Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Super wyniki. masz hashi albo jakies podejrzenie? bierzesz euthyroź czy to Twoje wyniki bez leków?
No endo powiedział ze hashi. Biorę eurythrox 50mg i msm mieć usg tarczycy początkiem września
Edit:przed ciąża nie miałam stwierdzonych chorób tarczycyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 15:22
-
Rucola wrote:Bardzoiej mi chodzi o taka małą czarną.... ta widziałam, nawet zamawiałam z dolce sono ale jakoś mi nie pasuje ten fason...
Google wypluwa takie wyniki:
https://www.google.pl/shopping/product/5480662076359010266?q=koszula+do+karmienia+czarna&biw=1920&bih=974&prds=paur:ClkAsKraX3AQFl6WUqhQHIdEfelkrfpGL63y4kjt_yJ_XASUk3NBJ-jE5O40eGVk6Ss-xiHrV8CgpOYeeTMgelKKWW1HinUhff-LVc9MVUnhMlsa3xo3XvQIzRIZAFPVH73Ory0ukRHCStqpq-S2bLQQbs0vWA&sa=X&ved=0ahUKEwjkhPidwtjcAhUNy6QKHZx0BFcQvxMI_wM
https://www.bonprix.pl/style/koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-8616628/?catalogueNumber=943160&sizeId=931&origin=pla&keyword_id&remote_ad_id&matchtype&pla_target_id=376721024800&creative_id=229286813513&keyword=&utm_source=Hurra_PLA&utm_medium=cpc&utm_campaign=Hurra_PLA&gclid=Cj0KCQjw45_bBRD_ARIsAJ6wUXQz0bw8eYEd8MwSaUWRMlDy8qmmqEuE1ja0xtZY7kQ8ZALonpz_j7caAjJREALw_wcB
Tak, absolutnie mam dzień lenia w pracy
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyVivanillka wrote:No endo powiedział ze hashi. Biorę eurythrox 50mg i msm mieć usg tarczycy początkiem września
Tylko w ciąży się nie robi USG tarczycy- tak mi powiedział teraz endokrynolog na wizycie. Bo tarczyca i tak jest zmieniona w ciąży. Ja mam zrobić ok 6mcy po porodzie
A anty TG robiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 15:25
-
Moja sąsiadka miała w ciąży robione więc nie wiem. Achia a ograniczasz jakos gkuten laktoze? Czy tylko leki?
Anty tg nie mialamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 15:26
-
Vivanillka wrote:No endo powiedział ze hashi. Biorę eurythrox 50mg i msm mieć usg tarczycy początkiem września
Edit:przed ciąża nie miałam stwierdzonych chorób tarczycy#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyVivanillka wrote:Moja sąsiadka miała w ciąży robione więc nie wiem. Achia a ograniczasz jakos gkuten laktoze? Czy tylko leki?
w ciąży raczej diety nie będę zmieniać.. ale chyba faktycznie kupię jakąś książkę i może jakieś drobne zmiany uda się wprowadzić. Ale np diety Dąbrowskiej przed ciążą nie dałam rady zrobić- wytrzymałam 3 dni...
Także biorę leki,co miesiąc badania TSH i ft4 i wizyta u endo. Powiedział że w ciąży maksymalna przerwa w badaniach i kontroli to 6 tyg. Ja miałam USG ale przed ciążą zrobione.
Ja mam anty TPO i anty TG razem robione i teraz jak zmieniłam lekarza to prosił o wyniki obu tych badań.
Najważniejsze że masz dobrze dobraną dawkę euthyroxu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 15:33
Tosia2323 lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:hehehe reset!!! za co oni Ci płacą
a tak serio to dzieki za linki, ale ja już chce coś nie-ciążowego
Masz dziś podgląd?
Mam, o 18.30
Na serio to napisałam przed chwilą sześć durnych wniosków o wszczęcie egzekucji i musiałam się odmóżdżyć. Emilka mnie pewnie poprze - czasem łatwiej się pracuje nad jakimś ciężkim tematem, gdzie się człowiek natrudzi i napoci niż nad takim wyrobnictwem, gdzie tylko podmienia się dane. Ja wiem, że to element niezbędny tej pracy, ale ja się jednak lepiej odnajduję w działaniu tj. na sali sądowej, w negocjacjach czy innym twórczym myśleniu, a nie w czymś, co dobrze wytresowana małpa byłaby w stanie zrobić
Rucola, Luna1993, JustynaG, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Mam, o 18.30
Na serio to napisałam przed chwilą sześć durnych wniosków o wszczęcie egzekucji i musiałam się odmóżdżyć. Emilka mnie pewnie poprze - czasem łatwiej się pracuje nad jakimś ciężkim tematem, gdzie się człowiek natrudzi i napoci niż nad takim wyrobnictwem, gdzie tylko podmienia się dane. Ja wiem, że to element niezbędny tej pracy, ale ja się jednak lepiej odnajduję w działaniu tj. na sali sądowej, w negocjacjach czy innym twórczym myśleniu, a nie w czymś, co dobrze wytresowana małpa byłaby w stanie zrobić
A co do podglądu będe trzymać kciuki, wierzę, ze coś tam jednak rośnie. 8dc, prawda? a kiedy masz wizytę u immuno?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Dziewczyny nosz kuźwa, próbuję znaleźć najzwyklejszą koszulkę nocną na szeleczkach w kolorze czarnym. Taką do porodu, ale może uda się wykorzystać jeszcze później. I nie ma nic. Uwierzycie?
Edit widzę, że nie do karmienia ale może będą mieli jakieś
Edit takie coś?
https://allegro.pl/intimissimi-halka-koszulka-jedwab-koszul-nocna-top-i7245760761.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 15:48
-
Rucola wrote:Mam nadzieję, ze wiesz, ze żartowałam
A co do podglądu będe trzymać kciuki, wierzę, ze coś tam jednak rośnie. 8dc, prawda? a kiedy masz wizytę u immuno?
Spoko, czasem też mam wrażenie, że nic konstruktywnego nie robię w pracyAle to też kwestia specyfiki zawodu i tego, że albo są (jak na złość) spiętrzenia terminów albo luzy (a teraz na wakacjach i klienci, i sędziowie i ogólnie odrabiam zaległości!
).
Co do podglądu to nawet 10 dcWięc albo ruszyło albo już pozamiatane.
A immunologa mam 30.08. Muszę jeszcze powtórzyć antykoagulant tocznia, bo wyszedł skrzep, czekam na AOA i potem wakacje, stąd dopiero wtedy się umówiłam.
Dziewczyny myślicie że w takiem można rodzić? Czy powiedzą mi, ze lokale pomyliłam...
Generalnie chodzi mi o to, że podczas porodu, podczas którego będę się czuć na pewno fatalnie, chciałabym zachować poczucie, ze przynajmniej jestem nieźle ubrana. Wiem, ze dziewczyny które urodziłyście powiecie mi, ze to chyba ostatnia rzecz na świecie o której myślałyście, ale ja mam wewnętrzną potrzebę zeby w miarę możliwości mimo wszystko wyglądać... Taki charakter
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3eeb5a589e2.jpg
Yoselyn82, JustynaG, blue00, Izape_91, Lusesita, KateHawke, Emiilka, Lena21, admiralka, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Rucola wygladasz przeslicznie
a koszula mega!!!
Rucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aga9090 wrote:Rucola to chyba będziesz pierwszą babką, która będzie rodzic w takiej koszuli
Nenusia, z tej firmy jest 20 stron na allegro i ani jednej czarnej koszuliWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 15:55
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny