Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja22 wrote:Akurat będę robiła zamówienie w tym tygodniu, to wezmę tabletki. Mi do tej pory rozpuszczalne nie robiło różnicy, bo smaku nie czułam, a od paru dni ledwo daję radę wypić
Ile teraz bierzesz sterydu i dlaczego tak długo?
W sumie to nie wiedziałam, że to jakoś długo. Myślałam że normalnie i nie wypytałam dokładnie, ale ufam tej mojej pani immunolog. Ona jako jedyna przeanalizowała mi wyniki badania histopatologicznego po poronieniu i ķazała badać NK w ciąży mimo że przed ciążą było ok. Clexane też mi teraz zwiększyła do 0.8 ml - stale mi monitoruje białko, dimery i anty-Xa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 12:21
-
Ewela ogromne gratulacje, a Nastka to istne Cudeńko
Iza trzymam kciuki za betę, Yos za badanie.
Melevis dzięki Tobie moja kawa smakowała jak lukier
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:03
Yoselyn82, Achia, StaraczkaNika, Lunaris, lamka, KateHawke, Jeżowa, admiralka, Rucola, olik321, Lena21, Karma88, Aga9090, pilik, JustynaG, Izape_91, Angelika83, malka, Luna1993, Nadzieja22, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja też się pochwalę
Ciastek zafundował nam wakacje 4 dni w hotelu nad jeziorem
głównie Franiowi z okazji urodzin, fajne miejsce dużo atrakcji dla dzieciaków. Pobędziemy razem trochę, tak rzadko jest okazja gdzieś razem wyjechać
wyruszamy za tydzień w niedzielę rano
Ps Sarna Adaś już dużymiód na serce Mamy taki uśmiech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 12:39
reset, Sarna84, KateHawke, Yoselyn82, Achia, StaraczkaNika, by7mistake, Jeżowa, Rucola, Lena21, Karma88, Aga9090, JustynaG, Kaczorka, Angelika83, Phnappy, Cabrera, Luna1993, Nadzieja22, Flowwer, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Sarna, ùwielbiam tego gościa - nie sposób się nie uśmiechnąć w odpowiedzi
Pomaga nawet na podły humorekSarna84 lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Admiralka- cieszę się że teraz jest wszystko dobrze i mogliście jechać na wakacje i cieszycie się ciążą
Jest dobrze, ale nie na 100%, jak to u nas. Bo wciąż jest ta taśma owodniowa, no ale gorąco wierzymy, że już nic złego nas nie spotka i że Córeczka urodzi się cała i zdrowa -
Kaczorka, możesz mi w wolnej chwili dopisać imię córeczki - będzie Antosia
Tosia, TosieńkaStaraczkaNika, Jeżowa, Aga9090, pilik, Kaczorka, Lunaris, Phnappy, Nadzieja22, Flowwer, Lusesita, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Sarna ależ zalotny i szelmowski uśmiech na Adaś! Zakochałam się
Ja o ciąży w pracy powiedziałam od razu (bo dużo szkodliwych chemikaliów), rodzicom praktycznie też od razu (potrzebowałam wsparcia psychicznego, że wszystko będzie dobrze), a reszcie świata od 12 tygodnia powoli się chwaliliśmy
A mój brzusio na 30 tydzień wygląda tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5ee1607d69d.jpg
Umywalka jak zawsze na pierwszym planie, ma parcie na szkło!Yoselyn82, StaraczkaNika, admiralka, Achia, Rucola, olik321, Lena21, Sarna84, Karma88, Aga9090, lamka, pilik, JustynaG, Kaczorka, Izape_91, Lunaris, Angelika83, Phnappy, Patrycja20, Luna1993, blue00, Nadzieja22, Flowwer, Lusesita, KateHawke, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, ale by Cię ojciec Luny potępił, hihi
Co tam masz napisane?
Bardzo zgrabny brzuśWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 12:59
Jeżowa, Sarna84, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, śliczny masz brzuszek
A to mój w 25 tygodniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2341803ab513.jpgJeżowa, Achia, StaraczkaNika, Rucola, olik321, Lena21, Sarna84, Karma88, Aga9090, pilik, Minie Black, JustynaG, Yoselyn82, Kaczorka, Lunaris, Angelika83, Phnappy, Patrycja20, blue00, Nadzieja22, Flowwer, Lusesita, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdmiralka- kciuki, też wierzę że ta taśma niczemu nie zaszkodzi
Zgrabna jesteś że ojejpiękny brzusio
a jak robicie takie dwa łączone zdjęcia?
W ogóle jesteś w wieku mojej młodszej siostry, patrząc na nią mam wrażenie że zatrzymała się na wieku tak 21lat.. a może dlatego że to młodsza siostra, siostrunia, wszystko jej się wybaczało -
Sarna, jak patrze na Adasia to sama buzia się śmieje
marzę o tym, aby mój była taki pogodny i radosny!!!
Jezowa mamy bardzo podobne brzuszki, mówię o kształcie, nie wielkości, ale z wielkością depczesz mi po piętachłożysko masz na przedniej ścianie?
Admiralka, normalnie szok i niedowierzanie, laska z Ciebie nie z tej ziemi!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 13:10
Sarna84, admiralka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny ja tylko na chwilę u mnie dziś trochę lepiej za to noc była katastrofa i fizycznie i psychicznie, mam nadzieję że wypuszcza nas jutro do domu
Ewelina podziwiam że masz już takie nastawienie bo ja ilekroć patrzę w lustro i widzę pół twarzy w popękanych naczynkach to przypominam sobie ten ból... Pewnie inaczej by było przy zzo no ale wyszło jak wyszło.
Wybaczcie za brak optymizmu ale czekam na powrót do domu żeby odzyc trochę -
nick nieaktualny
-
Rucola, ja nie mam, choć przez chwilę kiedys chcialam zrobic właśnie w okolicy żeber.
Ale od rana tu słodkośliczne są te forumowe dzieciaczki
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale zgrabne brzuszki!
Dotarła dziś do nas paczka od Izape. Poczta Polska nawaliła i przetrzymała.
Ale wrzucam Wam te cuda. Izape jesteś wielka!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66ab842677a2.jpgAga9090, Minie Black, pilik, Jeżowa, reset, Yoselyn82, Achia, admiralka, olik321, lamka, Sarna84, Lena21, Kaczorka, Izape_91, Lunaris, Angelika83, Rucola, Patrycja20, blue00, Nadzieja22, Flowwer, Lusesita, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Nika, myślę, że ja to zasługuję na podwójne potępienie, bo mam tam zaklęcie z Harry'ego Pottera - expecto patronum
Admiralka, ale z Ciebie laska!!! No po prostu figura marzenie i tylko brzuszek dodatkowyi zdradź, co Ty masz tam napisane, bo nie widzę
Rucola, tak, mam na przedniej ścianie łożyskoz podobnym kształtem brzuszków możemy obalać "wierzenia" o płci i kształcie brzuszka
lamka, StaraczkaNika, Rucola, Nadzieja22, Lusesita, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość