Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
-Mamunia- wrote:Czyli dzisiaj sporo wizyt! Trzymam kciuki!
Jak dobrze zrozumiałam to dziewczyny piszą o wtorkuLuna1993, Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
My się już zbieramy powoli nad jezioro, co prawda pogoda taka sobie- pochmurno ale mamy zaproszenie na działkę znajomych to chociaż trochę na powietrzu Franek pobiega zamiast kisić się w przedszkolu.
O 19 idę dziś na 1 spotkanie w szkole rodzeniabędę nadrabiać w środku nocy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 10:04
Luna1993, Achia, Karma88, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja siedzę bezpośrednio przed wiatrakiem i wciąż umieram z gorąca
a moja kochana dwuletnia bratanica siedzi pod drzwiami wejściowymi, płacze i woła tatę... Nic nie da się zrobić, próbowałam wszystkiego. A Agatka szaleje w brzuchu, chyba słyszy swoją smutną kuzynkę
-
nick nieaktualnyW Gdańsku do przyszłego weekendu mają być te upały... Muszę jechać po ten cyrkulator powietrza, nie pamiętam kto mi radził żeby to lepiej kupić niż wiatrak? CHyba w szkole rodzenia jest właśnie cyrkulator a nie wiatrak i w całym pomieszczeniu było przyjemnie a nie tylko na wprost. Tylko nie wiem czym się kierować...
Najgorzej że w tą najgorszą pogodę moja mama przejeżdża- nie mam pojęcia co będziemy robić..
Jeżowa- współczuję.moze zaraz przejdzie bratanicy? Najgorzej jak dziecko płacze i nie można mu pomóc. -
Achia, mi też się marzy deszczyk na oczyszczenie powietrza, ale jak tak patrzę za okno to bezchmurne niebo mówi "zapomnij!". Coś mi się wydaje, że czeka nas fala upałów. Ale wiesz "od swiętej Anki zimne wieczory i ranki", więc chociaż wtedy się odetchnie od gorąca.
W sobotę rusza jarmark dominikański - szķoda mi że sobie nie połażę po starociach -
nick nieaktualnyNika- mnie jakoś nigdy nie ciągnęło na ten jarmark- ale to pewnie dlatego że nie lubię tłumów, a wolę sobie nie wyobrażac jak będzie wyglądać Starówka od soboty :p
Niestety co do upałów masz rację- mają byćno nie lubię lata. Wiosna i jesień to jak najbardziej. Latem się męczę niemiłosiernie. Podziwiam osoby które w upały czują się rewelacyjnie.
-
nick nieaktualny
-
Achia, wczoraj wybraliśmy się z eMkiem na plażę. Było idealnie. Szum fal. Piękny zachód słońca. I było czym oddychać.
Polecam!
Dziewczyny, które potrafią szyć... trafiłam na taki sklepik z przecudnymi materiałami. Aż żałuję, że nie mam smykałki. https://www.minkyitkaninki.pl/ -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Zazdroszczę :p
Zapraszam
Jutro mam mniej fajny dzień. Jadę z mała do neurologa na kontrolę. A neurologa mamy w Gdyni... ech...
Ale fajne będzie to, że córka starsza wraca z obozu jutro
A odnośnie jarmarku. Staram się wyprzeć ze świadomości że będzie. Znów sie zaczną dzikie tłumy, korki i brak i tak już mocno okrojonych miejsc parkingowych. -
Spontanicznie "zaatakowałam" szefa
powiedziałam o ciąży. Od razu mi lepiej, tym bardziej że szczerze się ucieszył i gratulował, zwierzył się, że sam ma 3 dzieci i aktualnie 3 miesięcznego wnuka i że dzieci to skarb i on się zawsze cieszy jak się dzieci rodzą.
Powiedział że będą musieli zrobić nabór żeby miał kto mnie zastąpić
ale się cieszę że tak gładko poszło
Lusesita, Kaczorka, Jeżowa, Achia, StaraczkaNika, Karma88, JustynaG, Luna1993, lamka, KateHawke, Patrycja20, Nadzieja22, olik321, Aga9090, blue00, Bajkaaa, Lena21, Emiilka, by7mistake, mi88, malka, Tosia2323, Sanka, Phnappy, pilik, Rucola, Lunaris, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:Spontanicznie "zaatakowałam" szefa
powiedziałam o ciąży. Od razu mi lepiej, tym bardziej że szczerze się ucieszył i gratulował, zwierzył się, że sam ma 3 dzieci i aktualnie 3 miesięcznego wnuka i że dzieci to skarb i on się zawsze cieszy jak się dzieci rodzą.
Powiedział że będą musieli zrobić nabór żeby miał kto mnie zastąpić
ale się cieszę że tak gładko poszło
Kciuki za dzisiejszą wizytę!Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec, no widzisz, a tak się bałaś!!! Fajnie, że taka reakcja, od razu kamień z serca spada
dobrze, że szef taki rodzinny
to za chwilkę uciekasz na L4?
Luna - bratanica padła z płaczu i poszła spać... Brat nie będzie zachwycony, ale co poradzęa w te upały to naprawdę aż niebezpiecznie wychodzić, chwila i zemdlejesz, upadniesz i tylko większa tragedia z tego będzie. Dasz radę z Tosią w domu
My może skoczymy nad jezioro jak mąż skończy pracę, chyba, że do tego czasu będzie już burza, na którą baaaardzo czekam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 11:54
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze przyszły tydzień i emek ma dwa tygodnie urlopu to będzie nam trochę weselej w domu. Póki co obie siedzimy pod wiatrakiem
Siwulec ale super, że tak ładnie zareagował, aż się wierzyć nie chce, że są pracodawcy co potrafią się cieszyć z takich wiadomościkamień z serca kochana !
Siwulec lubi tę wiadomość