X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja siedzę na Ali i szukam i szukam i jakoś nic do konca mnie nie przekonuje.... Eh, dobrze że jeszcze chwilę czasu mam :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec - no to zadanie szefa poszukać kogoś na Twoje miejsce. Zdrowie Twoje i Maleństwa jest najważniejsze.a pogoda naprawdę jest męcząca teraz. I dojazdy w te upały. Idź na L4 bez wyrzutów sumienia.

Siwulec lubi tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka kaszka zamiast mózgu to już tak zostanie? :D

Nie mogę kompletnie przetworzyć tego co piszecie. Lajkuję tylko, bo nic sensownego nie jestem w stanie napisać.

Bardzo się cieszę, że u Was pozytywnie :)

Trzymam kciuki za wizyty. Nika i Achia, dobrze pamiętam? :)

Lamka super kiecka!

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mata średnio interesowała Alutkę. Mam wrażenie, że leżała na niej jak za karę ;)
    Wypasiony gryzak - szkoda kasy. Kupiliśmy kilka (cena od kilku do kilkudziesięciu złotych) i najlepszy był ten najtańszy.

Najlepszą zabawką okazała się kolorowa ośmiorniczka do zaczepiania, którą można pociągnąć i wtedy gra (4 melodyjki). Rączka do ciągnięcia służy też jako gryzak.
    Uratowała nam życie psychiczne niejednokrotnie i służyła od drugiego miesiąca życia do teraz :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/778f54a8139e.png

Lamka - sukienka mega :) na sesję idealna <3

lamka lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, mam podobnie jak Ty. Są rzeczy na których wolę oszczędzać a są takie, na które wolę dołożyć i mieć coś lepszego. :)
    A sukienka rewelacja! Ale ja nie potrafię nawet dobrze uwiązać pareo więc nie wiem czy potrafiłabym takie cudo stworzyć.

Siwulec , na tym etapie najważniejsza jesteś Ty i Maluch.
    Oczywiście rozumiem Cię bo ja też chcę zawsze być w porządku wobec pracodawcy. I nie chciałabym zostawiać wszystkiego komuś na głowie.
    Zawsze możesz zaproponować, że będziesz przez miesiąc "pod telefonem" i jak będę potrzebowali pomocy to postarasz się to zrobić zdalnie.

Siwulec lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka śliczna ta sukienka! i posłuży nie tylko do sesji :)

Ja znalazłam wczoraj torbę na kółkach na ali -chyba kupię bedzie do szpitala:
    https://pl.aliexpress.com/item/-/32670921041.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.323e2e0eXTlPCX

A sukienkę na fotki kupiłam sobie w ciuchu taką za 5zł(cherokee) poczekam tylko do sierpnia na większy brzuch i sesja będzie w ogrodzie botanicznym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:10

Achia, reset, malka, Aga9090, JustynaG, Luna1993, olik321, Kaczorka, pilik, KateHawke, lamka, Rucola, Flowwer, Lusesita, Patrycja20, Bajkaaa, Nadzieja22, Yoselyn82, -Mamunia-, Anna Stesia, E_w_c_i_a, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja- tak: Nika i ja dziś wizytujemy :)
    Ja mam dziś totalnie bezproduktywny dzień. Leżę w łóżku. Jest za gorąco jak dla mnie. Obiad będę zamawiać bo nie chce mi się gotować w ten upał. Pies z jednego kąta przenosi się w inny kąt co 5 min. Ale mam wrażenie że moje dziecko też dziś coś się więcej rusza..bo to chyba on :)
    Zbieram siły, bo jutro trzeba będzie mieszkanie ogarnąć na przyjazd mamy...
    Jedynie pranie zrobiłam :p a po lekarzu szkoła rodzenia- odc 2 ;)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EPICKO zje....łam szarlotkę Leny :) co zrobiłam? zapomniałam dodać masło :P bagatela... ciekawe czy da się uratować jak dołożę masło na koniec i jeszcze potrzymam chwilę w piekarniku czy to już po zawodach?

lamka lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Lamka to u mnie to trochę inaczej to wyglada :P
    Ja generalnie staram się oszczędzać i na przedmiotach i na usługachi ogólnie jestem oszczędna ( nie skąpa :P)przede wszystkim dla siebie ale jak mam coś kupić dziecku czy emkowi to sypię milionami monet na prawo i lewo :P

Rucola, siostro! Ja mam tak samo. Teraz M. ma urodziny i rozważam zakup marynarki za 700 zł (przy czym on w nich chodzi tylko na jakieś wyjścia i na randki, bo do pracy jeździ na rowerze w t-shirtach;)), dla Młodej za osiągnięcia naukowe też bym coś chciała (mnie np. rodzice za egzamin radcowski dali naszyjnik i kolczyki z naturalnych pereł, więc dla niej też myślę o czymś symbolicznym, choć oczywiście nie tej rangi...), a sama kupuję sobie bluzki za 15 zł i szpilki za 50 na wyprzedażach i cieszę się jak dziecko :)

Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris piękna sukienka też chcę taka!

Dziewczyny to chyba z nami tak to jest... mi teraz żal na kolejną sukienkę w ciąży (choć nie mam w czym chodzić) A emkowi nigdy nie żałuję czy szukam aktualnie nowych ciuchów dla Marcela :)

A pro po kisielu zamiast mózgu.. kompletnie zapomniałam jak się panieruje kotleta.. musialam wpisać w neta.. żal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:05

Rucola, Lunaris, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamcia przepiękna sukienka, wyglądasz bosko <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 13:55

lamka lubi tę wiadomość

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak odnośnie cebulactwa, zobaczcie co za promo ;)
    https://allegro.pl/skip-hop-torba-duo-signature-cubes-promocja-i7234564171.html#thumb/1
    taka promo a ja się dalej waham :P

lamka lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucolka mi oczywiście też się podoba skip hop, ale żeby było trudniej to ta limitowana wersja :-D
    https://www.fabrykawafelkow.pl/torby-do-wozka-/15090-skip-hop-torba-duo-special-edition-blueprint-stripe.html?gclid=Cj0KCQjwv-DaBRCcARIsAI9sba_OdZBFm_w2GW2JJwP9vAbLyrRQtA54SMqpfJaFUUBdfHv785itqFMaAgw_EALw_wcB#FWPPqW81K6wj

Lunaris zajebiście wyglądasz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:23

pilik, Lunaris lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    EPICKO zje....łam szarlotkę Leny :) co zrobiłam? zapomniałam dodać masło :P bagatela... ciekawe czy da się uratować jak dołożę masło na koniec i jeszcze potrzymam chwilę w piekarniku czy to już po zawodach?
    W związku z tym ze obydwie jsteśmy ciężarne, to nie będe się z Ciebie śmiać, bo w pewnym sensie Cię rozumiem(choć szczerze to mistrzostwo śiata :D) a co do Twojego pyatnia to obawiam się, ze Twój plan moze się nie udac....

Lunaris lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny torby skip hop często są w tk max. Nie wiem na ile cenowo są korzystne.

Ale mnie wkurzyły msmuski. Obie miały przyjść na obiad na 14. Moją miała opóźnienie w wizycie u lekarza i nawet nie zadzwoniła A emka przyjdzie jak on po nią przyjedzie. Więc siedzę sams z gotowym jedzeniem. Spoko ze nikt nawet nie zadzwonił

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:23

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie jesteście same, wczoraj emek namówił mnie za zakupy ciuchowe bo w nic wie nie mieszczę. Kupiliśmy emkowi vansy, Tosi bluzę i kiecki, Zuzi bodziaki a mi... Dwie koszulki w sinsay, każda za 5 zł ;) bo po co mi coś lepszego do siedzenia w domu :D

Dziś na obiad zapowiedziałam leniwe. A tak mi się nie chce ...

olik321, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się muszę pochwalić, a w zasadzie to info dla tych które czekają na zasiłek z ZUS. Założyłam sobie konto w zusie i tam można zobaczyć jakie zasiłki wypłacili i kiedy będzie następny przelew :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha, Nika kciuki za wizyty :)

Achia lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    A ja się muszę pochwalić, a w zasadzie to info dla tych które czekają na zasiłek z ZUS. Założyłam sobie konto w zusie i tam można zobaczyć jakie zasiłki wypłacili i kiedy będzie następny przelew :)
    Aga i byłaś z tym ZUSie?

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Dziewczyny torby skip hop często są w tk max. Nie wiem na ile cenowo są korzystne.

Ale mnie wkurzyły msmuski. Obie miały przyjść na obiad na 14. Moją miała opóźnienie w wizycie u lekarza i nawet nie zadzwoniła A emka przyjdzie jak on po nią przyjedzie. Więc siedzę sams z gotowym jedzeniem. Spoko ze nikt nawet nie zadzwonił
    ooo dobrze wiedzieć, ale z drugiej strony tu jest promo prawie 100 zł na ten model i kolor a nie ukrywam, ze od początku był jednym z moich "wybranych" ;)
    Co do mamusiek to współczuję, ale moze się nie domyśliły, ze będziesz tak dobrze przygotowana?

Synek 💚 31.08.2018r.
‹‹ 1291 1292 1293 1294 1295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ