Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a540426fe50.jpg
Macha do Was łapką zdrowiutka 100% dziewczynka
Cały czas pokazywała ile ma energii i doktor nie miał jak pstryknąć ładnej foci, dlatego musimy się zadowolić taką rozmazaną.
344 gramy, wyprzedza termin o 3-6 dni zależnie od części ciała
Szyjka 35 mm, zamknięta od strony dziecka - do dalszej obserwacji. Doktor radzi czekać z pessarem/szyciem jak długo się da ze względu na wzmożone ryzyko infekcji. Mam sobie dalej leżeć. No nic, już się prawie przyzwyczajam do aresztu łóżkowego
Ale w ogólnym rozrachunku jest okAga9090, Achia, lamka, summer86, Luna1993, Siwulec, Rucola, Nadzieja22, Lena21, pilik, Jeżowa, nowa na dzielni, Bocianiątko, Malgonia, JustynaG, reset, -Mamunia-, frezyjciada, Tosia2323, Flowwer, Phnappy, Izape_91, Anaaa90, Lusesita, Patrycja20, Bajkaaa, Yoselyn82, Cabrera, olik321, Lunaris, Karma88, JuicyB, Kotowa, KateHawke, Anna Stesia, Kaczorka, E_w_c_i_a, blue00, Emiilka, malka, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena, Franio jest śliczny
u nas póki co zakupy cotygidniowe ogarnia mąż, ale trochę po łebkach więc ja w tygodniu uzupelniam przy okazji spaceru
Co do podkładów w szpitalu zużyłam niecałe 1,5 paczki, przy czym w dniu porodu dostawałyśmy szpitalne. -
Nika, śliczności
Ciesze się, że sytuacja z szyjka nie jest tak powaźna jak się wydawalo, ale kciuków nie puszczam. Leż tam grzecznieStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika cudowna Renatka
wspaniała zdrowa dziewczynka
kochana wracaj do domu leżakować razem ze mną, skoro moja szyjka daje radę to i Twoja będzie trzymać bo długość naprawdę ładna !
Achia jestem, czekam ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 18:17
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Nika jaka ona słodka
przykro mi ze ciagle musisz leżeć
jednak najważniejsze ze szyjka się nie skraca :*
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyna podlinkuje Ci te otulacze
https://pl.aliexpress.com/item/Newborn-Photography-Props-Infant-Costume-Outfit-Cotton-Soft-Photo-Wrap-Matching-Headband-New-Baby-Photo-Props/32659772525.html?spm=a2g17.10010108.1000013.1.304c2f50JkIbQ3&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.90158.0&scm_id=1007.13339.90158.0&scm-url=1007.13339.90158.0&pvid=4a563d8c-344e-4799-9b5e-a58aa781dcb2
Chyba to tosą cudne, ja tez będę zamawiać
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Achia wrote:Nika gratuluję!!
Szyjka nie jest zła, mozesz coś więcej się ruszać? Czy totalny reżim? A jak sam doktor-w sensie wrażenia?
Doktor z tych śmiesznych. Taki wyluzowany i nie zapowietrza się jak żartuję. A ja w nerwach zawsze głupio żartuję i różnie doktorzy reagująTen znosi to nieźle, więc zapisaliśmy się na 2 kolejne wizyty. Chyba będzie dobrze.
Odetchnęliśmy bardzo.
Kciuczki za Waszą wizytę!Aga9090, Siwulec, Bocianiątko, JustynaG, Achia, Lena21, summer86, Lusesita, Lunaris, Karma88, Jeżowa, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena cudowny Franś i przepiękne zdjęcia! Cieszę się, że udało się rozstać z laktatorem, wiem jaka to ulga...!
My jutro idziemy do pediatry na pierwszą wizytę.
Dni tak lecą, że wierzyć się nie chce...
Ja sobie zakupów nie wyobrażam póki co. Mężowi listy robię ze screenami bardziej problematycznych produktów i kupuje. Ninka nie siedzi wózka i fotelika samochodowego. Spacery tylko w chuście, przy tych upałach to tak na pół godzinydoslownie wychodzimy bo dłużej obie mamy dość...
a od powrotu ze szpitala testujemy pieluchy wielorazowe, codziennie więcej ich używamy i bardzo nam się podoba! Jak patrzę na tenisiści śmieci z pampersow to wierzyć się nie chce. Wole dodatkowe dwie pralko w tygodniu jednak puścić...
Nika cudownie, że wszystko w porządku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 18:52
-
Nika, masz ładną szyjkę
Musisz się oszczędzać to będzie dobrze. No i co ważne - znalazłaś wreszcie lekarza prowadzącego.
Rucola, a mnie oczarowały te ubranka do zdjęć. Tylko jeśli będę czekała 2 miesiące to trochę długo... https://tiny.pl/g613rRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA więc- Oskar jest Oskarem, generalnie wszystko jest ok, całe 16cm zdrowego człowieka
ale szyjka się skróciła
ma 35mm i na dodatek młody w nią kopie.. więc dobrze by było gdyby zrobił fikołka i dał szyjce spokój. Mam brać na stałe magnez. Na dodatek doktor ma urlop ale 10.08 mam połówkowe, a 22.08 wizytę w Luxmedzie u tego fajnego(z opinii)doktora więc jestem obstawiona wizytami.a w razie co wizyta u obecnego lekarza 31.08. mam osłaniać brzuch przy schylaniu itp ale generalnie - jak Nika- oszczędnie.. także jestem trochę zła...
Bo doktor mówił że gdyby cały czas tyle miała to ok, ale ona miała ponad 40mm więc się skraca i trzeba na nią chuchać.
A oto Oskaraha- waga 296g
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/689c5e7968aa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 18:56
-Mamunia-, Siwulec, Aga9090, Luna1993, Flowwer, StaraczkaNika, Tosia2323, Lena21, Izape_91, JustynaG, Anaaa90, Lusesita, Patrycja20, Yoselyn82, Bajkaaa, Cabrera, olik321, Lunaris, Karma88, JuicyB, Jeżowa, lamka, Rucola, Nadzieja22, KateHawke, Anna Stesia, Angelika83, Kaczorka, E_w_c_i_a, blue00, Emiilka, malka, Sanka lubią tę wiadomość
-
Achia Oskar to prawdziwy przystojniak
trzymam kciuki za fikołka nooo i oszczędzaj się :* :*
-
nick nieaktualny
-
Achia, cudny synek!
No to szyjki mamy teraz identyko, tylko ja się cieszę, bo mojej przybyło, a Ty denerwujesz bo się skróciła. Leżenie dobrze służy - zwolnij trochę obroty i będzie super.
Moja mała praktycznie od ponad miesiąca już głową w szyjkę celuje - no jak nic, mały pieron szykuje się już do opuszczenia mojego cieknącego pokładuTakże z tym ustawieniem to też słabo, zwłaszcza że na USG było widać że mnie bodzie łebkiem prosto w tę nieszczęsną szyjkę
To co, leżymy? -
nick nieaktualny
-
Nika, Achia - gratuluję
35mm to chyba całkiem ładna szyjka? 40mm ja mam i podobno bardzo ładna.
Co do pieluch - kupiłam w pepco tetrowe po 1,99zł i flanele chyba po 4,99zł. I w pracy kol sprzedała patent zeby pociąć tetrowe na mniejsze kawałki
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane