów dla Marcela
A pro po kisielu zamiast mózgu.. kompletnie zapomniałam jak się panieruje kotleta.. musialam wpisać w neta.. żalWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:05
Rucola, Lunaris, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
a tak odnośnie cebulactwa, zobaczcie co za promo
https://allegro.pl/skip-hop-torba-duo-signature-cubes-promocja-i7234564171.html#thumb/1
taka promo a ja się dalej wahamlamka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucolka mi oczywiście też się podoba skip hop, ale żeby było trudniej to ta limitowana wersja
https://www.fabrykawafelkow.pl/torby-do-wozka-/15090-skip-hop-torba-duo-special-edition-blueprint-stripe.html?gclid=Cj0KCQjwv-DaBRCcARIsAI9sba_OdZBFm_w2GW2JJwP9vAbLyrRQtA54SMqpfJaFUUBdfHv785itqFMaAgw_EALw_wcB#FWPPqW81K6wj
Lunaris zajebiście wyglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:23
pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:EPICKO zje....łam szarlotkę Leny
co zrobiłam? zapomniałam dodać masło
bagatela... ciekawe czy da się uratować jak dołożę masło na koniec i jeszcze potrzymam chwilę w piekarniku czy to już po zawodach?
) a co do Twojego pyatnia to obawiam się, ze Twój plan moze się nie udac....
Lunaris lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziewczyny torby skip hop często są w tk max. Nie wiem na ile cenowo są korzystne.
Ale mnie wkurzyły msmuski. Obie miały przyjść na obiad na 14. Moją miała opóźnienie w wizycie u lekarza i nawet nie zadzwoniła A emka przyjdzie jak on po nią przyjedzie. Więc siedzę sams z gotowym jedzeniem. Spoko ze nikt nawet nie zadzwoniłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:23
-
nick nieaktualnyTo nie jesteście same, wczoraj emek namówił mnie za zakupy ciuchowe bo w nic wie nie mieszczę. Kupiliśmy emkowi vansy, Tosi bluzę i kiecki, Zuzi bodziaki a mi... Dwie koszulki w sinsay, każda za 5 zł
bo po co mi coś lepszego do siedzenia w domu
Dziś na obiad zapowiedziałam leniwe. A tak mi się nie chce ...olik321, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:A ja się muszę pochwalić, a w zasadzie to info dla tych które czekają na zasiłek z ZUS. Założyłam sobie konto w zusie i tam można zobaczyć jakie zasiłki wypłacili i kiedy będzie następny przelew#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
olik321 wrote:Dziewczyny torby skip hop często są w tk max. Nie wiem na ile cenowo są korzystne.
Ale mnie wkurzyły msmuski. Obie miały przyjść na obiad na 14. Moją miała opóźnienie w wizycie u lekarza i nawet nie zadzwoniła A emka przyjdzie jak on po nią przyjedzie. Więc siedzę sams z gotowym jedzeniem. Spoko ze nikt nawet nie zadzwonił
Co do mamusiek to współczuję, ale moze się nie domyśliły, ze będziesz tak dobrze przygotowana?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021