Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nika i Achia cudowne zdjecia
cały czas nie mogę wyjść z podziwu techniki w dzisiejszych czasach. Szyjkę masz ok ale lepszy reżim domowy niż szpitalny.
Ewelina jeszcze nie urodziła ?
Gratuluję wczorajszych wizyt, miło się czyta jak pozytywne fuidy
Ania figurę masz wow !!! Ja czuję że jakiś czas będę schodzić ale szczerze ? Kicham na to, Lewandowską nie jestem.
Aga9090, StaraczkaNika, Bajkaaa, Lunaris, Karma88, Jeżowa, lamka, KateHawke, Anna Stesia, Emiilka, Achia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Luna do 36 tc ma czas na ułożenie głowkowe.
Daj linka do tej sukienki wiazanej na milion sposobów.
Dziś oficialnie mam ciążę donoszonąsummer86, Achia, Luna1993, -Mamunia-, nowa na dzielni, Aga9090, Bajkaaa, Siwulec, Phnappy, Lunaris, Karma88, JuicyB, Jeżowa, Rucola, pilik, KateHawke, Anna Stesia, Nadzieja22, Angelika83, Kaczorka, E_w_c_i_a, Emiilka, blue00, Sanka, emi2016 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Flower jeszcze tylko jutro!
Amal się dawno nie odzywała...
Amal pisała coś o ukrywaniu się w jamiemam nadzieję, że niedługo do nas wyjdzie
Pytałyście jak przygotować psa na dziecko, ja miałam dużo planów ale nie zdążyłam ich zrealizować przez sytuacje i wiecie co? Póki co moja sunia praktycznie nie zawraca uwagi na niego, czasem go powącha z bezpiecznej odległości. Jedynie cały czas się staramy, żeby była dopieszczona i nie czuła się jakoś odtrącona i jest ok
Ja dziś postanowiłam się wziąć w garść - jutro oststnia wizyta u mojego doktorka, jakoś mi tak dziwnie, jakby to było zakończenie okresu ciąży itd. W sobotę Franulo kończy 6 tygodni, teoretycznie kończy się okres połogu wiec dziś w ramach ogarnięcia się pomalowałam paznokcie w stopach i zafarbowałam włosy - czuje się od razu jakoś tak lepiej ze sobą
Luna1993, summer86, Aga9090, Bajkaaa, StaraczkaNika, Karma88, Rucola, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:A ja mam takie pytanie, kiedy Wasze maluchy odwróciły się główka do dołu? Mam obawy co do mojej Zuzy, bo od 18 tygodnia nie zmienia pozycji nawet na sekundę, kopy ciągle w to samo miejsce
Większość dzìeci czeka z zajęciem pozycji dużo dłużej -
nick nieaktualnyAicha, zwolnij troszkę i będzie wszystko ok, a młody super
Nika no to już nie ma wątpliwości co do tego czy będzie dziewczynka
Lena zdjęcia cudne
A ja już nie mam takiego reżimu z leżeniem ale co z tego jak mi się nic nie chce... Bylam w sklepie (nawet auto umyłam na myjni) i nic tylko umieram z gorąca..Achia lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Nika i Achia cudowne zdjecia
cały czas nie mogę wyjść z podziwu techniki w dzisiejszych czasach. Szyjkę masz ok ale lepszy reżim domowy niż szpitalny.
Ewelina jeszcze nie urodziła ?
Gratuluję wczorajszych wizyt, miło się czyta jak pozytywne fuidy
Ania figurę masz wow !!! Ja czuję że jakiś czas będę schodzić ale szczerze ? Kicham na to, Lewandowską nie jestem.
Ewela pisała wczoraj że musi się dalej opiekować powypadkowym emkiem - pewnie przez to nie ma czasu zaglądnąć na forum. Porodu nam póki co nie zgłosiłaWygląda na to że będziesz pierwsza.
Ja obstawiam u Eweli sobotę - na tym forum soboty sprzyjają porodom -
Achia wrote:Nika- leżymy
jak do Ciebie wpadnę to położę się obok do łóżka
Phnappy - ładna ale sęk w tym że się skróciła
A pewnie że zrobimy sobie party w stylu starozytnych Rzymianek - przydałyby się szezlągi, tudzież inne otomany, ale od biedy i kanapa wystarczy
Ooo, jeszcze by się przydał półnagi niewolnik do wachlowania stusimi piórami!
Rozmarzyłam się!Flowwer, Aga9090, Bajkaaa, Siwulec, Lusesita, Jeżowa, Achia, Lena21, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Ta sukienka to Lamki
Dobrze że ciąża się kończy....
Serio może za kilka tyg wróci moja sprawność umysłowa.
Sammer na razie cisza
Lena ja zamierzam zamówić kosmetyczkę i fryzjerkę do domu ;P bo wyglądam strasznie.... a nic nie poteguje depresji w połogu jak widok siebie jako zombi w lustrze.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Aga9090 wrote:Aicha, zwolnij troszkę i będzie wszystko ok, a młody super
Nika no to już nie ma wątpliwości co do tego czy będzie dziewczynka
Młoda pokazała hamburgera - tak to wyglądało:
( poślad
€ dziewczyńskie kawałki
( drugi poślad
Także nie było wątpliwości
Możemy się pławić w pastelach i falbankach
Aga9090, Flowwer, Bajkaaa, Phnappy, Lusesita, Lunaris, -Mamunia-, Jeżowa, lamka, Rucola, Achia, KateHawke, Anna Stesia, Nadzieja22, E_w_c_i_a, Emiilka, JustynaG, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Nika położne mówią że od jutra zacznie się wysyp porodow do końca weekendu bo bedzie pełnia.
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Młoda pokazała hamburgera - tak to wyglądało:
( poślad
€ dziewczyńskie kawałki
( drugi poślad
Także nie było wątpliwości
Możemy się pławić w pastelach i falbankachja muszę czekać do polówkowych, bo u tego na nfz słaby sprzęt jest
-
Flowwer wrote:Nika położne mówią że od jutra zacznie się wysyp porodow do końca weekendu bo bedzie pełnia.
Nie zapomnij kazać mężowi zrobić fot księżyca w nic narodzin Szymka - będzie cudna pamiątka
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:No to super
ja muszę czekać do polówkowych, bo u tego na nfz słaby sprzęt jest
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:U mnie to były właśnie połówkowe. Wcześniej młoda krzyżowała nóżki albo wpijała się dupką w mój kręgosłup i nie było tak dobrze widać. A dzisiaj wywijała nogami ale udało się przelotnie uchwycić to i owo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 19:54
-
Wierzcie lub nie, ale rycząc od godziny weszłam przeczytać relację z wizyt Niki i Achii i nie tylko przestałam choć chwilowo płakać, ale i się uśmiechnęłam! Dziewczyny, super!
Ten wątek to najbardziej optymistyczne miejsce w całym internecie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 20:30
-Mamunia-, StaraczkaNika, Achia, Lusesita lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Achia Oskarek piekny, Nika Renatka tak samo. Odpoczywajcie i niech szyjki juz sobie jaj nie robia i sie nie skracaja.. Wystarczy nam nerwow juz.
Reset widzialam na dinusiach kibicowanie. Caly czas jestem z Toba myslami.
reset, Achia, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia