Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Bytów. Skoro kobieta złożyła skargę to chyba sobie tego nie wymyśliła...
https://wiadomosci.wp.pl/szokujacy-zart-lekarza-pacjentka-zlozyla-skarge-6281388378777217a -
Ja też mam. Ale chcę go zmienić. Byłam umówiona na listopad żeby go poprawić i pociągnąć bardziej z kostki na łydkę, ale we wrześniu na teście wyszły dwie kreski. Moj emek wbił się w mój termin i już ma 3 na ręce.
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie potówek.
A mi przyszła dzisiaj chusta kółkowa. Obejrzałam instrukcje jak to zamotać i wydaje mi się to bardziej skomplikowane niż normalnano nic, będę próbować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 14:02
-
No i co myśleć o tej becie (31.7-15.226)po 6 dniach dzisiaj 45.033 (przyrost tylko 43%)
-
nick nieaktualny
-
kania85 wrote:No i co myśleć o tej becie (31.7-15.226)po 6 dniach dzisiaj 45.033 (przyrost tylko 43%)
po 6-8 tysiącach beta podwaja się nie co 48 h tylko co 72-96 h, więc Twoja jest książkowa, gratuluję
kania85 lubi tę wiadomość
-
Jeżowa, Admiralka - śliczne brzuszki
Odnośnie tatuaży - ja bym chciała, mój jest przeciwnymam w głowie pomysł, ale również postanowienie, że jak za 2-3 lata nadal będę uważała go za dobry to go zrobię.
Nie wiem czy kojarzycie scenę z Przyjaciół jak Ross był przeciwny tatuażom i Rachel sobie zrobiła serduszko na pupie i jemu to się jednak super podobało?
Kania - nie bardzo rozumiem Twój wpis - jaką miałaś poprzednią betę i kiedy robioną? Na tym etapie beta zwalnia, a w 6+5 już może być serduszko, które jest więcej powie niż sama beta.
Ja dzisiaj po glukozie, nie było tak źle - wręcz całkiem smaczneKarma88, Achia, KateHawke lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Dziewczyny przepraszam że tak was tutaj na nachodzę, ale mam pytanie, dajecie może swoim maluchom krople Sab simplex na kolki? Koleżanka ma syneczka i biedny ma kolki, a ona nie wie jak dawkowac ten lek ? Kojarzycie może jak to podawać?Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI• 2.02 2 IUI
•
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
Aga9090 wrote:Kochana przy tych wartościach to już przyrost jest mniejszy, spokojnie wszystko ok
między 28 a 31.07) byl 83% a 6 dni później spadł do 43% -
Phnappy podziwiam... do dnia dzisiejszego mam odruch wymiotny jak sobie przypomnę ten smak, bleh.
Dzięki dziewczynyza 2 miesiące idę z Mamą zrobić taki:
Patrycja20, Phnappy, Jeżowa, pilik, Nadzieja22, olik321, Lusesita, Sarna84, Lunaris, Lena21 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:39
Rucola, StaraczkaNika, Siwulec, pilik, KateHawke, Angelika83 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie po wizycie wszystko dobrze z moją małą księżniczką
Toxo mam do ponownego badania ..
Dziękuje za kciuki.
Macie piękne tatuaże też posiadam a to mój ulubiony syrka mojego starszaka
https://zapodaj.net/7dd5160ca859c.jpg.html
IZAPE wysyłałam Ci zaproszenie do przyjaciółekchce zapytac o te cuda, które robisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 14:16
StaraczkaNika, Siwulec, Rucola, Kaczorka, pilik, Nadzieja22, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
o Wy tatuażystki :p Wydało się wszystko
Ja miałam kiedyś ochotę na tatuaż, ale nie na tyle ogromną zeby sobie zrobić
Mój emek nie ma tatuaży, ale nie ma nic przeciwko. Myślę, ze gdybym chciała, to złego słowa by mi nie powiedział, poza "zastanów się dobrze" i pomógłby mi wybrać wzór
Ogólnie tatuaże mi się podobają, ale na kimś. Co do siebie to nie wiem jakby było... ale jakoś nie korci mnie żeby próbowaćale niczego nie wykluczam
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Izape_91 wrote:Dziewczyny beta z dzisiaj 67,59 a progesteron 22,06
Wynik bety z piątku 25,76
Progesteron 19, 34
Jakoś słabo rośnie ta beta chyba...
No i progesteron rośnie, to jest bardzo dobra wróżba!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 14:15
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny