X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika- leżymy :) jak do Ciebie wpadnę to położę się obok do łóżka :D
    Phnappy - ładna ale sęk w tym że się skróciła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 19:11

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika i Achia cudowne zdjecia <3 cały czas nie mogę wyjść z podziwu techniki w dzisiejszych czasach. Szyjkę masz ok ale lepszy reżim domowy niż szpitalny.

Ewelina jeszcze nie urodziła ?

Gratuluję wczorajszych wizyt, miło się czyta jak pozytywne fuidy <3

Ania figurę masz wow !!! Ja czuję że jakiś czas będę schodzić ale szczerze ? Kicham na to, Lewandowską nie jestem.

nick nieaktualny, StaraczkaNika, Bajkaaa, Lunaris, Karma88, Jeżowa, nick nieaktualny, KateHawke, Anna Stesia, Emiilka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower jeszcze tylko jutro! <3

Amal się dawno nie odzywała...

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna do 36 tc ma czas na ułożenie głowkowe.
    Daj linka do tej sukienki wiazanej na milion sposobów.

Dziś oficialnie mam ciążę donoszoną <3

summer86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nowa na dzielni, nick nieaktualny, Bajkaaa, Siwulec, Phnappy, Lunaris, Karma88, JuicyB, Jeżowa, Rucola, pilik, KateHawke, Anna Stesia, Nadzieja22, Angelika83, Kaczorka, E_w_c_i_a, Emiilka, nick nieaktualny, Sanka, emi2016 lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Floweer, przecież Ty laska jesteś i nie przytyłaś dużo.

A jak tam u Mai?

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta sukienka to Lamki :)

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Flower jeszcze tylko jutro! <3

Amal się dawno nie odzywała...

Amal pisała coś o ukrywaniu się w jamie :/ mam nadzieję, że niedługo do nas wyjdzie

Pytałyście jak przygotować psa na dziecko, ja miałam dużo planów ale nie zdążyłam ich zrealizować przez sytuacje i wiecie co? Póki co moja sunia praktycznie nie zawraca uwagi na niego, czasem go powącha z bezpiecznej odległości. Jedynie cały czas się staramy, żeby była dopieszczona i nie czuła się jakoś odtrącona i jest ok

Ja dziś postanowiłam się wziąć w garść - jutro oststnia wizyta u mojego doktorka, jakoś mi tak dziwnie, jakby to było zakończenie okresu ciąży itd. W sobotę Franulo kończy 6 tygodni, teoretycznie kończy się okres połogu wiec dziś w ramach ogarnięcia się pomalowałam paznokcie w stopach i zafarbowałam włosy - czuje się od razu jakoś tak lepiej ze sobą :)

nick nieaktualny, summer86, nick nieaktualny, Bajkaaa, StaraczkaNika, Karma88, Rucola, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    A ja mam takie pytanie, kiedy Wasze maluchy odwróciły się główka do dołu? Mam obawy co do mojej Zuzy, bo od 18 tygodnia nie zmienia pozycji nawet na sekundę, kopy ciągle w to samo miejsce
    Moja już 17.06 czyli w 15 tc była głową w dół i cały czas tak sobie siedzi. Może jej tak wygodnie :/
    Większość dzìeci czeka z zajęciem pozycji dużo dłużej

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha, zwolnij troszkę i będzie wszystko ok, a młody super :)

Nika no to już nie ma wątpliwości co do tego czy będzie dziewczynka :)

Lena zdjęcia cudne :)

A ja już nie mam takiego reżimu z leżeniem ale co z tego jak mi się nic nie chce... Bylam w sklepie (nawet auto umyłam na myjni) i nic tylko umieram z gorąca..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Nika i Achia cudowne zdjecia <3 cały czas nie mogę wyjść z podziwu techniki w dzisiejszych czasach. Szyjkę masz ok ale lepszy reżim domowy niż szpitalny.

Ewelina jeszcze nie urodziła ?

Gratuluję wczorajszych wizyt, miło się czyta jak pozytywne fuidy <3

Ania figurę masz wow !!! Ja czuję że jakiś czas będę schodzić ale szczerze ? Kicham na to, Lewandowską nie jestem.
    Dzięki :)

Ewela pisała wczoraj że musi się dalej opiekować powypadkowym emkiem - pewnie przez to nie ma czasu zaglądnąć na forum. Porodu nam póki co nie zgłosiła :) Wygląda na to że będziesz pierwsza.

Ja obstawiam u Eweli sobotę - na tym forum soboty sprzyjają porodom :)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika- leżymy :) jak do Ciebie wpadnę to położę się obok do łóżka :D
    Phnappy - ładna ale sęk w tym że się skróciła :/

A pewnie że zrobimy sobie party w stylu starozytnych Rzymianek - przydałyby się szezlągi, tudzież inne otomany, ale od biedy i kanapa wystarczy ;)

Ooo, jeszcze by się przydał półnagi niewolnik do wachlowania stusimi piórami!

Rozmarzyłam się!

Flowwer, nick nieaktualny, Bajkaaa, Siwulec, Lusesita, Jeżowa, nick nieaktualny, Lena21, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Ta sukienka to Lamki :)

Dobrze że ciąża się kończy....
    Serio może za kilka tyg wróci moja sprawność umysłowa.

Sammer na razie cisza

Lena ja zamierzam zamówić kosmetyczkę i fryzjerkę do domu ;P bo wyglądam strasznie.... a nic nie poteguje depresji w połogu jak widok siebie jako zombi w lustrze.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Aicha, zwolnij troszkę i będzie wszystko ok, a młody super :)

Nika no to już nie ma wątpliwości co do tego czy będzie dziewczynka

Młoda pokazała hamburgera - tak to wyglądało:
    ( poślad
    € dziewczyńskie kawałki
    ( drugi poślad

Także nie było wątpliwości :D
    Możemy się pławić w pastelach i falbankach :D

nick nieaktualny, Flowwer, Bajkaaa, Phnappy, Lusesita, Lunaris, nick nieaktualny, Jeżowa, nick nieaktualny, Rucola, nick nieaktualny, KateHawke, Anna Stesia, Nadzieja22, E_w_c_i_a, Emiilka, JustynaG, emi2016 lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika położne mówią że od jutra zacznie się wysyp porodow do końca weekendu bo bedzie pełnia.

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Młoda pokazała hamburgera - tak to wyglądało:
    ( poślad
    € dziewczyńskie kawałki
    ( drugi poślad

Także nie było wątpliwości :D
    Możemy się pławić w pastelach i falbankach :D
    No to super :) ja muszę czekać do polówkowych, bo u tego na nfz słaby sprzęt jest

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Nika położne mówią że od jutra zacznie się wysyp porodow do końca weekendu bo bedzie pełnia.
    I zaćmienie! Bardzo szczególny czas na poród :) Nie zapomnij kazać mężowi zrobić fot księżyca w nic narodzin Szymka - będzie cudna pamiątka

Flowwer lubi tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    No to super :) ja muszę czekać do polówkowych, bo u tego na nfz słaby sprzęt jest
    U mnie to były właśnie połówkowe. Wcześniej młoda krzyżowała nóżki albo wpijała się dupką w mój kręgosłup i nie było tak dobrze widać. A dzisiaj wywijała nogami ale udało się przelotnie uchwycić to i owo ;)

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    U mnie to były właśnie połówkowe. Wcześniej młoda krzyżowała nóżki albo wpijała się dupką w mój kręgosłup i nie było tak dobrze widać. A dzisiaj wywijała nogami ale udało się przelotnie uchwycić to i owo ;)
    Ja mam 16.08 połówkowe to będzie 20+5.. To se poczekam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 19:54

• reset Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzcie lub nie, ale rycząc od godziny weszłam przeczytać relację z wizyt Niki i Achii i nie tylko przestałam choć chwilowo płakać, ale i się uśmiechnęłam! Dziewczyny, super!

Ten wątek to najbardziej optymistyczne miejsce w całym internecie! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 20:30

nick nieaktualny, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Lusesita lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia Oskarek piekny, Nika Renatka tak samo. Odpoczywajcie i niech szyjki juz sobie jaj nie robia i sie nie skracaja.. Wystarczy nam nerwow juz.

Reset widzialam na dinusiach kibicowanie. Caly czas jestem z Toba myslami.

reset, nick nieaktualny, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
‹‹ 1295 1296 1297 1298 1299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ