Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Jeżowa - a to na receptę czy nie? Muszę zacząć coś brać, bo skoro @ ani widu, ani słychu, to sama sobie tej flory nie wytworzę..
Nie, nie, bez recepty
Lamka nie chciałabym Ci jej rozciągnąć moim bebzolem i dupencjąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 23:14
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Lena, Frani cudny. Super Ci wyszły te fotki.
Summer, pocieszyła mnie trochę tym, że nie tylko u mnie tak to wygląda. Tylko, że Fela nie wytrzymuje 10min w łóżeczku. Zwykle coś koło 7wyjątkiem jest noc. Wtedy jej łóżeczko nie przeszkadza.
A na zakupy jak na razie wysyłam emka, sama była tylko dwa razy w sklepie, jak Fela zasnęła i została z tatą.
Nika cieszę się, że po wizycie pozytywne wiadomości. Dobrze, że nie musisz leżeć tak całkiem plackiem. Trzymajcie się z Renatką!
Achia, odpoczywaj ile się da i szyjka na pewno będzie ok.
Luna u mnie Fela głową w dół była dopiero na wizycie w 35tc. W 31tc byla jeszcze nie odwrócona.
My dzisiaj byliśmy pierwszy raz z Felą u znajomych. Była super grzeczna i wyjście się udało więc chyba będziemy częściej wychodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 23:41
summer86, StaraczkaNika, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris nic się nie przejmuj moja siostra kiedyś kupiła nowy telefon i zdjęcia z pierwszego dnia ferii miała wszystkie „jakby niebieskie”, szukała w ustawieniach jak to zmienić a się okazało, że nie zdjęcia folii ochronnej z aparatu
Flo to prawie JUŻ
Lameczko czy w tej sukience trzeba być bez stanika ?
Lina Franio zmienił pozycje dopiero ok 32 tygodnia jak dobrze pamietam, wcześniej był w poprzek
Kaczorka współczuję, mam nadzieję że szybko pomogą tabletki
Mamy karmiące brałyście jakieś witaminy po poprodzie? Mi się kończy właśnie pragną i zastanawiam się co wybrać. Wiem, że to głównie hormony, ale od kilku dni włosy lecą tak bardzo, że płakać się chce
Flowwer, Lunaris, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Luna, u nas obrót główką w dół był jakoś między 28 a 30 tyg.
Lena, ja nadal biorę Prenatal Duo, jest na nim napisane że można brać do końca karmienia piersią.Rucola lubi tę wiadomość
-
Moja się obróciła w 28, a tu nagle w 31 znowu głowa do góry, a na wizycie w 34 już głowa w dół i tak zostało na szczęście.
Lamka super sukienka!
Achia cudowne uczucie co?
Malka to tak jak u nas. W nocy śpi ładnie w łóżeczku, w dzień nie da się odłożyć. Jedyna opcja, czasami się udaje, karmie ją na leżąco i jak uda mi się odsunąć a już leży to czasami tak zostanie spać.
W ogóle zaczyna mi zasypiać koło 18-19 na noc zauważyłam, a że wcześniej afera, to postanowiliśmy, że kąpiel będzie o 17, wczoraj zdało egzamin, kąpiel i ubranie, przed 18 w łóżku z nią byłam i uspokajałam wieczorne nerwy, przed 19 spała i tak do teraz. Trzecia przerwa na jedzenie trwa.
Lena ja biorę mama activ premium z doppelherz. Wlosy też mi się straaasznie sypią, muszę zacząć brać skrzyp i wiesiołka. Do tego warto wcierać olej rycynowy. A witaminy trzeba brać, najważniejsze kwasy dha dla naszych dzieciaczków jak się karmi kp -
Summer, sto lat dla Anulki w dniu imienin!:*
Kaczorka, na ręce "dużej" Ani też wszystkiego najlepszego- zero problemów z endometrium i samych szczęśliwych chwil :*
Ania1003- również imieninowe życzenia danych wspaniałości :*
Wszystkim innym Anion też wszystkiego, co najlepsze :*summer86, Kaczorka, Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kaczorka może warto wyleczyć antybiotykiem z antykami jak i u mnie. Moja gin jest ekspertem od leczenia stanów zapalnych endometrium. Jak może pamiętasz jeśli ta kuracja by nie pomogła to przez 6 mies trwał by kolejny etap leczenia.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jutro,jutro....jutro ...!!!!
Powinnam mieć większy instynkt samozachowawczy bo to operacja, ból ale co tam będę tulić synka.
Anią wszystkim życzę jak najwięcej promiennych dni.
Lena21, pilik, blue00, Kaczorka, Jeżowa, Aga9090, -Mamunia-, Karma88, Phnappy, Lunaris, Anna Stesia, Bajkaaa, Lusesita, lamka, JuicyB, Patrycja20, Achia, Nadzieja22, KateHawke, JustynaG, Rucola, Sanka, emi2016, MamaFabianka, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzień dobry,
Flo już jutro!
Lena zdjęcia super! Wyglądają jak od fotografa
Nika i Aicha gratuluję wizyt I pięknych maleństw
Ja wczoraj przeszłam 9km a przed spaniem pomalowałam paznokcie u stóp i rąk ( łatwiej mi szło niż z 3 tyg temu).
A teraz leze i myślę co na śniadanie. .
O 12.30 mamy ktg z wizytą to zobaczymy co w trawie piszczy.
Lamka A czy ta kiecka nada się na wysokie dziewczyny? Ile masz wzrostu i jaki rozmiar brałaś przy nim? No i powiele pytanie Leny co ze stanikien? Obawiam się że po kp nie będę miała co tam włożyć :p -
Reset, Flowwer dziękuję w imieniu Ani
Również wszystkim Aniom na forum życzę wszystkiego najlepszego.Flowwer, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
po śniadaniu, trzeba się za pracę wziąć, ale obolała jakaś od środka jestem.
Byle do wtorku i znowu naszą Emilkę zobaczymy!Gin będzie powoli wycofywać mi duphaston i encorton.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:09
lamka, pilik, Flowwer, Bocianiątko, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Flo kciuki mocno trzymamy
co do ułożenia to moje leżą teraz w poprzek na lyzeczke i głowy sa pod lewym cyckiem
nie wiem czy te moje klocki się przekrecajamam wrażenie, ze sa mega scisnisniete!
Ustaliłam w pracy ze jestem do końca przyszłego tygodniai sruu na zwolnienie
Kaczorka, Lunaris, Bajkaaa, lamka, pilik, Jeżowa, Bocianiątko, Nadzieja22, KateHawke, Rucola, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
dzień dobry
wszystkim Aniom, Aneczkom, Andziom, Annom i Anulkom wszystkiego co najlepsze !!!
ja jestem po oddaniu krwi i moczu, mam nadzieję że wyniki będą ok choć najbardziej obawiam się TSH
miłego dnia dla wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:29
Kaczorka, Lusesita, Bajkaaa, lamka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
wszystkim Aniom życzę spełnienia marzeń!
Bajka gdzie jesteś? Czekam na poranny raporcik
Przyszła do mnie pidzama do karmienia z Ali. Szok że tak szybko, w tydzień! Bardzo fajna choć rozmiar L to jakieś 38-40 na razie pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:22
Lusesita, Kaczorka, Siwulec, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość