Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nika i Achia cudowne zdjecia
cały czas nie mogę wyjść z podziwu techniki w dzisiejszych czasach. Szyjkę masz ok ale lepszy reżim domowy niż szpitalny.
Ewelina jeszcze nie urodziła ?
Gratuluję wczorajszych wizyt, miło się czyta jak pozytywne fuidy
Ania figurę masz wow !!! Ja czuję że jakiś czas będę schodzić ale szczerze ? Kicham na to, Lewandowską nie jestem.
nick nieaktualny, StaraczkaNika, Bajkaaa, Lunaris, Karma88, Jeżowa, nick nieaktualny, KateHawke, Anna Stesia, Emiilka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Luna do 36 tc ma czas na ułożenie głowkowe.
Daj linka do tej sukienki wiazanej na milion sposobów.
Dziś oficialnie mam ciążę donoszoną
summer86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nowa na dzielni, nick nieaktualny, Bajkaaa, Siwulec, Phnappy, Lunaris, Karma88, JuicyB, Jeżowa, Rucola, pilik, KateHawke, Anna Stesia, Nadzieja22, Angelika83, Kaczorka, E_w_c_i_a, Emiilka, nick nieaktualny, Sanka, emi2016 lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Flower jeszcze tylko jutro!

Amal się dawno nie odzywała...
Amal pisała coś o ukrywaniu się w jamie
mam nadzieję, że niedługo do nas wyjdzie
Pytałyście jak przygotować psa na dziecko, ja miałam dużo planów ale nie zdążyłam ich zrealizować przez sytuacje i wiecie co? Póki co moja sunia praktycznie nie zawraca uwagi na niego, czasem go powącha z bezpiecznej odległości. Jedynie cały czas się staramy, żeby była dopieszczona i nie czuła się jakoś odtrącona i jest ok
Ja dziś postanowiłam się wziąć w garść - jutro oststnia wizyta u mojego doktorka, jakoś mi tak dziwnie, jakby to było zakończenie okresu ciąży itd. W sobotę Franulo kończy 6 tygodni, teoretycznie kończy się okres połogu wiec dziś w ramach ogarnięcia się pomalowałam paznokcie w stopach i zafarbowałam włosy - czuje się od razu jakoś tak lepiej ze sobą
nick nieaktualny, summer86, nick nieaktualny, Bajkaaa, StaraczkaNika, Karma88, Rucola, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Moja już 17.06 czyli w 15 tc była głową w dół i cały czas tak sobie siedzi. Może jej tak wygodnieLuna1993 wrote:A ja mam takie pytanie, kiedy Wasze maluchy odwróciły się główka do dołu? Mam obawy co do mojej Zuzy, bo od 18 tygodnia nie zmienia pozycji nawet na sekundę, kopy ciągle w to samo miejsce

Większość dzìeci czeka z zajęciem pozycji dużo dłużej -
nick nieaktualnyAicha, zwolnij troszkę i będzie wszystko ok, a młody super

Nika no to już nie ma wątpliwości co do tego czy będzie dziewczynka
Lena zdjęcia cudne
A ja już nie mam takiego reżimu z leżeniem ale co z tego jak mi się nic nie chce... Bylam w sklepie (nawet auto umyłam na myjni) i nic tylko umieram z gorąca..
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
DziękiFlowwer wrote:Nika i Achia cudowne zdjecia
cały czas nie mogę wyjść z podziwu techniki w dzisiejszych czasach. Szyjkę masz ok ale lepszy reżim domowy niż szpitalny.
Ewelina jeszcze nie urodziła ?
Gratuluję wczorajszych wizyt, miło się czyta jak pozytywne fuidy
Ania figurę masz wow !!! Ja czuję że jakiś czas będę schodzić ale szczerze ? Kicham na to, Lewandowską nie jestem.
Ewela pisała wczoraj że musi się dalej opiekować powypadkowym emkiem - pewnie przez to nie ma czasu zaglądnąć na forum. Porodu nam póki co nie zgłosiła
Wygląda na to że będziesz pierwsza.
Ja obstawiam u Eweli sobotę - na tym forum soboty sprzyjają porodom
-
Achia wrote:Nika- leżymy
jak do Ciebie wpadnę to położę się obok do łóżka 
Phnappy - ładna ale sęk w tym że się skróciła
A pewnie że zrobimy sobie party w stylu starozytnych Rzymianek - przydałyby się szezlągi, tudzież inne otomany, ale od biedy i kanapa wystarczy
Ooo, jeszcze by się przydał półnagi niewolnik do wachlowania stusimi piórami!
Rozmarzyłam się!
Flowwer, nick nieaktualny, Bajkaaa, Siwulec, Lusesita, Jeżowa, nick nieaktualny, Lena21, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Ta sukienka to Lamki

Dobrze że ciąża się kończy....
Serio może za kilka tyg wróci moja sprawność umysłowa.
Sammer na razie cisza
Lena ja zamierzam zamówić kosmetyczkę i fryzjerkę do domu ;P bo wyglądam strasznie.... a nic nie poteguje depresji w połogu jak widok siebie jako zombi w lustrze.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Aga9090 wrote:Aicha, zwolnij troszkę i będzie wszystko ok, a młody super

Nika no to już nie ma wątpliwości co do tego czy będzie dziewczynka
Młoda pokazała hamburgera - tak to wyglądało:
( poślad
€ dziewczyńskie kawałki
( drugi poślad
Także nie było wątpliwości
Możemy się pławić w pastelach i falbankach
nick nieaktualny, Flowwer, Bajkaaa, Phnappy, Lusesita, Lunaris, nick nieaktualny, Jeżowa, nick nieaktualny, Rucola, nick nieaktualny, KateHawke, Anna Stesia, Nadzieja22, E_w_c_i_a, Emiilka, JustynaG, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Nika położne mówią że od jutra zacznie się wysyp porodow do końca weekendu bo bedzie pełnia.
StaraczkaNika lubi tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyNo to superStaraczkaNika wrote:Młoda pokazała hamburgera - tak to wyglądało:
( poślad
€ dziewczyńskie kawałki
( drugi poślad
Także nie było wątpliwości
Możemy się pławić w pastelach i falbankach
ja muszę czekać do polówkowych, bo u tego na nfz słaby sprzęt jest
-
I zaćmienie! Bardzo szczególny czas na poródFlowwer wrote:Nika położne mówią że od jutra zacznie się wysyp porodow do końca weekendu bo bedzie pełnia.
Nie zapomnij kazać mężowi zrobić fot księżyca w nic narodzin Szymka - będzie cudna pamiątka
Flowwer lubi tę wiadomość
-
U mnie to były właśnie połówkowe. Wcześniej młoda krzyżowała nóżki albo wpijała się dupką w mój kręgosłup i nie było tak dobrze widać. A dzisiaj wywijała nogami ale udało się przelotnie uchwycić to i owoAga9090 wrote:No to super
ja muszę czekać do polówkowych, bo u tego na nfz słaby sprzęt jest
-
nick nieaktualnyJa mam 16.08 połówkowe to będzie 20+5.. To se poczekamStaraczkaNika wrote:U mnie to były właśnie połówkowe. Wcześniej młoda krzyżowała nóżki albo wpijała się dupką w mój kręgosłup i nie było tak dobrze widać. A dzisiaj wywijała nogami ale udało się przelotnie uchwycić to i owo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 19:54
-
Wierzcie lub nie, ale rycząc od godziny weszłam przeczytać relację z wizyt Niki i Achii i nie tylko przestałam choć chwilowo płakać, ale i się uśmiechnęłam! Dziewczyny, super!
Ten wątek to najbardziej optymistyczne miejsce w całym internecie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 20:30
nick nieaktualny, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Lusesita lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Achia Oskarek piekny, Nika Renatka tak samo. Odpoczywajcie i niech szyjki juz sobie jaj nie robia i sie nie skracaja.. Wystarczy nam nerwow juz.
Reset widzialam na dinusiach kibicowanie. Caly czas jestem z Toba myslami.
reset, nick nieaktualny, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia