Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna- szkoda że dziewczyna sama z siebie nie dała Ci znać... Nawet jeśli to za darmo, to i tak powinna być za to odpowiedzialna. Zwłaszcza jeśli chcę później zająć się tym dalej. Mam nadzieję że kolega się zgodzi i sesja się odbędzie
Rucola lubi tę wiadomość
-
Luna nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..
My też mamy sesję od koleżanki ( nie wiedziałam, że dostaniem voucher od rodziców)
i powiem Ci, że te zdjęcia są bardzo ładne.. takie naturalne.
Też mam w białej kiecce ( pokazywałam ją tu nie raz) i na bosaka, bez makijażu ( coś tam zrobiłam ale za słaby do zdjęć) i są idealne
trzymam kciuki oby kolega się zgodził
Tymczasem lecę na ćwiczenia i do sklepu
A popołudniu chyba muszę uderzyć po sukienkę.. bo małemu nie śpieszono a ja kompletnie nie mam w czym chodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 10:16
-
Dzień dobry wszystkim!
Mała dziś zaczęła dzień od wygibasów w brzuchu. Aż żałuję, że nie nagrałam. Mogłabym wysłać do moich rodziców - mieliby uciechę bo podobno ja miałam tak samo.
No i z gorszych wieści - pierwszy rozstęp się pojawił... w okolicy pępka.
Malka Ależ Twoje dziecko to taki aniołeczek!
Lusesita , Czytałam o tym... straszna tragedia. Takie malutkie dzieci...
Reset , jeśli w tym miesiącu się nie udało to jest szansa na sierpień, szczególnie, że też sporo brzuszków się zwolni
A ja nadal nie mogę uwierzyć, że zatrudniając pracownika (i to nie pierwszego lepszego) może być problem z wysłaniem listu i ogarnięciem spraw na poczcie?
Nie myślałam, że to tak trudna umiejętność.... Chyba zacznę sobie to w CV wpisywać
malka lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:A ja nadal nie mogę uwierzyć, że zatrudniając pracownika (i to nie pierwszego lepszego) może być problem z wysłaniem listu i ogarnięciem spraw na poczcie?
Nie myślałam, że to tak trudna umiejętność.... Chyba zacznę sobie to w CV wpisywać
I co gorsze to ludzie, którzy skończyli UJ z bardzo dobrymi ocenami i merytorycznie są naprawdę ogarnięci. No ale nie mogę gościowi po studiach, nawet nie aplikantowi, zatrudniać jeszcze sekretarki...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Cześć
Po woli wracam do żywych, Emek trochę lepiej, ale za to z moim snem kicha. Zasypiam o 3 a pobudka przed 7, już któraś nic z rzędu. Nie wiem jak mam nabrać siły na poród jak normalnie wypaść sie nie mogę
Mała na końcówce ciąży ciągle się przedkłada i "ćwiczy" odpychanie od żeber (ból okropny).
Malka, Fela śliczna, do schrupania ❤ Lamka zazdroszczę ujęcia Dominika, ja niestety takiego nie posiadam ;/
Trzymam kciuki za wizyty &&
Reset jeszcze do Ciebie słowoz całym szacunkiem do testów Bobotest,ale mnie tez raz oszukaly. Kup test innej firmy (dla mnie szczęśliwy Nord test) i powtórz. Ja ciągle trzymam kciuki za zielony finał.
malka lubi tę wiadomość
-
JUstyna ja wczoraj byłam pewna, że pojawiły mi się rozstępy. Po czasie okazało się, ze to były odgniotki od pościeli
Ale ja tez spodziewam się rozstepów, choć widze, ze łożysko na przedniej ścianie, które leży centralnie pod pępkiem bardzo chroni mi tą okolicę. Smieję się, ze synek zadbał o brzuch mamci:P bo to jest chyba najwrażliwsza okolica...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Ewela- jadę dziś na betę i skończy się analiza cieni cienia. Mnie to bobo o tyle przekonuje, że faktycznie wyłapuje mikro ślady bety i potwierdza jej obecność. A że to może być jeszcze po Ovi... cóż, liczyłam się z tym.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lunka, przykro mi z powodu sesji
Takie zachowanie ze strony fotografa jest dość nieprofesjonalne.
Nawet jeśli jest początkujący to pewne rzeczy nie przystoją.
Ja wczoraj znalazłam ogłoszenie babeczki, która chce poćwiczyć na kimś (rodzina już ma dość aparatu). Zapraszała do sesji ślubnych i rodzinnych. Odezwałam się i za tydzień mamy mieć darmową sesję brzuszkową. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Rucola, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Wy tak o tych sesjach.... aż sama mam mega ochotę. Mam piękną sukienke, w kolorze chabrowym i tak sobie myslę, zeby w okolicy żniw, o ile dotrwamy, zrobić sobie wianek z chabrów i piękne zdjęcia w polach zboża. Mamy spoko aparat, emek zrobiłby nam kilka, wzięlibyśmy statyw i zrobili sobie też rodzinne
Kurcze, zawsze śmiałam się z tych pozowanych sztucznych sesji, ale jeśli miałaby to być amatorka, to moze warto spróbować
Achia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Lunka... to chyba jakieś przeznaczenie.
Dziś na tablicy pojawiło mi się takie zaproszenie do konkursu w Bydgoszczy:
https://www.facebook.com/swiadomamama/?hc_ref=ARTnlZ5Kq1cSReoo9aeiLZaDi16UbwtuwA4SBxW1YBHg3nOCRvdh36t7lZ5ZxTKGIbs
Od razu pomyślałam o Tobie
Rucola , tu chodzi o pamiątkę.Bo jak się Lewko już pojawi to będziecie ciągle pstrykać mu fotki a Was na nich nie będzie.
My dostaliśmy od rodziców na rocznicę prezent w postaci sesji zdjęciowej u fotografa, który robił nam fotki na naszym weselu
Ostatecznie poprosiłam o sesję rodzinną, zaraz po urodzeniu Malutkiej.
Achia , Jeśli do sesji dojdzie to Ci powiem co z tego wyszło.Luna1993, Achia, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdjęcia to super pamiątka. Mój mąż kręcił nosem na fotografa i sesje ( bo zdjęcia na pewno ktoś z rodziny zrobi) a nie dość że zdjęcia mamy suuuper i to jeszcze z Bajlą
to fajnie spędziliśmy dzień w bardzo fajnym miejscu
kto z Poznania ten wie- Rogalin a w zasadzie park który go otacza. Weszliśmy trochę nielegalnie i na dodatek z psem ale wszystko się udało
Więc brzuszkową sesję też bym chciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 10:57
-
Luna to nie fair że ta babka się nie odezwała
Szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy bo sama bym Ci zrobiła te foty! 2 razy na ślubach robiłam i koleżanki zadowoloneszkoda że sama sobie nie mogę zrobić
Lamka ja sobie planuję takiego wypasa zrobić po porodzie- rodzinną sesję. Kilka ujęć ale żeby były extra! Uwielbiam takie pamiątki i nie szkoda mi na to kasy.
Moja kocica od początku wyczuwa dziecko, ciągle na brzuchu się kładzie. Podejrzewam że będzie powtórka z Frania- leżała we wszystkich jego rzeczach zanim się urodził i gdybym jej nie goniła to spała by z nim. Do tej pory zawsze siedzi z nami na dywanie i przychodzi wieczorem na czytanie bajek do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 11:03
Luna1993, Kaczorka lubią tę wiadomość