X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja siedzę na Ali i szukam i szukam i jakoś nic do konca mnie nie przekonuje.... Eh, dobrze że jeszcze chwilę czasu mam :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec - no to zadanie szefa poszukać kogoś na Twoje miejsce. Zdrowie Twoje i Maleństwa jest najważniejsze.a pogoda naprawdę jest męcząca teraz. I dojazdy w te upały. Idź na L4 bez wyrzutów sumienia.

Siwulec lubi tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka kaszka zamiast mózgu to już tak zostanie? :D

Nie mogę kompletnie przetworzyć tego co piszecie. Lajkuję tylko, bo nic sensownego nie jestem w stanie napisać.

Bardzo się cieszę, że u Was pozytywnie :)

Trzymam kciuki za wizyty. Nika i Achia, dobrze pamiętam? :)

Lamka super kiecka!

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mata średnio interesowała Alutkę. Mam wrażenie, że leżała na niej jak za karę ;)
    Wypasiony gryzak - szkoda kasy. Kupiliśmy kilka (cena od kilku do kilkudziesięciu złotych) i najlepszy był ten najtańszy.

Najlepszą zabawką okazała się kolorowa ośmiorniczka do zaczepiania, którą można pociągnąć i wtedy gra (4 melodyjki). Rączka do ciągnięcia służy też jako gryzak.
    Uratowała nam życie psychiczne niejednokrotnie i służyła od drugiego miesiąca życia do teraz :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/778f54a8139e.png

Lamka - sukienka mega :) na sesję idealna <3

lamka lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, mam podobnie jak Ty. Są rzeczy na których wolę oszczędzać a są takie, na które wolę dołożyć i mieć coś lepszego. :)
    A sukienka rewelacja! Ale ja nie potrafię nawet dobrze uwiązać pareo więc nie wiem czy potrafiłabym takie cudo stworzyć.

Siwulec , na tym etapie najważniejsza jesteś Ty i Maluch.
    Oczywiście rozumiem Cię bo ja też chcę zawsze być w porządku wobec pracodawcy. I nie chciałabym zostawiać wszystkiego komuś na głowie.
    Zawsze możesz zaproponować, że będziesz przez miesiąc "pod telefonem" i jak będę potrzebowali pomocy to postarasz się to zrobić zdalnie.

Siwulec lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka śliczna ta sukienka! i posłuży nie tylko do sesji :)

Ja znalazłam wczoraj torbę na kółkach na ali -chyba kupię bedzie do szpitala:
    https://pl.aliexpress.com/item/-/32670921041.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.323e2e0eXTlPCX

A sukienkę na fotki kupiłam sobie w ciuchu taką za 5zł(cherokee) poczekam tylko do sierpnia na większy brzuch i sesja będzie w ogrodzie botanicznym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:10

Achia, reset, malka, Aga9090, JustynaG, Luna1993, olik321, Kaczorka, pilik, KateHawke, lamka, Rucola, Flowwer, Lusesita, Patrycja20, Bajkaaa, Nadzieja22, Yoselyn82, -Mamunia-, Anna Stesia, E_w_c_i_a, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja- tak: Nika i ja dziś wizytujemy :)
    Ja mam dziś totalnie bezproduktywny dzień. Leżę w łóżku. Jest za gorąco jak dla mnie. Obiad będę zamawiać bo nie chce mi się gotować w ten upał. Pies z jednego kąta przenosi się w inny kąt co 5 min. Ale mam wrażenie że moje dziecko też dziś coś się więcej rusza..bo to chyba on :)
    Zbieram siły, bo jutro trzeba będzie mieszkanie ogarnąć na przyjazd mamy...
    Jedynie pranie zrobiłam :p a po lekarzu szkoła rodzenia- odc 2 ;)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EPICKO zje....łam szarlotkę Leny :) co zrobiłam? zapomniałam dodać masło :P bagatela... ciekawe czy da się uratować jak dołożę masło na koniec i jeszcze potrzymam chwilę w piekarniku czy to już po zawodach?

lamka lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Lamka to u mnie to trochę inaczej to wyglada :P
    Ja generalnie staram się oszczędzać i na przedmiotach i na usługachi ogólnie jestem oszczędna ( nie skąpa :P)przede wszystkim dla siebie ale jak mam coś kupić dziecku czy emkowi to sypię milionami monet na prawo i lewo :P

Rucola, siostro! Ja mam tak samo. Teraz M. ma urodziny i rozważam zakup marynarki za 700 zł (przy czym on w nich chodzi tylko na jakieś wyjścia i na randki, bo do pracy jeździ na rowerze w t-shirtach;)), dla Młodej za osiągnięcia naukowe też bym coś chciała (mnie np. rodzice za egzamin radcowski dali naszyjnik i kolczyki z naturalnych pereł, więc dla niej też myślę o czymś symbolicznym, choć oczywiście nie tej rangi...), a sama kupuję sobie bluzki za 15 zł i szpilki za 50 na wyprzedażach i cieszę się jak dziecko :)

Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris piękna sukienka też chcę taka!

Dziewczyny to chyba z nami tak to jest... mi teraz żal na kolejną sukienkę w ciąży (choć nie mam w czym chodzić) A emkowi nigdy nie żałuję czy szukam aktualnie nowych ciuchów dla Marcela :)

A pro po kisielu zamiast mózgu.. kompletnie zapomniałam jak się panieruje kotleta.. musialam wpisać w neta.. żal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:05

Rucola, Lunaris, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamcia przepiękna sukienka, wyglądasz bosko <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 13:55

lamka lubi tę wiadomość

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak odnośnie cebulactwa, zobaczcie co za promo ;)
    https://allegro.pl/skip-hop-torba-duo-signature-cubes-promocja-i7234564171.html#thumb/1
    taka promo a ja się dalej waham :P

lamka lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucolka mi oczywiście też się podoba skip hop, ale żeby było trudniej to ta limitowana wersja :-D
    https://www.fabrykawafelkow.pl/torby-do-wozka-/15090-skip-hop-torba-duo-special-edition-blueprint-stripe.html?gclid=Cj0KCQjwv-DaBRCcARIsAI9sba_OdZBFm_w2GW2JJwP9vAbLyrRQtA54SMqpfJaFUUBdfHv785itqFMaAgw_EALw_wcB#FWPPqW81K6wj

Lunaris zajebiście wyglądasz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:23

pilik, Lunaris lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    EPICKO zje....łam szarlotkę Leny :) co zrobiłam? zapomniałam dodać masło :P bagatela... ciekawe czy da się uratować jak dołożę masło na koniec i jeszcze potrzymam chwilę w piekarniku czy to już po zawodach?
    W związku z tym ze obydwie jsteśmy ciężarne, to nie będe się z Ciebie śmiać, bo w pewnym sensie Cię rozumiem(choć szczerze to mistrzostwo śiata :D) a co do Twojego pyatnia to obawiam się, ze Twój plan moze się nie udac....

Lunaris lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny torby skip hop często są w tk max. Nie wiem na ile cenowo są korzystne.

Ale mnie wkurzyły msmuski. Obie miały przyjść na obiad na 14. Moją miała opóźnienie w wizycie u lekarza i nawet nie zadzwoniła A emka przyjdzie jak on po nią przyjedzie. Więc siedzę sams z gotowym jedzeniem. Spoko ze nikt nawet nie zadzwonił

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:23

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie jesteście same, wczoraj emek namówił mnie za zakupy ciuchowe bo w nic wie nie mieszczę. Kupiliśmy emkowi vansy, Tosi bluzę i kiecki, Zuzi bodziaki a mi... Dwie koszulki w sinsay, każda za 5 zł ;) bo po co mi coś lepszego do siedzenia w domu :D

Dziś na obiad zapowiedziałam leniwe. A tak mi się nie chce ...

olik321, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się muszę pochwalić, a w zasadzie to info dla tych które czekają na zasiłek z ZUS. Założyłam sobie konto w zusie i tam można zobaczyć jakie zasiłki wypłacili i kiedy będzie następny przelew :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha, Nika kciuki za wizyty :)

Achia lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    A ja się muszę pochwalić, a w zasadzie to info dla tych które czekają na zasiłek z ZUS. Założyłam sobie konto w zusie i tam można zobaczyć jakie zasiłki wypłacili i kiedy będzie następny przelew :)
    Aga i byłaś z tym ZUSie?

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Dziewczyny torby skip hop często są w tk max. Nie wiem na ile cenowo są korzystne.

Ale mnie wkurzyły msmuski. Obie miały przyjść na obiad na 14. Moją miała opóźnienie w wizycie u lekarza i nawet nie zadzwoniła A emka przyjdzie jak on po nią przyjedzie. Więc siedzę sams z gotowym jedzeniem. Spoko ze nikt nawet nie zadzwonił
    ooo dobrze wiedzieć, ale z drugiej strony tu jest promo prawie 100 zł na ten model i kolor a nie ukrywam, ze od początku był jednym z moich "wybranych" ;)
    Co do mamusiek to współczuję, ale moze się nie domyśliły, ze będziesz tak dobrze przygotowana?

Synek 💚 31.08.2018r.
‹‹ 1291 1292 1293 1294 1295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ