Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny:)
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla naszych Aneczek!! ❤
U mnie 9 dni do donoszonej ciąży
nick nieaktualny, pilik, nick nieaktualny, malka, Lusesita, Karma88, Kaczorka, summer86, Flowwer, nick nieaktualny, Lunaris, Nadzieja22, KateHawke, reset, nick nieaktualny, Siwulec, emi2016, Lena21, Emiilka, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mnie ta urojona ciąża rzuciła się na mózg i nie ogarniam, czy ktoś dziś wizytuje? Trzymamy kciuki za kogoś szczególnie, czy też dzień jak co dzień i ciepło mam myśleć po równo o każdej z Was?

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyLena spróbuję dzisiaj ze stanikiem i dam Ci znać
mam właśnie taką samą rozkminę, bo chciałam iść w niej w kwietniu na wesele.
Olik tam z tego co dziewczyny pisały w opiniach rozmiar się właśnie wybiera biorąc pod uwagę bardziej wzrost. Mam M na 164cm, musiałabyś zobaczyć w komentarzach pod ofertą co pisały wysokie i szczupłe dziewczyny.
Bajka już tak bliziutko!
Flower
Dziękuję za przypomnienie o imieninach Ani, muszę zadzwonić do mamy i przyjaciółki
Wszystkim Aniom życzę samych szczęśliwych chwil!
Lunaris poka piżamę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:43
Kaczorka, Lusesita, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla każdej Ani, małej i dużej

Olik 9 km? OMG! W 38 tygodniu ciąży to by było moje marzenie
podziwiam, ja wczoraj padłam po 5 
Lamka próbuj, próbuj że stanikiem, też chętnie poznam opinię
Moje dziecię na USG zawsze głową w dół, ale nie sądzę by była tak cały czas, bo czasem czuję ją jednocześnie po prawej i lewej stronie
Siwulcu kciuki za wyniki
Flo! Jeden dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:58
Lusesita, Kaczorka, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Dołączam się do najserdeczniejszych życzeń dla wszystkich naszych Ań - tych ujawnionych i nieujawnionych

Dziś przekroczyliśmy magiczną granicę 20 tygodni
Od teraz już będzie z górki (mam nadzieję)
Spokojnego dnia!
Blue - powodzenia na wizycie
Flo - zbieraj siły - łaaa! Ostatni dzień ciąży!
Patrycja20, Flowwer, Bocianiątko, nick nieaktualny, Kaczorka, Nadzieja22, Bajkaaa, KateHawke, Lusesita, nick nieaktualny, summer86, Rucola, Siwulec, malka, Lena21, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Jak życzenia to i ja życzę wszystkiego najlepszego każdej Ani jaka tu jest:)))
Blue- powodzenia:)
FLO- NOOOO to będą emocje! Kciuki będą zaciśnięte! Jejku zaraz poznasz swojego synka:))))
Ja dziś znow nie mogłam spać , nijak się ułożyć. Może to przez tą zbliżającą się pełnię??
A w ogóle pani wczoraj na szkole rodzenia mówiła że na migreny w ciąży pomagają .
2 apapy i cola. Mówiła to aporpo znieczulenia zewnętrzoponowego- bo później można dostać bólu głowy i to pomaga jej pacjentkom w takiej sytuacji. Może komuś się przyda taka informacja:)
Kaczorka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Dołączam się do życzeń dla wszystkich Anulek
Karma znów wizytujemy razem we wtorek!
Achia żeby głową nie bolała po zewnatrzoponowym trzeba dobę leżeć, rozmawiałam o tym z anestezjologiem. Bo mi po porodzie kazali od razu wstać i miałam tydzień wyjęty z życia, migreny przy tyn bólu to było nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 09:16
Lusesita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjc współczuję. Ja mam plan rodzić bez , ale zobaczymy w trakcie :p
Ahaaaaa na moje TSH lekarz nadal kazał brać 100...nic nie zmniejszył. Miałam się dopytać ale wyszła tą szyjka i mnie zbiła z tropu..byłam pewna że będę miała dawki mieszane ale no niby on tu jest lekarzem... -
nick nieaktualnyApapy + cola pewnie chodzi o połączenie nlpz z kofeiną, kofeina wzmacnia działanie paracetamolu i ibuprofenu też.
Kochane sprawdziłam, da się spokojnie założyć stanik, jednak najłatwiej żeby był bez ramiączek albo miał przepięte z tyłu na krzyż.
Blue powodzenia na wizycie!
Nika gratulacje półmetku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 09:20
olik321, StaraczkaNika, Jeżowa, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana

Nika to już półmetek
Blue powodzenia na wizycie :*
Flo to już tak blisko do spotkania z Szymkiem, pamiętam jak zaczynałam z ovufriend, podczytywałam Was, a ty miałaś transfer :*
No i dołączam do życzeń dla wszystkich Ani
A z tym znieczuleniem to podobnie jest chyba jak z miejscowym i ogólnym, nie wolno wstawać przez kilka godzin, bo może się mocno kręcić w głowie i można wymiotowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 09:26
Kaczorka, Lusesita, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w 10 tygodniu

Wszystkiego najlepszego wszystkim Aniom
Flower, ach to już jutro
Blue powodzenia na wizycie
Kaczorka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie przy 3 cesarkach, w tym 1 ogólne, 2 miejscowe nie bolało, ale teraz po operacji to dość mocno mnie bolała, a wiem też od pielęgniarek, że jest tam nowy anestezjolog i lubi dać większą dawkę znieczulenia i bardzo dużo dziewczyn tam wymiotowało po tymAchia wrote:Mnie na szczęście po znieczuleniu ogólnym głowa nie bolała ale miewam migreny więc taką radę chętnie sobie zapamiętam

A ja też dziś zaczynam nowy tydzień
-
Proszę pidżamkę: bardzo fajna bawełenka, ma dużą kieszeń na cycki
spodnie mają regulowaną szerokość gumka+guzik. Jedynie ten rozmiar jak dla mnie to L jest przyciasnawa.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0cb612cfbd2.jpg
nick nieaktualny, Kaczorka, nick nieaktualny, reset, Lusesita, Nadzieja22, Jeżowa, KateHawke, nick nieaktualny, nick nieaktualny, JustynaG, Siwulec, Bajkaaa, Flowwer, nick nieaktualny, Lena21, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Karma znów wizytujemy razem we wtorek!

No równo z wizytami idziemy. O której masz? Ja na 16.
Zapisałam nas do szkoły rodzenia. Zaczynamy 24 września. Położna mówiła, że dobrze, że dzwonię teraz, bo w sierpniu będzie na urlopie i będzie ciężko ogarnąć temat.
Na szczęście moje migreny się nade mną zlitowały w ciąży i nie atakowały. Tfu, tfu, tfu.
Raz czułam jak ból głowy zaczyna nachodzić wieczorem i szybko zaciemniłam pokój i poszłam do spania z nadzieją, że prześpię temat i się udało. Ale musze zapamiętać cola+ apap do wypróbowania.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Postaram się wrzucić. Mam nadzieję, że pięknie się nam pokaże.

Wlazłam na allegro w łóżeczka przybory i zwariowałam. Siedziałam, siedziałam i jeszcze głupsza jestem niż byłam co kupić.
Odkładam temat na później.
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia