Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kania85 wrote:Takie mam przyrosty
Ja polecam kalkulator na wantbaby.info - tutaj widać na wykresie jak średnio beta zaczyna zwalniać - porównuje twoją betę z najczęstszymi wynikami innych babek. Spróbuj sobie tu przeliczyć- to Cię uspokoi -
Aga9090 wrote:Kochana w twoim tygodniu to już serduszko będzie, bety się już nie sprawdza
Właśnie moja ginka kazała powtórzyć bętę po tym incydencie na IP z krwawieniem(w sobotę serduszko było 160/min a okruszek CRL9,4mm) tylko ta beta ma coraz mniejszy przyrost ale to rzeczywiście może być ok przy takich wartościach
-
Iza wpisałam sobie betę w kalkulator, idziesz idealnie środeczkiem
jest super!!! Tym bardziej, ze plamienia ustały
Kania ja nie pomoge, bo badałam przyrost tylko jeden raz (pierwsza wartość 470, po 4 dniach prawie 2300) i lekarz zabronił mi badać dalej i się stresować. Mówił, ze od momentu stwierdzenia pęcherzyka w macicy opieramy się tylko i wyłącznie na usg. Według mnie to jest rozsądne, bo beta i tak rośnie po swojemu, czasem zwalnia, czasem przyspiesza... dla mnie za duża nerwówkaIzape_91 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jesteście skarbnicą wiedzy:-D dziękuję każdej z osobna ,kolejne USG dopiero za tydzień,te 7 dni to dla mnie wieki będą
-
nick nieaktualnykania85 wrote:Właśnie moja ginka kazała powtórzyć bętę po tym incydencie na IP z krwawieniem(w sobotę serduszko było 160/min a okruszek CRL9,4mm) tylko ta beta ma coraz mniejszy przyrost ale to rzeczywiście może być ok przy takich wartościach
kania85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykania85 wrote:Jesteście skarbnicą wiedzy:-D dziękuję każdej z osobna ,kolejne USG dopiero za tydzień,te 7 dni to dla mnie wieki będą
Oj znamy ten ból czekania na wizytęale zobaczysz- tydzień szybko zleci
ja w pt mam USG połówkowe i też bym chciała ten czas ponaglić a tu nijak się nie da
kania85 lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Serio, są bardzo dobre
Ja polecam kalkulator na wantbaby.info - tutaj widać na wykresie jak średnio beta zaczyna zwalniać - porównuje twoją betę z najczęstszymi wynikami innych babek. Spróbuj sobie tu przeliczyć- to Cię uspokoi
Uspokoiło,ogromnie dziękuję,szukałam dzisiaj takiego kalkulatoraAga9090 lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Oj znamy ten ból czekania na wizytę
ale zobaczysz- tydzień szybko zleci
ja w pt mam USG połówkowe i też bym chciała ten czas ponaglić a tu nijak się nie da
Należę do tych bardzo niecierpliwych,starania 2 lata o dziecko(kiedy 10 lat temu zaszłam za 1 zamachem przy hiperprolaktynemii)to były katusze,udało się dopiero jak skupiałam się na pracy
Myślałam że im będę starsza tym lepiej a tu na odwrót,mam 33lata a jestem niecierpliwa niemalże jak moja 9letnia córa
ale wiecie co "wiem że jestem matka wariatka" ale ja na serio potrzebuję już takiego małego pachnącego cieplutkiego bobasa,z malutkimi stópkami i rączkami,ten instynkt jest rozbuchany okropnie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 14:52
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nosz kuźwa, próbuję znaleźć najzwyklejszą koszulkę nocną na szeleczkach w kolorze czarnym. Taką do porodu, ale może uda się wykorzystać jeszcze później. I nie ma nic. Uwierzycie?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Dziewczyny nosz kuźwa, próbuję znaleźć najzwyklejszą koszulkę nocną na szeleczkach w kolorze czarnym. Taką do porodu, ale może uda się wykorzystać jeszcze później. I nie ma nic. Uwierzycie?
Musi być czarna?
https://www.dlazmyslow.pl/LupoLine-Cecylia-koszula-nocna-1325,p-7961.html -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72a40fa859cf.jpg
A ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam dziś pierwsze zakupy dla syneczkana swoje usprawiedliwienie wszystko z wyprzedaży, trochę na przyszłe lato już
Rucola, Kaczorka, Izape_91, lamka, Aga9090, Karma88, Nadzieja22, Jeżowa, olik321, Lusesita, KateHawke, admiralka, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
kania85 wrote:Musi być czarna?
https://www.dlazmyslow.pl/LupoLine-Cecylia-koszula-nocna-1325,p-7961.htmlpo pierwsze uwielbiam ciemną bieliznę a po drugie mniejsza szansa na widoczne plamy
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Achia wrote:https://www.slodkisen.com.pl/pl/p/Koszula-nocna-na-ramiaczkach-Dolce-Sonno-Czarna/440
On ma zatrzaski na wysokości biustu#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Vivanillka wrote:Kochane proszę o interpretację:
TSH 2,08 uIU/ml
Ft4 1,13 ng/dl
Anty-TPO 215,00 IU/ml#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021