Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny:)
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla naszych Aneczek!! ❤
U mnie 9 dni do donoszonej ciąży
lamka, pilik, Aga9090, malka, Lusesita, Karma88, Kaczorka, summer86, Flowwer, Achia, Lunaris, Nadzieja22, KateHawke, reset, -Mamunia-, Siwulec, emi2016, Lena21, Emiilka, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mnie ta urojona ciąża rzuciła się na mózg i nie ogarniam, czy ktoś dziś wizytuje? Trzymamy kciuki za kogoś szczególnie, czy też dzień jak co dzień i ciepło mam myśleć po równo o każdej z Was?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyLena spróbuję dzisiaj ze stanikiem i dam Ci znać
mam właśnie taką samą rozkminę, bo chciałam iść w niej w kwietniu na wesele.
Olik tam z tego co dziewczyny pisały w opiniach rozmiar się właśnie wybiera biorąc pod uwagę bardziej wzrost. Mam M na 164cm, musiałabyś zobaczyć w komentarzach pod ofertą co pisały wysokie i szczupłe dziewczyny.
Bajka już tak bliziutko!
Flower
Dziękuję za przypomnienie o imieninach Ani, muszę zadzwonić do mamy i przyjaciółki
Wszystkim Aniom życzę samych szczęśliwych chwil!
Lunaris poka piżamę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:43
Kaczorka, Lusesita, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla każdej Ani, małej i dużej
Olik 9 km? OMG! W 38 tygodniu ciąży to by było moje marzeniepodziwiam, ja wczoraj padłam po 5
Lamka próbuj, próbuj że stanikiem, też chętnie poznam opinię
Moje dziecię na USG zawsze głową w dół, ale nie sądzę by była tak cały czas, bo czasem czuję ją jednocześnie po prawej i lewej stronie
Siwulcu kciuki za wyniki
Flo! Jeden dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:58
Lusesita, Kaczorka, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Dołączam się do najserdeczniejszych życzeń dla wszystkich naszych Ań - tych ujawnionych i nieujawnionych
Dziś przekroczyliśmy magiczną granicę 20 tygodniOd teraz już będzie z górki (mam nadzieję)
Spokojnego dnia!
Blue - powodzenia na wizycie
Flo - zbieraj siły - łaaa! Ostatni dzień ciąży!Patrycja20, Flowwer, Bocianiątko, lamka, Kaczorka, Nadzieja22, Bajkaaa, KateHawke, Lusesita, blue00, summer86, Rucola, Siwulec, malka, Lena21, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Jak życzenia to i ja życzę wszystkiego najlepszego każdej Ani jaka tu jest:)))
Blue- powodzenia:)
FLO- NOOOO to będą emocje! Kciuki będą zaciśnięte! Jejku zaraz poznasz swojego synka:))))
Ja dziś znow nie mogłam spać , nijak się ułożyć. Może to przez tą zbliżającą się pełnię??
A w ogóle pani wczoraj na szkole rodzenia mówiła że na migreny w ciąży pomagają .
2 apapy i cola. Mówiła to aporpo znieczulenia zewnętrzoponowego- bo później można dostać bólu głowy i to pomaga jej pacjentkom w takiej sytuacji. Może komuś się przyda taka informacja:)Kaczorka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dołączam się do życzeń dla wszystkich Anulek
Karma znów wizytujemy razem we wtorek!
Achia żeby głową nie bolała po zewnatrzoponowym trzeba dobę leżeć, rozmawiałam o tym z anestezjologiem. Bo mi po porodzie kazali od razu wstać i miałam tydzień wyjęty z życia, migreny przy tyn bólu to było nicWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 09:16
Lusesita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjc współczuję. Ja mam plan rodzić bez , ale zobaczymy w trakcie :p
Ahaaaaa na moje TSH lekarz nadal kazał brać 100...nic nie zmniejszył. Miałam się dopytać ale wyszła tą szyjka i mnie zbiła z tropu..byłam pewna że będę miała dawki mieszane ale no niby on tu jest lekarzem... -
nick nieaktualnyApapy + cola pewnie chodzi o połączenie nlpz z kofeiną, kofeina wzmacnia działanie paracetamolu i ibuprofenu też.
Kochane sprawdziłam, da się spokojnie założyć stanik, jednak najłatwiej żeby był bez ramiączek albo miał przepięte z tyłu na krzyż.
Blue powodzenia na wizycie!
Nika gratulacje półmetkuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 09:20
olik321, StaraczkaNika, Jeżowa, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana
Nika to już półmetek
Blue powodzenia na wizycie :*
Flo to już tak blisko do spotkania z Szymkiem, pamiętam jak zaczynałam z ovufriend, podczytywałam Was, a ty miałaś transfer :*
No i dołączam do życzeń dla wszystkich Ani
A z tym znieczuleniem to podobnie jest chyba jak z miejscowym i ogólnym, nie wolno wstawać przez kilka godzin, bo może się mocno kręcić w głowie i można wymiotowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 09:26
Kaczorka, Lusesita, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w 10 tygodniu
Wszystkiego najlepszego wszystkim Aniom
Flower, ach to już jutro
Blue powodzenia na wizycieKaczorka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Mnie na szczęście po znieczuleniu ogólnym głowa nie bolała ale miewam migreny więc taką radę chętnie sobie zapamiętam
A ja też dziś zaczynam nowy tydzień -
Proszę pidżamkę: bardzo fajna bawełenka, ma dużą kieszeń na cycki
spodnie mają regulowaną szerokość gumka+guzik. Jedynie ten rozmiar jak dla mnie to L jest przyciasnawa.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0cb612cfbd2.jpglamka, Kaczorka, Luna1993, reset, Lusesita, Nadzieja22, Jeżowa, KateHawke, -Mamunia-, Achia, JustynaG, Siwulec, Bajkaaa, Flowwer, Aga9090, Lena21, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Karma znów wizytujemy razem we wtorek!
No równo z wizytami idziemy. O której masz? Ja na 16.
Zapisałam nas do szkoły rodzenia. Zaczynamy 24 września. Położna mówiła, że dobrze, że dzwonię teraz, bo w sierpniu będzie na urlopie i będzie ciężko ogarnąć temat.
Na szczęście moje migreny się nade mną zlitowały w ciąży i nie atakowały. Tfu, tfu, tfu.
Raz czułam jak ból głowy zaczyna nachodzić wieczorem i szybko zaciemniłam pokój i poszłam do spania z nadzieją, że prześpię temat i się udało. Ale musze zapamiętać cola+ apap do wypróbowania.lamka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Postaram się wrzucić. Mam nadzieję, że pięknie się nam pokaże.
Wlazłam na allegro w łóżeczka przybory i zwariowałam. Siedziałam, siedziałam i jeszcze głupsza jestem niż byłam co kupić.Odkładam temat na później.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia